Alek написа:
Тия играчи ( главно Зику ) съм ги гледал и са страхотни за нашето първенство, всичко друго са глупости.

Гарата и той имаше 3 гола, а сега 36, на статистика никога няма да го вземеш в Левски нали? Зику да иде в Интер, директен трансфер, дали пък е направил впечатление на който трябва, ти как мислиш? За бразилеца, наистина знам по-малко, 1-2 мача само, без да го следя него, но от приятели на които вярвам в разбиранията, знам, че е страхотен. Ще видим, то да е добър и да успее са две различни неща, така че, ще се види.

Просто те успяха да докарат добри играчи, а ние според думите на Гонзо, НАЙ-РАНО след седмица. Не е сериозно, това ми е идеята. Взимаш 2.5м от Гара и да не може да платиш на свободен агент заплатата е доста тъпо. Ще видим, не казвам, че селекцията ни е провал, просто, че досега не сме взели играч който да вдигне класата, а с продажбата на Гарата я свалихме. Докато чорбарите не са продали никой към момента и взеха двама много добри играчи + няк'в словенски национал, което на думи не е зле. Тия ( първите двама ) не са нито резерви от Серия "Б", нито някакви африканци недоказани. Нека да видим Гонзо кои ще привлече и тогава да коментираме, просто твърдя, че към момента чорбата ни бият откъм трансфери с много, но това не значи нищо, нито, че в края ще е така, нито, че ще са по-добрият отбор.
Alek, понеже го повтори много пъти- за Зику, айде. Но не мога да повярвам, че имаш приятели, които гледат Глория Бистрица?!?!?! Щото този само там е вкарвал. Що се отнася до това, че продаваме Гарра, а пък не можем да платим заплатите на свободните агенти- ами ако не си спомняте Гарра беше официално продаден преди два дни

Хидън, що се отнася до купуването на играчи от Литекс- ами не си прав. Няма как да купим играч от Литекс, при все, че турския пазар в момента е отворен и Дришата би ни продал играч на цена, минимум каквато би му взел там, а може би и отгоре.
Накрая само искам да вместна тази статия, в която сигурно има неточности, не са сметнати комисионите на мениджърите и т.н., но все пак мисля, че разликата в сумите е достатъчно голяма, за да можем да кажем, че цифрите говорят сами за трансферната политика на Гонзо. Да, прави грешки, миналият сезон не станахме шампиони именно поради спортно- техническо естество, но аз вярвам, че Гонзо си взима поука.
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2714303Една малко уточненийце обаче. Освен Дембеле, всичките тия играчи са открити и доведени от други треньори. Според теб за колко ще продаде своите открития Иво Иванов, Даниел Димов, Видович и т.н.?