forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 9:57 am 
Аватар

Тоя Кавдански наш юноша ли бил бе?! Впечатленията ми са, че не е толкова слаб футболист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 10:23 am 
Аватар

Наш е, даже изкара и 2 сезона в юношите на Метц :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 12:48 pm 
Site Admin
Аватар

Нали Златински също е наш юноша?Или се бъркам? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 6:45 pm 
Аватар

От този отбор имаше поне 5 момчета, с които можеше да се рискува, да настояват с тях и може би сега щяха да са ядрото на отбора ни :smt006, но вече е минало свършено време :smt006 И сега все ми се струва, че може 2-3 момчета от школата да влезнат в първия отбор, така или иначе шампиони май няма да ставаме, поне да направим играчи :idea: Ама нали и при нас се пее само за победа, няма да има кой да ги търпи :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 11:05 pm 
Аватар

От школата почти няма момчета, които могат да прескочат границата от талант към футболист. На 17 годишна възраст откриват къде са им пишките и за какво им служат. На тоя етап нямаме хора в клуба, които могат да развият талант - нито в школата, нито в първия отбор. Затова е напълно оправдано да си продаваме юношите и да взимаме готови играчи. Нашите юноши при нас нямат бъдеще, и затова няма смисъл от рев по тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 9:30 am 
Аватар

А защо не излизат футболисти от нашата школа? На Латекса условията дали пък са чак толкова хубави?
И начело на школата е мангасара хаздай :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 10:00 am 
Аватар

Това с условията е един мит. За да работи добре школата би било прекрасно да има хубави терени и прилична база, но далеч не е задължително условие, просто стана модерно напоследък. Трябва методология и научени хора. Това, което не мога да си обясня е защо толкова малко тренират децата. Още от първите години те играят поне два пъти по-малко от децата в немция примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 10:05 am 
Аватар

tprodanov написа:
Това с условията е един мит. За да работи добре школата би било прекрасно да има хубави терени и прилична база, но далеч не е задължително условие, просто стана модерно напоследък. Трябва методология и научени хора. Това, което не мога да си обясня е защо толкова малко тренират децата. Още от първите години те играят поне два пъти по-малко от децата в немция примерно.

И отделно, че там изграждат един футболист (щом са решили да е такъв) от 8-9 годишна възраст. С други думи - Трябват професоналисти (добри педагози и лидери), а не корумпирани алкохолици или инетресчии-мекерета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 10:20 am 
Аватар

Да не се опитвате да изкарате дълбоко уважаван професионалист като Бисер Хаздай некадърник и пияндурник...? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 10:21 am 
Аватар

Човекът стоял по-дълго в Левски дори от Мариян :lol: Даеба хрантутника

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 5:47 pm 
Аватар

И чорбата и Черноморец купиха уникални играчи за нивото на "А" група, ние сме пълни идиоти щом Райков от Враца ни е най-добрият трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 7:56 pm 
Аватар

Явно нема кинти, нема, нема кинти :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 9:14 pm 
Аватар

Alek написа:
И чорбата и Черноморец купиха уникални играчи за нивото на "А" група, ние сме пълни идиоти щом Райков от Враца ни е най-добрият трансфер.

Кат почнете да гледате в паничките на другите кочини и ми става лошо деба. :ohmygod Къде са им добрите селекции, бе пич? Сбирщина некадърници. Или съдиш по това кой колко е добър според това дали си е купил титлата в определена година? Тази година направихме доста добри трансферни пробиви. Има поне 3-4 играча, които са супер добри за първенството ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 11:35 pm 
Аватар

Прав е Алек в случая

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 11:38 pm 
Аватар

Не знам за какво сте прави, но нашата селекция е доста по-добра откъдето и да ги погледнеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 11:39 pm 
Аватар

Alek написа:

Райков от Враца днес счупи кръста на тоя жос мос :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 11:41 pm 
Аватар

Затова най-добрия уж играч дето взехме от А група не е в групата Н-ти мач подред. Слаби играчи имаме и това е. Тонката Калво ако така ще играе, какъв смисъл има... ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 17, 2011 11:54 pm 
Аватар

Kryten написа:
Затова най-добрия уж играч дето взехме от А група не е в групата Н-ти мач подред. Слаби играчи имаме и това е. Тонката Калво ако така ще играе, какъв смисъл има... ?

Ето сега вместо калво може да го пусне него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 2:58 am 
Аватар

Е, считай какъв идиот е тоя Тошко Христов, щом Гонзо даде 200к за него и не е в групата!!! При все, че Дани Младенов беше натирен в 10та глуха. Значи няма никаква друга основателна причина, освен, че на тренировките се вижда, че не става и е допусната колосална грешка с този играч. Едно е да си има фаворите Гонзо, да го завари в отбора и да го разкара, така става, виждано е навсякъде, но да се купи игра от треньора и да е играл 30 минути за 10 мача, е смешно. Аз ви казах още след първата тренировка, това момче не може да разгрява, все си мислех, че е дремал лятото и ще се оправи, но явно нещата са още по-сериозни. С играта на Райков от днес, този няма никакъв шанс да се наложи. Калво си играе стабилно, още малко му трябват тренировки за физика, да види как е тактиката на отбора и ще почне, а Дани като влезе резерва и има сили да тича 20 минути, винаги раздвижва играта.
Евала правя на Гонзо за Райков, страхотен играч. Другите са повече от съмнителни. Днес ПОРЕДЕН гол след уникално сбъркан пас на идиота Старокин. Ларс Рисп, аре тоя негъра го направи смешен във Варна, но да речем, че още има малко кредит на доверие, но не очаквайте Томашич от него. Калво, ако му тръгне играта ще е фурор. Въобще само вижте от 5-6 трансфера, ние имаме 1 който играе, 1-2ма евентуално да заиграят, и 2ма тотално отписани. А, вие ми коментирате дебелия румънец, само, че той дори без да играе има 6 гола и 2-3 асистенции, оня другия дебел бразилец Мораеш има гол и 2 греди за два мача. Ние все си чакаме някой да се аклимазирвал, да не знам си какво, абе аре стига глупости, срещу левия бек на Монтана колко точно аклиматизация ти трябва? Нали ги гледам по цял ден гмарат банички и пият в дискотеката, идват на Герена и падат с 1-0 като изпускат 3-4 гола, смешна работа. Днес нашихме такива голове, които скоро няма да вкараме, евала на Гонзо, че ги кара да стрелят отдалеч, но изпускат такива положение, че е смешно. Защитата при Гонзо продължава да бъда повече от разграден двор. Мъри може да е много работи, но поне имаше защита тогава и всеки смешен отбор заминаваше с минимум 5ца от Герена. Както и да е, да не навлизам пак в дълги и безсмислени постове, които никой няма да тръгне да чете, но тази селекция, не е онази от миналата година, а да ви примомня, че и миналата година не станахме шампиони... а за мен имахме много по-добри играчи отколкото сега.
И последно, няма пари, няма пари... колко пък толко струват тия Асисовци, Жужовци и т.н. машини от Черноморец? Гледах им няколко мача, уникална игра, всичките са като Райков, само, че с по-добро центриране и по-добър далечен удар...

Едит:

Супер добрите играчи за първенството ни са Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн и Дарко Тасевски кога му се играе. Ще ме извинявате, Гаджев вкарва страхотни голове, но в центъра много отдавна не играе, това което трябва. Йовов вече е натежал, бавен, не е това което беше някога. Там Милиевци, Старокиновци и тем подобни риби не ми се коментират, ама грам. Тие легенди, че ние все имаме най-добрите играчи, но все не сме шампиони, ми омръзна от тях, ебати шаблоните на Мъри и Гонзо.
Имаше двамата още по-добри, че даже и Веско Минев бих сложил в графата, но си заминаха лятото. Миналата година имахме отбор, сега имаме... знам ли и аз какво. Днес имахме огромен късмет, да водиш 2-0 на полувремето на отбор, който е направил и трите си смени, при това все ключови играчи и да те изравнят 2-2, говори много лошо за треньорските умения, за нивото на играчи и въобще всичко. Не знам колко точно следите мнениета ми, но в повече случай се опитвам да гледам положително и т.н. но този сезон не смятам, че можем да се борим за титлата, реално. Силно се надявам, 0 толеранс май месец да ми цитира мнението с 20 " :loser2 " емотиконки, но към момента това ми е некомпетентното мнение. Мнението ми няма да е много популярно след тази победа тази вечер, но ако не променим защитата няма как да стане, не всеки мач ще вкарваме по 3 гола от 20 метра, за да компенсираме идиотите в защита. ( Старокин и Милиев, ИИ е гранде идиот )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 8:51 am 
Аватар

Дъстли Мюлдер този сезон е абсолютна дупка, вчера всичките положения на селяните станаха след негови грешки. Не си покрива зоната. Така го направи и с Търнава и го издухахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 8:57 am 
Аватар

Не съм много съгласен. Първия гол на селяните стана през зоната на Старокин. Не игра чак толкова зле , визирам само вчерашния мач. Но ,наистина е далеч от това ,което показваше през миналия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:27 am 
Аватар

Прочетох цялото мнение на Алек обаче в момента нямам време да напиша толкова дълга аргументация. Но и аз нямам представа защо тодор христов не играе - това само Гонзо може да каже. Не знам също защо толкова хвали глупаците от черномерец и прасетата при положение,че прасетата играят само с отбори от долната черта на таблицата,като 2/3 от отборите,с които играят,им свалят гащи. Черноморец е ясно,че имат треньор,но и миналата година се захласваха тука по техните играчи,а сега не знам къде играят :smt017 Всичко е толкова относително.

И малко статистика: ако приемем,че Гонзо е треньор от мача с прасетата на Герена,то Левски на Гозно не беше допускал гол на Герена за първенство от този мач. Чак сега ни вкараха 2 гола. Излишно е да казвам,че имаме само победи от тогава насам на Герена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 9:59 am 
Аватар

Според мен пък не играем лошо тактически. Крилата покриват бековете доста успешно, което за нашия разгрАден двор отзад е важно. Първият гол падна след груба грешка на Старокин (вижте по другия фланг, когато Дъстли тръгне напред, къде стои Калво- НАЗАД). Симеончо също го покрива Орлин, но тогава всички очакваха най- накрая да подаде, а той тръгна да... и аз не знам какво :smt017 Оттам контрата беше по десния фланг, където нямаше нито един играч, централните тръгнаха да го покриват и .. ясно- Джерманович на празна врата. Вторият гол си беше при центриране, тва си е малко или много рулетка. Като цяло обаче не допускахме смешните грешки от първите мачове, така че да- мисля, че има израстване.

Що се отнася до Тошко Христов, Гонзо беше казал нещо от сорта, че "не се старае в тренировките", което за мен значи, че го дразни нещо. Игра в мача с Тича и не игра чак толкова зле. Но към момента Райков оправдава на 100% доверието..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 10:08 am 
Аватар

Вън марулите от Левски :hitl1 Казах :hitl2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 3:21 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Прочетох цялото мнение на Алек обаче в момента нямам време да напиша толкова дълга аргументация. Но и аз нямам представа защо тодор христов не играе - това само Гонзо може да каже. Не знам също защо толкова хвали глупаците от черномерец и прасетата при положение,че прасетата играят само с отбори от долната черта на таблицата,като 2/3 от отборите,с които играят,им свалят гащи. Черноморец е ясно,че имат треньор,но и миналата година се захласваха тука по техните играчи,а сега не знам къде играят :smt017 Всичко е толкова относително.

И малко статистика: ако приемем,че Гонзо е треньор от мача с прасетата на Герена,то Левски на Гозно не беше допускал гол на Герена за първенство от този мач. Чак сега ни вкараха 2 гола. Излишно е да казвам,че имаме само победи от тогава насам на Герена.

Като цяло имаме 1 загуба оттогава в първенството..и един хикс.И 18 победи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2011 10:19 pm 
Аватар

Хайри си е в Черноморец, а Борел и Нуньо направиха добри трансфери. Аз други добри играчи от Черноморец, не знам. Който си е харесвал Койта и тем подобни, не мога да отговарям за него. :) Гледах им 3 мача на Черноморец и тия двамата се разцепиха от прекрасни голове, асистенции и пробиви. Чорбарите играли срещу слаби отбори, окей, Черноморец, Локо ПЛД и Берое за 5 кръга, не е чак толкова. Отделно ние също не сме играли с кой знае какви, Литекс и Черно море, факт по-силни отбори, но срещу Монтана, Враца и тем подобни, тия нашите скъпоплатените трябваше повече да покажат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:18 am 

Калво няма никаква мотивация да играе срещу Ботев Враца, Лудогорец, че дори и Селниджър Ловеч. Той дойде при нас за да играе в ЛЕ, а защо не играем там в момента е тема на съвсем друг разговор.

Тошко Христов определено е играч с качества. Имахме на разположение цял сезон за да се убедим в това. Видяхте колко "лесно" ни беше в три мача с/у Берое миналата година. Не искам да обвинявам и Гонзо за него защото някой път просто един играч не пасва на схемата на игра, не може да се нагоди към стила на новия си отбор и т.н.. Kариерата на Гарата е пример за това (резерва в Пансерайкос и Орхус Дания!).

Нека изчакаме да видим как ще се развият нещата. Аз нямам информация от кухнята на клуба, но ако разкараме Калво и Христов най няма да имаме пари да им купим заместници, камо ли пък адекватни такива. Дано да греша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:11 am 
Аватар

Има две неща в момента, с които Гонзо супер много ме дразни, първото е това, че има играчи, които биват "изхвърлени" от отбора след един - два слаби мача, докато няколко други хрантутници каквито и малоумия да сътворят, каквито е безбожни некадърници да са продължават да са в отбора, сега примери няма да посочвам, щото всички ги знаем, и второто супер отблъскващо нещо е, че откакто той командва отбора, поведем ли с гол преднина и се затваряме като най-селския отбор да браним резултата!!!
За да си напиша това мнение бях провокиран от информациите от днес, че ще махат Калво, и от развитието на мачовете от началото на сезона и края на миналия полусезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:17 am 
Аватар

Абе смятам Калво за изключителен играч, сравнено с родното първенство. Обаче има и друга гледна точка - една от много вероятните причини при кандидатстване за работа да не те наемат е overquyalificated. Работодателите винаги бягат от хора, които са много над нивото на останалите, защото мотивацията им спада със зверска форма.
Вариантите са два - или отбора да заиграе така, че да си вдигне нивото, или Калво да си ходи.
Не всичко е футболни качества, важно е и напасването в общия пъзел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:18 am 
Аватар

Как може да вярваш на нещо написано в Дон Галфон.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]