forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Окт 29, 2025 6:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:28 am 
Аватар

krivia написа:
А истината е по средата, нито беше най-добрия, но има качества и може би при Илиев ще ги покаже. За мен най-добрия играч пролетта беше Калво, след него Жуниньо, кой и защо реши да ги махне вече си е негов проблем.

За Рамос и Калво съм съгласен, но за Жуниньо - не, уж почна обещаващо, но после пропускаше много положения и играеше доста егоистично. Добре, че се разписа срещу Локо Сф и в последните 2 кръга, та да отчете дейност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:29 am 
Аватар

Дотук селекцията е пълна трагедия, само тва знам, дано мазния буфер се удави в гел! Илиян Илиев и Дончо Донев също хич не са в час, Дончо е голям скаут - взима тия които Царя е искал: Карвальо и Прохазка, а за Пелето се изисква не скаутски, а детективски талант! Ганайчето не е пипвало последните 6 месеца, играло общо 60 мача за 5 години из Мароко и емирствата, отказват ни играчи от 3-та френска дивизия ебаси унижението е тва за отбора! Взимат калъф на 27 който за цялата си кариера е играл всичко на всичко 6 мача у нечия първа дивизия (под наем), Илиян разкара наистина качествен играч като Калво, отиде си и Грийн, Арс се скъсва да бележи у Китай - второ място в голмайсторската листа със 7 гола в 12 кръга (от общо 11 за отбора му, полуизпадащи) - нула внимание, е серем ви люто на трансферната политика! Отгоре на всичко, при целата мизерия на турците, са с тех тренират и ще подпишат защитник с 40 мача за Анортозис само миналия сезон, втори играч с 15 мача миналата за шампиона им АЕЛ, за братчедите им от Разград да не говорим, а ние със свободните агенти от Авиньон и Ал Катар! Докога? Къде отидоха руские денги, кичаро мазна? Силно се надявам някой от ръководството да бъде пребит като куче, са очаквам да бъда облян как пищя преди да е почнал сезона...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:32 am 
Аватар

Ще бъдеш стабилно облян като почне сезона. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:32 am 
Аватар

Между другото и аз смятам, че за селекцията ни до момента едва ли са похарчени някакви сериозни пари.
Честно казано и на мен ми изглежда слабичко, но да видим. Най-много в атака ме притеснява положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:33 am 
Аватар

Дано, ама се съмнявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:35 am 
Аватар

Richard Long написа:
Взимат калъф на 27 който за цялата си кариера е играл всичко на всичко 6 мача у нечия първа дивизия (под наем)

Ако говориш за Ели - бъркаш. Има почти 200 мача в кариерата си :smt006

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:39 am 
Аватар

Мислех да пиша нещо сериозно, но като видях това

pidna написа:
Прохазка им е единственият що-годе читав, но там контактите са още от Гонзо.

и се сцепих :smt005 :smt005 :smt005

Значи Вили Вуцов и Кокала имат добри контакти с Бате Борисов, а Мъри с Тампере, може да вземем нещо от там :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 10:47 am 
Аватар

Hazard написа:
Richard Long написа:
Взимат калъф на 27 който за цялата си кариера е играл всичко на всичко 6 мача у нечия първа дивизия (под наем)

Ако говориш за Ели - бъркаш. Има почти 200 мача в кариерата си :smt006

Има само 6 мача в топ лига за Шарлероа, всичко друго е втора и трета дивизия.

Edit: Между другото сега гледах страницата в уикито на Рейнджърс, една дузина досега са напуснали отбора заради фалита и са свободни агенти, 8 от тях са между 19 и 24, шанса някой от най-малките да се навие да дойде не е малък заради участието ни в ЛЕ, тези със сигурност са научени момчета...

http://en.wikipedia.org/wiki/Rangers_F.C.#Players_out_of_contract

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 11:22 am 
Аватар

Хахаххахахаха след Начо Ново, дето е сигурен при прасетата :lol: :lol: :lol: ние изкупуваме останалите... Аре стига глупости, малко по-трезво... Втора френска дивизия е нашето ниво, за повече се иска заплати, бонуси, у-а. Другия вариант със "най-добрите" българи :lol: без коментар, все пак притежаваме най-добрите централни защитници в първенството ЙМ и ИИ, най-добре развиващото се крило Дани Младенов :lol: и прочие все най-силни играчи. Трансферите при нас са супер рулетка, дано да имаме късмет малко с новите и дано Илиян наистина се опита да наложи тия младежи дето е взел за лагера. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 11:28 am 
Аватар

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Heal ... tballer%29
Опитен, национал, да идва
Да си изкара старините и да приключи с участие в Шампоанената Лига като за последно

ооооо, а стадионите кънтят...

С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, ТЕБ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ! [x3]
С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла...

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 11:40 am 
Аватар

Според мен е много важно двамата играчи, които се очакват, какви ще бъдат. Случайно например ако са Шаешу и Дембеле ( :smt007 ), ще имам много добро мнение за селекцията. Но засега са прави хората, които изразяват скептицизъм, защото от 5 футболиста, 4 са свободни агенти, та селекцията ни струва парите за Прохазка и некви комисионни ако са давали. От това би трябвало да следва, че голяма част от бюджета трябва да си е на разположение и да се похарчи за двама наистина класни играчи. Ако не ги вземем обаче, в атака ще бъдем доста скучни според мен, с наличните досега играчи, атакуващ халф ще бъде или Прохазка, или някой измежду Цветков и Йовов :smt047 , което вече си е проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:01 pm 

DirtyDog написа:
Хидъне, всичко е много лесно на думи. Лесно е всеки сам да разбере какво е нужно. Ама дали си се замислял толкова ли е лесно за изпълнение? Или всички са тъпи и не могат да се сетят как се прави? Лесно е да кажеш "трябваше да взмем каймака от Литекс", трудно е да извадиш 3-4 милиона за тази цел. Лесно е да искаш Дрогба, защото бил свободен и видиш ли колко му е да го поканиш, трудно е да му дадеш заплатата. :smt047 Некак не смяташ ли, че в крайна сметка не си толкова умен и прозорлив, че сам оти да се сещаш какво трябва да се направи. Едно е да трябва, съвсем друго е да може. :smt031

Така е като се мисли на парче, което е и най-големият проблем на Левски последните години.
А ако разсъдиш малко, ще разбереш, че ние всъщност за 3 години сме дали доста повече пари за селекция, отколкото ако бяхме извадили 4 милиона лева за младите топ играчи на Литекс, примерно.
Логиката е наистина проста, аналогията -още повече. Това е типичният избор на съвременният софийски дришльо, имащ на разположение 5 мола в радиус от 5 километра и 200 лева джобни за месеца - дали да си купи дънки за 60 лева, които ще го изкарат 3 месеца и да му останат пари за 3 запивки, или дънки за 160, които ще го изкарат 3 години?
Сметни макар и минималните трансферни суми за всички некадърници тип Матондо (включи тука и комисионните на мениджърите). Добави и заплатите за периода, през който същите се подвизаваха в отбора. Сега да не забравим и обезщетенията за предварително прекратения договор (апропо, зимата тези обезщетения ще глътнат бюджета ни за селекция :loser2 ) и накрая най-важното - пропуснатите ползи от неспечелените трофеи, нереализираните амбиции в Европа и по-лошите условия на спонсорските договори.
И то стана доста над 4 милиона лева.

:smt006

Обаче чепа е дебел, за сметка на това - дълъг. Ако вместо Рамос или Грийн, при нас играеше Георги Миланов, ползите далеч надхвърлят резултатите на отбора. Миланов е младо българско момче, не го знам какъв се е родил, но ти гарантирам 2 неща : до 2 месеца щеше да се кълне във вярност на Левски, до 2 години щеше да играе в чужд отбор срещу не лоша трансферна сума, която щяхме да приберем ние, ако не мислехме на парче, до 4 години ще е основна фигура в националния отбор и един от малкото левскари там. На мене ми писна да оставяме всеки читав български играч да го прилапва гнусната чорба, а ние после да се чудим що в националния всичко е червено. А този национален е бил най-силен точно тогава, когтато поне половината е бил син...

Но това са разсъждения само за хора, които виждат по-далеч от носа си.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:01 pm 
Аватар

[az] написа:
Впечатли ме това описание на Бащицата "Нападателят е национален футболист, от държава с по-високо ниво на футбола от България".Определено стесни кръга :smt035 Сведе възможните варианти до няколко :smt035 Ограничи ги до 2-3 държави :smt035 максимум

Според http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html може да е национал на:

Ирак, Кабо Верде, Кувейт, КНДР, Буркина Фасо, Бенин, Хаити, Гватемала, Йордания и други :smt003

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:05 pm 

krivia написа:
Според мен е много важно двамата играчи, които се очакват, какви ще бъдат. Случайно например ако са Шаешу и Дембеле ( :smt007 ), ще имам много добро мнение за селекцията. Но засега са прави хората, които изразяват скептицизъм, защото от 5 футболиста, 4 са свободни агенти, та селекцията ни струва парите за Прохазка и некви комисионни ако са давали. От това би трябвало да следва, че голяма част от бюджета трябва да си е на разположение и да се похарчи за двама наистина класни играчи. Ако не ги вземем обаче, в атака ще бъдем доста скучни според мен, с наличните досега играчи, атакуващ халф ще бъде или Прохазка, или някой измежду Цветков и Йовов :smt047 , което вече си е проблем.

Според мен ще са неизвестник, който ще дойде след 1 месец и никой. Тоест само още един. Тъй като в момента по медии и сред фенове цари някаква еуфория, смятам че всички в ръководството ще решат че няма нужда да се напъват повече :smt006
Ама така е, като няма кой да зададе един смислен и логичен въпрос на пресконференциите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:21 pm 
Аватар

Предстои да видим какво ще вземем и колко, но аз по природа съм си оптимист и вярвам, че ще успеем да вземем нещо качествено, като за нашите стандарти естествено. Иначе еуфорията нещо не я забелязвам, не знам как си я усетил. Доста хора просто бяха изненадани, че след дългото затишие за два дни взехме няколко играчи, нормално е да има леко настроение, не съм видял някой да говори за "поне един международен финал до 2015" :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:44 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Така е като се мисли на парче, което е и най-големият проблем на Левски последните години.
А ако разсъдиш малко, ще разбереш, че ние всъщност за 3 години сме дали доста повече пари за селекция, отколкото ако бяхме извадили 4 милиона лева за младите топ играчи на Литекс, примерно.
Логиката е наистина проста, аналогията -още повече. Това е типичният избор на съвременният софийски дришльо, имащ на разположение 5 мола в радиус от 5 километра и 200 лева джобни за месеца - дали да си купи дънки за 60 лева, които ще го изкарат 3 месеца и да му останат пари за 3 запивки, или дънки за 160, които ще го изкарат 3 години?
Сметни макар и минималните трансферни суми за всички некадърници тип Матондо (включи тука и комисионните на мениджърите). Добави и заплатите за периода, през който същите се подвизаваха в отбора. Сега да не забравим и обезщетенията за предварително прекратения договор (апропо, зимата тези обезщетения ще глътнат бюджета ни за селекция :loser2 ) и накрая най-важното - пропуснатите ползи от неспечелените трофеи, нереализираните амбиции в Европа и по-лошите условия на спонсорските договори.

Обаче чепа е дебел, за сметка на това - дълъг. Ако вместо Рамос или Грийн, при нас играеше Георги Миланов, ползите далеч надхвърлят резултатите на отбора. Миланов е младо българско момче, не го знам какъв се е родил, но ти гарантирам 2 неща : до 2 месеца щеше да се кълне във вярност на Левски, до 2 години щеше да играе в чужд отбор срещу не лоша трансферна сума, която щяхме да приберем ние, ако не мислехме на парче, до 4 години ще е основна фигура в националния отбор и един от малкото левскари там. На мене ми писна да оставяме всеки читав български играч да го прилапва гнусната чорба, а ние после да се чудим що в националния всичко е червено. А този национален е бил най-силен точно тогава, когтато поне половината е бил син...

Но това са разсъждения само за хора, които виждат по-далеч от носа си.... :smt006

Не знам защо си се впрегнал в този Г. Миланов. С чужди пари много лесно се пазарува, особено както си го написал. Изобщо никъде не видях да споменаваш мнението на въпросния играч иска ли да дойде в Левски или вече си разговарял с него? Ми по твойта логика да го вземем - колко му е ще играе сам и ще печели мачовете с таланта си, дет се вика и сам воинът е воин. Хубаво правиш сметка за трансферните пари, за заплатите, за комисионните, ама ако ги вадиш от джоба си дали ще е така както го пишеш, защото да си купиш дънки е едно, да си управляваш семейният бюджет друго, а съвсем различно е да издържаш клуб като Левски. Като искаш да се направи точна аритметика, сложи всички разходи, защото тези които пропускаш са най малко една трета от цялата издръжка. Подготвителни лагери, консумативи, хранителни добавки, възстановителни медикаменти, заплати на обслужващ персонал, командировки, ток, вода, общежития, апартаменти и хотели, школите за подрастващите, данъчните задължения...
Отстрани е много лесно с негативизма.
Нямам нищо против, но нека има и малко реализъм, защото само с фантазиране няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:50 pm 
Аватар

Цитат:
Ето и играчите, които заминаха тази сутрин за Правец:
Ивайло Василев, Димитър Илиев, Александър Любенов, Йордан Милиев, Христо Йовов, Дъстли Мюлдер, Александър Башлиев, Кристовао Рамос, Сюлейман Диамутен, Станислав Ангелов, Иво Иванов, Ромейн Ели, Орлин Старокин, Иван Цветков, Симеон Райков, Роман Прохазка, Нуно Пинто, Агиеманг Окопу, Стивън Петков, Антонио Вутов, Цветелин Тонев, Даниел Димов, Тодор Чаворски, Теодор Гочев, Янко Ангелов, Любо Илиев и Ивелино Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:53 pm 

hixxtam написа:
hidden767 написа:

защото само с фантазиране няма как да стане.

Другото няма да го коментирам, защото ако беше прочел внимателно поста ми, нямаше да го напишеш. Но това ми е интересно. Да стане какво? Какво няма да стане по начина по който аз кавам и в същото време станало ли е по начина, по който го правят в момента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:04 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Другото няма да го коментирам, защото ако беше прочел внимателно поста ми, нямаше да го напишеш. Но това ми е интересно. Да стане какво? Какво няма да стане по начина по който аз кавам и в същото време станало ли е по начина, по който го правят в момента?

Ами няма да стане това, което непрекъснато изтъкваш в последните си постинги - Г. Миланов не може и няма как да го вземем. Дори да имахме свободни 3 милиона евра, както обяви Гришата, в момента в който проявим интерес и се съгласим, ще станат 4 и го казвам, не за да раздвижа въздуха, а защото го знам от сигурен източник.
И преди го написах и пак ще го кажа - единственото място, от където можем да вземем млади качествени таланти си е нашата школа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:13 pm 
Аватар

Ако Георги Миланов беше супер футболиста, който сам може да ни направи шампиони, сега пред офиса на следствения щеше да има опашка от чужди мениджъри. Освен това на нас ни трябват повечко футболисти на различни позиции, а и не виждам логиката да се хвърлят всички пари за селекция за един играч при положение, че утре на нивата в Перник може да му влезе някой ортодоксален орк и кариерата му да е дотам. Или да тръгне по наклонената плоскост като Рабех. За мен повече смисъл има да се търсят млади футболисти на разумна цена и при малко късмет да се продават след някой сезон за добри пари. Гарата и Жо са добър пример за това, а като не можем да сe намерят такива играчи за разумни пари в България, ще ги търсят в чужбина.

Последна промяна New Order на Пет Юни 15, 2012 1:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:29 pm 
Аватар

Обаче може ли Диамунтен да не ти попада в сметките, а...ЙМ55 и ИИ5 да ти попадат :ohmygod
Тея двамата безкадърника няма ли най-накрая да се намеря някой да ги изгони????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:33 pm 
Аватар

Trans penem mihi est написа:
Обаче може ли Диамунтен да не ти попада в сметките, а...ЙМ55 и ИИ5 да ти попадат :ohmygod

ЙМ55 е пътник :wink: Главътъ явно се ползва с извратеното доверие на Илиан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:33 pm 
Аватар

Trans penem mihi est написа:

И аз полудавам при тази мисъл, но викам да запазим търпение поне още месец и да изчкаме. Може пък да се наместят нещата и да няма връзкарщина. Всеки нормален треньор ия двамата няма да ги пуска дори резерви. На лагерите, предполагам ще си проличи окончателно и ще ги махне двете дървета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:34 pm 
Аватар

Диамутен засега попада в сметките,очевидно,а Милийката се надявам да бъде разкаран.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:39 pm 
Аватар

Някой знае ли какво става с близнаците - защо не са на лагера?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:41 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=277203
За Сюлейман :smt005 мисля, че е редно да му се даде малко време, НЯМА НАЧИН да не е по- добър футболист от онея двамата шебеци, дето три години вече ги търпим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:03 pm 
Аватар

Не мога да разбера, какво значение има, от къде идва футболиста и колко мача има миналата година. Ако си има качества,защо да го вземем?
Вия не е играл от 6 месеца, ама ако дойде в България, ще гази ,да не говорим, че има 2 месеца подготовка и неигралите ще навлязат във форма ...
Относно селекцията за сега е добре,но ще ги видим на есен дали стават
Според мен трябва да вземем защитник и нападател , но и на офанзивен халф ще се радвам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:19 pm 
Аватар

Хидъне ако не се дават пари за играчи тип матондо, никога нямаше да вземем Гарата например. В трансферите на кило винаги има шанс да намериш играч, който да "избие" средствата за всички подобни "матондо" играчи. Проблемът е, че със слаб треньор шансът даден играч да прогресира и покаже потенциал е много по-малък ... Иначе си прав, политиката ни действително трябва да е насочена към млади играчи, в които да се инвестира голяма сума еднократно, но отново възниква въпросът - ако смяташ пак да смениш 10 треньора за 3 години, тези млади играчи едва ли ще се развият и съответно вдигнат цената си ... Нещата са малко или много свързани и можем още 20 страници да изпишем, но предполагам си достатъчно интелигентен за да осъзнаваш, че дори и правилни и логични, разсъжденията ни са безпочвени, просто защото нашия клуб е нещо по-сложно от малка бизнес фирма. За съжаление ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:21 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Edit: Между другото сега гледах страницата в уикито на Рейнджърс, една дузина досега са напуснали отбора заради фалита и са свободни агенти, 8 от тях са между 19 и 24, шанса някой от най-малките да се навие да дойде не е малък заради участието ни в ЛЕ, тези със сигурност са научени момчета...

научени са като шеридън, който вкара има няма 78 гола в А група :bigok

hidden767 написа:

Аз принципно съм на мнение, че трябва да обираме всичко читаво в БГ, но не и за такива цени, защото дори и да вземеш най-големите звезди на А група пак не се знае. За Чилика 2 милиона и голем хуй. За Георги Христов един куп драми и пак хуй. Няма никаква гаранция, че ако извадим кинтите и вземем Миланов и той ще играе по-добре от Грийн , даже безкрайно много се съмнявам. Впрочем, много хора ти го написаха, че Миланов заминава 100% в чужбина и няма шанс да го вземем колкото и пари да извадим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:25 pm 
Единият сезон "обрахме" най-добрият защитник в първенството, капитан и носител на Купата на България и вече кой сезон му ЯДЕМ ГЛАВАТА! От Локо Пловдив също "обрахме" един от най-читавите им - Йорданка Милиева, на него пък му ядем тупурдаците... Много сме "обирали" и на много сме го яли :loser2 От друга страна взехме някакво голобрадо вратарче със смешна физика от най-ебания отбор в България, който ни стана капитан и един от най-мъжките играчи. :smt006
Грешки в преценките не прави единствено Хидъна. Щом той казва, че Златински, Миланов и ония ван дер Буйтен ли какъв беше ще донесат КЕШ в Левски, значи това е факт и аксиома, нетърпяща доказване.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]