forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 1:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 2:19 am 
Аватар

Добре е, че засега от сектора не се чува нищо, а има само форумни мнения.
След загубата в Бургас се скандираше "Мъри Стоилов" :smt006

edit: .....a ne "Kurvi ste! Kurvi ste!" :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 8:49 am 
Аватар

Изказването на Мъри е по повод думите на Валери,че иска да остане в Херта,защото взимал няколко пъти повече. Валери не се отличава с бърза мисъл и способност за изразяване, така че може и нещо друго да е искал да каже, но Мъри е прав,че Валери първо трябва да се докаже като футболист,а после да тръгва да печели пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 9:10 am 

Валери е футболист на Левски и чак след като изтече договорът му, може да каже какво иска. Дотогава ще изпълнява, това което Мъри и Батков кажат. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 11:58 am 
Аватар

LSFC написа:
А колкото до това дали ми харесва футбола, който играе ЛЕВСКИ или не.. нашата работа като привърженици на отбора е да го подкрепяме независимо какво се случва на терена, нали така

Да, по време на 90те мин ги подкрепяме, даже и трио копакабана :lol: . Но да твърдиш, че не трябва да ме интересува какъв футбол играеме??? Абсурдно звучи. В крайна сметка ние сме "футболни" фенове, не фенове на факлите, на седалките на герена, на рефлекторите или на костюмите на Мъри. На стадиона ходиме да гледаме футбол. Ти на кой мач предпочиташ да си, онова 3:3 с чорбата или на тоя от есента или дори пролетния?

Мъри постигна като резултати ужасно много и никой не го отрича. Но сега ситуацията е друга и тоя не може да се справи, това е. Не може заради 12 месеца да имаш вечно място в отбора!

п.с. за специалисто - шоп кореняк съм, сори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 12:41 pm 
Аватар

Интересно ми е хората, които искат смяна на Мъри, кой виждат като подходящ кандидат за поста - защото нито имаме пари за да си позволим известно име от чужбина, нито в България виждам добри кандидати.
Най-много някакъв вариант от типа Муслин, който лично на мен не ми харесва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 1:33 pm 
Аватар

Хиляди пъти съм казвал - Вили Вуцов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 1:35 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Хиляди пъти съм казвал - Вили Вуцов

Вили Вуцов не става за голям отбор, той е като Херо... имам способностите на направи от слаб отбор посредствен, но дотам. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 2:02 pm 
Аватар

На Вили Вуцов повече от юноши старша на Левски не ми се ще да го виждам да води

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 2:32 pm 
Аватар

Аз също не харесвам Вили Вуцов, защото освен да плюе по съдиите и да вади тайни от съблекалнята за сълзите на момчетата след мача друго не съм забелязал да умее. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 2:35 pm 
Аватар

Селски тип треньор дето постоянно е възмутен от съдиите, дори да са прави. Оня ден гледам Херо, еби му майката, водат с незнам колко на нула и пак маймунщини - псуване, ръкомахане, скачане и пр. за най-малкия тъч, засада и пр. Селските комплекси не се преодоляват току така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 2:39 pm 

Що Вили, бе? Аз мисля, че в Мъри има още мнго хляб. Само трябва да се види защо така деградира. Убеден съм, че в ръководството са наясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 6:32 pm 
Аватар

Мъри трябва да отиде в друг отбор за 2-3 години, да се научи да е независим, и тогава

Иначе за Вили Вуцов съм раздвоен. Селянин е, но пък се представя добре , а и има много хъс, прехвърля омразата към чорбата на играчите, надъхва ги - това липсва при Мъри определено

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 12:06 am 
Аватар

Капацитет до капацитета...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 2:29 am 

Левски взе Георги Христов

Голмайсторът на „А" група подписа за 3 г. договор със „сините"
Левски успя да направи първия си летен трансфер, след като привлече нападателя на Ботев (Пд) Георги Христов.

Достоверни източници съобщиха пред „Топспорт", че сделката между „сините" и „канарчетата" е станала факт през миналата седмица. Преди десетина дни президентът на Ботев (Пд) Димитър Христолов категорично отричаше за продажба на Христов в Левски, но в крайна сметка босовете от „Герена" са удовлетворили финансовите му претенции.

Георги е голмайстор в елита с 18 отбелязани попадения и два кръга преди края на сезона изглежда непоклатим от първата позиция. През есента Христов бе на проби в лит(*кс-етрополе, но старши треньорът на „червените" Стойчо Младенов не остана впечатлен от видяното и се отказа от нападателя.

Както е известно, Левски проявява сериозен интерес към юношата на Олимпия (Любляна) и настоящ национал на Словения Далибор Стеванович. В момента той е собственост на Реал Сосиедад и играе под наем в Алавес, но през лятото ще бъде свободен агент.

Според запознати до края на месеца халфът ще подпише договор с Левски за една плюс една година.

Топспорт.бг: http://topsport.ibox.bg/news/id_2065873155

дано да е вярно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 2:35 am 
Аватар

Аплодисменти за момчето, което копира първи тази новина :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 9:44 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Що Вили, бе? Аз мисля, че в Мъри има още мнго хляб. Само трябва да се види защо така деградира. Убеден съм, че в ръководството са наясно.

Вили върви комплект с баща си, а той все още има марионетки в БФС и съдийството. Тия двамцата може веднага да ни донесат титлата, но какво от това? Вили е треньор тип Тройчо Торпедов. Тяхното символ верую е "огън и жупел". Аз лично предпочитам футбола. Мъри има още много да даде, но първо трябва да се оттърси от мекото си поведение към ръководството. Не казвам, че трябва да прави драми и сцени от селски вечеринки тип чорбасъспор, но да не им спестява истината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 9:51 pm 
Аватар

Една латиносага на Дон Балон:

Цитат:
Батков: Утре се срещам с Наско и Мъри
06 май 2008 16:17
Автор: Бисер Тошев
Адвокатът отлага с 24 часа срещата за новата селекция
Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков заяви пред db, че срещата между него и спортно-техническия щаб, в лицето на Наско Сираков и Мъри Стоилов ще се проведе утре. Така босът на сините отложи с 24ч. предвиденото за днес събрание. Батков не пожела да внесе повече яснота, относно бъдещото събитие, като заяви, че повече подробнвости ще разкрие след сбирката.
"Срещата с Наско и Мъри ще се проведе утре. Сега не ме питайте нищо друго, защото няма да ви дам повече информация", бе краткият коментар на боса на синните.
Както е известно след срамната загуба от Локомотив Сф 1-0, Наско Сираков и Мъри Стоилов заявиха, че голяма част от сегашните футболисти не притежават качества за титулярно място в Левски и на отбора са нужни поне 4-5 качествени попълнения. Наставникът на тима Станимир Стоилов стигна и по-далеч като каза, че на повечето играчи им липсва манталитет и морал за да играят в отбор като Левски.

Цитат:
Наско и Мъри се разделят с Левски
06 май 2008 21:45
Мениджърът Заберски към Батков: “Поискат ли ти пари за селекция, веднага ги махай“
Наско Сираков и Мъри Стоилов може да се разделят с Левски още преди вечното дерби, научи db. Зад внезапните събития стои кума на Тодор Батков Петьо Заберски. Мениджърът се е активизирал непосредствено след загубата на сините от Черноморец, като е бил твърдо решен да види хората постигнали най-големите успехи в историята на Левски извън управлението на синия клуб.

“Поискат ли ти пари за селекция, веднага ги махай“, заявил близкият до Батков човек, ден след загубата на сините от Локо Сф.

Именно неприятното поражение от столичните железничари на „Герена“ 1-0 още повече е засилило неговото желание, като веднага след това Заберски е започнал усилена подготовка за рокада в спортно-техническата власт.

Както е известно - Петьо Заберски е кум на собственика на клуба Тодор Батков и от известно време усилено работи по селекцията на тима.

Както самия Батков съобщи пред db, срещата между него и спортно-техническия щаб на сините, в лицето на Наско Сираков и Мъри Стоилов за новата селекция ще се проведе утре. Според източници близки до клуба на тази сбирка Наско и Мъри със сигурност ще поискат пари за качествени попълнения, като твърдото им мнение било, че това е верният път за Левски и не смятали да отстъпват от своето решение.

Припомняме ви, че след загуба от Локомотив Сф 1-0, Наско Сираков и Мъри Стоилов заявиха, че голяма част от сегашните футболисти не притежават качества за титулярно място в Левски и на отбора са нужни поне 4-5 качествени попълнения. Наставникът на тима Станимир Стоилов стигна и по-далеч като каза, че на повечето играчи им липсва манталитет и морал за да играят в отбор като Левски.

Нашите източници твърдят обаче, че Батков няма никакво намерение да налива пари в отбора, както за играчи, така и за заплати. Това означава, че пътищата на Мъри и Наско от една страна и Левски – от друга, се разделят. Възможно е Мъри да продължи да води отбора в мачовете с лит(*кс-етрополе и Славия, но след края на сезона твърдо си заминава от „Герена“.

Цитат:
Муслин или Ераносян поемат Левски
06 май 2008 21:45
Двамата са най-сериозните кандидати за треньорския пост на сините
Славолюб Муслин и Едуард Ераносян са най-сериозните кандидати за треньорския пост в Левски, научи db. Муслин наскоро е отказал изгодна оферта от президента на Локо Сф Николай Гигов, тъй като по време на скорошния си едноседмичен предстоя в България вече е провел предварителен разговор с ръководството на сините.

Другият вариант според Батков бил Ераносян. Босът на сините останал впечатлен от постигнатите резултати от етническият арменец с клубния си тим-кипърският Апоп. Освен това от Левски смятали, че Ераносян с идеите си щял да внесат свежа кръв в отбора.

Междувременно хора близки до ръководството на сините съобщиха, че Едо вече е бил за един ден в България, като прибирането му в родината съвпадала с подготвяната треньорска рокада в Левски.

Муслин има големи шансове да поеме спортно-техническата власт в тима, тъй като собственикът на клуба Тодор Батков сериозно обмисля варианта чуждестранен специалист да застане начело на отбора. Адвокатът на Чорни смятал, че именно такъв наставник ще внесе нужния авторитет в отбора. Според Батков той щял да започне всичко от начало, което не било толкова лошо, като се има предвид моментната криза в Левски.

Припомняме Ви, че обстановката на Муслин в Левски никак не е чужда, тъй като сръбският треньор вече бе начело на сините през 2003 г., като под негово ръководство футболистите демонстрираха изключително модерен стил на игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 9:52 pm 
Аватар

Не се знае дали е латино сага :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 9:56 pm 
Аватар

Изображение

арменеца ми изглежда точният човек за нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:00 pm 
Аватар

Това го знаех още на обяд. Човека който ми го каза, каза че Ричи отива Химки, още преди някой да знаеше за подобно нещо.
Смятам, че имаме нужда от нова тема.

Цитат:
"Тема Спорт": Батков уволнява Наско и Мъри
Вили Вуцов става треньор, Божидар Искренов – изпълнителен директор

Часовете на Наско Сираков и Станимир Стоилов на "Герена" вече са преброени.

Очаква се утре (сряда) собственикът на Левски Тодор Батков да връчи на двамата заповеди за уволнение.

За първи път за криза в клуба говори и акционерът Майкъл Чорни. "Няма пречки за промени", каза пред "Тема спорт" Чорни.

Батков потвърди, че ще има среща със Сираков и Стоилов. Адвокатът вече е подготвил и заместници.

Изпълнителен директор по спортно-техническата част ще стане Божидар Искренов, докато новият наставник на Левски не е изненада – Велислав Вуцов.

Не е ясно кой ще води Левски в мача срещу лит(*кс-етрополе. Засега вариант е Емил Велев и Цанко Цветанов да останат за вечното дерби, след което Вили ще поеме сините.

Желю Станков, "Тема Спорт"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:02 pm 
Аватар

Пълно малоумие. Гиби - директор... Аре бе... Това, ако е вярно, е най-плиткоумното нещо, което комсомолецът Батко е правил някога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:03 pm 
Аватар

Това ако стане, първо ще е голяма грешка, и второ ще вървим стабилно надолу и ще продължат излагациите още дълго време. Плюс това не виждам как така за няколко месеца ще минем от план 2009 и пълна подкрепа до смяна на треньор и ръководство. А ако дойде Вуцов лично ще го замерям с банани тоя паляк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:07 pm 
Аватар

Желю забрави кога писа тука статии преизпълнени с оди и хвалебствия а сега някакви партенки вади...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:07 pm 
Аватар

Чорни пред "Тема Спорт": Няма пречки за промени в Левски
Вто, 2008-05-06 20:59
"Тема Спорт" потърси мнението на финансовия благодетел на Левски в сянка Майкъл Чорни по въпроса за предстоящата промяна в спортнотехническото ръководство на отбора. Както винаги, бизнесменът отговори изчерпателно на всички въпроси, свързани със синия клуб и с казаното потвърди, че уволнението на Наско Сираков и Мъри Стоилов е въпрос на часове.

- Господин Чорни, как ще коментирате информацията за предстоящата смяна на треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор Наско Сираков?

- Решенията за Левски ги взима адвокат Тодор Батков. Ако той е решил да се даде ход на такава промяна, това си е негово право.

- Първенството не е свършило, удачно ли е такива рокади да се правят преди края на шампионата?

- Ще отговоря така – колко точки има между нас и третия в класирането Локомотив София? Пет. Значи при всички случаи Левски си е гарантирал второто място. Това показва ясно, че сините са сигурни за мястото си в крайното класиране. При това положение напълно е възможно в клуба да има промени, сътресения не трябва да се очакват.

- Все пак идва най-важният мач – този с лит(*кс-етрополе, вечното дерби... Удачна ли е такава промяна преди толкова важен мач?

- Пак повтарям – всички решения за Левски ги взима Тодор Батков. Щом той преценява нещата да се развият по този начин, така трябва да бъде. Но нека не избързваме с информацията, нека нещата да са станали официални. Както е възможно Левски да има ново спортнотехническо ръководство, така е и напълно вероятно промяна да няма и всичко това да се окаже медийна измислица. Важното е едно – Левски разполага с много млад състав, който разполага с голям потенциал. Този отбор ще се развива и в най-близко бъдеще привържениците на сините ще се радват на хубави игри и победи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:08 pm 
Аватар

да кажем по-няколко думи за някой от вероятните нови:
Херо - селски тип треньор, който се справя отлично с отборите от средата на таблицата. не е за отбор като Левски
Вили - горното важи с пълна сила и за него, въпреки че според мен Вили няма да е толкова лош вариянт, колкот си мислиме, че ще е... смятам че в Левски малко или много няма да прави циркаджийските си номера, които са най-големият му недостатък
Едо - определено най-симаптичният ми от всичките, с модерно виждане за футбола, умее да надъхва (слабото място на Мъри).. въобще, пак казвам - правилният човек в момента
Муслин - нов бардак със старата курва... нещо не ми се струва, че ще стане... въпреки че сърбите в България винаги са имали успех като треньори

Последна промяна knave на Вто Май 06, 2008 10:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:09 pm 
Аватар

Дано БаткО изтрезнее преди да стори някоя глупост

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:41 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Пълно малоумие. Гиби - директор... Аре бе... Това, ако е вярно, е най-плиткоумното нещо, което комсомолецът Батко е правил някога.

Дерипаска е взел нещата в свои ръце :boisw тик-так , Тодоре :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:41 pm 

New Order написа:
Дано БаткО изтрезнее преди да стори някоя глупост

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:46 pm 
Аватар

Тия свободни съчинения ... цЪ цЪ цЪ толкоз ли нищо не се случва, бе де`а, а ми трябва, че трябва да пиша курсова работа тия дни :cry: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 10:46 pm 
Аватар

Ераносян - КУР ЗА НЕГО! плюеше по Левски с лига на устата. Продажник!
Вили Вуцов - освен да раздава панасерки по тъч линията и да пие със съдии, не става за бъчва на чепа.
Муслин - забравете, в Русия взима ебати кинтите.
Херо? Кой освен него ЕБА цеца 3 пъти поред в 1 година?

Капацитетите - на кафево (така ли се казваше? :boisw )

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]