forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 12, 2025 6:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 5:09 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Системата е Nike Fit,а не Dry Fit :wink: Пак има разлика.На Стяуа и Звезда екипите са правени за тях,като специално на ромънците емблемата е везана,а спортинг бет е щампа,но не гумена. И продават както и реплика без спонсор,така и такива на играчите. Ние тук не продаваме на играчи,защото нямало да се продават,а и всеки да може да си сложи името или каквото иска. Т.е. още 10-15 лв за щампа.

http://www.footballshirtculture.com/ima ... kits-1.jpg 2 шотландска дивизия-nike pin stripe и пак е по-скъп от нашия

http://www.footballshirtculture.com/ima ... kits-1.jpg генк- harlequin 3 и striker 2

http://www.footballshirtculture.com/ima ... e-kits.jpg brasil 4 и striker 2

Има ли нужда да казвам,че емблемите им не са гумени?

Да, не се казва "DRI-FIT", само дето на парцалите им има такива нашивки :smt047

Много знаеш ти кое е везано и кое щампа. Пред месец лично пипах дрипите на Звезда във феншопа. Единственото вярно е, че продават фланелки на играчи, но това е въпрос на умни хора в ръководството и по 2 лева разходи на фланелка. Т.е. само първото е проблем, но доста голям, уви.

Това се превръща в поредната ИТК тема, но нормално за тоя форум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 5:14 pm 
Аватар

А често ползваната абривиатура 'итк' значи? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 6:00 pm 
Аватар

Абе, някои хора много се палите относно щампи/не-щампи. Досега да не би "Л"-то да ни беше бродирано на ръка от млада арийка в ранен пролетен час на зелени поля?! Важното беше, че беше от същата материя, както емблемата на производителя върху екипа. Новата фланелка не съм я виждал наживо и затова не мога да я коментирам, но ако е вярно, че емблемата на Найки е бродирана, а "Л"-то е лепено, това определено е гавра и аз безрезервно се присъединявам към пиратите. Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 6:06 pm 
Аватар

south написа:
Абе, някои хора много се палите относно щампи/не-щампи. Досега да не би "Л"-то да ни беше бродирано на ръка от млада арийка в ранен пролетен час на зелени поля?! Важното беше, че беше от същата материя, както емблемата на производителя върху екипа. Новата фланелка не съм я виждал наживо и затова не мога да я коментирам, но ако е вярно, че емблемата на Найки е бродирана, а "Л"-то е лепено, това определено е гавра и аз безрезервно се присъединявам към пиратите. Изображение

Щампите бяха различни и на Улшпорта. Емблемата на Улшпорт си беше фабрично щампована, почти нерелефна. "Л"-то и "М-тел"-а бяха гумени, доста по-релефни от емблемата на Улшпорт - като сегашните, и пак си ги слагахме ние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 6:23 pm 
Аватар

Грозен или не това е екипа на Левски, и ще си го купя. И както каза Първолет, с парите от тези екипи няма да напълним ничий джоб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 6:47 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
south написа:

Щампите бяха различни и на Улшпорта. Емблемата на Улшпорт си беше фабрично щампована, почти нерелефна. "Л"-то и "М-тел"-а бяха гумени, доста по-релефни от емблемата на Улшпорт - като сегашните, и пак си ги слагахме ние.

На този екип Изображение всички щампи са еднакви и релефни и са на Улшпорт :smt006 И междудругото е доста качествена фланелка, аз точно за това мърморя, когато се каже играем с Найк, играем с екипи на които всичко е Найк и си върви с гаранция на Найк, а не както при нас фланелки НАйк и щампи Баждеков, кой ще ми гарантира, че Л-то няма да падне след 2 седмици носене, щото за мен фланелка без Л не е екип на Левски, а просто Найк :idea:
:arrow: Грешка, за екипа от сезон 2006-2007-а става въпрос :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 8:39 pm 
Аватар

Наистина трябва да се направи една голяма метла по тая тема. И според мен екипът не е най- красивото нещо, което съм виждал и ако зависеше от мен нямаше да изглежда така, но когато си спортен директор на малко отборче от източна Европа (от финансова гледна точка) във финансова криза избираш най- доброто възможно, а то е далече от най- доброто. Аз лично ще си купя екипа, а който иска може да си направи екип с червена звезда на гърдите и Л-то до нея, свободна държава сме, всеки сам си решава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 8:42 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Morning Glory написа:
south написа:

На този екип Изображение всички щампи са еднакви и релефни и са на Улшпорт :smt006 И междудругото е доста качествена фланелка, аз точно за това мърморя, когато се каже играем с Найк, играем с екипи на които всичко е Найк и си върви с гаранция на Найк, а не както при нас фланелки НАйк и щампи Баждеков, кой ще ми гарантира, че Л-то няма да падне след 2 седмици носене, щото за мен фланелка без Л не е екип на Левски, а просто Найк :idea:
:arrow: Грешка, за екипа от сезон 2006-2007-а става въпрос :wink:

Аз говоря за фланелката от последните два сезона. Преди това не знам как е било. Сигурно е така, щом казваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 8:52 pm 

Не е лошо всички подобни теми да се заключат или дори изтрият. :smt006
Всеки има глава на раменете и решава какво да прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 9:03 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Аз говоря за фланелката от последните два сезона. Преди това не знам как е било. Сигурно е така, щом казваш.

Аз имам предвид моделите от 2005/06 и 2007/08, понеже такива съм си купил тогава. Щампата или там както се води (лепенка?) си е добре направена, една такава "мъхеста", и съм доволен, че всичко си е наред. Вече ако имаш предвид екипа за смешниците на терена - мен поне изобщо не ме интересува. Ако ще и с найлонови потници от някоя хореография да играят, макар че и тях не ги заслужават.

А за разчистването на темата не знам какво точно ви пречи - нали всичко, написано до момента е свързано с "екипировката на отбора"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 9:12 pm 
Аватар

south написа:
Morning Glory написа:

Аз имам предвид моделите от 2005/06 и 2007/08, понеже такива съм си купил тогава. Щампата или там както се води (лепенка?) си е добре направена, една такава "мъхеста", и съм доволен, че всичко си е наред. Вече ако имаш предвид екипа за смешниците на терена - мен поне изобщо не ме интересува. Ако ще и с найлонови потници от някоя хореография да играят, макар че и тях не ги заслужават.

А за разчистването на темата не знам какво точно ви пречи - нали всичко, написано до момента е свързано с "екипировката на отбора"?

Еми така де - мъхестата, за едно и също говорим. И сега е такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 12:01 am 
Мен ме интересува само с дълъг ръкав има ли екипи и ако няма да им еба майката...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 1:03 am 
Аватар

Спокойно, Баждеков освен щампи слага и ръкави :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 1:17 am 
Искам да отида като пич в МОЛ-а (знам че звучи комерсиално :lol: ), да вляза в магазина на Найк, да си пробвам една фланелка на Левски, да си я платя и да си изляза като бял човек, сторил най-нормалното нещо на света - да си купи фланелка на любимия отбор...
Обаче искам да е с дълъг ръкав и тая вечер ще чакам да ми се отговори.Има ли, бе?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 9:04 am 
Аватар

Makedonija написа:
Искам да отида като пич в МОЛ-а (знам че звучи комерсиално :lol: ), да вляза в магазина на Найк, да си пробвам една фланелка на Левски, да си я платя и да си изляза като бял човек, сторил най-нормалното нещо на света - да си купи фланелка на любимия отбор...
Обаче искам да е с дълъг ръкав и тая вечер ще чакам да ми се отговори.Има ли, бе?

Може би,но по-скоро не :bigok в момента има само дълъг ръкав на ушефспорт резервен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 10:22 am 
Аватар

Makedonija написа:

Има, има :arrow: http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... OUP=PARKIV
:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 10:26 am 
Аватар

http://www.der-fussballer.de/textilien/ ... rikot.html

20евро :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 12:40 pm 
Аватар

http://levski.bg/Levski/images/players/ ... G_8802.jpg

http://levski.bg/Levski/images/players/ ... G_9090.jpg вратарския

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 2:08 pm 
Аватар

Сайта за милярдиосемстотинмилионаседемстотинтрийсеитри хиляди евро, не са си чували на Thumbnail-и бре :ohmygod :ohmygod :ohmygod Иначе Жо доста добре запълва тоя иначе прилепнал екип :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 2:27 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Suum cuique написа:
Системата е Nike Fit,а не Dry Fit :wink: Пак има разлика.На Стяуа и Звезда екипите са правени за тях,като специално на ромънците емблемата е везана,а спортинг бет е щампа,но не гумена. И продават както и реплика без спонсор,така и такива на играчите. Ние тук не продаваме на играчи,защото нямало да се продават,а и всеки да може да си сложи името или каквото иска. Т.е. още 10-15 лв за щампа.

http://www.footballshirtculture.com/ima ... kits-1.jpg 2 шотландска дивизия-nike pin stripe и пак е по-скъп от нашия

http://www.footballshirtculture.com/ima ... kits-1.jpg генк- harlequin 3 и striker 2

http://www.footballshirtculture.com/ima ... e-kits.jpg brasil 4 и striker 2

Има ли нужда да казвам,че емблемите им не са гумени?

Да, не се казва "DRI-FIT", само дето на парцалите им има такива нашивки :smt047

Много знаеш ти кое е везано и кое щампа. Пред месец лично пипах дрипите на Звезда във феншопа. Единственото вярно е, че продават фланелки на играчи, но това е въпрос на умни хора в ръководството и по 2 лева разходи на фланелка. Т.е. само първото е проблем, но доста голям, уви.

Това се превръща в поредната ИТК тема, но нормално за тоя форум.

Аз визирах въпросната система на найк за нашия екип,а не за техните,щото наистина има разлика.Като си купя новата тениска,ще покажа.Също давам пример за рОмънците,тъй като едно момче има такава на бибишков. И определено има разлика от защита емблема и гумена щампа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 2:50 pm 
Аватар

DRY-FIT си пише на нашите екипи, вчера даже пробвах, но не ми се фит-на на шкембето :smt005 ... А за какво е туй драй фит, те нашите манекени, така или иначе рядко запотяват фланелките, па сега постоянно на сухо ше ги държи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 2:55 pm 
Аватар

Цитат:
The Nike Football Kit Short Sleeve Park IV Game Team Shirt Royal Blue/White is a new NikeFIT

Изображение

:smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 4:46 pm 

DRY F.I.T. e част от NIKE F.I.T. материите. В тях се включват още CLIMA F.I.T.(материя използвана за водо-непропускливи якета, примерно), THERMA F.I.T.(материя за якета, които държат топло) и STORM F.I.T.

Така че това това NIKE FIT в случая с фланелките съвпада с DRY FIT, доколкото разбирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 4:50 pm 
Аватар

на модела бразил е dry fit. Просто не съм итк за найк,но определено има разлика между двете системи. Ама дано нашата е добра :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 5:20 pm 

то и аз не съм ИТК, са го четох в някакъв сайт това за материите. Освен ако фланелките не са някакви с материя на грейки или дъждобрани, материята трябва да същата като dry fit! DryFIT = NikeFIT. Само надписа ще е различен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 7:49 pm 
Аватар

Абе да го еба, на нашата пише драй-фит, проверих като я гледах, тъй че тия дето ше ги поръчвате, нищо чудно да са други... Не че има някакво значение ама от любов към спора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 8:13 pm 
Аватар

Хората които са си взели фанелки, да ги питам дали имат от резервните жАлти :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 8:24 pm 
Аватар

Абе, впрочем, аз чак сега се замислям, че ще имам сериозен проблем с тоя втален "FIT" екип с моята фигура на туба :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 8:25 pm 
Аватар

XXL и си решаваш проблема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 28, 2010 8:26 pm 
Аватар

:smt005 Аз така направих с тоя стария екип, мощно по-голям номер, за да не ми личи тумбака :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]