forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 1:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2011 2:45 pm 

Наско Узунов пред БЛИЦ: Странни неща се случват по оста БФС – “Левски”!

Административният директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов остана доста изненадан, когато разбра, че Базил де Карвальо трудно ще бъде картотекиран в БФС, тъй като имал договор с “Левски”.

“Странни неща се случват в българския футбол и по-специално по оста БФС - "Левски". Нещо не ми е ясно – нали до вчера от “Левски” твърдяха, че Де Карвальо няма официално подписан договор с тях. Нали помните скандала през зимата – как ни го върнаха и пропищяха, че имал контузия. После се отказаха от него и се кълняха, че не са подписвали нищо. Как сега изведнъж се оказа, че той имал контракт със “сините”? Именно поради тази причина ние не можем да го картотекираме във футболния съюз. Нашето желание беше Де Карвальо да играе още в предстоящия кръг срещу Славия. Но срещаме затруднения”, заяви Узунов пред БЛИЦ.

“Чух се с изпълнителния директор на БФС Борислав Попов. Помолих го да ни изпрати писмено становище за казуса. За да видим какво правим. Разбрах, че заседанието на Спортно-техническата комисия е преминало доста тежко и бурно. Аз мисля, че има време до утре, за да се разреши този въпрос и Де Карвальо да играе за нас”, добави бившият международен рефер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2011 5:32 pm 

Абсолютна аматъорщина от наша страна,кой квото ще да ми говори :smt031

Нема проблем да се купуват контузени играчи,нали затва са шибаните прегледи обаче да представиш некой и след 3 дена да го изгониш шото имал хронична травма е ташак работа присъща на ония глупаци от кочината :smt006 Оня Уудгейт 1 година не дебютира за Мадрид и седе контузен ама си го чекаха шото са поели ангажимент при трансфера му както и ние сме поели нашия при подписването с мистър Коко :smt023

Тва че мангала може да му се вади рамото секи ден не е негов проблем,а наш че не сме го следили внимателно-все едно некой от форума да тръгне да си купува кола,да му набутат такава с превъртен километраж дееба и да му е виновен продавача :wink: ФутболО е бизнес,не некво дружество на честни и почтени монахини :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2011 9:02 pm 
Аватар

Уникален трансфер направихме :loser2 Искам само да си признаят колко с колко кинти ще олекне Бащицата от това свято дело :loser2 :loser2 :loser2 И естествено пореден удар върху имиджа на Левски от страна на нашите машинисти :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 01, 2011 5:29 am 

Картотека за Де Карвальо

От Топспорт.бг

От Локомотив (Пд) убедили БФС, че договорът му с Левски е невалиден

Сагата около Базил де Карвальо е на път да приключи. БФС позволи на Локомотив (Пд) да картотекира нападателя. Очаква се той да получи днес своето разрешително, съобщава в. "Труд".

Както е известно, първоначално "смърфовете" получиха отказ, тъй като играчът е имал договор с Левски. След като обаче от Локо убедили родната централа, че контрактът е невалиден, тъй като не е заверен от нотариус, нещата поели в нова посока.

Де Карвальо се завърна в Локомотив в началото на седмицата след неуспешен трансфер в Левски заради контузия. Поради тази причина той дори се подложи на операция. В сряда Базил подписа с пловдивчани за 18 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 02, 2011 8:34 pm 
Аватар

Тъй като не съм от София, някой може ли да ми каже какви са намаленията в UB ? Благодаря предварително!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2011 2:04 pm 
Аватар

angeloff написа:
Някой питаше за промоциите в УБ -
Официална фланелка - 44.90 и подаръг флаг
Тренировъчно горнище - 69.90 и подаръг шал
Официален анцунг (така е написано в официалната програма :ohmygod ) - 169.90 с подаръг тобка

Важи до изчерпване на наличните количества.

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 04, 2011 7:23 pm 

Играч от Германия моли Венци Стефанов да му намери отбор

Нападателят на Славия Галин Иванов иска час по-скоро да си тръгне от Арминия (Билефелд), разбра БЛИЦ. Преотстъпеният в германския клуб талант от Казанлък споделил пред приятели, че е направил голяма грешка като се е съгласил да премине в редиците на аутсайдера.

Арминия се представя трагично във Втора Бундеслига и е закотвен на последното 18-о място с едва 14 спечелени точки от 28 изиграни мача до момента.

Босът на Славия Венци Стефанов се надяваше, че клубът от Билефелд ще запази мястото си във втора дивизия на немския футбол и тогава Арминия ще откупи правата на Галин Иванов. Това обаче явно няма да се случи. Tака бъдещето на 22-годишния нападател не е ясно. Галин не искал да се връща в Славия. Постоянно се чувал със Стефанов и настоявал, ако може да го уреди в друг германски отбор. /БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 04, 2011 7:47 pm 
Аватар

Венци Корема като нищо ще го шитне на Байерн, а ако пък не стане, винаги може да го изяде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 04, 2011 7:52 pm 
Аватар

тоя нали беше мноо добър :lol: представете си кво ни е нивото, щом след 5 тренировки у Втора Бундеслига, 'бг звездите' са трупове :ohmygod2

да са връща Рюдигер Абрамчик и да ги почва триразово, мамицата им :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 04, 2011 11:25 pm 

Взел е участие в респектиращия 1 мач засега. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2011 5:45 am 

Ексклузивно: Левски следи Башлиев от Пирин

Един от най-постоянните футболисти на Пирин, защитникът Александър Башлиев, е в полезрението на Левски, а не Антон Карачанаков, както се твърдеше в различните публикации в медиите, разбра Novsport.com от сигурен източник.

Бранителят е бил препоръчан на "сините" от техния скаут в Югозападна България Георги Георгиев-Карчо, който следи отблизо представянето на Башлиев.

http://www.novsport.com/news138468_1041.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2011 3:08 pm 
Аватар

Талантливо е това момче. Много е борбен и се включва често. Но каквото и да си говорим, едно е Пирин ,друго е ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2011 5:42 pm 

Край на сагата, Де Карвальо е футболист на Локомотив (Пд)

Сагата с Базил Де Карвальо приключи, след като БФС го присъди на Локомотив (Пловдив). Националът на Гвинея Бисау, роден в Сенегал и притежаващ френски паспорт, ще може да играе за "смърфовете" още утре. От 16:00 часа Локо (Пд) приема Пирин в 1/4-финал за Купата на България. Както е известно, Базил цяла зима беше размотаван между "Левски" и "смърфовете", но в крайна сметка продължава кариерата си на "Лаута", където игра и през есента.

"Няма никакво основание Базил Де Карвальо да не бъде картотекиран в Локомотив (Пловдив). Не е наша работа за евентуалните му връзки с "Левски" и жалби в УЕФА. Нямаме кореспонденция с европейската централа по неговия случай. Вземаме решението си днес, тъй като сега е редовното ни заседание", заяви председателят на Спортно-техническата комисия Йордан Томов. /БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2011 8:38 pm 

няма да е лошо да поставят г-н треньора в трансферната листа (стига да не го заменят с Бижутера). Останалите трансфери могат да почакат. Не виждам обаче подходящ треньор, който да го смени, на хоризонта - Балъков скъп, Илиев обиден, Бижутера безхарактерен, Вуцов бездарен, Гочето остарял, Херо недолюбван, Мъри отрезнял (от клубна любов), Люпко пиян, а Матушев от Пловдив. Егати. Нещо по остта - Илиев-Балъков-Груев- а защо не Матеус (мИчти). В Ясен вече не вярвам - дори да бием Литекс, което е много вероятно, щото сме с далеч по-добри индивидуалности, които по правило се събуждат точно за такива мачове, а те са почти без треньор (чичовото). Само Левски. Чакам добри новини откъм треньорския пост (т.е. чудо).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2011 9:07 pm 

Да идва Матушев, ама с дъщеря си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2011 11:32 pm 

Тоя балък май има две щерки, а аз май и с двете съм се задявал, но не съм сигурен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2011 11:59 pm 

А аз съм задявал щерките на Лупи, ама беше през 90-те години на миналия век. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 10:11 am 
Аватар

Значи политологнула ти е нещо като брат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 11:06 am 
Аватар

Kryten написа:
Значи политологнула ти е нещо като брат :bigok

Не се ли нарича баджанак :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 11:14 am 
Аватар

Omraz написа:
А аз съм задявал щерките на Лупи, ама беше през 90-те години на миналия век. :blass

Мен по-голямата ми беше съученичка от класа, докато не замина :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 12:38 pm 

Wildkid написа:
Omraz написа:

Мен по-голямата ми беше съученичка от класа, докато не замина :bigok :bigok :bigok

Те май учеха и двете в Англия на издръжка на лейбъристите. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 1:33 pm 
Аватар

Икзактли :bigok

Всъщност Шотландия, обаче.

Ожениха се и двете там, ма не ме поканиха :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2011 8:43 pm 

Между другото, очаквам треньорска смяна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 10:07 am 
Аватар

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read41288.html

Kaк мислите дали ще е добре да го шитнем???! Имаме си Димов, пък и 1.1 млн за Грийн си е цена!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 10:15 am 
Аватар

Никаква логика да го шитнем. Пълна глупоС. Очевидно му харесва тук, раздава се на 100%, радва се на публиката. Ганьо да Омре ако го махнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 4:55 pm 

Kryten написа:
Никаква логика да го шитнем. Пълна глупоС. Очевидно му харесва тук, раздава се на 100%, радва се на публиката. Ганьо да Омре ако го махнат.

Да видим дали това ще е "мокър сън" на прочорбарските медии или наистина има повод за притеснение. Ценaта от 1 милион не е лоша, но Батьо няма да намери адекватен негов заместник така че и за 2 милиона да го продадем все отзад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 4:56 pm 
Аватар

Какво ви пука колко ще му вземе, след като тия пари няма да отидат там, където трябва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 11, 2011 2:33 pm 
Аватар

Да наемат бат Митьо за кондиционен треньор :bigok , който не тича после ще сапунисва либовната писалка в съблекалнята :loser2, а Дарко ще стане белия Тайсън ГЕЙ :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 11, 2011 7:57 pm 

http://www.gol.bg/levski/2011-04-11/chi ... height=285

Чистка в Левски. Първи от Герена си заминават Матондо и един треньор

Един от новите в Левски Жанвион-Юлу Матондо е нарочен за гонене. Белгиецът бе изваден от групата за гостуването на Миньор, като това се случи в последния момент.

Първоначално той попадна сред 19-те, но часове преди старта на срещата Георги Иванов и Ясен Петров решиха да го оставят извън групата.

Така вместо колебливия Матондо на пейката седна младият защитник Христо Стамболийски. Това е ясен знак, че бъдещето на белгиеца едва ли е на "Герена".

Откакто дойде в Левски, Матондо само влудява феновете. Белгиецът дойде през януари, като за него не беше платена трансферна сума. Той трябваше да запълни празнината след продажбата на Жоазиньо, но не успя да го стори.

Говори се също, че на Герена вече са впрегнали приближените до клуба мениджъри да търсят нов отбор на Матондо. Ако това в крайна сметка не се случи, то скъпоплатеният чужденец вероятно ще бъде пуснат без пари, само и само клубът да се освободи от високата му заплата.

Гонзо е нарочил за гонене и един от помощниците на Ясен Петров. Спортно-техническият директор на Левски бил много недоволен от работата на Мирослав Косев, който хич не се напрягал по време на тренировките.

Асистентът дойде на "Герена" заедно с Ясен Петров. Помощникът беше доведен лично от треньора и не е от хората на Гонзо. Според слуховете, Мирослав Косев има да получава пари от Тодор Батков.

Треньорът не бил взимал заплата, която е в порядъка на 5000 лева. За разлика от Косев, проблеми няма другият помощник в тима – Ивайло Петров Пифа. Асистентът се ползва с изключително доверие от страна на Георги Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 11, 2011 7:59 pm 

http://www.gol.bg/levski/2011-04-11/ser ... height=285

Сержиньо Грийн иска да остане в България като продължи да носи синия екип на Левски.

"Информациите, че Сержиньо иска да се маха от Левски, не отговарят на истината. Никога не сме коментирали такъв въпрос", заяви Николай Жейнов, който представлява интересите на Грийн за България.

"Клиентът ми има договор за още един сезон с Левски и няма нищо против да си го изпълни. Ако клубът пожелае да го продаде, това вече е съвсем отделен въпрос, но не знам и за подобни намерения", добави мениджърът пред "Гонг".

Сержиньо Грийн облече синята фланелка по време на първия полусезон. Силният му старт обаче бе последван от спад във формата му.

За това спомогна и контузия, която го измъчваше няколко седмици.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]