forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 7:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:46 am 
Аватар

Аз виждам не повече от 5 по-слаби, но щом така казваш няма да споря :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 12:03 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз виждам не повече от 5 по-слаби, но щом така казваш няма да споря :wink:

Не сравнявай мометното състояние на отборите с тогавашното. Киево беше един от най-кофти отборите тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 2:00 pm 
Аватар

В Киево тогава играеше Амаури - тоя сега струва колкото цялата А група. :ohmygod Там като поведохме с 0:2, оня от никакви положения вкара 2 гола, колкото да не загубят. Вторият му гол беше наистина шедьовърче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 2:05 pm 
Аватар

След като вкарахме там, никой не гледаше мача :lsfc1 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 2:18 pm 
Аватар

дали да не очакваме нови саги в посока Русия...след Жо тия Краснодар се целят и в Гара.... :bigok

Цитат:
Ну с Жо уже всё ясно! Поздравляю и надеюсь, что это хорошее усиление. Ждём новых игроков. Может трансфери получше будут после закрытия трансферного окна в западной Европе. Когда не будет алтернатива в западе, то все поедут на восток, а тут как известно, пятизвездочным является только Российская Премиер Лига. Так что удачной охоты всем нам

и благодарение на Кратун.... :bigok

Цитат:
Купите срочно у "Левски" Гарра Дембеле http://www.youtube.com/watch?v=378csf1QzSo Вместо Кнежевича Он и пободрее Мовсесяна выглядет и Гогниева

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 4:04 pm 

"В Левски са останали впечатлени от новото попълнение Жанвион Матондо. Това разкриха от спортно-техническия щаб на клуба пред Topsport.bg. Новият състезател изумил треньорите си както с прекрасната си физика, така и със скорост, с която може да играе на няколко позиции в атаката.

Матондо се намира в сравнително добро функционално състояние и няма да му трябва много, за да навлезе в оптимална форма, довериха от клуба. Той ще се качи с Левски на утрешния полет, който ще отведе тима за подготовка в кипърския курорт Агия Напа. Там "сините" ще проведат по традиция втория си подготвителен лагер преди старта на пролетния полусезон в шампионата."

:smt026 :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 4:24 pm 
Аватар

Лошо няма, ама аз не бих се изумил от никого за 1 час тренировка.....а като гледам стила, това си е журналистическа интерпретация от типа - "Яска, ский го тоя бе, бързо тича, а?", интерпретирано като "ебаси изумлението, майна......"

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 4:25 pm 

Лятото Астън Вила искат да гонят Стилиян Петров, мисля че можем да го приберем. :bigok Освен това, така той ще изпълни детската си мечта да играе в Левски. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 4:29 pm 
Аватар

Omraz написа:
Лятото Астън Вила искат да гонят Стилиян Петров, мисля че можем да го приберем. :bigok Освен това, така той ще изпълни детската си мечта да играе в Левски. :levski

Това си мислех тия дни, ще му дадем и капитанската лента. Залужил е все пак след толкова сране в свинските усти :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:06 pm 
Аватар

Аз пък казвам да не му даваме нищо :wink: Имаме си капитан, пък ако си дойде Митко смятам всички знаят кой ще е номер 1 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:06 pm 

Wildkid написа:
Лошо няма, ама аз не бих се изумил от никого за 1 час тренировка.....а като гледам стила, това си е журналистическа интерпретация от типа - "Яска, ский го тоя бе, бързо тича, а?", интерпретирано като "ебаси изумлението, майна......"

принципно си прав... но винаги съществува възможнстта някой нов да се окаже ибаси змиътъ... поне докато не го видим какъв безкадърник е в първия мач... а сега сериозно - нещо в цялостното излъчване на негрото вдъхва рИспект... :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:08 pm 

Morning Glory написа:
Omraz написа:

Това си мислех тия дни, ще му дадем и капитанската лента. Залужил е все пак след толкова сране в свинските усти :levski

Това би бил края на прасетата.

А за нас това би било супер попълнение. След като е играл до тази възраст в Англия, в него има поне още 2-3 години футбол на високо ниво. Като нищо може да стане втория дядо Боре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:09 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз пък казвам да не му даваме нищо :wink: Имаме си капитан, пък ако си дойде Митко смятам всички знаят кой ще е номер 1 :bigok

Винаги може да е втори капитан, след Митко. Пък може и трети - след Владо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:10 pm 

Mr. Smith написа:

Ако си дойде Митко някой от вратарите ще трябва да бъде преотстъпен. Дори и при нас няма място за 4-ма добри вратари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:11 pm 
Аватар

Е много ясно, Кирчо ще се наложи да си търси късмета другаде :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:22 pm 

последните две години много ми се ще - двойка деф. халфове да са ни Гаджев и Стенли...
дали, ама надали...

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:30 pm 
Аватар

gurelivia написа:
Wildkid написа:

принципно си прав... но винаги съществува възможнстта някой нов да се окаже ибаси змиътъ... поне докато не го видим какъв безкадърник е в първия мач... а сега сериозно - нещо в цялостното излъчване на негрото вдъхва рИспект... :blass

Мне бе, всичко хубаво, а и естествено се надявам тоя да е машина (е, надали чак толкова, но все пак поне да става) - обаче не може да се пишат такива глупости след първата тренировка, ако ще и Меси да е....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:31 pm 
Аватар

форон,Левски.цом вече определи и лятната селекция:
1. Митко Иванков
2. Стилиян Петров
3. Галин Иванов

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:35 pm 
Аватар

Галин винаги ще присъства в сеУекцията :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 6:24 pm 

Wildkid написа:
gurelivia написа:
Wildkid написа:

Мне бе, всичко хубаво, а и естествено се надявам тоя да е машина (е, надали чак толкова, но все пак поне да става) - обаче не може да се пишат такива глупости след първата тренировка, ако ще и Меси да е....

хе-хе, спортните журналя по тия ширини са най-големите измекяри - убеждаваме се ежечасно, след поредното малоумно писание... (жалко, че и аз се подлъгах като некои индивиди тук да следвам във ФЖМК) :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 6:46 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
1. Митко Иванков
2. Стилиян Петров
3. Галин Иванов

Да се добави и един негър за цвят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 6:57 pm 
Аватар

е то е ясно кой ше е новия негър лятото-бачи васил де вкарвальо :loser2

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 6:59 pm 
Аватар

Някой знае ли дали се извършват някакви ремонтни дейности на Герена, нали Чичо Скрудж беше казал, че ще се сменят седалките в "Б" и ще бетонират на ново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 7:04 pm 
Аватар

danesa написа:

Това е нашия негър :bigok

http://sport.plovdiv24.bg/222394.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 7:05 pm 
Аватар

@angysarmy
Съмнявам се сериозно. При отрицателни температури обикновенно не се бетонира че замръзва водата в бетона и се влошават якостните му качества.
А заради студа дори и за затворници ми е лекичко съвестно ако трябва да завиват болтове и гайки (вероятно без ръкавици) на открито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 7:17 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
danesa написа:

Това е нашия негър :bigok

http://sport.plovdiv24.bg/222394.html

Тоя не е сигурно, че ще е още жив лятото, изглежда поне 60 годишен :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 7:30 pm 
Аватар

ето и снимка преди да се обръсне :blass
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2008/01/kourkouti-ergotelis-ogunsotos-kritikos.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2011 12:18 am 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
1. Митко Иванков
2. Стилиян Петров
3. Галин Иванов

Така се работи професионално - винаги един ход напред :bigok

Иначе Бачи Гугъл си знае вече :bigok

Прикачени файлове:
Stanly.jpg
Stanly.jpg [ 29.38 KiB | Прегледано 4507 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2011 1:09 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Цитат:
Мениджъри са предложили аржентинския младежки национал Анхел Ди Мария на Левски, лит(*кс-етрополе и Литекс, научи репортер на Агенция "Фокус". В момента футболистът на Розарио Сентрал е на Световното първенство за младежи до 20 години в Канада. Той отбеляза шестия гол при разгромната победа с 6:0 над Панама тази нощ. Все още не е ясно дали някой от трите ни водещи отбора ще започне преговори за евентуалното привличане на Ди Мария, защото неговата трансферна цена е доста висока. 19-годишният нападател е следен и от много клубове от Западна Европа, които са готови да предложат солидни оферти. Анхел Ди Мария е роден на 14 февруари 1988 година. Той е висок 167 см и тежи 55 кг.

Toва е от 2007, явно и Анхел Ди Мария не е достатъчно добър за нас форумните спецове :smt042 :bigok

Ако случайно той беше дошъл в Левски на 18-19 години, сега щеше да играе в Томск или Сибир, след като е продаден наскоро от нас за чутовната сума от 800к ойро + 1 беларуски багер от най-ново поколение :bigok

п.п. И разбира се щеше да е порил к.р из студ. град...и щеше да има поне 3 пиянски изцепки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2011 2:25 pm 
Аватар

не знам спортал от къде са почерпили информацията, но все пак я пускам и тук:
Цитат:
Ето какви са глобите за нарушителите при първо, второ и всяко следващо провинение:

1. Закъснение за тренировки - до 5 мин. - 20 евро, до 15 мин. - 50 евро, до 30 мин. - 100 евро
2. Отсъствие от тренировка - 1 000 евро, 3 000 евро, една месечна заплата
3. За шофиране след употреба на наркотици или алкохол - 5 000 евро, 10 000 евро, 15 000 евро
4. Ако залагаш на мачове на Левски - 5 000 евро, 10 000 евро, 15 000 евро
5. За прибиране след 12.00 часа (или след 3 часа след мач) - 2 000 евро, 5 000, една месечна заплата и отстраняване
6. Пренебрегваш указанията на треньора - 2 000 евро, 3 000 евро, една месечна заплата
7. Ако вземаш лекарства или други медикаменти без знанието на доктора - 5 000 евро, 10 000 евро, 15 000 евро
8. Ако даден играч не поздрави феновете след мач - 1 000 евро, 2 000 евро, 3 000 евро
9. Ако играч не се яви на пресконференция на клуба - 1 000 евро, 2 000 евро, 3 000 евро
10. За уронване престижа на клуба - 5 000 евро, 10 000 евро, 15 000 евро
11. Непристойно поведение спрямо персонала на Левски - 1 000 евро, 2 000 евро, 3 000 евро

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]