forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 01, 2025 7:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 6:14 pm 
Аватар

Loan - под наем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 7:44 pm 
Аватар

psiho написа:
Loan - под наем.

:smt005 :ohmygod Роди се новият преводач на Фл.цом!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 8:41 pm 
Аватар

BluePower написа:
Във състава на Фрайбург забелязах едно доста интересно име -FW Papiss Cissé , да им даваме наш Гарра ,а те бачи Сисе+ 1 милион еуро... Стискаме ръце и всички доволни ЕЕЕ БОГУ! :smt007

Да,втория голмайстор на Бундеслигата + 1 милион за голмайстора на А група.Справедливо изглежда,може би трябва да ни доплатят още малко,ама и така става :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 9:18 pm 
Аватар

Tragnal e s taxi da podpishe dogovora :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 9:20 pm 
Аватар

Не, чака се още ФаксО :) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 9:22 pm 
Аватар

gre6na informacia, mate. faksa toku 6to pristigna i galin trugna s taksito predi 1 minuta. malko go preebaha 6toto mu poru4aha ok supershans... :|

ps; gospodin Batkov (poklon pred g-n Todor) kaza che shte mu plati raznoskite po patuvaneto. sichko e na 6 do 72 chasa podpisva. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 10:21 pm 
Аватар

Само не ми хареса това "ако ще привличаме...", трябва да е "ЩЕ ПРИВЛИЧАМЕ...".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2011 11:06 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
Alek написа:
Как да се говори нормално, като ти нямаш екип по физическо през живота си, а си тръгнал да обясняваш за футболни качества на някой. Смехотворно е просто. :lol: :slap

Пхаха, не знам кой се хвалеше преди 1-2 месеца, че не могъл да си спира топката... А за екипа не бъди толкова сигурен, щото съм убеден че спортувам МНОООГО повече от тебе. Гарантирам ти, че съм в много по-добра физическа форма от тебе по отношение на мускулатура, издръжливост на колоездене, виж се че си кльощав кат пръчка, кво основание имаш да говориш за спорт, та ти вдигал ли си нещо по-тежко от лъжица през живота си? а... освен тва мога да си спирам топката, също знам какво е чувството да си на терена, верно не съм ритал на нормално ниво от 8 години заради контузия почти като тая, дет изкара Гонзо от футбола. Имах неблагоразумието да продължа да ям все едно спортувам активно и си еба майката и станах сто и кусур кила. А за тва тва, кво коментирам, немаш никво основание да говориш, щото неколкократно доказа, че си скаран с футбола по отношение на следене, анализиране, че и ритането като цяло. Мое да не съм анализатор или некой роналдиньо, ама виждам кой играе и кой се осира постоянно, така че с тия можеш да минаваш на съгражданите ти, щото поне масата е може би мааалко под твойто ниво. Ти поне пишеш читаво, за жалост обаче акъла ти се изчерпва с тва.

Хаххахаха, какво анализираш бе дървар? :lol: :lol: :lol: Виж в темата на Йовов всеки втори ти се подиграва на твърденията, а тези които не го правят просто не им се занимава с глупостите ти. :lol: Ако искаш, да ти извадя и цитати от там, а? :lol: :lol: :lol:
А, дали мога да си спирам топката или не, да кажат хората с които съм играл футбол тук, нали се сещаш. ( да не говорим по състезания и т.н. ) :))))) А, за физическо състояние........... :lol: :lol: :lol: Нали идва да играем веднъж на Спортна София, ако не се лъжа, не можеш и обувките да си завържеш, камо ли да се затичаш. :losers Ти не знаеш елементарни неща като заставане, пас в перспектива и т.н. Но иначе виждаш кой се осира и кой не. :ls-cup А, това за съгражданите... нещо се опитваш да се напъваш, но освен да се изсираш, друго едвали правиш приятел. :))) Нямам представа какво точно целиш да кажеш с това, най-вероятно се опитваш да обиждаш 1/6та от България, че не е от София и яде доматите с колците?! :lol: Ходи набивай кюфтета и не говори за футбол, че се излагаш, иди си коментирай с Габровски колоездене, него не го взимат в отбор, защото е много добър, сигурно и теб за това. ;)))

п.с. а, и сега сериозно, съжалявам за контузията, доста неприятна работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:22 am 
Аватар

Пхахаха, нещо се разпеняви, а :D Иначе те видех колко риташ и ти... дори сам си го каза, че не можеш да си спреш топката... Дървар ше викаш на тоя, дет ти цепи дървата. Само виж кви невероятни хора се "подигравате". Виж и че половината ми мнения са на пълен ташак, щот искрено се забавлявам на глупостите, дето ги ръсите за раницата. Преди колко години беше тва на спортна София? А по отношение на тичането, аз точно щот не мога да тичам кат хората, никога не съм се занимавал сериозно с футбол. Пак ти казвам, за физическо състояние нека се пробваме в края на септември, щот тогава ше съм в България, а по отношение на обувките, нещо май злобееш :D За затичването е цирк некой път, още повече че тогава верно бех под секва критика във физическо отношение, бях 130 кила някъде, не спортувах и бях жалка картинка. И да, отлично виждам кой се осира, а по отношение на пасове и позициониране не ми говори, щото си смешен. За съгражданите ти нито се напъвам, нито се насирам, щот тва са факти за жалост. Аз искам всички навсякъде да са добре, щот по тоя начин няма да се пълни и моя град със всяква плява, никой не искам да обидя... просто тва е тъжната действителност... а за колоезденето ти говоря за обща физическа подготовка, тва го правя постоянно и мога да ти гарантирам, че на издръжливост ше ме фанеш за... За сила да не говориме, макар че ти подхвана темата за тва кой къв екип по физическо има и кой кво няма без дори да имаш представа, че спортувам най-веротно поне двойно повече от теб. Кюфтета с най-голям кеф бих набивал, щот обичам да си огаждам и да ми е хубаво, но за жалост няма как вмомента да набивам кюфтета и да искам. Кат се върна в България обаче смятам да се смачкам от кюфтета, кебапчета и нормална храна. А колоездене нямам намерение да коментирам, щот няма кво да му коментирам, на всеки който има представа от тоя спорт, му е ясно за кво става дума там. Дори и не подозираш за кво става дума, обаче коментираш. Точно както в темата за Йовов. По отношение на отбора, всъщност състезавам се в един аматьорски отбор по колоездене, но единтвено заради готината възможност за приятен спорт на яки места.

А контузията ме изкара от строя много, качих 40 кила за 6 месеца, после продължих с качването и за 4-5 години почти си удвоих теглото. След тва почнах да спортувам и от 138 кила паднах на 103-4 за няколко месеца. Вмомента съм малко под сто, да кажеме 97-8 и всекидневното колоездене дори не подозираш колко сила дава и колко много развива много неща. Боря се със спиране на цигарите сега и най-вероятно още ше ми се вдигне издръжливостта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:40 am 
Аватар

hidden767 написа:
Знае се само че до 20 милиарда години вселената ще се разшири до такава степен, че тъмната материя няма да е в състояние да крепи атомите заедно и всички ще се разпаднем на съставните си кварки.

E па то утре бе :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 5:31 am 
Аватар

Алек и Шейкспирт, от личен опит ви казвам, момчета, спрете да се храните. Тия хранежи немате представа колко смешни изглеждат отстрани. А на живо ще сте първи приятели.

Айде малко по-сериозно и мощно "сините"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:01 am 
Аватар

И сега остава някой олигарх от немско да каже кога ще се появи екипа на Дембеле :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:17 am 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски все още не може да уреди трансфера на Орлин Старо­кин. Левият бек е искан в съ­става от мениджъра на „си­ните” Георги Иванов.
24-годишният бранител бе желан на „Герена" още през зимата, но тогава до сделка не се стигна. Причината такава още да няма и сега е сумата, която бургазлии искат за играча. Те настояват да получат над 200 хиляди евро, докато „сините” са склонни да платят два пъти по-малко.

От Бургас са предложили ва­риант за размяна на Старо­кин за Исмаил Иса. Столича­ни обаче искат доплащане, за да пуснат централния на­падател на "Лазур". Прегово­рите между двете страни ще продължат и тази седми­ца. По-вероятно е обаче Лев­ски да плати трансферна су­ма и да предостави правото на Черноморец да получи определен процент при бъ­деща продажба на футболи­ста в чужбина.

Старокин направи много силен сезон за „акулите”. Юно­шата на лит(*кс-етрополе взе участие във всички двубои на Черно­морец в „А” група и се превър­на в играча с най-много игро­ви минути от всички отбо­ри в елита. 24-годишният футболист е гласен за заместник на продадения в Анталияспор Веселин Минев. В момента Левски на практи­ка не разполага с ляв бек, тъй като на взетия през зимата Марко Видович „сините” уси­лено търсят нов отбор.

Тема Спорт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 11:18 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Алек и Шейкспирт, от личен опит ви казвам, момчета, спрете да се храните. Тия хранежи немате представа колко смешни изглеждат отстрани. А на живо ще сте първи приятели.

Айде малко по-сериозно и мощно "сините"!

Прав си. Малко повече ни дойде лигавщината. Всеки сам си разбира и коментира. :)

Едит: И все пак, не бях видял, че имам отговор към мен. =)))

Шейкспирт, радвам се, че показваш такава воля, това е повече от похвално. Сега няма да отварям темата, ти защо си по чужбинско, а седиш и плюеш по тези, които не са от столицата, защото и ти си същият какъвто съм аз в София, там където си - гост. ( независимо дали работиш или учиш ) :))) Както и да е, тази тема е водена милиони пъти в този форум, жалко, че изобщо се опитваш да я повдигаш, тя наистина е въпрос на култура. :) А, кой колко може да рита, е безсмислено е да говорим, ти сам каза, идваш си есента, живот и здраве ще се съберем и ще видим.

Последна промяна Alek на Нед Юни 12, 2011 11:26 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 11:21 am 
Аватар

Едва ли за много пари Мъри е прибрал голмайстора на чешкото първенство....а тоя е и национал на Чехия...не е много дърт...29 години....къде спят нашите "скаути"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:11 pm 
Аватар

Alek, Monster Cock, познаваме се и с двамата и сте пичове. Като ви чета все едно гледам тийнпроблем.ком. Както каза Карето, супер смешно е, така че- баста ;)

Във видеЛото на интервУто на Гонзо се чува, че той казва "двама чужденци", а не от чужбина. Мисля, че нашето момче за централен ще си е този- http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Mandrichi

Домо е добър, но съм против връщането...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:17 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Тоя не е черен. :?

:?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:18 pm 

Знам, че често за да ядат, журналистите трябва да пишат гръмки заглавия и сензации, но е смешно да пишеш че Гонзо е казал едно, а в прикаченото клипче той да казва съвсем друго. :lol: Ебем ти интерпретациите. :ohmygod
http://www.лъжеспорт.bg/news/bgfootball ... 1826582975

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:25 pm 
Аватар

Е нали Папис Сисе ще си плати да играе,а ние им даваме нашата Гара :bigok

1. Гара Дембеле (Мали) - Левски, България - 23 гола/19 мача (1,21 гола средно на мач)
2. Даме Н'Дойе (Сенегал) - Копенхаген, Дания - 22/27 (0,81)
3. Папис Сисе (Сенегал) - Фрайбург, Германия- 22/31 (0,71)
4. Муса Соу (Сенегал) - Лил, Франция - 21/32 (0,66)
5. Самуел Ето'о (Камерун)- Интер, Италия - 20/33 (0,61)
6. Юсеф Ел-Араби (Мароко)- Каен, Франция - 17/34 (0,50)
7. Мамаду Нианг (Сенегал)- Фенербахче, Турция- 15/28 (0,54)
8. Питър Одемвинге (Нигерия)- УБА, Англия - 15/31 (0,48)
9. Емануел Еменике (Нигерия)- Карабюкспор, Турция - 14/23 (0,61)
10. Жервиньо (Кот Д'Ивоар)- Лил, Франция - 14/32 (0,44)

Аз се разтърсих и не намерих тази класация на УЕФА,но може би я има. От там може да се пробваме.

http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Emenike за жалост закупен от фенербахче.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dame_N'Doye :bigok
http://en.wikipedia.org/wiki/Ousmane_N%27Doye брат му-дефанзивен халф :bigok
http://en.wikipedia.org/wiki/Youssef_El-Arabi

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:33 pm 
Аватар

Мале, ма сте peacemaker-и човек не може и да поспори с някой. :lol: Всичко е точно, както казах. :))) И да спрем да сме в оффтопик, чакаме още 2ма чужденци, единият е нападател. Остават около 100 дупки в отбора. Ако, Тодор Христов е взет да играе като крило, нямам представа кой мислят да играе на другото?! Ако, приемем, че там ще е втория чужденец, а Младенов резерва, на пръв поглед е добре, ако разбира се, чужденеца не се окаже новия Слори. Обаче ляв бек и централен защитник си трябват отвсякъде. Сега този Башлиев дали са го взели да играе, не знам, на мен си ми прилича на нормална резерва, т.е. в никакъв случай не вдига класата в отбора. Старокин не е някакъв феноменален играч, но със сигурност е по-добре от Видович, така че дано поне него вземем. Но, Гонзо каза, че остават само 2ма чужденци да се привлечат и, че от България е взел "най-конвертируемите" футболисти, пък каза за 4 трансфера - Райков, Башлиев, Цветков и Христов. Т.е. Старокин няма да е наш футболист. Според мен този сезон с продажбата на Гарата, Минев и Тасевски и очертаващите се техни заместници сваляме нивото на отбора, което както сами видяхме дори на беше шампионско такова. Много зависи какви чужденци ще докараме, ако паснат в отбора може и да се скалъпят нещата, но с тези попълнения от България и голямата вероятност чужденците пак да са с 2 мача през миналият сезон от резервния отбор на средняшки френски, холандски или не знам си какъв там отбор, хич не ми се нрави новият сезон. Пак се прави поредната глупоста, с 2млн евро от Гарата, 700-800к от Тасевски, 100к от Минев, т.е. кажи речи 3млн евро, 1м преспокойно може да се отдели за качествени чужденци, навсякъде вече е криза и футболистите не са с онези нереални цени от преди време, т.е. може да се купи добър играч за нормални пари, както някой каза по-горе голмайстора на чешкото първенство без да съм му гледал 1 минута, мога да кажа, че е най-малкото добър вариант и т.н. Има кой да се купи, въпроса е, че Ганя пари не дава и Гонзо събира от свободни агенти с по 5 мача през сезона, 3 като резерва, така няма да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:37 pm 

Мен ме притеснява, че дори не се и говори за привличане на централни защитници, а ни трябват двама. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 12:41 pm 
Аватар

Абсолютно. Но и твърдно ляв бек, този Видович е голямо менте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:03 pm 
Що се хабите не знам, при положение, че дори да вземем някой, ще има "Що го взехме тоя", "Не вдъхва доверие" и "При положение, че Салернитана купиха Огуче Джмбамбе от Комо, който е ПЕРФЕКТЕН, къде спят нашите и ни замазват очите с тоя???" или в трансфермаркета администратора ми препоръча на лично Жувгилне Масамука Бама Бама и Кале Орумунге , които са ЕБАХТИ ИГРАЧИТЕ ЧУЕК, а ние взимаме тоя :x :x :x :x :x

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:17 pm 

Не можеш да храниш хората, че са скептични към повечето ни попълнения при положение, че за един Дембеле и един Грийн са виждали 10 Зимоничи, Демби, Дикембе Мутомбо, Видович, Мендоса и кура-ми-Янко....

Просто на някои хора не им се вижда всичко цветя и рози ей така, щото сме Левски.

Още повече, че визитките на един куп от проекто-попълненията ни започват с тва колко време не е играл професионален футбол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:24 pm 
Аватар

Всъщност нацелихме Мюлдер :bigok Грийн си е играч и няма какво да го коментираме. И слоро,и матондо,и видович са пълни дупки и спокойно на тяхно място можеше да играят юноши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:27 pm 
Манчестър юнайтед с най-високоплатените скаути в света правят ебахти трансферните провали доста често, ние, които НЯМАМЕ скаути очакваме да докарваме само Гарри и Грийни :smt002 При нас се мрънка по дифолт. Отвори темата за Гарра и я прочети от началните страници да видиш кво чудо е :smt005 :ohmygod Или мнението на форума за Грийн след мача с Черноморец :smt007 :ohmygod :smt005 Или за Мюлдер. :smt004 :smt005 Тук се подвизават повече капацитети и специалисти отколкото в заводите на Еърбъс, Мерцедес и Ролс Ройс взети заедно :8)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:31 pm 

Ама що нямаме скаути? Тва нормално ли е, че чак и за оправдание го ползваме? :smt005
Иначе, това се опитвам да обясня, че е нормално да се мрънка при положение, че 75% от чуждестранните ни попълнения са екс или бъдещи продавачи на кукуруз. :)

Дори при Гонзо, който сигурно ни прави най-смислените селекции от 132132131години има колкото попадения, толкова и издънки. А че Манчестър един от четирисет трансфера също им е неуспешен, не ме успокоява особено. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:45 pm 

Не мога да разбера защо се мрънка, че нямаме ляв бек, като уж сме договорили Башлиев а той може да е играе и от 2те страни... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 1:50 pm 
Аватар

Чудесно. И как по-точно Башлиев ще го метнеш от скорошен футболист в Б група в отбор с велика история, гонещ титли и участия в Европа... :roll: Ще му трябва време + това 1 футболист на една позиция не стига. Но притесняващото е ,че за защитници нищо не се говори. Сякаш сме имали бетонна защита, която се включва в нападение към края на мачовете много добре --> :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 2:03 pm 

Да си имаме уважението - Ивчо, освен че се вкара 1 гол в нашата врата , вкара и в противниковата 1... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]