forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 8:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 2:28 pm 
Аватар

Уточнявайте кога правим обобщение на селекция и кога ще искаме оставките на Гонзо и Костов :bigok Все пак Иво Танев е от скоро в отбора нека му дадем поне 100 дни и тогава, но със сигурност Гонзо и Костов трябва да си ходят :hitl5 Трябва :hitl5 Прасетата за поредна година правят селекция от Сериа А, Примера и от премиера :bigok а ние :bigok оставка до дупка и това е :hitl1 :hitl5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 2:48 pm 
Аватар

E кви обобщения да правим?! Излиза спортния ни директор и казва, че до дата Х ще има МИНИМУМ 3 нови попълнения. Идва деня Х- нямаа гии. Ще има нови попълнения ЕВЕНТУАЛНО в Кипър, ама само евентуално- няма живо пиле :smt031
Сега чакаме да стане петък :smt026 В същото време отборът НЕ РАЗПОЛАГА с качествен централен защитник, треньорът иска още и външен полузащитник и лек наяадател, ама май ги няма :smt031 Сериозните контроли, в които трябва да се обиграваме, започват след 4 дена :smt006 А първенството- след 1 месец :smt006
В подобна ситуация, към днешната дата, не виждам много поводи за остроумничене :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 2:51 pm 
Аватар

Росен написа:
Аз така като гледам, само в България се купуват играчи на кило зимата. Ако някой се е надявал да градим нов отбор от зимната пауза е в голяма грешка :) Челси купиха ли някого? Ще купят 1-2 футболисти. Жозе каза, че Реал също няма да пазарува през зимата.

Жозе ли е казал така?Щом Риъл не купуват,разбира се,че и ние не трябва да го правим :!: А и не е като да не сме си изградили отбора още лятото.Ето,цяла есен газехме наред,водим убедително,имаме най-добрата защита,и ние като Реал паднахме от вечния враг,но това не трябва да ни смущава.Да не забравяме,че имаме най-добрите играчи в България,имаме куприльони за селекция,но не ги харчим,щото сме гъзари,не че ги нямаме.Вместо да благодарим на нашия могъщ родопски благодетел,ние ревем за некви недоказани играчи,да не сме тъпаци да купуваме през зимата,я!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 2:56 pm 
Аватар

Абсолютно съм съгласен с горните мнение. Тоя клуб трябва да се измете от всички боклуци, начело с Гонзо и да се остави на истинските професионалисти (Тонев и Шишков са доказани имена в българския спорт) да го вдигнат на крака. Без Анеси и Жужу нямаме никакъв шанс за титлата, момчетата плачат в съблекалнята след жалката победа над Агия Напа, няма настроение и всичко отива по дяволите. Гонзо провали поредната селекция, даже и оня от Реал Мадрид не взе. Писна ми да гледам как цдна изкупува всичко най-добро и ще играе пореден полуфинал догодина в ШЛ, а ние само чакаме. Трябва нещо да се направи най-накрая, а не само да се харчат парите на г-н Батков без да се мисли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 2:57 pm 
Аватар

И тоя трансферен прозорец сме комико-трагични :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 2:58 pm 
Аватар

Никой от големите отбори не пазаруват зимата освен ако не са закъсали яката - факт. Но ние добре знаем, че ни трябват поне трима. Колкото до нашия случай: знаете колко ми е симпатичен Иво Танев :bigok , но в случая не смятам, че са виновни с Гонзо за липсата на селекция или поне за забавянето ѝ. Явно парЕ нема, тва го каза и ЛТБР, който е запознат с нещата (или поне такъв вид дава :smt003 )
Можеха спокойно да замажат нещата с някой мегаталант от А група и да отбием номера. Можеха да кажат, че имаме най-добрите в България и точка. За момента нека изчакаме.
И нека Иво Тонев да се Одави в нещо, което разгражда мазнините :loser2 Ако може - още днес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:00 pm 
Аватар

Неее, ние сме "трагично самонедостатъчни"!
:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:01 pm 
Аватар

И разберете, колкото пляскащи се човечета сложите, няма да ви пораснат пишаците :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:02 pm 
Аватар

Kryten написа:
И разберете, колкото пляскащи се човечета сложите, няма да ви пораснат пишаците :loser2

Really!?
:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:04 pm 
Аватар

:smt045

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:05 pm 
Хайде да изчакаме тоя прословут петък де, да видим кво ще стане все пак. :wink: Едва ли не с тоя Жужу свърши трансферния смисъл за нас :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:06 pm 
Аватар

Абе проблема е повече в това какво се говори. Не може постоянно да обяснаваш как "гледаме, избираме, ей-са идват", и нищо. Какво се надпреварват да ни обясняват как един идвал до петък, двама идвали до 10-ти, петима до намсикогаси.....

Просто изглежда малоумно и непрофесионално, звучи като пълен хаос и дезорганизация и тотално торпилира всякакви твърдения как се работи и се прави нещо за тоя клуб и се израства! Майната й на селекцията, както и на титлата! По-важното е веднъж завинаги НЕЩО да се направи както трябва - а то става все по-комично и по-комично....

Мен не ме притеснява толкова това, че не сме взели никого (не, че не ни трябват играчи), а че цари някакъв хаос!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:07 pm 
Аватар

Айде стига сте се държали като малки деца! Аз ли съм виновен, че селекцията се бави или Крайтън, или Макссъпорт, може би Седем:едно? Не ме интересува кой е виновен за забавянето и неспазването на поставените срокове. Тия хора са сложени там да работят за ЛЕВСКИ и да дърпат клуба напред. Не ме интересува кой какъв е, искам да си вършат работата и като кажат нещо- да го изпълняват! До гуша ми дойде да слушам, че ще видя по-добро лице на любимия ми клуб( и изобщо не става въпрос за некви титли и купи), а всъщност да ставам свидетел на точно обратното. Никой не е по-голям от ЛЕВСКИ и това трябва да е ясно на всички :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Последна промяна Nikē на Сря Яну 18, 2012 3:09 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:08 pm 
Аватар

А децата заюо ги забравихме, бе? Ето ви новите попълнения... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:09 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Абе проблема е повече в това какво се говори. Не може постоянно да обяснаваш как "гледаме, избираме, ей-са идват", и нищо. Какво се надпреварват да ни обясняват как един идвал до петък, двама идвали до 10-ти, петима до намсикогаси.....

Просто изглежда малоумно и непрофесионално, звучи като пълен хаос и дезорганизация и тотално торпилира всякакви твърдения как се работи и се прави нещо за тоя клуб и се израства! Майната й на селекцията, както и на титлата! По-важното е веднъж завинаги НЕЩО да се направи както трябва - а то става все по-комично и по-комично....

Мен не ме притеснява толкова това, че не сме взели никого (не, че не ни трябват играчи), а че цари някакъв хаос!

Това е верно. Аз съм съгласен дори да кажат - ето оправяме школата, заебаваме първия отбор. Ама да го направят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 3:12 pm 
Аватар

niki87 написа:
Айде стига сте се държали като малки деца! Аз ли съм виновен, че селекцията се бави или Крайтън, или Макссъпорт, може би Седем:едно? Не ме интересува кой е виновен за забавянето и неспазването на поставените срокове. Тия хора са сложени там да работят за ЛЕВСКИ и да дърпат клуба напред. Не ме интересува кой какъв е, искам да си вършат работата и като кажат нещо- да го изпълняват! До гуша ми дойде да слушам, че ще видя по-добро лице на любимия ми клуб( и изобщо не става въпрос за некви титли и купи), а всъщност да ставам свидетел на точно обратното. Никой не е по-голям от ЛЕВСКИ и това трябва да е ясно на всички :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:smt023 :smt023 :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 6:05 pm 
Аватар

Ще бъдете изненадани очаровани в петък просто потърпете момчета и с негативизъм доникаде няма да се стигне.ние българите знаем само да плюем.В петък или най-късно в неделя като дойдат ще видите за какво става дума!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 6:08 pm 
Аватар

А то където е неделя, там е и понеделник-вторник :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 6:11 pm 
Аватар

Иво, къде са на Джаро кинтите :bigok Ивооооо :bigok Ще те гази май бързия влак :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 6:13 pm 
Аватар

жужу не искаше в Левски,искаше трансфер в чужбина заради повече пари,не сме виновната страна,ще видите новите най-късно сряда ще забравите и жужу и гара дембеле.само потърпете момчета и без негативизъм

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 6:16 pm 
Аватар

гусин Танев, знам къде живеете, внимавайте много какви ги вършите. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 6:17 pm 
Аватар

Иво я се обръсни нула номер тип застаряващ скинар да се посмеем малко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 6:18 pm 
Аватар

какъв джаро господин смит? от къде се предполагам да го познавам господина от казармата ли? ето ви едни числа за тотото да пуснете за неделя тиража:
6,21,19,41,0,28,30
и ще ви помоля с по големи пари играйте така ви е по голям шанса да ударите и да спечелите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 6:38 pm 
Аватар

Вие се ебавате, ама ако го бехме взели ние онзи Диого, където до оня ден е пазил Меси и Роналдо в тоя форум щеше да е ебахти еуфорията ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 7:15 pm 
Аватар

Какъв е този ерес който изричаш, недей, че ще те обяват за чорбар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 7:16 pm 
Аватар

Trans penem mihi est написа:
Вие се ебавате, ама ако го бехме взели ние онзи Диого, където до оня ден е пазил Меси и Роналдо в тоя форум щеше да е ебахти еуфорията ;)

да бе, супер еуфория :ohmygod2 някакъв защитник дето не е играл от една година

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 7:17 pm 
Аватар

Alek написа:

Ти видя ли новата статийка на ГА? Все едно заедно сте я писали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 7:18 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Alek написа:

Ти видя ли новата статийка на ГА? Все едно заедно сте я писали.

Очевидно ти е по-интересен, защото не съм я чел, а и нямам намерение. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 7:19 pm 
Аватар

Абе не си я чел, ама май си я писал.
Малка извадка:
Цитат:
Пита ли се някой кой в крайна сметка е виновен за напълно провалената селекция в Подуяне - привлечени бяха „куци коне" от кол и въже ала Калво, а отборът е толкова зле като търговска марка, че продава с цикличността на слънчево затъмнение. И между другото - дали случайно огромната заплата на испанската муха не взривява съблекалнята край Сухата река? Нали с подобна моминска мечта за еди какво си медиите месеци наред се взираха в канчето на виртуоза Янис Зику...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 7:20 pm 
Аватар

г-н Иво Танев написа:
какъв джаро господин смит? от къде се предполагам да го познавам господина от казармата ли? ето ви едни числа за тотото да пуснете за неделя тиража:
6,21,19,41,0,28,30
и ще ви помоля с по големи пари играйте така ви е по голям шанса да ударите и да спечелите

г-н Танев, подписът Ви е величествен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]