forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:55 am 
Аватар

tprodanov написа:
Абе смятам Калво за изключителен играч, сравнено с родното първенство. Обаче има и друга гледна точка - една от много вероятните причини при кандидатстване за работа да не те наемат е overquyalificated. Работодателите винаги бягат от хора, които са много над нивото на останалите, защото мотивацията им спада със зверска форма.
Вариантите са два - или отбора да заиграе така, че да си вдигне нивото, или Калво да си ходи.
Не всичко е футболни качества, важно е и напасването в общия пъзел.

В последните 2 мача Калво е под нивото на отбора, не обратното, и то е така не защото не може :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 6:13 pm 

На мен ми харесва как отбора се сработва ( предвид многото промени ). За селекцията, мисля че РАЙКОВ ще стане най-добрия български футболист, СТАРОКИН от мач на мач играе все по-добре, АРШ вкара 4 гола, но очаквам да се отпуши срещу чорба3, ЦВЕТКОВ е на приливи и отливи, БАШЛИЕВ в малкото минути, който игра показа качества, а сега срещу чорба3 очаквам да използва шанса си, КАЛВО си личи, че има качества, но не се напряга, ако продължава така за какво ни е? РИСП въобще не става за ЛЕВСКИ, а ХРИСТОВ по време на подготовката правеше повече интервюта околкото тренировки!!!!!!!!!!!!! Разбира се РИСП и КАЛВО дойдоха на края на подготовката, но затова не е виновен ГОНЗО, а знаете кой!!!!!!!!!! Ще нарека селекцията прилична и смятам че отбора ще израства от мач на мач и ще започне да ни радва!!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:33 am 
Аватар

acrimonious написа:
В последните 2 мача Калво е под нивото на отбора, не обратното, и то е така не защото не може :)

Доста го мързи да тича :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 3:24 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
РИСП въобще не става за ЛЕВСКИ

И това как го разбра ? :ohmygod Не става защото ? Рисп е изиграл 2 мача на кръст като в първия се справи много добре, макар че той беше пристигнал в ЛЕВСКИ една седмица преди първия си мач за отбора. Та, обясни защо Рисп не става да разбера и аз ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 5:59 pm 
Аватар

Тука има доста болни хора. :ohmygod2 Рисп бил слаб. Аз нито го видях а бърка фатално и системно в някой мач, нито да е такова неадекватно дърво, каквито са ЙМ и ИИ. Напротив, доста стабилност осигурява и доста опасности спасяваше докато не беше контузен. Дано се оправи по-бързо, че в защита и Невидима имам чувството, че може да ни обърне от 2:0. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 7:10 pm 
Аватар

С Черно море оня негър го направи смешен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 7:34 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Тука има доста болни хора. :ohmygod2 Рисп бил слаб. Аз нито го видях а бърка фатално и системно в някой мач, нито да е такова неадекватно дърво, каквито са ЙМ и ИИ. Напротив, доста стабилност осигурява и доста опасности спасяваше докато не беше контузен. Дано се оправи по-бързо, че в защита и Невидима имам чувството, че може да ни обърне от 2:0. :ohmygod

Бих казал, че е тролей, но само ако някак си се абстрахирам от другите два тролея, щото ония са икаруси :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 8:21 pm 
Аватар

Просто много са ни завишени критериите и си мислим че е като едно време. Вече трябва да се радваме на всеки професионален футболист, който дойде тук, а този на такъв мяза. Лошото е че май е чуплив...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 8:35 pm 

Според мен, е доста тъпо да се съди за качествата на Рисп по оная ситуация във Варна. Няма нищо ненормално в тва сто пъти по-бърз играч, който е на скорост и с огромно празно пространство 1 в 1 да те мине. Голът там всички знаем на кой рапон е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 8:39 pm 
Аватар

Рабех не беше бърз, даже беше дебел. Кога ще мине тоя паломито през него :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 9:22 pm 
Аватар

Росен написа:
Рабех не беше бърз, даже беше дебел. Кога ще мине тоя паломито през него :smt006

Е да, Рабех още в третата минута щеше да му е премахнал бъбрека с хирургически точен шут :smt005

Що се отнася до Паломино, като цяло е по- млад и доста по- бърз. При такава солова акция не е нормално толкова време да тича, като срещу него има само един защитник, защото другият е отлетял като пипируда на центъра :smt059

Иначе, вероятно малко хора са прочели "шокираща изповед на младши еничар" - http://football.sportal.bg/news.php?news=326222, затова ви вадя 2-та интересни за мен момента:

Цитат:
Също така си бил в школите на Левски и Славия?

- Да. От школата на Левски имам отлични впечатления. Тя е най-добрата в България. Боримиров ме взе там, но аз съм резняк $и не искам в друг клуб, освен в ц(*ка. Това е причината да се върна на "Кочината", но там е нещо страшно.

Цитат:
Вярно ли е, че масово се уреждат срещи в дублиращата група и средно на кръг половината от мачовете са уговорени заради залози в легални и нелегални букмейкърски къщи?

- Виж резултатите и ще си отговориш сам. Аз няма какво да потвърждавам. Всичко е ясно.

Откъде знаеш за това? Ти си малък и нямаш записан мач в дублиращата група на български отбор?

- Да. Не съм пряк свидетел, но децата говорят, не могат да мълчат. Всичко в школите се знае. Просто никой не смее да каже публично какво става там.

Вярно ли е, че на определени юноши се заплащат солидни суми, за да нагласят резултати?

- Конкретни имена не мога да назова, защото нямам доказателства, а и не съм ги виждал лично как взимат пари, но ако 2-3 хиляди лева на мач са сериозни суми, отговорът е да.

Кои клубове най-често участват в тези неща?

- В един голям провинциален град.

А клубът, който най-малко участва в тези неща…

- Със сигурност това е Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2011 10:06 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Росен написа:

Е да, Рабех още в третата минута щеше да му е премахнал бъбрека с хирургически точен шут :smt005

Що се отнася до Паломино, като цяло е по- млад и доста по- бърз. При такава солова акция не е нормално толкова време да тича, като срещу него има само един защитник, защото другият е отлетял като пипируда на центъра :smt059

Иначе, вероятно малко хора са прочели "шокираща изповед на младши еничар" - http://football.sportal.bg/news.php?news=326222, затова ви вадя 2-та интересни за мен момента:

Цитат:
Също така си бил в школите на Левски и Славия?

- Да. От школата на Левски имам отлични впечатления. Тя е най-добрата в България. Боримиров ме взе там, но аз съм резняк $и не искам в друг клуб, освен в ц(*ка. Това е причината да се върна на "Кочината", но там е нещо страшно.

Цитат:
Вярно ли е, че масово се уреждат срещи в дублиращата група и средно на кръг половината от мачовете са уговорени заради залози в легални и нелегални букмейкърски къщи?

- Виж резултатите и ще си отговориш сам. Аз няма какво да потвърждавам. Всичко е ясно.

Откъде знаеш за това? Ти си малък и нямаш записан мач в дублиращата група на български отбор?

- Да. Не съм пряк свидетел, но децата говорят, не могат да мълчат. Всичко в школите се знае. Просто никой не смее да каже публично какво става там.

Вярно ли е, че на определени юноши се заплащат солидни суми, за да нагласят резултати?

- Конкретни имена не мога да назова, защото нямам доказателства, а и не съм ги виждал лично как взимат пари, но ако 2-3 хиляди лева на мач са сериозни суми, отговорът е да.

Кои клубове най-често участват в тези неща?

- В един голям провинциален град.

А клубът, който най-малко участва в тези неща…

- Със сигурност това е Левски.

Доста странно. Аз пък знам, че е почти същото и при нас, просто не са чак такива мизерници да искат смяна и помпане на гуми :ohmygod2 като цяло, тъжна работа...

Последна промяна Goviado на Чет Сеп 22, 2011 7:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 22, 2011 1:59 pm 

Росен написа:

Ако беше Рабех, нямаше да мине. Ако баба ми беше мъжка... Тва са несериозни аргументи за мен. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 22, 2011 10:32 pm 
Аватар

Alek написа:
Хайри си е в Черноморец, а Борел и Нуньо направиха добри трансфери. Аз други добри играчи от Черноморец, не знам. Който си е харесвал Койта и тем подобни, не мога да отговарям за него. :) Гледах им 3 мача на Черноморец и тия двамата се разцепиха от прекрасни голове, асистенции и пробиви. Чорбарите играли срещу слаби отбори, окей, Черноморец, Локо ПЛД и Берое за 5 кръга, не е чак толкова. Отделно ние също не сме играли с кой знае какви, Литекс и Черно море, факт по-силни отбори, но срещу Монтана, Враца и тем подобни, тия нашите скъпоплатените трябваше повече да покажат.

Ред Бул Лайпзиг са наистина стойностен тим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 3:48 pm 

Не съм голям капацитет, но не смятам, че 33 годишен играч от изпаднал датски отбор, чиито връх в кариерата е година и половина резерва в Гьотеборг става за ЛЕВСКИ!!!!!!!!! Спомнете си, какво стана в Търнава, след като МИЛИЕВ се контузи и ГРИЙН и РИСП заиграха заедно????? Стана хаос, като почудо се измъквахме в комични ситуации. При първия гол СТАРОКИН сгреши при изнасянето на топката, Рисп трябваше да го покрие на бека, но понеже е бавен ( това се вижда от самолет ), скъси дистанцията на крилото през центъра, човека центрира топката рекошира в тялото на РИСП (, за което не е виновен ) и ц. нападател с доста късмет вкара гол. При дузпата, точно РИСП тръгна да изнася топката, сгреши и стана контра. Във Варна при първия гол имаше засада, а при втория Паломино изблъска с лявата ръка ИВАНОВ ( пред очите на чорбето тасков ), за да го прехвърли топката, РИСП е с лице и трябваше само да му препречи пътя, а не да се надбягва с него ( още през първото полувреме се видя, че е невъзможно ), дори с риск да получи ч. картон. Това е мое мнение, а както казах аз не съм капацитет!!!!!!!!!!! В неделя в рязан град!!!!!!! ПОБЕДА!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 5:34 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Не съм голям капацитет, но не смятам, че 33 годишен играч от изпаднал датски отбор, чиито връх в кариерата е година и половина резерва в Гьотеборг става за ЛЕВСКИ!!!!!!!!! Спомнете си, какво стана в Търнава, след като МИЛИЕВ се контузи и ГРИЙН и РИСП заиграха заедно?????

Но това не беше планувано и двамата въобще не бяха играли заедно явно. Кога в друг мач е грешал фатално? В колко други мачове ни спаси сумати голове, особено в София срещу Търнава? Няма как данчо Бъдника да е и наполовина толкова калсен и адекватен, колкото е ВикингО. Другия пък въобще няма да го коментираме. Верно че и Рисп не е много по-бърз от двата тролея, но пак е нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 9:42 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Не съм голям капацитет, но не смятам, че 33 годишен играч от изпаднал датски отбор, чиито връх в кариерата е година и половина резерва в Гьотеборг става за ЛЕВСКИ!!!!!!!!!

За твое сведение е прекарал 8 години в Гьотеборг (отбор спечелил 2 пъти купата на УЕФА и е един,даже ако не и най-успешният шведски отбор),като е бил капитан в продължение на 5 години,но и това няма никакво значение нали,важното е че е дошъл от изпаднал датски отбор. :ohmygod2 Съгласен съм,че е бавен,но да го наречеш слаб футболист е смешно,да не говорим,че е в пъти по грамотен от двата ни "стълба" в защита и в момента е най-удачният избор за защитник. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 10:08 pm 

Пичове, това истина ли е или е поредната медийна чекия. Струва ми се крайно невероятно да можем да си го позволим финансово сега когато играят в ЛЕ при положение, че нямахме пари да го купим когато още не бяха се класирали в нея. Ако някой знае нещо нека да раздуе.

Левски отново иска камерунско крило
23.09.2011 15:20
"Сините" започват офанзива по привличането на Нжонго Присо
http://www.gol.bg/levski/2011-09-23/lev ... ilo.114291

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 10:11 pm 
Аватар

Цитат:
Наскоро двамата отново са разговаряли, като между другото Иванов е подпитал Мъри доколко е склонен да се върне на "Герена"

:smt005 :smt005 :smt005 прави си сметка за какво става дума

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 10:14 pm 
Аватар

На всички е ясно, че Рисп е бил играч преди 4-5 години, но в момента определено не е за Левски.Вижда се, колко е бавен и тромав и това си пролича и в мача с Търнава и на мача във Варна.Честно казано на този етап бих предопочел ЙМ и ИИ за двойка централни защитници пък през зимата Гонзо да взима нов защитник...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 11:08 pm 
Аватар

Вземете се спрете малко бе... селекционери , тактици и анализатори! Рисп какъв бил , къде играл... без него по-добре ли щеше да е??! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 11:37 pm 
Аватар

Със сигурност не е по-добре :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2011 11:42 pm 
Аватар

mjtmac написа:

Ми какво ревеш тогава??? Щом предпочиташ ИИ5 пред Рисп , си ми ясен... :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:02 am 
Аватар

Сметам, че без особенни затруднения ще надбягам ИИ5 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:23 am 
Аватар

BluePower написа:
Ми какво ревеш тогава??? Щом предпочиташ ИИ5 пред Рисп , си ми ясен... :losers

Кой реве бе братле...?Нали този форум е да се коментира играта на отбора и трансферите, а не да се залъгваме колко класни чужденци сме взели и как всичко от вънка е по-добро от родното.Ето за тва нямаме национален отбор и викат разни маймуни да играят за България, но това е друга тема.
И незнам колко съм ти ясен, ама на мен ми абсолютно все едно кои играчи ще играят и кои не стига да печелим мача.Подкрепям безрезервно всеки един футболист който е в Левски и мисля, че всеики фен би трябвало да го прави изразявайки го на трибуните.За себе си знам, ти си прави изводите правиш ли го или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:39 am 
Аватар

mjtmac написа:

:ohmygod
Ще те облее съвсем скоро, стига да се възстанови.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 12:45 am 
Аватар

Дано си прав ... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 10:45 am 
Аватар

Пред ИИ5 и хмариан да пуснат за централен ще е по- добре :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 4:40 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=326406

Еееех, да беше истина... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 24, 2011 4:52 pm 
Аватар

Не е изключено и това да стане някой ден. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]