forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:30 pm 

М/у другото много често този които е бил определян за фаворит е губел мача,дали от пренавиване или просто липса на късмет,както беше вчера и при Байерн.И въпреки че като цяло също са доста противен отбор,обиращ най-доброто в Германия по подобие на комунистическия урод цдна у нас,в последните години успяха да наложат доста юноши,и ако след време уефа се реши на тая стъпка с финансовия феърплей(макар хич да не ми се вярва) ще доминират в Европа тъй като са тръгнали по правилен път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:34 pm 
Аватар

Кой е построил стадион? Бяйерн или Алианц? И кято стадиона е на Байерн, що по дяволите Мюнха1860 играят на него? :lol:
Също така ми е интересно изедникът милиардер Абрамович защо не прекръсти вече девет години Стамфорд Бридж на Абрамович грууп арена, а невинните турчуля байрям мюмюнха си дадоха гъза за пари на застрахователно дружество Алианц (пришълец, извънземен) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:38 pm 
Аватар

niki87 написа:
Не си ме разбрал- в периода Абрамович челси са вложили 900млн. за играчи с цел въпросната купа- е, постигнаха си целта. В същия период Байерн са интегрирали в първия отбор- Лам, Швайнщайгер, Бадщубер, Контенто, Алаба, Кроос, Мюлер- все юноши на клуба. В тоя период са похарчили по-малко от 200млн. за трансфери. И това са пари от билети, тв права, реклами, продадени артикули... Техния разход никога не надвишава прихода им. А да не говорим, че построиха и стадион в тоя период... Аз съм убеден, че тая тяхна политика ще даде резултат съвсем скоро.
За мен Байерн е един прекрасен пример за нашия любим клуб, как точно трябва да се развива.

Това го разбрах още първият път като го каза. :D Но защо това означава, че Челси не са заслужили титлата и трябва да си я заврат в путката, както се изрази по-горе? Ако искаш да кажеш, че ШЛ трябва да го печелят само отбори с политиката на Байерн, тука вече си е фенска история ... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:39 pm 
Аватар

Цитат:
На 21 октомври 2002 г. е проведен референдум, на които 65,8% от избирателите определят дали да се построи нов стадион [1] и дали точно Мюнхен да предостави нужната инфраструктура. Основната алтернатива е генерална реконструкция на Олимпийския стадион, впоследствие отхвърлена.
Стадионът е построен в северната част на града. Проектът е направен от швейцарската архитектурна фирма „Херцог & де Мойрон“ (на немски: Herzog & de Meuron). [2] Стойността на конструкцията е изчислена на 340 млн. евро. [1] Разходите за стадиона са поделени по равно между „Байерн Мюнхен“ и „Мюнхен 1860“.
Работите по стадиона започват през есента на 21 октомври 2002 г. [1] и завършват през април 2005 г.
За строежа на стадиона е създадена фирма Allianz Arena München Stadion GmbH, в която „Байерн Мюнхен“ и „Мюнхен 1860“ имат по 50% от дяловете. През 2008 година стадионът става пълноправна собственост на „Байерн Мюнхен“, тъй като клуба изкупува дяла на „Мюнхен 1860“

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:42 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Кой е построил стадион? Бяйерн или Алианц? И кято стадиона е на Байерн, що по дяволите Мюнха1860 играят на него? :lol:
Също така ми е интересно изедникът милиардер Абрамович защо не прекръсти вече девет години Стамфорд Бридж на Абрамович грууп арена, а невинните турчуля байрям мюмюнха си дадоха гъза за пари на застрахователно дружество Алианц (пришълец, извънземен) :lol:

Тука бъркаш много- прочети поста на Г-н. Смит :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:45 pm 
Аватар

английските отбори печелят ШЛ или със зверския късмет (МЮФК - Байерн, Челси - Байерн, Ливърпул - Милан) или ако играят срещу друг английски отбор (МЮФК - Челси)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:46 pm 

Ама печелят нали? Байерн да го духа и край по темата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:46 pm 
Аватар

Айде-айде да не припомням как байрям спечелиха срещу Валенсия :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:47 pm 
Аватар

Извинявам се, грешката е моя. Като бях през лятото на 2007-ма, не беше така. Дори имам снимки пред стадиона и на самата конструкция отблизо. Но пак - 340 милиона за стадион. Не е като да не са харчили и те. Абрамович също направи рекинструкция на Стамфорд Бридж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:53 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Айде-айде да не припомням как байрям спечелиха срещу Валенсия :smt002

ами припомни. не е като да се е играл мача на тяхната врата до 90-та минута

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:00 pm 
Аватар

:smt003 :smt003 :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:03 pm 
Аватар

Аз само искам да попитам колко 1% от всичките писали в тая тема фенове на Челси са фенове на Челси от преди Абрамович и да пожелая скорошно закриване и на селския Челси, и на аграрния Байерн. :bigok

Последна промяна south на Нед Май 20, 2012 3:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:03 pm 
Аватар

Ако има отбор, който наистина заслужаваше да сечели ШЛ- това е Валенсия.
Просто имаха мал шанса да играя с Байерн, който след 99г. нямаше как да загуби тоя финал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:06 pm 

Ах нямаше как? Аре стига бе... като бие вашият отбор и после - нямало как да загубят... ама бихте на дузпи тогава... снощи загубихте на дузпи, но ако бяхте спечелели щеше да пишеш същите глупости - нямаше как да загубят Байерн. Истината е, че повечето тук не са фенове на Челси, а просто не харесват Байерн :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:13 pm 
Аватар

Аз пък все си мисля, че повечето тук са фенове на Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:19 pm 
Аватар

south написа:
Аз само искам да попитам колко 1% от всичките писали в тая тема фенове на Челси са фенове на Челси от преди Абрамович и да пожелая скорошно закриване и на селския Челси, и на аграрния Байерн. :bigok

Да всички са фенове на Абрамович, аре стига глупости. Се едно Челси съществува от както Роман купи отбора ..... вие симпатизирате на Манчу, Праса, Педал и Мулан от мининун 30-40 години нали :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:20 pm 
Аватар

Тук почнахте много да говорите в първо лице, множествено число :wink: Време е да играе метлата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ч
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:25 pm 

niki87 написа:

На Байерн най-скъпия им трансфер е Гомес- 30 млн. Те много рядко си позволяват да хвърлят такива пари за футболисти. Айде да ги сравним с челси, сити, реал... :wink: Иначе нямам нищо против разнообразието, но не обичам когато парите печелят купите. И тва не го казвам, щото харесвам Байерн Мюнхен. За мен най-великия отбор на всички времена е Аякс от 1995г., когато момчета от школата, на по 20-ина години, направиха нещо уникално :smt007 Е такива работи искам да виждам, а не разни ФК романовци, мансуровци и тем подобни нещастници.

КУР за еврейският ти бахрейн, цял живот ограбвал играчите на всички клубове в германия! Кур и за феновете на бахрейн с гадните си знамена на гана, ямайка, боб марли и сяква лява сган! Серем на този гнусен, ограбващ малките отбори тим! Това е най-слабият отбор на Челси от 15 години и ги унижиха насред града и стадиона им. На колене, клоуни! :smt098 :losers

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Последна промяна Енигма на Нед Май 20, 2012 4:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:26 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Да всички са фенове на Абрамович, аре стига глупости. Се едно Челси съществува от както Роман купи отбора ..... вие симпатизирате на Манчу, Праса, Педал и Мулан от мининун 30-40 години нали :loser2 :loser2 :loser2

А пък дали не са? :wink: Важното е да се печелят титли и купи, нали? :ls-cup

От личните нападки спокойно мен можеш да ме изключиш. Аз откакто направих 18 и се запознах по-подробно с историята на един отбор, симпатизирам само и единствено на него. Така че всички други освен ЛЕВСКИ СОФИЯ направо да ги закриват, няма да ми липсват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:27 pm 
Аватар

Предлагам домоуправителя за домоуправител/чалма на Форона. И без това е запознат с материята, а и не идва често ня мячове, ще държи юздите на пуберите изкъсо, докато ни нема :loser Кратуне, действай го :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 4:14 pm 
Аватар

а защо трябва да са ми симпатични Челси, че цял следобед мисля над този въпрос, но нямам напредък :smt017 заради гола на Мариян Огняров или заради сините фланелки...ами то и още по-тъпи отбори има, дето играят в синьо, и тех ли требе да ги харесвам...А Байерн защо са чорбари? защото играят в червено или защото са наболи къде 30 парцала на чорбата в турнирите... :smt017 а може би, защото ни дойдоха на крака за 80 годишнината...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 4:18 pm 
Аватар

Челси ебати калитарите, цял мач се игра пред тяхната врата, удари нямаха и накрая взеха че биха :boisw Ама и байрям са си виновни , то бива да изпускат, греди даже и дузпа... ама да паднеш от толкова слаб отбор на собственият си стадион е доста гадно сигурно :bigok По-тъп финал не бях гледал. :smt031 кур за челси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 4:33 pm 

south написа:

90% сме от преди Абрамович :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 4:49 pm 
Аватар

south написа:

Аз съм фен на Челси след идването на Абрамович, като преди това не съм симпатизирал на нито един друг английски отбор. Не се чувствам гузен, даже хич :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 5:08 pm 
Аватар

south написа:

Чак фен не съм им, но винаги бях за тях някъде от около 1997, когато имаха страхотни играчи, но бяха средняк, който биеше Манафчестър редовно, но друго не правеше. После думнаха купата на УЕФА и няколко години след това играеха редовно в ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 5:36 pm 
Аватар

south написа:

Аз само искам да кажа,че преди да дойде Абрамович,Челси си беха много по-симпатичен отбор,от колкото са сега,и за това много хора ги харесват. :smt006 Не знам що си мислят некои хора тук,че тоя отбор е основан 2003 година. :smt006 Айде със здраве и не е лошо загубите да се понасят мъжки и с достойнство,а не да се обяснява кой колко пари бил похарчил,кой с колко юноши бил играл и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 5:44 pm 
Аватар

Завиждат на шити, завиждат на Челси, завиждат на Милан, а всъщност трябва да свикват всички, че правилата на играта се променят.

Челси са голям отбор и от шампион на Лондон, каквито винаги са били, се превърнаха в шампион на Европа. Бяха голям отбор, когато отпаднаха от ливърпул, още по-голям, когато паднаха с дузпи в Москва, а за мача с Барса всичко е изговорено. Напълно заслужена титла, след като играха тактически и с дисциплина през целия турнир. 5те звезди на байрам не са случайно, но точно заради това и паднаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:00 pm 
Аватар

Както и да се ебавате, ако има клуб на който искам да прилича и такава управленска структура да има Левски това е Байерн. Клубна легенда - президент, закърмен с идеята и работещ за името и благото на клуба, клубни легенди на всички високи управленски нива, работещи само и единствено благото и името на клуба. Разбира се като се изпълнят тези неща и техните джобове ще преливат от пари :wink: Без разни комунисти, олигарси, да чакаме на някой си да ни купи и да се молим да не би да му кипне и да си хване пътя :smt006 Сори, Челси наистина израстнаха много, спечелиха заслужено, имат колектив, отбор, треньор, пари, но са на един куршум от посредствеността :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:02 pm 
Аватар

Абе то и аз искам България да е поне малко като Германия, ама... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:05 pm 
Аватар

Да пожелая освен моментално закриване на Байрям, ега ги преместят у Истанбул и президентО им да стане Халил Салихамиджич

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]