forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 11:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 27, 2012 4:39 pm 

Бе само така не е.. кат те гледам разбираш от футбол колкото котката ми ^.^

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 29, 2012 2:06 am 
Аватар

Днес заради него отидох да им гледам мача със Славия. От сега ви казвам, нищо ново не ни чака. Същата система, ужасяващо безидейната игра в нападение, силно се надявам, че е било само този мач. Със сигурност бяха по-кадърни от Славия като тактика, но само дотам, а и едвали Славия с треньор Кушев са някакво мерило. Имат един интересен футболист Елиаш, вътрешен халф, бори се добре, изнася топката хубаво, класен футболист. Другите Ливраменто и спрягания за нас Каядо статични, бавни, лакоми, каквото си решите, бе направо и всичките заедно. Обаче защитата му е добра, което може би е единсвеното положително нещо в Берое, хубаво се подсигуряват, абе личи си, че е пипано там, не съм тактик, просто от футболни наблюдения има доста хубави неща Берое в това. Т.е. хубави черти са опитите да изнасят топката през центъра и прилична игра в защита. В нападение ви е бедна фантазията колко бяха слаби, нямаха атака, нямаха положение, нямаха опасно центриране, идеи нула. От играчите само Елиаш евентуално и никой друг. Бабангида е свършил с футбола - много бавен, много тромав, обичайните симулациики... за Берое става, за нас изключено. Каядо с нищо не е по-добър от Дани Младенов, има един Велев тяхна юношка, но слабичко. И най-интересното е, че ги реди зона при статичните, 8 човека се нареждат на линията на малкото наказателно, с вратаря 9 и двама стоят на границата, Славия атакуваха от дълбочина и от 5-6 корнера и 5-6 фаула само един път стигнаха до удар. Сега не съм сигурен дали, ако играчите на Славия се бутаха с тези на Берое в малкото наказателно щеше да има повече ефект, но със сигурност Берое бяха почти перфектни при статични, това е другия голям плюс като говорех за защитата му. Супер повърхностно, но повярвайте ми на тоя мега тъп мач с нула голови положения и една мешания за Славия и това му е много като коментар.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 29, 2012 7:38 am 
Аватар

Относно защитата на берое....гледах една пресконференция на Илиян след мача им с видима.Имаше си нормалните въпроси за Левски(точно тогава излезе новината че ще идва при нас),нападаха го нещо за юноши а у....и относно конкретен въпрос за някакъв защитник,каза следното:
Цитат:
На конкретен въпрос за Мирослав Енчев Илиев отвърна: "Добре е да имаме опции. Миро когато е влязал си е свършил работата. Мисля, че имаме занапред 7 мача и може да покажат някакво друго лице,но за мен в момента нашата двойка централни защитници е най-балансираната в "А" група - с ляв, с десен крак, високи, изнасят топката. Ако се наложи и Миро ще играе. Но пак казвам за мен това е най-балансираната централна двойка защитници в "А" група, говоря за баланс, а не за качества, макар, че имат такива. Защо трябва да не го налагам? Те играят 6 мача заедно, представете си как ще е след 16?"

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 29, 2012 9:54 am 

очаквам иво и данчо да станат най-балансираната двойка защитници,не говоря за качества :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 7:38 pm 

danesa написа:
Относно защитата на берое....гледах една пресконференция на Илиян след мача им с видима.Имаше си нормалните въпроси за Левски(точно тогава излезе новината че ще идва при нас),нападаха го нещо за юноши а у....и относно конкретен въпрос за някакъв защитник,каза следното:
Цитат:
На конкретен въпрос за Мирослав Енчев Илиев отвърна: "Добре е да имаме опции. Миро когато е влязал си е свършил работата. Мисля, че имаме занапред 7 мача и може да покажат някакво друго лице,но за мен в момента нашата двойка централни защитници е най-балансираната в "А" група - с ляв, с десен крак, високи, изнасят топката. Ако се наложи и Миро ще играе. Но пак казвам за мен това е най-балансираната централна двойка защитници в "А" група, говоря за баланс, а не за качества, макар, че имат такива. Защо трябва да не го налагам? Те играят 6 мача заедно, представете си как ще е след 16?"

Предполагам, че e визирал двойката защитници Димитър Везалов (25 г, 1.91) и Владимир Зафиров (29г., 1.80).

Последна промяна SZ_FEN на Пон Апр 30, 2012 7:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 7:40 pm 

Alek написа:
Днес заради него отидох да им гледам мача със Славия. От сега ви казвам, нищо ново не ни чака. Същата система, ужасяващо безидейната игра в нападение, силно се надявам, че е било само този мач. Със сигурност бяха по-кадърни от Славия като тактика, но само дотам, а и едвали Славия с треньор Кушев са някакво мерило. Имат един интересен футболист Елиаш, вътрешен халф, бори се добре, изнася топката хубаво, класен футболист. Другите Ливраменто и спрягания за нас Каядо статични, бавни, лакоми, каквото си решите, бе направо и всичките заедно. Обаче защитата му е добра, което може би е единсвеното положително нещо в Берое, хубаво се подсигуряват, абе личи си, че е пипано там, не съм тактик, просто от футболни наблюдения има доста хубави неща Берое в това. Т.е. хубави черти са опитите да изнасят топката през центъра и прилична игра в защита. В нападение ви е бедна фантазията колко бяха слаби, нямаха атака, нямаха положение, нямаха опасно центриране, идеи нула. От играчите само Елиаш евентуално и никой друг. Бабангида е свършил с футбола - много бавен, много тромав, обичайните симулациики... за Берое става, за нас изключено. Каядо с нищо не е по-добър от Дани Младенов, има един Велев тяхна юношка, но слабичко. И най-интересното е, че ги реди зона при статичните, 8 човека се нареждат на линията на малкото наказателно, с вратаря 9 и двама стоят на границата, Славия атакуваха от дълбочина и от 5-6 корнера и 5-6 фаула само един път стигнаха до удар. Сега не съм сигурен дали, ако играчите на Славия се бутаха с тези на Берое в малкото наказателно щеше да има повече ефект, но със сигурност Берое бяха почти перфектни при статични, това е другия голям плюс като говорех за защитата му. Супер повърхностно, но повярвайте ми на тоя мега тъп мач с нула голови положения и една мешания за Славия и това му е много като коментар.

Да. Защитата на Берое наистина не се чуди къде да застане когато има статично положение срещу тях, нещо от което ние се нуждаем спешно. От Мъри насам, нито един наш треньор не можа да научи защитниците ни как и къде да застанат при статичните положения.
Лошото е, че този Елиаш е на 31 години вече иначе наистина не е никак лош играч.
Като цяло, Илиян играе със cxемата на Мъри. Повишаването на офанзивната ни мощ при него ще дойде от качествата на офанзивните играчи, които ще привлечем.
Иначе и аз не очаквам някакви драстични промени.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 10:20 pm 

За баланс, не за качества...
Какава е разликата между двете? Какво се визира с "баланс"?
Моето мнение съм го казал отдавна - искаме ли адекватни защитници, трябва да купуваме играчи от отбори, които по-често нападат, и защитниците им играят успешно в разредени пространства срещу отбори, които практикуват контри, защото срещу нас така се играе. А не да взимаме "звездите" на отбори, които са 11 пред наказателното и винаги има кой да покрие някоя моментна грешка...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 10:35 pm 

след като Тери изкара червен картон и няма да играе на финала разбрах,че сме щяли да го привличаме.Той добър ли е за нашия отбор щото Челси принципно са атакуващия отбор,ама срещу барса стояха 11 в наказателното и 100 процента се е налагало другите да му оправят лайната :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 10:36 pm 

hidden767 написа:
Моето мнение съм го казал отдавна - искаме ли адекватни защитници, трябва да купуваме играчи от отбори, които по-често нападат, и защитниците им играят успешно в разредени пространства срещу отбори, които практикуват контри, защото срещу нас така се играе. А не да взимаме "звездите" на отбори, които са 11 пред наказателното и винаги има кой да покрие някоя моментна грешка...

Това на практика означава, че не трябва да вземаме защитници от България. Отборите от нашето първенство, които играят открито са малко и са ни директни съперници (пък и собствениците им са прасета) и няма да ни продадат играчите си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 12:20 am 
Аватар

hidden767 написа:

Значи се концентрираме само в родното първенство :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 12:28 am 
Хидъна, кажи за сезон 2016-2017 кво ше се случи в тактическо отношение и ако не променим тва, тва и тва, а ние няма да го променим и пак ще има хора, дето ще атакуват по диагоналите, кво ще стане с отбора?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2012 7:47 pm 
Аватар

Илиян Илиев го чака много работа, но ако маТриала му е кофти няма смисъл. Тогава? Да се запазят на 70% сегашните девойки, плюс 4-5 нови изглежда най-вероятно ще е посоката на работа по селекцията. Другия вариант е 70-80% нови играчи. Чужденци, българи, млади, стари и т.н. поредната мешавина :oops: и то без грам гаранция, че ще излезе с приличен край.

Единственото правилно решение за селекция е да се плащат сериозни пари за 4 чисто нови защитника, 2 нападателя негЪри, креативни халфове на кило, а и да не забравя 1 бр. резервен вратар /но не Цецо!/ :lol: Ако може такива да се вземат без пари да се дават, новите да се левскари от деца, а и с опция да са красиви :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2012 9:34 pm 
Аватар

Да са негри, но юноши на клуба :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 4:34 pm 
Аватар

Към днешна дата Берое идва на Герена и владее топката повече от Левски за 90 минути и създава по-чистите положения. За мен Илиан има какво да даде на този Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 4:42 pm 
Аватар

Към днешна дата това се случи с почти всички отбори, дошли на Герена - демек не е голямо постижение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 4:46 pm 
Аватар

И бяха спечелили повече точки през пролетта от нас до мача на Герена и имаха само 2 загуби.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 4:49 pm 
Аватар

Kryten написа:
Към днешна дата Берое идва на Герена и владее топката повече от Левски за 90 минути и създава по-чистите положения. За мен Илиан има какво да даде на този Левски.

То Левски е в меко казано трагично състояние, което е срам за клуба и почти всеки има какво ад даде в момента. Иначе съм супер доволен от привличането на Илиян и мисля, че е най-правилния избор, дано да му дадат пари да направи добра селекция, а не някви селски посредствени футболисти. Успех на Илиян.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 4:26 pm 

Илиан Илиев: Няма да „зомбирам” феновете на Левски по примера на други
http://gong.bg/view_article.php?article_id=272875

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2012 4:53 pm 
Успех на Илиан, само да си избие от главата моментално да се появява на мач с ония белия панталон и бялата ризка :loser2

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 1:37 am 
От кокала не сме имали треньор, който не трябва да се постригва. Успех :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 5:22 pm 
Кажете си мнението за екипа на Илиан? Аз лично нямам никакви наблюдения! Успех на всички, нека да направят Левски отбор за ПОНЕ ЕДИН международен финал ТАЗИ ГОДИНА! :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:34 pm 
Аватар

Този от Локото ми е неизвестен. Здравков пък е бил треньор само на деца. Краси Колев също ме изненадва като избор. Очаквах Илиан да привлече играчи от неговото време, но такива, които имат по-сериозен треньорски опит

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:36 pm 
Аватар

Мен ме притеснява, че кондиционния треньор остава :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:36 pm 
Аватар

Този от локото беше доста време помощник при нас

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:41 pm 
Аватар

Да взима Антонатан в щаба. Трябва ни човек, който да работи добре със съдиите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 2:08 pm 

Аз очаквах Илиян да привлече Олег Моргун в щаба, но не би и сега съм разочарован. :smt085

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 8:33 pm 

Разбирам, напълно иронията на Хидъна. За да сменяш нещо, значи, то е амортизирано, слабо и има нужда от смяна, с нещо ново и по-добро. Нямам претенции, че разбирам, но защо Илиян смени Рижко :smt017 , след като тази година нямаме вратарски голове, а дори напротив, Пл. Илиев ни спаси много точки!? В същото време, защо остава в отбора шкембелията Я. Екимов за треньор по физичеческата подготовка, след като заради него в последните години смешни отборчета, като миньОРК, чорбое и буферите ни надбягват на ГЕРЕНА!? И не разбрах, защо Илиев не поиска Я. Петров за помощник, човекът, постигна две победи над чорбата, отборът му се представи прилично в Европа, а последният сезон извърши невъзможното, като от пето място на четири точки от третото, за 6 кръга взе бронза и ни спаси от позора да останем извън Европа?! Илиян, взе, анонимници, като треньори и изгони незаслужено сегашните! Искам да ме разберете правилно, не съм срещу Илиев, дори напротив ще го подкрепям, винаги, но това, което направиха с Петров за втори път, е незаслужено. И искам да попитам за скаута ни Ив. Петров ( Пифа ), това не е ли същия човек, който, като вратар на цецка плюеше по нас? САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 10:09 pm 
Аватар

Ясен Петров за помощник, та той има повече успехи в кратката си треньорска кариера от Илиан :bigok, а помощници тип тоя Митов , ретарда Веско Барнимиров, Пифа са типичните "послушковци" и пазещи си работните места :wink:, т.е. никога не биха се опънали на треньора дори и да греши, сигурен съм, че Кайзера не е такъм тип, но за сметка на това е помощник на Миньор :smt035 За сметка на това :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 10:25 pm 
Аватар

Хаха какви са успехите на ясен петров бе :) нищо не е печелил в кариерата си доколкото знам :loser2 евала че би чорбата, но в останалите мачове за пореден път се видя, че не става за Левски. Впрочем в силен отбор с класни играчи може би ще се справи, но българската реалност е друга. А защо реши , че здравков ще е послушко не разбрах?

За кондиционния и аз съм на мнение, че трябва смяна, но с очудване разбрах, че този е от десет години в Левски. Някои от тези сезони сме били с перфектна физическа подготовка, други с трагична - явно не е само до кондиционния.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 31, 2012 10:33 pm 
Аватар

За Здравков нямам мнение, говоря за другия :wink:, а АИК, Калмар, Гент, Спортинг, леля Пенка чистачката ги би :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]