forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:18 pm 
Аватар

1 Да не станем "тото-отбор"

2 НЕ МОЖЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА ЛЕВСКИ ДА Е БОЛЕН ЧОРБАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:23 pm 
Аватар

Не, сериозно...Дайте да организарме една кампания в подкрепа на г-н Батков. Бащицата, спасявал ни не веднъж от лапите на ДПС, защо да не ни спаси и от лапите на руската мечка :cry: Може и Мишата Чорни да се помолим да се върне. Той си беше пич, па и не е руснак, а евреин. Освен тва е забогатял от продажба на шоколади, некъв мега честен ми изглеждаше. Дайте да се обединим!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:34 pm 
Аватар

Абе ти дебил ли си некъв? Кой е казал добро за Ганя в този форум? Кво се правиш на много интересен? Айде млъквай и отивай да лапаш патката на Иво Тонев и оня еничар от спортал!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:36 pm 
Аватар

Стилян го познавам, доста интелигентен и възпитан човек, не знам как го определихте като "болен чорбар"? Не че сме си говорили много за футбол, но ми е оставил впечатление по-скоро на левскар. Ако наистина ще отговаря за маркетинг, реклама, мърчъндайзинг и сайта то това може само да ни радва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:38 pm 
Аватар

Юноша на цдна, какъв да е?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:39 pm 
Аватар

Разберете, че еиднствения начин да се развива клуба, е да дойде човек с идеята да развива футбола, пък било то и като бизнес или като опция за социално влияние. Всичко друго няма как да ни дръпне нагоре.

Това, че ще идват едни пари тука, че ще се купуват някой и друг чужденец и ще ставаме от време на време шампион - това не ни грее (освен ако не сме влюбени в статистиата, като едни други фенове :bigok ) . В крайна сметка ще си останеме в лайната, щом отборът е параван за далавери и гарант за нечисти сделки.

Нали заради това ревем да се махне Бащицата, а не щото не ни харесва мустака му. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:39 pm 
Аватар

Е, и? И аз съм тренирал водна топка при прасетата, дали съм болен чорбар?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:41 pm 
Аватар

Естествено, всички искам Левски да се превърне в професионален футболен клуб, с професионално ръководство, по възможност с образование и умения, отговарящи на постовете им, а не с шофьора на Гигов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:44 pm 
Аватар

Викторио Павлов беше юноша на цдна, а Бандаловски пък беше наш юноша...Тука има форумци бетер прасетата с техния малоумен лозунг "Вън говедата от Армията"...На всеки нормален човек с повече от три неврона мозък му е ясно, че за тези футбола е професия, бизнес и нема грам емоция. Или се справят със задълженията си, или не. Това има значение. Феновете са по трибуните, а не в ръководствата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:46 pm 

UGLYBLUE написа:
Щом руснаците от ВТБ идват и за БДЖ, нещата изглеждат прилично, ако те ще са новите собственици.

И при свинете нещата изглеждаха "прилично" с Митал, ама накрая видя какво се получи.Отначалото им замазаха очите с 2-3 милиона и дотам.Очаквам същото да се случи и с нас.Ще ни поддържат на санитарния минимум известно време, както го правеше досега Бащицата и после ще си бият камшика.Още повече пък ме ужасява мисълта, че тотаджия като Тонев ще е отговорен фактор в клуба.Пълен абсурд е това с Тонев. :smt078

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:49 pm 
Аватар

я кажете от мъка или от радост да се напия заради новия спонсор :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:51 pm 
Аватар

antonatan написа:
я кажете от мъка или от радост да се напия заради новия спонсор :smt017

Заради новия споснор - откажи алкохола :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:00 pm 
Аватар

За малоумниците, които дават кредит :shock: :ohmygod2 :shock: на тоя Тонев и свинята Шпагов. Що не дадохте кредит и на Гозно, бе :smt017 Дойдоха некво прасе със съмнително минало и мафиот-пионка, и веднага се съгласихте :ohmygod2 Ето ви вашите герои какво представляват:

Изображение

http://donbalon.eu/news144921.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:13 pm 
Аватар

Тука някои хора с какъв кеф посрещат Бойко Борисов начело на Левски направо :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:13 pm 
Аватар

Andy Frain написа:
И при свинете нещата изглеждаха "прилично" с Митал, ама накрая видя какво се получи.

И аз се сетих за Митал. Явно щото имаше интереси хем в закъсало предприятие, хем във футболен клуб. Аналогията е неизбежна. Но да се надяваме, че не е такъв случая.
Седем:Едно написа:
Юноша на цдна, какъв да е?

Тонка, ти си като дете понякога :smt005 Колко примери и житейски случки има син да попада при червени или обатното. В нашата школа имаме един Иван Горанов (сигурно е вече около 16-годишен), на който цялото му семейство са болни, ама болни чорбари, но считат нашата школа за най-добра и детето е при нас от вече 4 години. Може да са чорбари, но си вкарва за Левски и твай.
Brannik написа:
Стилян го познавам, доста интелигентен и възпитан човек, не знам как го определихте като "болен чорбар"? Не че сме си говорили много за футбол, но ми е оставил впечатление по-скоро на левскар. Ако наистина ще отговаря за маркетинг, реклама, мърчъндайзинг и сайта то това може само да ни радва.

Предпочитам да вярвам именно на Бранник.
Andy Frain написа:
Още повече пък ме ужасява мисълта, че тотаджия като Тонев ще е отговорен фактор в клуба.Пълен абсурд е това с Тонев. :smt078

Който и да дойде в БГ от чужбина ще търси местни "футболни хора" от типа на Сираков, Тонев и т.н. Просто като ще правят първи стъпки на непознато място и си взимат водач. Много е елементарно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:14 pm 
Аватар

За мен на тия постовее нещата не опират само до това дали е прасе или левскар. Въпросът е че тия рапони никъде за нищо не са се доказали като ръководители в спорта. Това най-много ме дразни, защото като нищо могат да са по-зле и от Гонзича. Той поне дава всичко от себе си за Левски.
Прасето верно че има солидна визитка като бизнесмен, но как ще се справи със спортен клуб ми е интересно?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:17 pm 
Аватар

бе вие наистина ли си въобразявате, че Тонев и спорталеца ще дойдат да работят за Левски и че изобщо ги интересува футбола :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:18 pm 
Аватар

Какви ръководители бе :smt005 Това са ПИОНКИ в една по-голяма операция с държавни фирми, а отборът на нрода е бонус или обещание за нещо, дадено от мутрата-пожарникар-месия :boisw :twisted: :twisted: Вие от Марс ли падате? Кой ще дава една торба пари ей така и няма да има негов човек на място :ohmygod2 :ohmygod2 Аре мислете с тия зелки, дето са на раменете ви, деба :smt006 :ohmygod2 Не усещате ли, че Левски се затрива с този ход, и цялата му идентичност, и цялата идея отидоха днеска в миналото и в забвение ще потъне всичко :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:22 pm 
Аватар

Аз не мога да си намеря място от яд. Направо ме поболя тази новина. Ставаме 1:1 като еничарите, а на някои хора им е кеф.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:25 pm 
Аватар

Ами от нас зависи да не сме точно 1:1 с тях :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:25 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Какви ръководители бе :smt005 Това са ПИОНКИ в една по-голяма операция с държавни фирми, а отборът на нрода е бонус или обещание за нещо, дадено от мутрата-пожарникар-месия :boisw :twisted: :twisted: Вие от Марс ли падате? Кой ще дава една торба пари ей така и няма да има негов човек на място :ohmygod2 :ohmygod2 Аре мислете с тия зелки, дето са на раменете ви, деба :smt006 :ohmygod2 Не усещате ли, че Левски се затрива с този ход, и цялата му идентичност, и цялата идея отидоха днеска в миналото и в забвение ще потъне всичко :ohmygod2

А Батков ги пазеше досега а? По тая логика Левски загуби идентичност още като сложи ВИС 2 на фланелката, а малко по-късно част от публиката му се продаде на същата групировка. Защо, Пържолете, се сети сега?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:32 pm 
Аватар

Малко по-аполиптично смятам, че е настроен Първолет, действително няма да са първите, дори вторите криминални типове в Левски. И на пожарникаря ще му мине модата след някоя друга година.
Важното наистина е ние да натиснем възможно най-сериозно и да се чуваме постоянно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:32 pm 
Аватар

Искахме нов собственик, на ви нов собственик... These russian homosexuals...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:36 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз не мога да си намеря място от яд. Направо ме поболя тази новина. Ставаме 1:1 като еничарите, а на някои хора им е кеф.

+1
И повярвайте ми не тъжа за Тара!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:43 pm 
Аватар

на чорбарчето от спортал нема му се верва!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:45 pm 
Аватар

Хубаво, лошо. Каква алтернатива имаме тогава?
Жалке като гледам не са умрели, а са спонсорирани почти директно от руската мафия-държава. И на мен не ми се нравят, но други желаещи с пари няма, а Ганьо така или иначе явно е пред фалит ако продължи да се занимава. От нас си зависи дали ще ни се чува гласа, дали ще си правят труда да комуникират с публиката или ще е като при Ганьо - осигуряване на спокойствие срещу разделение и бог знае какво.
Тия мафиоти са до време, а Левски пак ще си го има...

Последна промяна Goviado на Чет Дек 15, 2011 9:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:47 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
0 tolerance написа:

А Батков ги пазеше досега а? По тая логика Левски загуби идентичност още като сложи ВИС 2 на фланелката, а малко по-късно част от публиката му се продаде на същата групировка. Защо, Пържолете, се сети сега?

Щото, Козарче, Пържолет, а и повечето разумни хора (сигурен съм и ти), се надявахме промяната да е положителна и да изчисти лайната, които полепнаха върху Левски последните години. Може би сме си знаели, че от Пожарникаря няма да дойде нищо хубаво, но това не пречи да сме се надявали и мечтали. Но само като видях оня орк Иво Тонев и ми се обърна сърцето.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:52 pm 
Аватар

Това мнение обобщава всичко общо взето. :smt023 Ама тука веднага почна да се обеснява, че ще ни е мъчно за Бащицата, едва ли не.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:54 pm 
Аватар

Не адвокатствам на тия новите. Ако е вярно, че КТБ са им пионка, значи са много силни и наистина са здраво вързани с ББ. Поне имаме човек в медията им :bigok Макар, че е пияница и слуша чалга, но все пак... такЪва е публиката на Левски :lsclapp
Но ми е странно и шизофренично това поведение: в един момент крещиш истерично "Батков - ВЪН!"... без да имаш представа кой може да дойде след него, но ти си крещиш, шот се чувстваш длъжен, нали, пък и другите са на същото мнение... появяват се някакви, които ще заменят Борат, обаче ние понеже сме ИТК в цялата гео-политика и икономика - от Уолстрийт през Арбат, та чак до Шанхай - вече сме разкрили кои са тия и почваме да даваме задна... начи още искаме Батков-ВЪН, ама не за тия т.е. засега да си стои Батков, но като му кажем - да е готов да бега. Но само като ние усетим, че е време... Или може би да бега още сега и да даде акциите на единствените, които ги искат на тоя етап - феновете. Веднага се сещам кои са следващите членове на СД на АД-то - разни подобия на Маслината, което ще е тоталния край на Левски.
Това е хленчене от типа "Не искам Батков, не искам Батков, не искам Батков,... ама не искам и от ДПС-еее..., но и Батков не ща! Не, не, не искам руснаци... и нови мафиоти! Не знам кой искам, ама тия не ги ща!".
Който е пич, да вади парата или да доведе някого с пари. Останалото е детско тръшкане и възрастните хора (особено тия с много пари) не му обръщат внимание. Нещата в живота не се случват като в махалата едно време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:56 pm 

Нещата ще са много по-добре от преди :smt006 и това времето ще го покаже ! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]