Shakespirt написа:
Alek написа:
Как да се говори нормално, като ти нямаш екип по физическо през живота си, а си тръгнал да обясняваш за футболни качества на някой. Смехотворно е просто.

Пхаха, не знам кой се хвалеше преди 1-2 месеца, че не могъл да си спира топката... А за екипа не бъди толкова сигурен, щото съм убеден че спортувам МНОООГО повече от тебе. Гарантирам ти, че съм в много по-добра физическа форма от тебе по отношение на мускулатура, издръжливост на колоездене, виж се че си кльощав кат пръчка, кво основание имаш да говориш за спорт, та ти вдигал ли си нещо по-тежко от лъжица през живота си? а... освен тва мога да си спирам топката, също знам какво е чувството да си на терена, верно не съм ритал на нормално ниво от 8 години заради контузия почти като тая, дет изкара Гонзо от футбола. Имах неблагоразумието да продължа да ям все едно спортувам активно и си еба майката и станах сто и кусур кила. А за тва тва, кво коментирам, немаш никво основание да говориш, щото неколкократно доказа, че си скаран с футбола по отношение на следене, анализиране, че и ритането като цяло. Мое да не съм анализатор или некой роналдиньо, ама виждам кой играе и кой се осира постоянно, така че с тия можеш да минаваш на съгражданите ти, щото поне масата е може би мааалко под твойто ниво. Ти поне пишеш читаво, за жалост обаче акъла ти се изчерпва с тва.
Хаххахаха, какво анализираш бе дървар?

Виж в темата на Йовов всеки втори ти се подиграва на твърденията, а тези които не го правят просто не им се занимава с глупостите ти.

Ако искаш, да ти извадя и цитати от там, а?
А, дали мога да си спирам топката или не, да кажат хората с които съм играл футбол тук, нали се сещаш. ( да не говорим по състезания и т.н. )

)))) А, за физическо състояние...........

Нали идва да играем веднъж на Спортна София, ако не се лъжа, не можеш и обувките да си завържеш, камо ли да се затичаш.

Ти не знаеш елементарни неща като заставане, пас в перспектива и т.н. Но иначе виждаш кой се осира и кой не.

А, това за съгражданите... нещо се опитваш да се напъваш, но освен да се изсираш, друго едвали правиш приятел.

)) Нямам представа какво точно целиш да кажеш с това, най-вероятно се опитваш да обиждаш 1/6та от България, че не е от София и яде доматите с колците?!

Ходи набивай кюфтета и не говори за футбол, че се излагаш, иди си коментирай с Габровски колоездене, него не го взимат в отбор, защото е много добър, сигурно и теб за това.

))
п.с. а, и сега сериозно, съжалявам за контузията, доста неприятна работа.