forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Окт 28, 2025 10:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 1:56 pm 
Аватар

Това ме притеснява. Дано Илиан му повлияе. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 1:57 pm 
Аватар

Жалко, че Гаджев остава, много му беше мерак на момчето да играе в чужбина. Ще го потърпим още една година, пък дано догодина някой вземе да го купи :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:16 pm 
Аватар

Boyo написа:
Национал на Гана и световен шампион за младежи 2009-та мисля, че е доста по-сериозна визитка от "юноша на барцилона" :smt023

Школата на Барса е най-добрата в света заедно с тази на Аякс. А, на Калво във визитката му освен школата на Барса стоеше и европейска титла за юноши до 19 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:30 pm 

Boyo написа:
hidden767 написа:
Сигурен ли си, че Иван Стоянов няма да има към 254 гола повече в кариерата си и 10-12 повече за последния сезон от нашият нов нападател (който и да е той) :lol:

абе пич спри ги тея гъби най-накрая

ИВАН СТОЯНОВ ИМА НЕВЕРОЯТНИТЕ 29 ГОЛА В А ГРУПА В КАРИЕРАТА СИ. :loser2 29 :loser2

Христо Йовов има 122.

Иван Стоянов ако не беше роднина на който трябва никога немаше да излезне от Б група

29, но всичките важни :loser2
+ това като имаме Йовов не ни трябва друг такъв мега-гига голмайстор, а по-скоро хиена като слиинския :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:33 pm 

СтрелецО написа:
Цитат:
"Сините" все по-близо до подписа на бразилеца

Ръководството на Левски е все по-близо до привличането на халфа на Локо Пловдив - Даксон, който бе сред основните трансферни цели на тима за новия сезон. Според информация на лъжеспорт.bg футболистът се е разбрал за личните си условия, така че оттук насетне остава единствено двата клуба да се уточнят за трансферната сума на атакуващия полузащитник. При това положение "сините" ще се сдобият с двамата най-качествени играчи на "смърфовете", след като вече привлякоха нападателя Базил де Карвальо.

Според публикации в днешната преса стана ясно още, че вечният враг на Левски - лит(*кс-етрополе, също се интересува от цената на Даксон, но към днешна дата "червените" не са склонни да платят исканите за бразилеца 350 хиляди евро. Възможно е Левски да не плаща цялата сума, а да даде 150 хиляди евро плюс двама от настоящите футболисти, които не влизат в плановете на старши треньора Илиан Илиев.

Ако от Локомотив не се съгласят на този вариант, то тогава Левски ще изплати цялата сума на два транша - първият сега, а вторият в началото на новата година.

Ей богу, нови измерения в граматиката и степенуването
Близо, по-близо, най-близо, все по-по-по-близо, беше тук и му хареса, но иска време да помисли :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:36 pm 
Аватар

Владо наистина направи грешката да тръгне срещу феновете на Левски, но все пак той е наше момче, юноша, капитан и доста мачове е изнасял сам. Мисля че не е нормално, да го плюем така по най-гадния чорбарски начин :roll: Колкото до това, дали искал да играе в чужбина, бас държа че 100 % от нашия отбор, би предпочел чужбина пред Левски, при каквато и да е оферта. Както подкрепихме и простихме тогава помяра, селтак, дърводелец и прочие иво главоча, след автогола, дето ни изхвърли от Европа, така трябва и да направим и с Владо, най-малкото, защото е левскар. Лично мнение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:40 pm 

Мене пък ме кефи точно това, което направи Владо, а и Велев преди това. Хората са си характери и не правят ми-ми на публики и фенове. Лицемери не уважавам :smt006
Публиката на Левски откога е толкова тънкообидна? Откакто се отказа от свещенното си право да е коректив и търпи некадърници да съсипват отбора ли?
:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:47 pm 
Аватар

ivan_levskar4eto написа:
Boyo написа:
Национал на Гана и световен шампион за младежи 2009-та мисля, че е доста по-сериозна визитка от "юноша на барцилона" :smt023

Школата на Барса е най-добрата в света заедно с тази на Аякс. А, на Калво във визитката му освен школата на Барса стоеше и европейска титла за юноши до 19 години.

Доста смешни защитници в Бг му скриха топката на Калво,без значение ,дали толкова си може,или не е имал мотивация за повече..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:48 pm 
Ти не си нормален, бе :ohmygod
Случаят: Левски-Търнава, 20 000 на Герена са дошли да ПОДКРЕПЯТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Левски София. Куклите играят безобразно за пореден път, за пореден път сме на крачка да паднем от абсолютен текезесарски, никому неизвстен отбор насред Герена, нещо, което им стана навик на тия пикли. В 86-та минута Владимир Гаджев вкарва страхотен гол, след което прави към публиката знак с пръст пред устата и на няколко пъти навиква "Аре веееее, аре що не мълчите сега веее". Това е абсолютно идиотска, кретенска и безобразна постъпка, нещо, последното нещо, което капитана на един отбор трябва да направи.
Селските изпълнения и "боища" на Владимир във всеки по-завързан мач също няма да ги споменавам. Поне 3-4 абсолютни червени картони са му спестявали след подобни геройства и то винаги в най-важните ни мачове. :smt006 Когато 5 години ТЕ ЕБАТ НА ТЕРЕНА, АМА В ГЪЗА ТЕ ЕБАТ всякакви отбори, а публиката въпреки всичко те подкрепя, да и правиш подобни изпълнения след като си вкарал гол за 1:1 срещу Търнава :ohmygod на твоя стадион :ohmygod в едни други времена би ти струвало линч. Баста... Да ходи в Интер или Милан, или поне в Манчестър Сити. Аз не го искам в Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:58 pm 
Аватар

Македония написа:
Ти не си нормален, бе :ohmygod
Случаят: Левски-Търнава, 20 000 на Герена са дошли да ПОДКРЕПЯТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Левски София. Куклите играят безобразно за пореден път, за пореден път сме на крачка да паднем от абсолютен текезесарски, никому неизвстен отбор насред Герена, нещо, което им стана навик на тия пикли. В 86-та минута Владимир Гаджев вкарва страхотен гол, след което прави към публиката знак с пръст пред устата и на няколко пъти навиква "Аре веееее, аре що не мълчите сега веее". Това е абсолютно идиотска, кретенска и безобразна постъпка, нещо, последното нещо, което капитана на един отбор трябва да направи.
Селските изпълнения и "боища" на Владимир във всеки по-завързан мач също няма да ги споменавам. Поне 3-4 абсолютни червени картони са му спестявали след подобни геройства и то винаги в най-важните ни мачове. :smt006 Когато 5 години ТЕ ЕБАТ НА ТЕРЕНА, АМА В ГЪЗА ТЕ ЕБАТ всякакви отбори, а публиката въпреки всичко те подкрепя, да и правиш подобни изпълнения след като си вкарал гол за 1:1 срещу Търнава :ohmygod на твоя стадион :ohmygod в едни други времена би ти струвало линч. Баста... Да ходи в Интер или Милан, или поне в Манчестър Сити. Аз не го искам в Левски.

А много интересно защо Гаджев го направи пред Сектор "А", защо не пред "Б" или "В"? Истината е, че не може след всеки грешен пас да го емвате човека все едно само той играе на терена. Според мен най - болно му стана, когато след мача с Миньор на оградата на сектор "Б" някой директно го обвини, че е продал мача. Владо винаги е бил голям левскар и всеки път идва да поздрави феновете, но след споменатите 2 случки той просто се чувства предаден според мен и не иска да обира все той пешкира, затова че някакви самозвани чужденци и селски бекове си бройкат парите само и хич не им дреме за клуба, стига бащицата да снася мангизи на точно число от месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 2:59 pm 
Аватар

Срещу литекс есента бях в А сектор и стана същата история. Чичаците псуваха цял мач Владо, който накрая вкара една тупалка и пак дойде с пръст пред сектора :bigok

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:01 pm 
Мен питал ли ме е някой дали се чувствам обиден? В последните 5 години колко нощи съм заспивал предаден и съм се събуждал обиден? Когато не играеш, ще си търпиш да ти пилят на главата. Ти като не работиш добре, шефът ти по рамото ли те тупа? Какво нямат? Пари ли? Коли ли? Хора по гостувания ли не ходят. От цяла България? Хиляди ли нямат зад гърба си... Само се иска от тях да играят. Правят ли го? Не...
Гунди го е казал, не аз - публиката винаги е права :smt006 И ако си капитан стискаш зъби и следващия мач излизаш, изораваш терена и вкарваш 3 гола. А не следващия мач да си по-голяма мишка и от предния.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Чет Юни 14, 2012 3:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:02 pm 
Аватар

Явно засега никой няма да се излъже да го вземе на тия пари дет му искат и ще го търпим още един сезон Лигльо Гаджев. :roll: Айде енма нужда от лигльовци. Гонзо и Йовов като бяха хранени за щяло и нещяло да не би да са се тръшкали толко?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:08 pm 
Аватар

Хубаво, продължавайте да го храните мощно, пък чакайте той да заиграе по - силно. В момента не виждам да има по - силен играч от него в средата на терена, нито да сме привлекли някой - или вие искате той да си тръгне, а гелосаният с магическа пръчка да намери нов мотор в средата на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:11 pm 
Владимир от 1 година няма никаква мотивация да играе за Левски. :smt006 Този сезон му се събират около 54-55 минути игра на някакво нормално ниво, но разбира се, ние сме му виновни. Като на Дарко, милото, съсипахме им кариерите на тия играчи, деба :cry: Ужасни сме! Много се надявам да се махне, но май няма...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:12 pm 
Аватар

:smt005 Ще му занеса една торта, дано ранимата душичка вземе да заиграе по-добре. Истински локомотив в средата на терена беше последния сезон. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:13 pm 
Аватар

Македония написа:
Владимир от 1 година няма никаква мотивация да играе за Левски. :smt006 Този сезон му се събират около 54-55 минути игра на някакво нормално ниво, но разбира се, ние сме му виновни. Като на Дарко, милото, съсипахме им кариерите на тия играчи, деба :cry: Ужасни сме! Много се надявам да се махне, но май няма...

На тия пари как мислиш че се преживява? На една коричка хляб карат завалиите те и на всичкото отгоре някакви келеши искат от тях да играят по-мотивирано и да се раздават. :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:14 pm 

Не с магическа пръчка, а с магическа торбичка трябва да го намери заместника. А за Гаджев си е лично мое мнение. Който е играл спорт пред публика знае, че не всичко е черно и бяло, има емоции, които обикновенния човек не може да си представи.
И пак повтарям - нямаше нищо лошо да го съдите, ако бяхте публика на място, но сте много далеч от истината. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:14 pm 
Аватар

Македония написа:
Мен питал ли ме е някой дали се чувствам обиден? В последните 5 години колко нощи съм заспивал предаден и съм се събуждал обиден? Когато не играеш, ще си търпиш да ти пилят на главата. Ти като не работиш добре, шефът ти по рамото ли те тупа? Какво нямат? Пари ли? Коли ли? Хора по гостувания ли не ходят. От цяла България? Хиляди ли нямат зад гърба си... Само се иска от тях да играят. Правят ли го? Не...
Гунди го е казал, не аз - публиката винаги е права :smt006 И ако си капитан стискаш зъби и следващия мач излизаш, изораваш терена и вкарваш 3 гола. А не следващия мач да си по-голяма мишка и от предния.

Нямам какво да добавя! :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:15 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Не с магическа пръчка, а с магическа торбичка трябва да го намери заместника. А за Гаджев си е лично мое мнение. Който е играл спорт пред публика знае, че не всичко е черно и бяло, има емоции, които обикновенния човек не може да си представи.
И пак повтарям - нямаше нищо лошо да го съдите, ако бяхте публика на място, но сте много далеч от истината. :wink:

Аре бегай, че ми писна да те чета..... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:16 pm 
Аватар

Някой фенове май много се изнежиха. Щом е наш юноша и е вкарал няколко важни гола, вече му е позволено ако ще да се изсере на фланелката и му е простено. Авторитет се гради с години и се срива за секунди. Някои наши 'звезди' явно тотално са забравили на коя планета се намират и май няма авторитет в съблекалнята да им го обясни. Иначе Владо ако иска да стои, не знам кой би могъл да го вземе. Ама ако ще стои да спре да мрънка за трансфери в чужбинам да не се фръцка като курва и да си погледне в играта и защо не му спори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:18 pm 
Аватар

За сега не ми се струва лоша селекцииката. Тва ганайското цигане ми се ще, че ще жаса наред :smt023

Левски, ти си всичко за нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:20 pm 
Аватар

Казах го и преди, казвам го и сега, мен щеше да ме е срам ако ми вземат капитанската лента и я дадат на 20 годишен вратар :wink:, не че Пламен не нея заслужи :wink:, просто някои хора трябваше да си направят съответните изводи, лошото е, че и двамата не виждат по-далече от носа си :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:21 pm 
Аватар

Македония написа:

Хохохохо, ама и ти се изказа. Не, той гаджев освен тупалките на Търнава и Литекс, въобще не игра, да не кажем кой прободе Лудогорец и беше един от малкото на ниво там. В началото на пролетта срещу Монтана и Враца пак беше най - добрият на терена и без него още тогава щяхме да се погребем. Това са само двубоите, в които по мое скромно мнение е бил Man of the mach за Левски, за други няма да споря, но ще те попитам кой наш халф изнесе по - силна продукция през мачовете този сезон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:30 pm 
Аватар

Монтана и Враца, чуйек... :loser2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:31 pm 
Аватар

mech0 написа:
Македония написа:

Хохохохо, ама и ти се изказа. Не, той гаджев освен тупалките на Търнава и Литекс, въобще не игра, да не кажем кой прободе Лудогорец и беше един от малкото на ниво там. В началото на пролетта срещу Монтана и Враца пак беше най - добрият на терена и без него още тогава щяхме да се погребем. Това са само двубоите, в които по мое скромно мнение е бил Man of the mach за Левски, за други няма да споря, но ще те попитам кой наш халф изнесе по - силна продукция през мачовете този сезон?

По-точният въпрос мисля,че е кой НЕ изнесе по-силна продукция от него :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:37 pm 
Аватар

дам, монтана и враца :smt005 а в софия срещу гората, а срещу перник, а срещу свинете? Или викаш във важните мачове е показал нужната класа :smt023 Враца му беше единственият силен мач пролетта. Освен този мач с него играхме като с 10 човека. Толкова грешни паса няма как да има изобщо в професионален отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:38 pm 
Аватар

Ботев Враца и монтана са мерило. Мерило са. :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:48 pm 
Аватар

СтрелецО написа:
Цитат:
"Сините" все по-близо до подписа на бразилеца

Ръководството на Левски е все по-близо до привличането на халфа на Локо Пловдив - Даксон, който бе сред основните трансферни цели на тима за новия сезон. Според информация на лъжеспорт.bg футболистът се е разбрал за личните си условия, така че оттук насетне остава единствено двата клуба да се уточнят за трансферната сума на атакуващия полузащитник. При това положение "сините" ще се сдобият с двамата най-качествени играчи на "смърфовете", след като вече привлякоха нападателя Базил де Карвальо.

Според публикации в днешната преса стана ясно още, че вечният враг на Левски - лит(*кс-етрополе, също се интересува от цената на Даксон, но към днешна дата "червените" не са склонни да платят исканите за бразилеца 350 хиляди евро. Възможно е Левски да не плаща цялата сума, а да даде 150 хиляди евро плюс двама от настоящите футболисти, които не влизат в плановете на старши треньора Илиан Илиев.

Ако от Локомотив не се съгласят на този вариант, то тогава Левски ще изплати цялата сума на два транша - първият сега, а вторият в началото на новата година.

Все си мисля, че първо трябва да се разберат за трансферната сума и чак тогава да договарят личните условия, ама знае ли човек... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 3:51 pm 
Аватар

Ами в положението ни да нямаме читав мач - да, мерило стават и такива гостувания! Добре - я дайте пример за 4-5 сносни мача на карето Грийн, Старокин, Димов, Тасевски. Нека Гаджев си тръгне, сигурно после ще почнете да плюете по Пелето, че като гледам каква опашка от халфове се е завила на Герена.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]