forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:07 pm 
Бахти не мога да повярвам :ohmygod Как сме щели да го гледаме... :ohmygod Тия мангали начело с Кокото, Зумата, Путката, Карвальото са по-гузни и от Гошо от моята група, факултетен номер 895, дето ебе гаджето на най-добрия си приятел. Карвальото най-добре знае, че е бил за операция, ама си е стискал зъбите и си е мълчал. Ония дебили също. Тия ни измамиха, ок, и грешката в голяма степен е наша, но не е истина кви простотии пишете за горките от Локото и Карвальо, с кви очи сме щели да ги гледаме пак :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:08 pm 
Аватар

Напълно съм съгласен с Гонзо, 30 годишен футболист, не го взимаме да ни играе лятната подготовка, а да ни реши първенството, доволно много пари са дадени за него, 100% няма как да се избият те, а сега като и не играе, ЗАЩОТО ТОЙ ИСКА ОПЕРАЦИЯ ( !!! ), ако има възможност да се върнат тия пари съм напълно за, кефи ме пича, но 3 месеца, като после идва без подготовка е безсмислено. Проблема е в лекарите, но адмирирам Гонзо, че защитава интереса на Левски, най-лесно беше да се замълчи за тази работа и никой за нищо нямаше да го обвинява, но всеки разумен човек ще прецени, че 350к евро за 30 годишен, които няма да играе целият втори полусезон, а е взет за решителен играч е безсмислено и ще се радвам, ако вземем играч, които да замести Дембеле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:09 pm 
Аватар

Написал съм с какви очи ще се ГЛЕДАТ, а не с какви ще го гледаме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:11 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Бахти не мога да повярвам :ohmygod Как сме щели да го гледаме... :ohmygod Тия мангали начело с Кокото, Зумата, Путката, Карвальото са по-гузни и от Гошо от моята група, факултетен номер 895, дето ебе гаджето на най-добрия си приятел. Карвальото най-добре знае, че е бил за операция, ама си е стискал зъбите и си е мълчал. Ония дебили също. Тия ни измамиха, ок, и грешката в голяма степен е наша, но не е истина кви простотии пишете за горките от Локото и Карвальо, с кви очи сме щели да ги гледаме пак :ohmygod

Не го изкарвай, че няма грешки и от наша страна. Малоумни ли са да го проверят, след като е ясно, че има проблеми с рамото. Кур за малоумното ни ръководство без Гонзо, който се опитва да угоди на всички заради доброто на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:15 pm 
Аватар

интереса на Левски мое да го защитят преди да подпишат договора или както каза Wildkid, ако включат подходящата клауза в него...сега ако има сключен договор между двата клуба, никой не мое да накара Локо ПД да си приберат контузения играч, понеже е контузен, разбираш ли... :loser2 очаквам да се повтори случката с Енерги, когато Баждекис и Батков се кълняха в Партията, че със сигурност ги размаваме в съда и си връщаме Пелето :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:24 pm 
Като се обърне каруцата, пътища много :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:29 pm 
Аватар

Е то ясно - тъпото е, че тия хора не правят трансфери от вчера и би трябвало да са наясно (аз не мога да повярвам, че е възможно да се подписват договори без клаузи за подобни случаи... :ohmygod ). А че Доковците също имат вина и се правят на ощипани е друг въпрос.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:31 pm 
Аватар

А докато си драпаме макарите, тихомълком Жо ше замине за Русията, май :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:34 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=180937

Пор-но! Ебем ти ръководството, ебем ти лекарите, фани единия - удари другия. Хубавото е че Тара за пореден път я унижиха, чудно как ли ще се почувстват щатните мажоретки на най-големия клоун в историята на българския футбол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:35 pm 
Аватар

Все си мислех, че няма как да пребеш човек, завършил право чрез някакви договори, камо ли пък мастит играч като Бащицата, но Ганьо не спира да ме изумява :ohmygod

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:35 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
А докато си драпаме макарите, тихомълком Жо ше замине за Русията, май :smt017

За Спартак Н А Л Ч И К ли уе чуйееек :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:39 pm 
Аватар

От Гонг:
Цитат:
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков коментира ситуацията около Базил де Карвальо, контузията на футболиста и връщането му на Локо Пд.

“Позицията на Левски е следната - много уважавам Узунов, но той не присъства на самото подписване, ние с него имаме само парафирани договорите по мейл, но не е парафиран от самия състезател, което е задължително условие. Иначе имаме само анекс с футболиста, за да може неговият агент да участва. Но той не е нотариално заявен и внесен в БФС. За нас трансферът не е финализиран.

Ние имахме готовност и желание да подпишем, влизаше в схемата. Но впоследствие тези неща не помогнаха да се случи,” обясни детайлно Баждеков за Гонг.

Оказа се, че Карвальо има хронична травма в рамото:“Хваната е контузията, и описана в доклада на медиците. Това бе упоменато в тяхната констатация. Но тази контузия се е проявила допълнително, което наложи още по-подробен преглед от външни специалисти. Според тях, състезателят трябва да се оперира, а това няма да му позволи да играе няколко месеца.”

Фактът, че нападателят е тренирал със “сините” без личен договор, бе обяснен от Баждеков:“Това не бе проблем, защото нещата бяха в напреднал етап. Ние имаме платена частична комисионна на неговата мениджърка, която трябва да се възстанови сега. Разчитаме на коректността.”

“Аз нямам проблем да седна да разговарям с никого. С Локомотив Пд имаме дълготрайни взаимоотношения. Локомотив Пд има интерес и процент и от трансфера на Дембеле. Не виждам проблем, за това, че не се получиха нещата сега, съжалявам. Не виждам причина да се прехвърля вината в Левски,” завърши Константин Баждеков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:40 pm 

Погледнете го и от добрата страна - така поне пак ще има някъв натиск върху Ганя. И без това го бяхме позабравили :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:41 pm 
Аватар

Мнението на Гонзо по въпроса:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=180799

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:49 pm 
Аватар

Направо нямам думи :ohmygod Що за простотия от наша страна?Що за аматьорщина?...Това го няма никаде,малоумници :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:58 pm 
Аватар

Значи, никой не обвинява клуба, че се опитва да залепи стомната, просто е мега непрофесионално да се стигне дотук. Иначе реакцията им с изпращането в Германия е добра. Но закъсняла.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:01 pm 
Аватар

Я някой ЙориС да разнищи сагата, как е положението с договорите , кой прав, кой крив ! Ако има само прадварителен договор какво става и т.н., щото ако чакаме от Баждека истината, все едно от умрял писмо :wink:
:arrow: Ако може счетоводителите и банкерите да си мълчат :bigok :bigok :bigok :bigok Също и Ангелов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:04 pm 
Аватар

Какво да разнищя, като ни съм видял договора, ни нищо! А ако сме се осрали (никак не е изключено, все пак става дума за Батьо, а той е адвокат горе-долу колкото аз съм инженер), може спокойно да го духаме.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:05 pm 
Аватар

Говорех принципно, аз си мисля че футболист след като е представен, значи е подписал договор, т.е. той подписва личния си договор, нали :wink: , а преди това се подписва договор между клубовете :wink: Което ще рече,че Карвальо е наш, а пък не ми се вярва на "мъжка приказка " да се правят трансфери :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:18 pm 
Аватар

тоя Баждекис казва горе-долу кво се подписали - нещо по интернет :lol: между клубовете и с анекс към играча

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:19 pm 
Аватар

Мениджърът на Жо: Преговарям за негова продажба, цената е проблем

http://football.sportal.bg/news.php?news=281422

нали не се продаваше Жо, бе... майката си ебава тоя прозорец....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:22 pm 
Аватар

много мразя тия трансферни прозорци, защото тогава се разнася целата смрат, която представлява ръководството на Левски към момента...през останалото време някак си по-успешно се заблуждаваме, че нещата са горе-долу нормални

П.П. между другото, Баждевинята каза вечера, че били превели мангизи на мадам да я Еба и са си ги изкали обратно...е как ще преведат комисионна на мениджера, ако не сме подписали договор...то така ако ставаше, щеха да визмат от 10 клуба накуп

Последна промяна Кока-Кольо на Сря Яну 19, 2011 3:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:24 pm 
Аватар

STALKER написа:
много мразя тия трансферни прозорци, защото тогава се разнася целата смрат, която представлява ръководството на Левски към момента...през останалото време някак си по-успешно се заблуждаваме, че нещата са горе-долу нормални

абсолютно, тамън си помисли човек, че имаме наченки на нормален клуб и идва някой прозерец и 1 камара лайна се изливат, скапва ти се настроение и всичко :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:33 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Я някой ЙориС да разнищи сагата, как е положението с договорите , кой прав, кой крив ! Ако има само прадварителен договор какво става и т.н., щото ако чакаме от Баждека истината, все едно от умрял писмо :wink:
:arrow: Ако може счетоводителите и банкерите да си мълчат :bigok :bigok :bigok :bigok :blass Също и Ангелов :bigok

Аз като съм и счетоводител и банкер? :smt017 направо гася компа и емигрирам :blass :bigok

Последна промяна АвстралиецО на Сря Яну 19, 2011 3:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:35 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Говорех принципно, аз си мисля че футболист след като е представен, значи е подписал договор, т.е. той подписва личния си договор, нали :wink: , а преди това се подписва договор между клубовете :wink: Което ще рече,че Карвальо е наш, а пък не ми се вярва на "мъжка приказка " да се правят трансфери :shock:

Принципно много неща не се правят, ма у нас кога е имало принципи, пък и да се спазват ;)

И на мен, обаче, по вътрешна интуиция, ми мирише, че си имаме договор като стой-та-гледай, и ще ядем лайната....

По-тъпото е, че това изобщо не ни е основния проблем.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:35 pm 
Аватар

Цитат:
Наско Узунов припомни, че през периода, в който Карвальо е в Левски, в Локомотив са купили трима скъпоплатени футболисти, които да го заместят. Какво става с тях при положение, че връщат Базил в пловдивския тим?

Пловдивското мекере каква лисичка се опитва да се изкарааааа.... 3-ма скъпоплатени = 1 нескъпоплатен :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:40 pm 

Makedonalds написа:
Айде, честито, конспираторЕ.
"Светило в областта от клиниката в Щутгард потвърди, че Базил трябва задължително да се оперира" :smt006 Ей сега му слушах интервюто, не е партенка :smt002 И кво се оказа. Добрият чичко Коко, с който не искаме да си разваляме отношенията :cry: ни пробуда един "лимонен проблем" и малко "Moral Hazard", но Гонзо е подлогата, щото е решил да защити интереса на Левски и да им върне играч, който не можем да използваме поне 4 месеца :slap

Когато си имал възможност да го прегледаш и през цялото време е бил под твой контрол и ще продължи да бъде, не говорим за "moral hazard", а за породиста простотия или казано по-културно лошо управление. Тези неща са по моята специалност така, че ако имаш въпроси можеш да ми ги зададеш директно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:50 pm 
Аватар

Гонзо пред новспорт изглежда много изнервен :( , представям си кво му е в момента :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 3:58 pm 
Аватар

Е ков му е? На никой не му е добре в крайна сметка, от цялата помия страдат всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 4:18 pm 
Аватар

Счетоводно казано, Н.В. Царят не иска да заприходи амортизираната стока, представляваща един брой счупен негър :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]