Е, считай какъв идиот е тоя Тошко Христов, щом Гонзо даде 200к за него и не е в групата!!! При все, че Дани Младенов беше натирен в 10та глуха. Значи няма никаква друга основателна причина, освен, че на тренировките се вижда, че не става и е допусната колосална грешка с този играч. Едно е да си има фаворите Гонзо, да го завари в отбора и да го разкара, така става, виждано е навсякъде, но да се купи игра от треньора и да е играл 30 минути за 10 мача, е смешно. Аз ви казах още след първата тренировка, това момче не може да разгрява, все си мислех, че е дремал лятото и ще се оправи, но явно нещата са още по-сериозни. С играта на Райков от днес, този няма никакъв шанс да се наложи. Калво си играе стабилно, още малко му трябват тренировки за физика, да види как е тактиката на отбора и ще почне, а Дани като влезе резерва и има сили да тича 20 минути, винаги раздвижва играта.
Евала правя на Гонзо за Райков, страхотен играч. Другите са повече от съмнителни. Днес ПОРЕДЕН гол след уникално сбъркан пас на идиота Старокин. Ларс Рисп, аре тоя негъра го направи смешен във Варна, но да речем, че още има малко кредит на доверие, но не очаквайте Томашич от него. Калво, ако му тръгне играта ще е фурор. Въобще само вижте от 5-6 трансфера, ние имаме 1 който играе, 1-2ма евентуално да заиграят, и 2ма тотално отписани. А, вие ми коментирате дебелия румънец, само, че той дори без да играе има 6 гола и 2-3 асистенции, оня другия дебел бразилец Мораеш има гол и 2 греди за два мача. Ние все си чакаме някой да се аклимазирвал, да не знам си какво, абе аре стига глупости, срещу левия бек на Монтана колко точно аклиматизация ти трябва? Нали ги гледам по цял ден гмарат банички и пият в дискотеката, идват на Герена и падат с 1-0 като изпускат 3-4 гола, смешна работа. Днес нашихме такива голове, които скоро няма да вкараме, евала на Гонзо, че ги кара да стрелят отдалеч, но изпускат такива положение, че е смешно. Защитата при Гонзо продължава да бъда повече от разграден двор. Мъри може да е много работи, но поне имаше защита тогава и всеки смешен отбор заминаваше с минимум 5ца от Герена. Както и да е, да не навлизам пак в дълги и безсмислени постове, които никой няма да тръгне да чете, но тази селекция, не е онази от миналата година, а да ви примомня, че и миналата година не станахме шампиони... а за мен имахме много по-добри играчи отколкото сега.
И последно, няма пари, няма пари... колко пък толко струват тия Асисовци, Жужовци и т.н. машини от Черноморец? Гледах им няколко мача, уникална игра, всичките са като Райков, само, че с по-добро центриране и по-добър далечен удар...
Едит:
Супер добрите играчи за първенството ни са Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн и Дарко Тасевски кога му се играе. Ще ме извинявате, Гаджев вкарва страхотни голове, но в центъра много отдавна не играе, това което трябва. Йовов вече е натежал, бавен, не е това което беше някога. Там Милиевци, Старокиновци и тем подобни риби не ми се коментират, ама грам. Тие легенди, че ние все имаме най-добрите играчи, но все не сме шампиони, ми омръзна от тях, ебати шаблоните на Мъри и Гонзо.
Имаше двамата още по-добри, че даже и Веско Минев бих сложил в графата, но си заминаха лятото. Миналата година имахме отбор, сега имаме... знам ли и аз какво. Днес имахме огромен късмет, да водиш 2-0 на полувремето на отбор, който е направил и трите си смени, при това все ключови играчи и да те изравнят 2-2, говори много лошо за треньорските умения, за нивото на играчи и въобще всичко. Не знам колко точно следите мнениета ми, но в повече случай се опитвам да гледам положително и т.н. но този сезон не смятам, че можем да се борим за титлата, реално. Силно се надявам, 0 толеранс май месец да ми цитира мнението с 20 "

" емотиконки, но към момента това ми е некомпетентното мнение. Мнението ми няма да е много популярно след тази победа тази вечер, но ако не променим защитата няма как да стане, не всеки мач ще вкарваме по 3 гола от 20 метра, за да компенсираме идиотите в защита. ( Старокин и Милиев, ИИ е гранде идиот )