forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 10:30 am 
Аватар

Кур за селяците бе! Да го духат всичките и сопот, и турците, и микревските селяни, и марулите и всички други!!!!

Ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ и няма абсолютно никакво значение, дали сме в ШЛ, ЛЕ, дали отпадаме от анонимници, дали сме Шампиони, дали кретаме в А група или дори сме в Б група! Ние пак ще си останем ЛЕВСКИ СОФИЯ! Светиня за българският спорт, клуб който е на светлинни години като история, успехи и фенска маса от тези селски отбори еднодневки, прищявки на пост комунистически бизнесмени!

Каквото и да става, колкото и да сме зле, ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ, ние сме ОТБОРЪТ НА НАРОДА, най-обичаният отбор, ние сме 100 години слава, любов, мъка, страст, победи, загуби и поколение след поколение българи! Ние сме всичко това което те си мечтаят да станат някога, но това може да се случи само в техните сънища и никъде другаде!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:02 am 
Аватар

flo написа:
Бавно, но сигурно вървим по пътя на румънците, където знайни и незнайни отборчета като Клуж, Оцелул, Тимишоара етц, стават шампиони.А в същото време столичните грандове Динамо Б и Стяуа едвам стигат 3 място.За първи път от много време насам тази година Стяуа се вредиха за първото място

Супер много се дразня като гледам как някакви расови селяци като феновете на литекс, лц и жалтите помпат самочувствие на наш гръб.Но за цялата ситуация само ние сме си виновни.

Щутгарт минимум петица да им сложат та поне да не слушам хвалебствия за "великия" отбор на жълтата кочина.

абсолютно е вярно тва за провинционалните отбори в мамалигарско....и тука вървим натам. с тая разлика, че от миналата година Стяуа набира скорост, не случайно стигна толкова напред в ЛЕ...а тя година смея да твърдя, че са още по-силни от миналата. Надграждат яко....нещо което в момента се вижда само в рязанград и жълтурите тука. Искренно ми се иска тая година и ние да почнем да градим нещо....макар, че за момента това изглежда много трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:05 am 
Абе какво ги коментираме жълтата кочина. Те с държавните парички, ако не "надграждат", заначи няма да съградят никога. :bii_chorbata

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:07 am 
Аватар

vanko1914 написа:
bogarra написа:
силно искам да разбера как става тоя номер с 8-те загуби?

Никак. :smt006 Лайноселец не е Левски или цдна,че да се осере толкова сериозно. Имат футболисти,имат отбор,играят добър футбол. Сигурен съм,че ще спечелят някоя и друга точка в групите на Лига Европа.

Няма да са в Лига Европа.Ще играят с Челси и Барселона. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:21 am 

Renaissance написа:
Май 2млн евро се взима, ама 9 трудно, дори в левове. :smt005

Двата милиона са им сигурни още от сега. Ако влезнат в групите на CL - 9 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:38 am 

Излизаха за 2, не за 9. Точно тва им беше грешка на журналята. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:41 am 
Аватар

Тъй като вече сърбите са отстранени, вече може ли да не подкрепям гурътъ или все още не е патриотично такова поведение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:49 am 
Аватар

Не, ще продължаваш да ги подкрепяш Ваташки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:50 am 
Аватар

Ега им се падне Базел на Лудокурец, в най-лошия случай Селтик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:54 am 
Аватар

Динамо Загреб да им се паднат и отново да отпаднат с гол в осмата минута от продължението. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 11:57 am 
Аватар

Вървим по пътя на румънците, ама нещо сме се позагубили :lol: . Комшиите толкова напреднаха във футбола, че срещу тях да тичаме, не можем да ги стигнем :smt006 . И Стяуа, и Динамо, Оцеул и т.н. и т.н. стават от година на година все по-силни, развиват се меко казано добре на всички фронтове, не просто да купуват футболисти кой знае от къде и да връзват титулярните 11 (което за нас тук е висша самоцел :smt003 ) . Не случайно и финал на ЛЕ посрешнаха и са на път все по.често да им се случват такива неща, а ние тука ще си останем с отстраняването на Партицан и равния с Щутгард.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:01 pm 
Аватар

Или Стойчо Стоев е наистина доста добър треньор или помощниците му за боКове :bigok Нищо общо играта на Лайнокурец с тази от миналата година :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:04 pm 
Аватар

по-скоро второто. Стоев само стои край тъч линията и гледа гузно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:06 pm 

Mr. Smith написа:
Или Стойчо Стоев е наистина доста добър треньор или помощниците му за боКове :bigok Нищо общо играта на Лайнокурец с тази от миналата година :roll:

Хер Шмит, някои от футболистите на партизан дадоха вой до небето, че искат да ги продават в чужбина. Даже наш анално податлив Русинант, беше сред първите, които искаха да се махат. Отказа на клубното ръководство да ги шитка из Европско и да им увеличи заплатките - докара бойкоти ----> и снощи се случи логичното. Още като разбрах, с кого ще играе гората, бях убеден, че ще се класират домусите. Нищо толкова не играят зИлените, вЕрвай ми! Ще дойде мача на Герена, след нЕкой и друг кръг, и ще се убедиш в правотата на моите думички. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:13 pm 
Аватар

vanko1914 написа:
bogarra написа:
силно искам да разбера как става тоя номер с 8-те загуби?

Никак. :smt006 Лайноселец не е Левски или цдна,че да се осере толкова сериозно. Имат футболисти,имат отбор,играят добър футбол. Сигурен съм,че ще спечелят някоя и друга точка в групите на Лига Европа.

Ми отивай им на мачовете и сменяй отбора, бе, нещастник! Да, не са Левски и никога няма да бъдат. Левски има вековна история и милиони истински привърженици, а не като теб. Левски е религия, а не проект на някаква мутра-крадец. Направо съм изумен какви хора има в тази тема и какво лизане на калния гъз на Домуса пада. Срам ме е от вас, честно. Що не ходите в техния форум и да си се забвлявате заедно? Тамън ще ви научат какво е кзл и какъв огромен кеф е да паднеш от Иртиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:17 pm 
Аватар

Какво са бойкотирали Партизан :smt006 Играха колкото могат, и не им се получи, точно най-добър беше този дето заминава за Андерлехт -Митрович, а можеше да му е през кура този мач :smt006 И определено има огромна разлика между Урош глупака, дето им пазеше преди на Лудогорец и Владо Стоянов, този финландеца също е добър защитник, Златински също им пасна добре, нападателя им е лавандула, но като се оправи Платини, ще станат по-силни. Общо взето засега слабите им постове са племенника на Лечков и мангала Марселиньо, а ние трябва да претърпим пълна промяна, ако не искаме да ни мятат като шкембе в дувар в първенството :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:25 pm 

Споко ;) Спортно-технически няма как да знам какво се случва при тия, защото не следя гората. Но имам познати сърболя, фенчета на Партизан и те ми разказваха за въпросния бойкот. Даже ти в първите две изречения го потвърждаваш.
На Герене ги бием, твай! Помни ми думите.
Ето даже не знаех, че момчето от Локо Пд е при тях. Той ми беше симпатичен, няма да се наложи при тях. Този марселиньо е от сфинете, предполагам, дето ни вкара гол на дербито :smt017 Този Стойчо Стоев, който им е треньор, не им ли продаде един мач в Перник? Не е ли същия дето ни се хвърли с отпадащата Монтана, на Герена?
Абе нищо не са! Давайте да мислиме за мача в Неделя, че Левски ми е по-важен от селските прояви, на селски отборчета, в селската Европа :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:29 pm 
Аватар

На Партизан треньорчето приличаше на педал с тия нарисувани вежди, моля някой да прикачи снимката му :smt005 Как очаквате от толкова слаб треньор, но силен в леглото, да изгради печелквша тактика :smt017 Още с предния им съперник е видно, че отборът им е мегазле, цял мач се атакуваше изцяло отляво/отдясно, с непрекъснати центрирания в малкото наказателно, аз ги разбрях още в България, какво остава за Стоев :smt006 Много слаб Партизан, видно е, че само с местни момчета НЕ СТАВА никъде по света, трябва и класа, футболът се разви до такава степен, че без чужденци ядеш говна в един момент, и то зловещо :smt026 Така че успехът на Лайнокурец е закономерен с оглед играта на Партизан,в следващия кръг нямат преодолим съперник, а някой тука се молеше за Стяуа, че да влезнат в ШЛ - точно мамалигите с Пилзен, са най-коварни и непобедими, Базел и Селтик са другите куци отбори, Лудите бяха до тук. В групите на ЛЕ е редно да се представят добре, все пак там сме им показали как се пердашат средноевропейски отбори :smt002 Само че в групите няма да има Иван Иванов, който услужливо да играе за гората, ще имат доста звучни шамарчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:50 pm 

0 tolerance написа:
само с местни момчета НЕ СТАВА никъде по света

Атлетик Билбао? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:51 pm 
Аватар

Форумът на гонг :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
Може ли хора, наричащи себе си левскари да пишат такива глупости и да лижат г*за на домуса и жАлтурите :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
Това за румънците го бях писал още преди година.В България стана същата работа.Сега очаквам две поредни шампионски титли на жълтата сган .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 12:54 pm 
Аватар

И какво по-точно за румънците :smt006 Клуж имат много повече пари от Стяуа и Динамо и въобще не са измислен и случаен отбор, пък и предната година шампион са Стяуа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:26 pm 
Предлагам да се направи секция във форума "Лудогорец кой не знай, тва е дето футбол съ играй", може и една на депесарската жАлта кочината да направим. Модератор може да сложим Ачо Петричев - нециганина :smt006
Това е КЛУБЕН футбол. Стига с тия дрисливи 0,043847343 точки за коефициента и славата и великото име на майка България в чужбина. Това са някакви комплекси на малоценност, да няма с какво друго да се похвалиш, ами че отбор от твоята държава бил в Лига Европа и дай цялата нация да им целува калните анални ями :ohmygod Да са живи и здрави, да си ритат там бедните селяни, но хора, които серат по Левски и сричат някакви слабоумици за евроидиоти и т.н всичко най-лошо им желая. Да си ритат пред 3000 на 44000 "Васил Левски", да гу въртят по тиви 7 и никой да не го ебе за тоя смешен тим.
И не знам защо всяко второ изречение е ние колко сме некадърни, т.е онези са много добри и трябва да им се радваме. :smt031
Левски където е бил за тия 20 години и каквито мачове и коефициенти е правил и мачове на фаза дроби е стигал, тия срещу нас да бягат няма да стигнат.
Кур за Цецо Василев, за жълтата кочина и за Турскогорец.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Авг 07, 2013 2:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:27 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Mr. Smith написа:

Хер Шмит, някои от футболистите на партизан дадоха вой до небето, че искат да ги продават в чужбина. Даже наш анално податлив Русинант, беше сред първите, които искаха да се махат. Отказа на клубното ръководство да ги шитка из Европско и да им увеличи заплатките - докара бойкоти ----> и снощи се случи логичното. Още като разбрах, с кого ще играе гората, бях убеден, че ще се класират домусите. Нищо толкова не играят зИлените, вЕрвай ми! Ще дойде мача на Герена, след нЕкой и друг кръг, и ще се убедиш в правотата на моите думички. :levski

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:33 pm 
Чорбаромутренокомунистически отборчета, готови на всякакви селскомафиотски приоми, за да спечелят една титла, са ми в пъти по-омразни от всякакви сърби, турци, исландци, пуерториканци и.т.н. Врагът, който олицетворява злото, което ни дърпа назад повече от 60 години, е в пъти по-вреден от всякакви сръбски шовинисти били те и курвите от пармезан.

Смърт за селяците, направили така че всички да скочат на нас за сметка на тях, и които поради безсилието си да бъдат нещо повече от кофа с лайна, подписват отчаяно някакви нелепи декларациики.

Браво обаче на хората от Босилеград, които отстояват българщината. Сигурен съм че поне техните подбуди са били чисти - от непокварено родолюбие - не като псевдопатриотичните боклуци, пръкнали се в бедната ни държава.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:36 pm 
Аватар

много точно казано всичко от El Hacendado, браво! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:39 pm 

Кур за всички, САМО :lsc-1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:42 pm 
Аватар

Аз не съм "псевдопатриот"...
Но не мога да проумея как може един спорт, било то и футболът, да бъде толкова силен фактор и критерий за разделението и омразата в една нация??!!
Хората, които развяват лозунга "България над всичко" в същото време мразят собствените си сънародници само защото са фенове на някакъв си отбор?!
ОК, съгласен съм, че при определен процент от тия фенове (напр. чорбари, беройци, селяни и прочее), тази фенщина води до умствени изкривявания (пример - снимки на чорбари гаврещи се с Левски или с Гунди), но това само затвърждава недоумението ми...

България над всичко????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:52 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Ето даже не знаех, че момчето от Локо Пд е при тях. Той ми беше симпатичен, няма да се наложи при тях. Този марселиньо е от сфинете, предполагам, дето ни вкара гол на дербито :smt017 Този Стойчо Стоев, който им е треньор, не им ли продаде един мач в Перник?
:shock: :smt005 Кое момче от Столипиново нямало да се наложи,какъв Марселиньо от прасетата и какъв мач им е продал Стойчо Стоев :smt005 ?

Иначе за снощи-само първото полувреме гледах,но днеска с голям кеф четох српския рев по медиите :bigok Виждам,че и с неква смешна дузпа са им го набили :losers .Ако от нашта школа излезе некой като Митрович и играе като първото полувреме срещу Лудоселец,дали няма да го изгоним като бездарник или да го пратим под наем в Добруджа,където кротко да приключи с футбола?

Селтекс и Лудоселец са доста гнусни с купените съдии на едните и селските им клубчета,но може би е за добре това,крайно време е да се събудим.Ако не бяха тия четири години селски титли,ние и прасенцата щяхме да си ги делнеме,въпреки жалките си отборчета,и да се лъжем,че правим нещо.Та селските отрепки може и да дадат нещо добро на българския футбол.В момента предимно те дават играчи за Националния и развиват некъв футбол,тва е рядка възможност да си вдигнем нивото на селската А група,което е най-важното и обикновено става само с наливане на много пари,както е в Украйна примерно.Има два проблема-Левски трябва да се събуди,да заиграе и да почне да вади футболисти,защото без отбор от такъв ранг няма как да стане нещо сериозно.Другото нещо са евротурнирите,където имаме нужда от добри резултати на отборите всяка година,щото местата ни за Европа са малко и е твърде лесно отбори да почнат да се затриват след като не успеят да се класират за ЕКТ няколко поредни сезона.В дългосрочен план никой отбор не може да надскочи нивото на първенството си,дори клубове като Селтик и Аякс вече са пълнеж в Европа,трябва ни по-силно първентво,ако искаме пак четвъртфинали и групи,тва е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 2:56 pm 
Аватар

Бате, ти си фен на още 5 отбора, земи се скрий, несериозно звучиш, разби'аш ли :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 3:08 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Бате, ти си фен на още 5 отбора, земи се скрий, несериозно звучиш, разби'аш ли :smt006

Въобще даже не е несериозно! Докато не надскочим ръста си, докато не станем умствено и духовно надраснали комплексите си, все ще сме на този хал.
И аз съм се палил много, и аз съм мразил и мразя феновете и отборите на "враговете"... но какво от това? Това просто ни връща 10 000 години назад във времената на враждуващите племена, които се изтрепват.
В настоящия момент станах просто ценител на футбола като игра, като резултати, обрати, развитие. Пак съм фен на определени отбори, даже не са само 5-6, но това дава тръпката, фенската тръпка...
Много вътрешно приемам всеки мач на любимите ЛЕВСКИ, но това не ме кара да изпадам в крайности. Като всеки един от вас ме боли от всяка нелепа загуба, от гаврите, които ние без да сме виновни понасяме, заради слабата игра и неадекватното управление на отбора ни!
Но просто идва момент, в който човек трябва да надрасне някои предразсъдъци или както е прието да се казва - да стане "широко скроен"!
Стоя зад думите си, знам, че много от вас не приемат тезата ми, но това не ме прави по-малко Левскар от който и да било, нито пък вас ви прави повече от мен.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]