Soul написа:
Citizen_Kane написа:
Soul написа:
единственото което мога да кажа след тази вечер....Рафа продължава да закопава Интер....как успя толкова бързо да почне да го прави си нямам идея....но успя

никаква свежест....няма я тая мотивация...атмосфера...креативност каквато беше при Жозе....а за смените даже няма смисъл да ги коментирам....отбора ти мачка...ти изкарваш нападател и вкарваш дефанзивен играч....това в 3ти пореден мач....нямам думи...

Айде спомни си как Интер минаха групата миналата година

Да не говорим че ако не беха влезли 2та щастливи гола в последната минута срещу динамо киев,отбора отпадаше още там

Или тва че отбора беше изпуснал титлата и само малоумието на Рома да паднат вкъщи от 1-0 ги наеба
Грешката на Интер не е в Рафа,а в Морати и Бранка които не обновиха отбора,май само Снайдер и Пандев са под 28г

Жозе взе максимума от тоя отбор,сега ако ще пак той да е тренер,ше има спад ама нали по вестниците пишат че Рафа не ставал и давай барабар петко с мъжете да храним

човек.....на мача с Рома Интер игра като отбора от миналия сезон. Още Рафата не беше навлязъл в детайлите....и от суперкупата като се почна....още преди мача като видях, че вместо с 3ма нападатели излиза с 2ма...и тотално промени схемата на игра. От там тръгнаха и ядовете....
Точ човек няма да изкара сезона...помни ми думата!
Разликата от врмето на Жозе и сега е ОГРОМНА....
прав си че миналата година Интер пак имаше проблеми в групите....но се виждаше, атмосфера, хъс, креативност, идея....неща които в момента напълно липсват. Казвам ти го като фен на тоя отбор...следящ всеки възможен мач....така, че знам какво говоря

Нещата тоя сезон ще са трагични....но колкото и песимист да бях след идването на Бенитез...не съм очаквал, че толкова рано ще започне боксуването....
това за изхабването...и нуждата от нещо ново са пълни глупости.....отбор който допреди 3 месеца мачкаше всичко по пътя си...каква нужда от подобрения има?
При Жозе за суперкупата Интер падна не от кой да е,ами от борещия се да не изпадне до последните кръгове ЛациЕ

Къв хъс и кретивност па чак толкова се е виждало при Жозе като си спомням първия полусезон ква мъка беше,то не беха равни с Бари,Казан,Киев и Дженоа,загуби от рубентус и самп,онази грозна картинка на Ноу Камп където Интер игра като деЦки отбор и куп още ташаци

Да не споменавам мача със Сиена дето водеха 3-2 до последната минута на Меаца
Пикът на отбора при Жозе беше в правилния момент и по-точно около мачовете със селския 4елси и първия полуфинал с БарЦилона и точно тва го прави голем ЖМ че уцелва кога треа отбора да мачка
Тва че отбора е мачкал допреди 3 месеца не е никва гаранция шото досега нема отбор защитил шампионската,ама сигурно и затва е виновен Бенитес

Верно,забравих че Пърдели и оня плехар Спалети са по-добри от испанеца,нищо че първия го изгониха от виола,а втория с 30000млн бюджет на блядовете не можа да ги вкара дори в групите на лигата

Или може би фабио изкуфело или циганина михайлович