forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 5:46 pm 
Аватар

Трансферният хит на зимата Лудогорец направи нов удар на пазара. Седмият в Източната "Б" група привлече ненужния в Левски нападател Мирослав Антонов.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 5:57 pm 
Аватар

22 февруари 2011 16:06 Владимир Вълканов
Ексклузивно за Novsport.com

Миро Антонов след трансфера си в Лудогорец: Една мечта намери своя край, Левски – лит(*кс-етрополе – 2:0

Лудогорец направи нов удар - хитът "Б" група привлече нападателя на Левски Мирослав Антонов. Бившият футболист на Монтана подписа договор за 3,5 години с втородивизионния тим, след като ръководствата на двата клуба се договориха за трансфера, въпреки едномесечните преговори.
„Подписах договора с Лудогорец преди час. Контрактът е за 3,5 години. Интересът на Лудогорец към мен е от един месец, а те казват, че са ме следили от по-рано. Всичко се забави толкова много заради лагерите на Левски и Лудогорец. Имаше оферти и от чуждестранни отбори. Не се притеснявам, че ще играя в „Б” група, защото се срещнах със собсвеника на клуба. Той ми каза какви са плановете и мисля, че те могат да се изпълнят. За мое съжаление вече не съм част от Левски. Цял живот съм се борил за това, защото имах мечта и тя бе да играя за „сините”. Нямам представа защо се получи така. Отивам да се сбогувам с ръководството на Левски, пожелавам успех на моите бивши съотборници срещу лит(*кс-етрополе и прогнозирам победа с 2:0” – каза Миро Антонов пред Novsport.com

:bigok :bigok :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 5:59 pm 
Аватар

Мирко да се радва,че е играл дори и за малко :wink: И да знае,че в разград има агентас и нема да се спаси от това да не ми донесе 2 кубика с дърва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 9:48 pm 
Аватар

danesa написа:
22 февруари 2011 16:06 Владимир Вълканов
Ексклузивно за Novsport.com

Миро Антонов след трансфера си в Лудогорец: Една мечта намери своя край, Левски – лит(*кс-етрополе – 2:0

Лудогорец направи нов удар - хитът "Б" група привлече нападателя на Левски Мирослав Антонов. Бившият футболист на Монтана подписа договор за 3,5 години с втородивизионния тим, след като ръководствата на двата клуба се договориха за трансфера, въпреки едномесечните преговори.
„Подписах договора с Лудогорец преди час. Контрактът е за 3,5 години. Интересът на Лудогорец към мен е от един месец, а те казват, че са ме следили от по-рано. Всичко се забави толкова много заради лагерите на Левски и Лудогорец. Имаше оферти и от чуждестранни отбори. Не се притеснявам, че ще играя в „Б” група, защото се срещнах със собсвеника на клуба. Той ми каза какви са плановете и мисля, че те могат да се изпълнят. За мое съжаление вече не съм част от Левски. Цял живот съм се борил за това, защото имах мечта и тя бе да играя за „сините”. Нямам представа защо се получи така. Отивам да се сбогувам с ръководството на Левски, пожелавам успех на моите бивши съотборници срещу лит(*кс-етрополе и прогнозирам победа с 2:0” – каза Миро Антонов пред Novsport.com

:bigok :bigok :bigok

Всичко хубаво, дано е част от един силен отбор, от какъвто има нужда в А група :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 10:25 pm 
Аватар

Айде сега и Ивчо да последва Мирко на някъде и всичко да мине кротко и без лоши чувства :ls-cup

Последна промяна Goviado на Сря Фев 23, 2011 12:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 23, 2011 12:08 am 
Аватар

дали сме му земАли 500 иляди ойро на ш0к0 :smt005 :blass

Ей от още една летва се отървахме. Да се готви ИИ5.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 23, 2011 8:30 pm 
Аватар

Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че ако до петък телевизията, която държи правата за мачовете в А група не почне да плаща до петък, двубоите няма да се предават директно. На днешната среща в БФС е достигнато споразумение между двете страни, като футболните клубове са направили известни компромиси.

„Имахме работна среща. Беше под въпрос, дали ще пуснем камери да излъчват директно мачовете. Стигна се до един компромис, остава да се разберат с тяхното ръководство. Трябва да реагират, респективно да отговорят до утре на обяд. Ако това се случи, мачът ще се излъчи нормално, или по-точно – мачовете”, категоричен бе собственикът на един от грандовете.

„Трябва до петък да се излъчи плащане, макар и частично. Тези пари са животоспасяващи за голяма част от клубовете. Няма да казвам кои, но те се знаят. Трябва да си плащат наказанията, съдийските такси и т.н. Те претендират за една неустойка затова, че е променен един мач Черноморец – Сливен, което е ново за мен”, продължи Тодор Батков.

„Мнението на клубовете, които бяхме поканени, а и на други е категорично по този въпрос. Колкото за излъчването на следващите сезони, предстоят разговори. Телевизията, която сега държи правата има право по договор на последна опция”, уточни още адвокатът.

„Аз се съгласих, ние като Левски да не получим нищо от този помирителен транш, за да дадат на по-малките клубове и първенството наистина да започне. По-голям компромис от това…”, отбеляза още Тодор Батков.

„Ако до петък не станат тези плащания, няма да се излъчат мачовете, категорично”, завърши по въпроса Тодор Батков.

Ей, Бялата лястовичка за българския футбол, мама му стара ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 23, 2011 8:36 pm 
Аватар

Ей богу, той раздава на бедните, истинска Месия, поклонете се отрепки :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 1:19 am 
Аватар

Робин Хууд-а на българския футбол, ей Богу! :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 1:47 am 
Аватар

Чуден багер можеше да купи с тея пари :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 24, 2011 2:00 am 
Аватар

Goviado написа:
Робин Хууд-а на българския футбол, ей Богу! :fgod

Краде от капиталистическите журналя, че да дава на бедните чутрички, държащи селски тимчета! Кой има президент като нашия, кой !? Питам ! Ей това вече трябва да е иконката на мосю Батков - :smt063

Не бялата лястовица, а Робин Худ на А група :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 5:04 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=290103

Цитат:
"Готови сме да изслушаме колегите от лит(*кс-етрополе. Засега никой не се е свързал с нас, но чакаме. След като колегите от лит(*кс-етрополе искат да играят на "Георги Аспарухов", значи им е харесала организацията по време на дербито в събота", заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 5:26 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:

Цитат:
"Готови сме да изслушаме колегите от лит(*кс-етрополе. Засега никой не се е свързал с нас, но чакаме. След като колегите от лит(*кс-етрополе искат да играят на "Георги Аспарухов", значи им е харесала организацията по време на дербито в събота", заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

К'во става бе :?: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 7:20 pm 
Аватар

Другия път пак трябва да му ръкопляскаме на МЕСИЯТА, когато минава на почетна обиколка! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 7:44 pm 

Аз не знам нашето ръководство сляпо ли е,но сега гледам локо сф и лявото им крило Романов си прави каквото иска на фланга.Страшна скорост и демараж + борбеност и много добро центриране.Та за какъв чеп ни беше да взимаме Зулуса,който хем не е ляво крило,хем чеп за зеле не става от него,а не се огледахме за това 21-годишно момче,което 100% щеше да ни свърши прекрасна работа за дълго време напред,а и едва ли да е по-скъп от Даниел Димов,който не се знае защо го взехме! Да ни имам и трансферната политика! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 7:49 pm 
Аватар

А какво стана с Васил Карвальов? Кога УЕФА ще се произнесат и ако се произнесат в полза на Локо, няма да е лошо да си го вземем, а да не се правим на горди предвид сегашното ни състояние по фланговете. Ако влезе бързо във форма ще свърши добра работа по дясното крило, където Младенов го няма никакъв. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:20 pm 

Paincho написа:
А какво стана с Васил Карвальов? Кога УЕФА ще се произнесат и ако се произнесат в полза на Локо, няма да е лошо да си го вземем, а да не се правим на горди предвид сегашното ни състояние по фланговете. Ако влезе бързо във форма ще свърши добра работа по дясното крило, където Младенов го няма никакъв. :smt115

Ккаво стана. Технически директор Гонзо пак наеба нещата. Де Карвальо ще е на линия в средата на Март. Дано УЕФА/ФИФА ни го даде на нас и той да се навие да играе при нас дори и след начина по който го разкарахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:24 pm 
Аватар

Абе Гонзо пак преебал нещата :ohmygod2 Аре стига празни приказки! И какво има да 'присъжда' УЕФА? Като не е купен къде смяташ, че ще играе, при нас може би, за благотворителност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:25 pm 
Аватар

madball написа:
Kocito_Kalki написа:

Цитат:

К'во става бе :?: :ohmygod

Споко бе, луди ли сте, ще ги изслушат и ще им покажат среден... Представяте ли си свинете да домакинстват на Герена? :smt005 :smt005 :smt005

Борат и Баждека чак толко малоумни не са!

SZ_FEN написа:
Ккаво стана. Технически директор Гонзо пак наеба нещата. Де Карвальо ще е на линия в средата на Март. Дано УЕФА/ФИФА ни го даде на нас и той да се навие да играе при нас дори и след начина по който го разкарахме.

Гонзо доста други лайна е натворил, но специално за Васил е абсолютно прав - не може да ни го продават полусчупен и да се дочупи на първото занимание, отделно че му се е отварял когато са го питали що не се е оперирал декември... Кур за Карвальо!

Последна промяна Richard Long на Пон Фев 28, 2011 9:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:27 pm 
Аватар

Е, така могат да издействат безплатен ремонт на Герена. Хем ще плащат наем, хем ще покриват щети. Аз ако съм Батков ще се замисля :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:33 pm 

Като ги знаем какви плащачи са гърнето и праховеца... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:34 pm 
Аватар

Е в момента не са в позиция да поставят условията, иначе ще играят в Своге или Мездра :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е в момента не са в позиция да поставят условията, иначе ще играят в Своге или Мездра :losers

Или в Елин Пелин. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:37 pm 

Като оставим бъзиците настрана,подобно нещо за мен е кощунство да се приказва камо ли да стане факт.То и без това 12 години деградираме яко,това ще е края вече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:41 pm 
Аватар

Е нали щяха да си домакинстват в Мордор? Иначе явно им е харесал боя и искат още :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:43 pm 

Kryten написа:
Абе Гонзо пак преебал нещата :ohmygod2 Аре стига празни приказки! И какво има да 'присъжда' УЕФА? Като не е купен къде смяташ, че ще играе, при нас може би, за благотворителност.

Брато, пак ще си говорим по този въпрос. Дo края на сезона има достатъчно време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 9:45 pm 
Аватар

Какво ще си говорим като истината вече е ясна. Или пак има нещо скрито-покрито и Гонзо е насрал ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ работата. Тук от една година се пише нон стоп как Гонзо Е НАСРАЛ ВСИЧКО с присъствието си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 10:14 pm 
Пише се само след загуба, уточни, да не стават недоразумения :smt002 Тогава маската на заблудата пада от лицето на гордия и невъзможно да бъде лъган левскар и той разобличава всичко. Наблягам! Всичко!!! Сеща се и за стари грехове и ни ги напомня :bigok Ей, богу, форума е бялата лястовица на истината и заклет враг на тази противност заблудата :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 10:27 pm 

Makedonalds написа:
Пише се само след загуба, уточни, да не стават недоразумения :smt002 Тогава маската на заблудата пада от лицето на гордия и невъзможно да бъде лъган левскар и той разобличава всичко. Наблягам! Всичко!!! Сеща се и за стари грехове и ни ги напомня :bigok Ей, богу, форума е бялата лястовица на истината и заклет враг на тази противност заблудата :bigok

Мнението ми за случая с Карвальо съм го казал още през Януари.

Нека ти обърна внимание малко на глупостите които пишеш.

Човешката психика е устроена така, че да не се замисля защо един успех е постигнат. Не случайно хората са казали, че победителите не ги съдят, победата си е победа и т.н..

Какъв по-добър повод, човек да се вгледа и анализира нещата от една убедителна и унизителна загуба насред нашия стадион? Дали всичко загуби са еднакви? Как мислиш?

Именно когато нещата не вървят си проличава колко е добър един треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 10:30 pm 

Kryten написа:
Какво ще си говорим като истината вече е ясна. Или пак има нещо скрито-покрито и Гонзо е насрал ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ работата. Тук от една година се пише нон стоп как Гонзо Е НАСРАЛ ВСИЧКО с присъствието си.

Да си млад и да избърваш от време на време лошо няма, но не се чувствай неудобно да приемеш поне от части съвета ми. Както вече ти казах, до края на сезона има достатъчно време и тепърва ще има да обсъждаме Гонзо и изявите му.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]