forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 7:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 10:20 pm 

Trent написа:
Тони Здравков става помощник на Вуцата, а той за последно е работил в клуба по времето на Георги Тодоров...

Още доста пъти ще си спомняме за неговото присъствие май :smt005 Сега са наред култовите футболисти :smt006

Тони Здравков го познавам от началото на 90те. Семействата ни беха близки докато беше в Португалия(първо в Маритимо и после в Насионал(Мадейра)). През ден съм бил у тех. Играех non-stop на ТВ играта му SEGA! Нещо невиждано дотогава за мен. :mrgreen: Като футболист е играл за Левски 3 сезона, юноша на отбора е. Запоследно игра за Септември, наби някакъв съдия, наказаха го за дълго и се отказа. Ако не се лъжа като треньор беше в ДЮШ на Левски преди няколко години.

Като човек е пич, виж като треньор не мога да ви кажа много за достойнствата му...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 10:26 pm 
Аватар

За Тони Здравков единствените ми впечатления са от времето, когато работеше в Родопа... Дойдоха на лагер в Етрополе и там се запознах с него. Изглежда ми точен човек и добър като треньор, но не съм кой знае какъв разбирач в този аспект, така че ще се въздържа от по-сериозни оценки. Бъдещето ще покаже!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 10:40 pm 
Аватар

Абе не го знам кви качества има, ама само като го видех на мача с Миньоро как е облечен... протрити и накъсани фиешън дънки, ланец, бяла полепнала по тялото фланелка "JUST CAVALI" и лъскав колан :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 10:46 pm 

knave написа:
Абе не го знам кви качества има, ама само като го видех на мача с Миньоро как е облечен... протрити и накъсани фиешън дънки, ланец, бяла полепнала по тялото фланелка "JUST CAVALI" и лъскав колан :smt006

:smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 12:12 am 

Само аз ли не се сещам кой е той... Снимка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 11:16 am 

Поне се очертава весело първенство ако не много успешно....а ако пък стане хем весело хем успешно - кво повече да искаме... :mrgreen:

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 11:18 am 
Аватар

knave написа:

Eeeeeeй, направо да го мятат в школата - идеално ще си пасне с другите фьешън манекенчета :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 1:22 pm 
Аватар

Скаут №1: Трябват ни 3-4 нови имена

Кирил Вангелов бе назначен за скаут №1 на Левски миналата седмица. Още в първите си часове като служител на сините той пътува до Чехия и Унгария, където наблюдава играчи за лятната селекция.

В Унгария харесах един състезател, но трансферната сума за този състезател е прекалено висока. В момента, в който Левски прояви интерес, парите се увеличават многократно. Убеден съм, че ще съумеем да вземем качествени попълнения, дори и да изчакаме малко повече време. Миналата година във Франция имаше 50 свободни футболисти.
От 50 набелязани състезатели все един ще стане и дойде в Левски. Имаме нужда да вземем играчи на 3-4 поста. Трябват ни защитник, двама халфове и евентуално нападател.
Нашата работа ще се види, като заиграе Левски. Ако не сме си я свършили както трябва, и първият тим няма да се представи добре. Затова не бързаме. Всички искаме да работим в името и за доброто на Левски. Ще се опитам да помогна на Даниел Боримиров. Имах разговор с него, познаваме се отдавна и бързо се разбрахме. С Велислав сме дългогодишни приятели и винаги ще го подкрепям.

---------

Букарев за последно в националния

Последен разговор с Боби Михайлов ще има тази седмица Асен Букарев. В момента бившият халф е помощник в младежкия национален отбор, но има предложение да стане скаут в Левски. Именно поради тази причина 29-годишният бивш футболист, ще търси среща с шефа на БФС, за да изясни нещата.

Определено има активизиране в хората, които търсят футболисти.
А Марков и Баждеков продължават да мълчат. Това не го казвам във връзка с горното, а само го вметвам в цялата обстановка. Интересно ми, кой пръв ще проговори, и какво ще каже :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 1:30 pm 

по някое време новия спортно-технически щаб ще каже - абе не са ни нужни играчи и тея са си добри... дет се вика тоя филм сме го гледали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 1:37 pm 
Аватар

Надеждата умира последна. Всяка година си викам "Дано тая е по-различна от другата", и никога няма да спра да си го казвам :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 1:38 pm 
Аватар

То отсега си личи, че само свободни агенти ще взимаме от чужбина. После някои хора да си обяснят виновен ли е тренера или Батков не ще да плаща

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 5:17 pm 

Изображение

Постнато 2 дни сле мача с чорбата на 2 Декември 2007 във форума на Етър :)
Ганя Балкански си е бил намислил още от тогава да маха Мъри и Наско , сигурно
и "разпродажбата" е била част от плановете му . И срещата тогава е била за да ги
гони , не за да обсъждал зимната селекция :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 5:18 pm 
Аватар

то ако стаа въпрос за това се говореше още от първия път, когато Мъри и Наско подадоха оставки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 6:26 pm 
Аватар

Форумът на Етър аз лично го имам за един от най-достоверните източници, които е възможно да съществуват... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 6:37 pm 

Цитат:
Скандалът продължава - Ники Илиев: Румъния се опита да купи мача с България
Изображение

Легендарният бранител на Левски Николай Илиев по подобие на своя бивш съотборник Божидар Искренов хвърли яснота относно съмнителните срещи от времето, когато той бе на терена. "Категорично заявявам, че никога не съм продавал мач. Не само, че не съм продавал, но и не съм участвал. Иначе е имало опити за купуване. Да купи мач се опита националният тим на Румъния. Друг мач бе срещу Берое през 1986 г. Тогава паднахме и си спомням, че имаше много спекулации, но не сме давали мача. Тогава бях от водещите футболисти и би трябвало да знам. Пък може и да бъркам", коментира Илиев, който хвърли съмнения около почтеността на румънците. Както е известно северните ни съседи бяха обвинени, че са играли в съмнителни мачове и в отминалите квалификации за европейско първенство. Румънците се класираха за Евро 2008, но гостуванията им на Албания и Беларус още се водят в графата "скандални".

Така бившият защитник на Левски и Болоня взриви нова бомба след хвърлената от Божидар Искренов. "Радостта на народа" малко по-рано сподели, че Ботев и Левски са уредили мача през 1992 г. за равен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 6:39 pm 

Цитат:
Ники Илиев: Баждеков ми иска пари
Изображение

Легендарният бранител на Левски Николай Илиев, който се спрягаше за ръководен пост в клуба заяви днес в актуално студио "Дерби", че изпълнителният директор на сините Константин Баждеков му е искал пари. "Само ще ви дам един пример. От една година не съм стъпвал на "Герена" заради нещата, които се вършат там. Преди година отидох да си взема картата и изпълнителният директор ми поиска пари, за да ми я даде. Представяте ли си. Тук не става въпрос за това да платя. Аз съм горд човек, дал съм не малко на Левски и това ме обиди", коментира Ники Илиев, който поясни, че под изпълнителен директор не се разбира Наско Сираков, а Константин Баждеков.

Що се отнася до това, дали Илиев ще се върне на работа в клуба той заяви: "С удоволствие бих се върнал, но имам принципи. Когато става въпрос за работа и Левски, компромиси не правя. Искам всичко да е уточнено до последната подробност", поясни легендарният централен защитник на Левски и България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 8:29 pm 
Аватар

абе какво днеска всички се надпреварват да говорят глупост. Искали му пари за абонаментна карта, е какво по-нормално от това. И на мен ми искат, ама не се оплаквам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 2:48 am 
Аватар

Е трябва ли според теб играчи, които са си дали младините и живота за Левски, да дават пари за да гледат отбора наживо .. :?

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:15 am 

Ми...що пък да не трябва? Тва значи ли, че на всички с над 100 мача за Левски трябва да има вход свободен? Кат стане на 65 и пенсията не му стига - нека входа му е безплатен. До тогава да си цака кат поп и да не се ослушва.

ПС. Съмнява ме, че печели по-малко от средностатистическия българин, след като има възможност - нека и финансово под формата на билет или абонаментна карта да помага.

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:21 am 
Аватар

Ми не, то едва ли става дума за парите .. някак ми е трудно да си представя, че примерно Боби Чарлтън си плаща за да влиза на Олд Трафърд, колкото и пресилено да звучи едно такова сравнение. :?

п.с. не е ли помогнал достатъчно на Левски за толкова години ?

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:22 am 
Аватар

Sirakov написа:
Ми...що пък да не трябва? Тва значи ли, че на всички с над 100 мача за Левски трябва да има вход свободен? Кат стане на 65 и пенсията не му стига - нека входа му е безплатен. До тогава да си цака кат поп и да не се ослушва.

ПС. Съмнява ме, че печели по-малко от средностатистическия българин, след като има възможност - нека и финансово под формата на билет или абонаментна карта да помага.

И аз съм на това мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:24 am 

Legendite na otbora trebva da se uvajavat....Niki Iliev si ima kinti da kupi na celia forum abonamentni karti,vuprosut v sluchaia e principen :idea:

Bajdekov ne plashta bilet,nali? A da sravniavame negovia prinos kum Levski i tozi na Niki Iliev e vse edno da sravniavame jena s gumena kukla :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:26 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Legendite na otbora trebva da se uvajavat....Niki Iliev si ima kinti da kupi na celia forum abonamentni karti,vuprosut v sluchaia e principen :idea:

Bajdekov ne plashta bilet,nali? A da sravniavame negovia prinos kum Levski i tozi na Niki Iliev e vse edno da sravniavame jena s gumena kukla :smt006

стотици играчи са минали през Левски. А Баждеков за добро или за лошо в момента е на работа в клуба.
Аз имам възможност да влизам без пари на всеки един мач, но с удоволствие си плащам билета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:28 am 

Niki Iliev ne e todor kolev ili stanislav genchev,a LEGENDA :idea:

Stotici igrachi minavat,legendite trea se uvajavat....tva e :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:33 am 
Аватар

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:35 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Niki Iliev ne e todor kolev ili stanislav genchev,a LEGENDA :idea:

Stotici igrachi minavat,legendite trea se uvajavat....tva e :smt006

е тази легенда колко пъти е отишла на паметника на В. Левски или на Гунди цвете да остави през последните години? да покаже някаква съпричастност или нещо от рода?
Сега клуба се намира в доста шибана позиция и всеки е изпълнен с реваншизъм.
Защо не се е оплакал на Наско Сираков или на Т. Батков на момента? Да си плати една ВИП карта от уважение към клуба, който го е създал.
А на празниците и на коктейлите едва ли ще бъде забравен. Едва ли ще бъде забравен от феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:40 am 

Ako hodeneto na pametnicite na Levski i Gundi e merilo za tova kakuv si,to polovinata ot horata v toia forum sa legendi :smt003

Maloumnoto ni rukovodstvo za poreden put pokazva che ne go ebe za toia klub...kato se pochne ot nachina po koito beha izgoneni horata donesli ni tolko radost predi 2 godini....i pari za diadia misha :idea:

Sluchaja s Niki Iliev e pokazatelen....kakto primerno Topcho mojeshe da si trugne po choveshki i s uvajenie,taka i nishto ne kostva na gnusnia bajdek da dade edna karta na Niki....uvajenie mu e maikata :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:43 am 
Аватар

Чудя се още как на някои хора им е трудно да възприемат понятията за уважение и морал. Същата работа с тези дето приказват за Мъри че не бил левскар, че бил предател, подлога и какво ли още не. Явно много сериозно се е изродила тази държава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 11:21 am 
Аватар

И според мен на легендите трябва да се дава специално място струващо 0.00лв... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 12:38 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Ako hodeneto na pametnicite na Levski i Gundi e merilo za tova kakuv si,to polovinata ot horata v toia forum sa legendi :smt003

Maloumnoto ni rukovodstvo za poreden put pokazva che ne go ebe za toia klub...kato se pochne ot nachina po koito beha izgoneni horata donesli ni tolko radost predi 2 godini....i pari za diadia misha :idea:

Sluchaja s Niki Iliev e pokazatelen....kakto primerno Topcho mojeshe da si trugne po choveshki i s uvajenie,taka i nishto ne kostva na gnusnia bajdek da dade edna karta na Niki....uvajenie mu e maikata :smt006

ами, аз лично останах с впечатлението, че Топузаков си тръгна заради екс-ст.треньора. Голям зор беше докато го разкараха.
И аз смятам, че по някакъв начин трябва да се покаже уважение към легендите на клуба, но това трябва да е регламентирано. Това, което дразни в изказването на Ники Илиев е, че точно сега е намерил времето да хвърля бомби и да плюе по клуба. Kогато беше Сираков на поста, тогава да е свиквал пресконференции и да реве.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]