forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 10:32 pm 
А не си ли съгласен, че човешката психика на футболния фен българин е устроена така, че при загуба да анализира под въздействието на чудовищен афект, ненавист и пристрастност в посока пълно отрицание и негативизъм и нулева обективност. Точно както е при победа, но с обратен знак. Извод, българинът не трябва да изпада в задълбочени анализи. Благодаря.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 10:48 pm 

Makedonalds написа:
А не си ли съгласен, че човешката психика на футболния фен българин е устроена така, че при загуба да анализира под въздействието на чудовищен афект, ненавист и пристрастност в посока пълно отрицание и негативизъм и нулева обективност. Точно както е при победа, но с обратен знак. Извод, българинът не трябва да изпада в задълбочени анализи. Благодаря.

Това е частичен случай. Повечето хора започват да се замислят за нещата едва когато стане нещо лошо независимо дали става въпрос за футбол, техните финанси, здравето им и т.н.

Аз не се бях замислял за качествата на треньорското ни ръководство до загубата от Спортинг. Игнорирах загубата от Черноморец преди това защото и на най-простия човек е ясно, че не можем да печелим всеки един мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 12:14 am 

Paincho написа:
А какво стана с Васил Карвальов? Кога УЕФА ще се произнесат и ако се произнесат в полза на Локо, няма да е лошо да си го вземем, а да не се правим на горди предвид сегашното ни състояние по фланговете. Ако влезе бързо във форма ще свърши добра работа по дясното крило, където Младенов го няма никакъв. :smt115

Карвальо: Мога да играя срещу Черноморец
От Топспорт.бг

Базил де Карвальо се прибира в България до края на тази или в началото на следващата седмица, научи Топспорт.Бг от самия футболист. След като бе на консултация с лекарят, който оперира рамото му в Париж, сенегалецът говори за състоянието си и за близките си намерения.

"До края на седмицата или в началото на следващата се връщам в България." бяха първите оптимистични думи на състезателя пред Топспорт.Бг. "Това което обяснявах в България и не ми повярваха е, че вместо за три месеца ще се възстановя за месец и половина. Така и стана. Пак повтарям една от причините да не искат да ме вземат в Левски бе,че ги заблудиха, че ще бъда извън строя до средата на април. Обясних и тогава ясно,че познавам тялото си и ще бъда готов да вляза в игра в средата на март, както и ще стане. Току що говорих с лекарят в Париж който положи грижи за да ме възстанови и той ми каза,че мога да играя без проблем от средата на март", заяви Карвальо

"Това означава, че ако от Левски ме вземат отново ще мога да играя още на 12 март в третия кръг срещу Черноморец. Моят мениджър Мадам Ба ще разговаря със "сините" шефове. Ако те се откажат от мен съм готов да се завърна в Локо(Пд). В Пловдив се разбирам много добре с всички, публика, играчи и ръководство на тима."
"Трябва да се върна в игра бързо. Моето желание е през следващия сезон да участвам или в Шампионска лига или Лига Европа. А в момента се нуждая от игрова практика. Още на 28 март имам мач за африканско първенство с отбора на Гвинея Бисау срещу Уганда. Както вече съм го споменавал пред вас, аз съм сенегалец, но майка ми е от Гвинея Бисау и затова реших да играя за този национален отбор." обясни Карвальо.

"Не можах да гледам мача между Левски и лит(*кс-етрополе. Видях само головете. Смятам,че първенството още не е решено в полза на Литекс. А за челните места Локо(Пд) също може да се бори и да се класира за Лига Европа. Все още нищо не е решено в българския шампионат." завърши Базил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 1:07 am 
Аватар

Сигурен съм че повечето от тези които защитават Гонзо си мислят това което ще напиша, но не искат да го кажат или напишат по една или друга причина - може би щото мнозина се познавате, да не гледат на тех с лошо око, да не ги изкарат фурнаджийски лопати, и т.н. вие си знаете...

Значи: Поклон за всичко което е направил Гонзо като играч, много обича ЛЕВСКИ, човек с огромно достойнство - подминавал е тонове обиди, но това просто не е достатъчно да си спортен директор в тоя клуб! Гонзо е човек с много позитиви, но и с доста негативи, а именно:

1. Неспособност да спечели респект сред играчите! Казвал е че държи много на дисциплината, а откак е шеф се изредиха купища пиянски скандали, двама осъдени, изобщо неща които за 30 години съзнателен живот на левскар и през ум не са ми минавали че ще станат: Рабех, Бензукан, Гарата, Балтанов, Митрев... Това не е нормално за такъв клуб!

2. Инат вместо рационален подход! Миналия сезон вместо да изгони Кратко още след първото фиаско срещу унгарците на Герена (помним мъката в Баку и късмета че съдията не даде 100% дузпа за терористичния акт на Рабех, иначе Бог знае кво ставаше), от инат че той го е назначил и за да не излезе решението му грешно, остави оня сръбски нещастник да зареди една чудовищна поредица от загуби... Сега дано не се очертае същото и със съгражданина му Ясен!

3. Обезличаване на характера му! От прословутия му характер няма останало много, откак започна да се води по акъла на мустакатата свиня. Например, вместо да подаде оставка в знак на протест след казанската простотия, си замълча... Защо?

За Карвальо не го виня, защото според мен там за секс са клубните "лекари"...

Има и други неща, но няма смисъл да се сравнява със земята една синя икона... Просто Гонзо трябва да се изучи на шефския занаят, щото не става само с искане и лош поглед, затова според мен ще е добре да остане в клуба, но да му се предложи по-скромна позиция! Ясен да си заминава, този просто не става - само се усмихва загадъчно като Мона Лиза, а ЛЕВСКИ след подготовката му изглежда ужасяващо!

Бих искал да видя Ники Илиев като спортен директор на ЛЕВСКИ: един ерудиран и интелигентен човек. За Илиян Илиев не знам, не за друго а защото досега е тренирал селски отбори, чиято игра винаги е била неприятна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 1:49 am 

Тоя Ричард Лонг заедно с разни други бива ли да наизлизат от дупките си само Левски като падне бе, ебем ти феновете :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 6:25 am 

Аад де Мос - беше в Кавала миналата година така че не може да е супер скйп.
Сонни Силой - сега е в "Дайтон Охайо" - там много пари няма как да има
Ян Вутерс - помощник в средняка Утрехт може да иска да се издигне и Евро Турнири да играе
Аиме Антуенис - позападна след изявите си в Андерлехт преди години и сега що да не пробва нещо различно. Последно класира Лиерс в първа дивизия в Белгия.
Хенк тен Кате - изкара пари от арабите и сигурно му писнало от манафи - може пък да е отворен за нещо интерестно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 9:34 am 
Аватар

Ричард Лонг, смучеш като чалгапевица от пръстите си :bigok Говориш за Кратко и пр., но всъщност не си даваш сметка, че когато си спортен директор на Левски понякога нямаш верен ход или по-скоро каквото да решиш и излиза някой (форумен) разбирач / журналистически драскач и все излизаш крив. Още повече си в професията от има-няма една година и веднага си под непрестанния дъжд от лайна и пикня :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 11:53 am 

Доста хора тук страдат от хронично малоумие. Чудя се дали не може Кратун да им направи отделен подфорум и да анализират и сочат правилния път за отбора само там. :smt006
Не е нормално да изпълзяваш от дупката си само при загуби и да изсираш тонове лайна, които не интересуват никой. :smt006 Освен това има и други форуми за тая цел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 12:07 pm 
Мен любимото ми е: "Гледах ония ден един мач на Житница (Жигларци) и петицата Слави Търмъков ми направи уникално впечатление. Буквално ги разпуори по фланга, бърз е, а ние взехме ония Мутомбо, дето за нищо не става (играл е ЕДИН МАЧ, наблягам, ЕДИН МАЧ). Къде гледат Гонзо и Ясен, ква е тая трансферна политика, пълен провал, за нищо не стават, само смучат от комисионни, а добрите футболисти не ги гледат" :bigok
И разбира се, любимите анимационни герои дето се появяват на 2-3 месеца при някоя болезнена загуба да анализират :smt023 В крайна сметка всеки си има право на мнение, но не се чудете на откровено враждебното отношение спрямо вас :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 12:25 pm 

SZ_FEN написа:
Ян Вутерс - помощник в средняка Утрехт може да иска да се издигне и Евро Турнири да играе
Аиме Антуенис - позападна след изявите си в Андерлехт преди години и сега що да не пробва нещо различно. Последно класира Лиерс в първа дивизия в Белгия.
Хенк тен Кате - изкара пари от арабите и сигурно му писнало от манафи - може пък да е отворен за нещо интерестно.

Гонзо е благодарен за добрата ти работа и пита на кой е най-тънък спец, за да му звънне първо? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 2:28 pm 

Средняка Утрехт взе бая точки в Лига Европа, има играч дето ше се продаде за минимум 10млн евро, база и стадион за каквито не може и да мечтаем и след сичко тва тоя Ян Вутерс точно при нас ще дойде :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 2:38 pm 

Kryten написа:
Ричард Лонг, смучеш като чалгапевица от пръстите си :bigok Говориш за Кратко и пр., но всъщност не си даваш сметка, че когато си спортен директор на Левски понякога нямаш верен ход или по-скоро каквото да решиш и излиза някой (форумен) разбирач / журналистически драскач и все излизаш крив. Още повече си в професията от има-няма една година и веднага си под непрестанния дъжд от лайна и пикня :smt006

А какво му се вика когато почти нямаш верен ход през цялото време?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 2:38 pm 

Omraz написа:
SZ_FEN написа:

Гонзо е благодарен за добрата ти работа и пита на кой е най-тънък спец, за да му звънне първо? :ohmygod2

Ами тя и жена ми ми е благодарна ама не очакваме от нея да бие чурка и да направи Левски шампион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 2:57 pm 
Аватар

Не ми се влиза във вечните спорове след всяка загуба колко сме зле, но ми стана смешно от това :bigok

SZ_FEN написа:
Ами тя и жена ми ми е благодарна ама не очакваме от нея да бие чурка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 3:21 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ами тя и жена ми ми е благодарна ама не очакваме от нея да бие чурка и да направи Левски шампион.

Тя хубаво е благодарна жена ти, ама ти преди да и направиш нещо проверяваш ли в интернет дали си направил най-доброто... Влез в некултурната и се ограмоти малко, може да си пообъркал нещо, човешко е да се бърка, все пак Гонзо постоянно се обърква, добре че си ти икономистът на масите, да му подскажеш правилните трансфери...
п.п. Разгледай тия момчета, мен ми изглеждат перспективни, да казваме на господин Батков направо :?:
Мришо Нагаса от Йънг Африканс - http://en.wikipedia.org/wiki/Mrisho_Ngassa
Карл Маркс Бартоломей - http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Max_Barthelemy :ohmygod :lol: :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 4:08 pm 

EMI4KU написа:
SZ_FEN написа:

Тя хубаво е благодарна жена ти, ама ти преди да и направиш нещо проверяваш ли в интернет дали си направил най-доброто... Влез в некултурната и се ограмоти малко, може да си пообъркал нещо, човешко е да се бърка, все пак Гонзо постоянно се обърква, добре че си ти икономистът на масите, да му подскажеш правилните трансфери...
п.п. Разгледай тия момчета, мен ми изглеждат перспективни, да казваме на господин Батков направо :?:
Мришо Нагаса от Йънг Африканс - http://en.wikipedia.org/wiki/Mrisho_Ngassa
Карл Маркс Бартоломей - http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Max_Barthelemy :ohmygod :lol: :losers

Ако до тая възраст не съм се ограмотил, и в пет некултурни теми да вляза все тая:)).

Гонзо да си наляга парцалите, защото Батьо породистя родопчанин ще го отсвири като стой та гледай. Все пак тогвят се двама заместници на Гонзо - БоК Йовов и Алекс се пенсионират скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 4:33 pm 
Аватар

Йовов като се пенсионира, го виждам капитан на отбора по шах мат :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 4:40 pm 

EMI4KU написа:
Йовов като се пенсионира, го виждам капитан на отбора по шах мат :blass

Аз мисля, че това трябваше да стане още след мача с/у Лацио.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 4:42 pm 
Аватар

Еми отдавна се говори за робуването на имена и връзкарството в състава, не се опариха достатъчно с тия хора дето се връщаха по двеста пъти. А изгониха единствения читав от тях - Бардон - щото му била висока заплатата :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
Това го отчитам като грешка на ръководството вкл. на боК Гонзо и на дедо Боре преди това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 5:14 pm 
Аватар

Мисля, че всички знаем, кой е виновник-оня с родопските мустаци! За какво се ядосвате на останалите, не мога да разбера!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 10:40 pm 

Makedonalds написа:
Мен любимото ми е: "Гледах ония ден един мач на Житница (Жигларци) и петицата Слави Търмъков ми направи уникално впечатление. Буквално ги разпуори по фланга, бърз е, а ние взехме ония Мутомбо, дето за нищо не става (играл е ЕДИН МАЧ, наблягам, ЕДИН МАЧ). Къде гледат Гонзо и Ясен, ква е тая трансферна политика, пълен провал, за нищо не стават, само смучат от комисионни, а добрите футболисти не ги гледат" :bigok

Жестоко се надявам да си прав и вярно да съм говорил глупости,но незнайно защо имам някакво убеждение,че Зулуса ще е новия Слори... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 11:17 am 
Аватар

Влизам след загуби щото безмислените мнения с 23092739486 емотикони след победа ги оставям за малолетните шефчета по статистиката кой кво и как писал по-горе. Квото съм посочил са факти, никого не съм обидил, а ако некои сметат че дискусиите в тоя форум трябва да следват неква предварително начертана комсомолска партийна линия и кой се изкаже по-различно трябва да биде облян, поне да кажат ква е друг път да не стават такива недоразумения :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 1:12 pm 
Аватар

lines_in_the_sand написа:
Makedonalds написа:

Жестоко се надявам да си прав и вярно да съм говорил глупости,но незнайно защо имам някакво убеждение,че Зулуса ще е новия Слори... :roll:

Серж, го псуваха много хора след мача с чмц миналата година, сега виж как е :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 9:08 pm 

EMI4KU написа:
lines_in_the_sand написа:
Makedonalds написа:

Серж, го псуваха много хора след мача с чмц миналата година, сега виж как е :smt006 .

Факт!Но пропускаш един съществен момент Грийн беше дошъл в отбора 2 дни преди мача,а Матондо изкара кажи-речи цялата подготовка с отбора и се предполага,че трябва отвсякъде да е в час.Да не говорим,че едва ли обстановката го е уплашила при положение,че е играл толкова време в Белгия и Холандия,където на техните си дербита не е по-спокойно.Де да знам сетих се просто за първия мач на Симонович за Левски,Кабат и той я имаше 2-3 мача,я не преди онзи мач от 2002г..Та думата ми е в този не видях нищо подобно,по-скоро представянето му беше "ала Леонидас"(ако някой въобще го помни)!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 10:50 pm 
Аватар

маймуната е дясно крило бе....вие как очаквате да играе от ляво....като е добре видно...че с левия крак само се подпира....когато и ако го пуснат от дясно ще видим дали става или не....за мен беше пълна простотия от страна на Ясен да го пуска в дербито на тази позиция....ама нали имаме бол крила....пък и беше задължително да продадем Жо...абе пълна аматьорщина....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 11:17 pm 
Аватар

Дани Младенов като дойде казаха, че е ляво крило, но ще го пускаме отдясно, защото леви имаме много. Сега взимаме дясно крило, което пускаме отляво. При това човек, който играе само и единствено с десен крак. Нещо малоумно ми изглежда това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 03, 2011 12:10 am 

Седем:Едно написа:
Дани Младенов като дойде казаха, че е ляво крило, но ще го пускаме отдясно, защото леви имаме много. Сега взимаме дясно крило, което пускаме отляво. При това човек, който играе само и единствено с десен крак. Нещо малоумно ми изглежда това.

И аз това разправях вчера, ама бях нарочен за предводител на коалицията анти-Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 04, 2011 3:53 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Сигурен съм че повечето от тези които защитават Гонзо си мислят това което ще напиша, но не искат да го кажат или напишат по една или друга причина - може би щото мнозина се познавате, да не гледат на тех с лошо око, да не ги изкарат фурнаджийски лопати, и т.н. вие си знаете...

Значи: Поклон за всичко което е направил Гонзо като играч, много обича ЛЕВСКИ, човек с огромно достойнство - подминавал е тонове обиди, но това просто не е достатъчно да си спортен директор в тоя клуб! Гонзо е човек с много позитиви, но и с доста негативи, а именно:

1. Неспособност да спечели респект сред играчите! Казвал е че държи много на дисциплината, а откак е шеф се изредиха купища пиянски скандали, двама осъдени, изобщо неща които за 30 години съзнателен живот на левскар и през ум не са ми минавали че ще станат: Рабех, Бензукан, Гарата, Балтанов, Митрев... Това не е нормално за такъв клуб!

2. Инат вместо рационален подход! Миналия сезон вместо да изгони Кратко още след първото фиаско срещу унгарците на Герена (помним мъката в Баку и късмета че съдията не даде 100% дузпа за терористичния акт на Рабех, иначе Бог знае кво ставаше), от инат че той го е назначил и за да не излезе решението му грешно, остави оня сръбски нещастник да зареди една чудовищна поредица от загуби... Сега дано не се очертае същото и със съгражданина му Ясен!

3. Обезличаване на характера му! От прословутия му характер няма останало много, откак започна да се води по акъла на мустакатата свиня. Например, вместо да подаде оставка в знак на протест след казанската простотия, си замълча... Защо?

За Карвальо не го виня, защото според мен там за секс са клубните "лекари"...

Има и други неща, но няма смисъл да се сравнява със земята една синя икона... Просто Гонзо трябва да се изучи на шефския занаят, щото не става само с искане и лош поглед, затова според мен ще е добре да остане в клуба, но да му се предложи по-скромна позиция! Ясен да си заминава, този просто не става - само се усмихва загадъчно като Мона Лиза, а ЛЕВСКИ след подготовката му изглежда ужасяващо!

Бих искал да видя Ники Илиев като спортен директор на ЛЕВСКИ: един ерудиран и интелигентен човек. За Илиян Илиев не знам, не за друго а защото досега е тренирал селски отбори, чиято игра винаги е била неприятна...

тези три неща си беха абсолютно същите и за Гонзо като футболист - не спазваше дисциплината, инат на терена (за което се караше със съотборници по време на мача), и третото се нарича мания за власт - не е обезличаване на характера причината, а това, че иска да е Шеф на всяка цена. Само дето като футболист тези неща му помагаха, а като ръководител само пречат... Трябваше да остане да поиграе още 2-3 сезона , да нашие чорбата още 2-3 пъти и да се оттегли като легенда. Сега само се излага

Иначе си адски прав и в първия параграф - има 3-4 момчета , които задават тона и много от останалите, като ангелоф, само повтарят като папагали. Повечето с инакво мнение не пишат щото като напишеш нещо различно извън "партийната линия" не ти отговарят с аргументи , а с нападки и отговори тип "а ти къде беше на 34-ти август, когато бихме еди кой си".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 04, 2011 4:04 pm 

Точно така,в тоя форум има партийна линия да не се сере по хора като Гонзо и който не му изнася-да се изнася ъ ъ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 04, 2011 4:12 pm 
Аватар

аз не мисля че "сера" по Гонзо, просто искам да се откаже преди да си е спечелил "реноме" като на Сираков

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]