forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 6:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1705 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 57  Следваща

Харесват ли ви новите екипи?
Ще си взема! 13%  13%  [ 46 ]
Да, харесват ми, но имам забележки. 43%  43%  [ 151 ]
Не ми харесват изобщо! 38%  38%  [ 135 ]
Все ми е тая! 6%  6%  [ 22 ]
Общо гласове : 354
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 1:55 pm 
Аватар

Спорове, или по точно сравнения от подобно естество винаги са обречени на само едно нещо - провал..
И на мен ми се иска да вземам по ххххх евра, като чистия немски гражданин Ахмед Анас Сахиб Емин Хасан Рашид и да карам S класа, щото съм батка и печатам от дюнери и схеми, ама нЕма и си бича балък :bigok

Друг е върпоса, че наще параолимпийци не заслужават да се обличат и с найлони свалени от оранжериите на бай Евстати от Долни Воден..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 2:14 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:
Ми не бе, то е ясно че е така, но просто не трябва да се изненадваме че се купуват малко бройки .. А освен в големите градове, не знам средната заплата да е 800 ама както и да е :levski

Следователно не трябва да се сърдим, ако играем с Лото или Улспорт. :wink:

Защото в противен случай... Ууу, къде е Гърбушкото да уговори Адидас - на който си поиска да му направят уникален екип, с каквито си иска цветове, разбира се последен и най-нов модел за 50 лева максимум. Към тях да влиза печат на гърба на фланелката, естествено, ако може и някой парфюм или дезодорант бонус. :bigok Ууу, Раница, напускай, ууу! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 2:15 pm 
Аватар

Цитат:
Именно. А една фланелка верно е сто лева, но това са общо взето 5 ходения на кръчма в Студентски град, или едно в дискотека. Въпрос на приоритети..

:smt023 Докато се продават по 100 фланелки, не можем да имаме претенции за нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 2:34 pm 
Аватар

Като играехме с Найк, Пума, а преди и с Адидас, да не би да сме продавали по куприльон фланелки, но играехме с тях нали :smt006 Сега ни режат всички, обаче трябва да сме доволни щото все пак ще има екипи :smt006 Професионализъм :wink:
:arrow: В интерес на истината от Найковете и Улшпорта са продадени хиляди фланелки, вижда се на всеки мач с много публика :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 2:54 pm 
Аватар

Ако ще и по потници да играят, стига да играят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 3:36 pm 
Аватар

south написа:
BluePrideBg написа:
Ми не бе, то е ясно че е така, но просто не трябва да се изненадваме че се купуват малко бройки .. А освен в големите градове, не знам средната заплата да е 800 ама както и да е :levski

Следователно не трябва да се сърдим, ако играем с Лото или Улспорт. :wink:

:smt023

Mr. Smith написа:
Като играехме с Найк, Пума, а преди и с Адидас, да не би да сме продавали по куприльон фланелки, но играехме с тях нали :smt006 Сега ни режат всички, обаче трябва да сме доволни щото все пак ще има екипи :smt006 Професионализъм :wink:
:arrow: В интерес на истината от Найковете и Улшпорта са продадени хиляди фланелки, вижда се на всеки мач с много публика :wink:

Ами ако пак искаме да играем с по- миналогодишния модел на Милан например, ще играем. Ако искаме екип, с който никой не е играл, трябва да обещаем висока цена и голям брой продадени фланелки. Все неща, които няма как да станат.

А за продадените Найкове и Ушев- с ушев бяхме сумати години, нормално е да има продадени (всеки да си е купил 1 екип от петте), но Найкове има малко (а играхме 2 години с тях).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 3:37 pm 
Аватар

Първите Найкове въобще не бяха толкова скъпи,а бяха и много изчистени и приятни. Почти всичките ми познати имат или този модел или улшпорта,с който играехме в шампионската.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 3:48 pm 
Аватар

kickera написа:
Средната заплата в София отдавна е над 1000 лв. чисто. В страната около 800.

:smt005 :smt005 :smt005
Ти явно живееш в "Другата България"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 4:41 pm 
Аватар

По добре да играем със стария модел на Найк, отколкото най-новата колекция на Joma, Misho, Burgeloff.
Акримоний, сигурен съм, че Найк са продяли няколко хиляди и от двата модела .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 4:51 pm 
Някои неща наистина си ги говорите ей така, колкото да ги говорите :roll: Батков в момента какво е виновен само, не разбирам? По принцип е, ама тук дори не е участвал изобщо. Водили са преговори с адидас, адидас са ни отрязали. При всички преговори има две страни, ние поставяме наши условия, те поставят техни и номереът е да се срещнем някъде посредата. 200-300 хиляди за пълна екипировка за всичи гарнитури за сезон нали не ви се струва реално за клуб като Левски? И особено защото винаги сметките си ги правим във форума или с още 3 приятеля на базата на "ако са хубави НЯМА КАК да не се продадат и да не се избият парите" затова от списанието вече има куприхилярдерните продажби от 50-60 списания за цялата страна (дори мисля че преувеличавам), ако искате и други примери да ви давам? :smt006 Приемете, че и тия в маркетинга и ръководството имат ПО-ГОЛЕМИ наблюдения от вас за продажбите и са им ясни някои неща.
Няма пари няма яка екипоровка тва е. Ще видим кво ще е, наще хора натискат с все сили да е най-малкия кур и поне ако е джома ими моджома да го направят така, че да е като за 100-годишнина.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 5:36 pm 
Аватар

Няма 200-300 хиляди за хубава екипировка, и то за вековния ни юбилей, а има 200-300к за бру :smt006 Аман!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 5:53 pm 
Аман, не аман, тва е положението. Бру е инвестиция, която може да си възвърне парите. (няма естествено). Екипировката, базирана на предишни продажби ще ти възвърне един кур. Остава мотивът "за годишнината да получим най-доброто колкото и да струва, защото Левски го залсужава". Еми, знаем, че в клуба няма хора с такива виждания.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 6:03 pm 
Аватар

При сегашното състояние на Левски, какъв ще е екипът въобще не ме вълнува честно казано. Нека да се върнем там където ни е мястото, пък тези дребни работи сами ще се наредят. Иначе като цяло няма как да искаме високи продажби от екипите на Найк или Адидас по простата причина, че за нашите стандарти тези фланелки излизат бая солено, също така тук я няма тази практика като в Англия всеки сезон да си взимаш новия екип на отбора. Аз лично имам само 2-та Найка като вторият ми е подарък и не съм имал намерения да си го купувам и като цяло не намирам смисъл да имам фланелката от всеки сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 8:06 pm 

Мрънкането в тоя форум е на удивително високо ниво. Много дълги години ходех по мачове без да влизам тук, но сега ми се изясниха някои неща. Например защо сме толкова, колкото сме на трибуните. Или защо сме на това дередже - няма нещо, за което да не се мрънка, ако ще да е най-хубавото на света.

А ако седнем и всички помислим колко пари лично всеки от нас е налял в клуба тази година много лесно ще си отговори на много въпроси - екипировка, собственик, стадион, селекция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 8:13 pm 
Аватар

ФорумО е виновен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 8:54 pm 
Аватар

Абе,както и да си го говорим,е доста тъпо след 4 години с некви по-престижни марки точно за годишнината да се върнем към некви клошари,иначе е вярно,че няма нищо ненормално да сме с такива при сегашното ни положение.Единственият добър вариант наистина е някоя марка да се навие да направи наистина добър екип специално за нас,ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 8:57 pm 
Аватар

Айде успокойте се...аз ви казвам, че ще бъдем с Найк... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 9:08 pm 

"ФорумО" е извадка от реалността, все пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 10, 2013 11:38 pm 
Аватар

Дреме ми на кура на коя марка ще са екипите. Особено като ги обличат тия футболисти :smt006 Ако може да са по-евтини още по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 4:30 pm 

Джомата сериозно навлизат у нас. Дали няма да се ориентираме натам?

http://www.sportal.bg/news.php?news=457653

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 8:40 pm 

Ами, тази същата статия, но в друг сайт, завършва с информацията, че са започнати разговори с ЛЕВСКИ, но там Джома имали сериозна конкуренция с Улшспорт! Може ли някой да покаже най-новите изделия на Джома?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 8:51 pm 
Аватар

Нямат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 8:56 pm 

Ами, дай да видим това, което имат? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 9:02 pm 
Аватар

http://issuu.com/joma-sport/docs/valencia-2012-2013?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fdark%2Flayout.xml&showFlipBtn=true
Това е специално направения екип за Валенсия. На мен ми харесват. Ако направят екип специално за нас по случай 100 годишнината, ползвайки съветите и препоръките на фонда, съм спокоен, че ще имаме най-красивия екип!
Прикачени файлове:
Untitled.png
Untitled.png [ 1.68 MiB | Прегледано 5388 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 9:36 pm 
Аватар

"Хома" :ohmygod отборът на радуканов в амфл се казва така и точно те ги спонсорират :ohmygod аз играех преди 5 години с такъв екип и ги внасяха едни други хора.

Ясно е, че пари няма. Но от "Найк", макар и стар модел и "Пума" да играем с "хома", ще е много "яко".

едит: ето всички отбори, които са спонсорирани от марката: http://www.joma-sport.com/en/sponsor?category=5

нещо не виждам беуите и чорбое :wink: :smt002

edit2: моделът на чорбое се казва fit one и е от тази година :bii_chorbata беуите са с тренировъчен модел brasil, а екипът им е модел tek.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 10:29 pm 

До какви титани на световния футбол ще се нареди Националния отбор на БЪЛГАРИЯ! :ohmygod А може би и ЛЕВСКИ! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 10:33 pm 
Аватар

4a4i написа:
Джомата сериозно навлизат у нас. Дали няма да се ориентираме натам?

http://www.sportal.bg/news.php?news=457653

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 10:54 pm 

Тази котка си показва мнението за Джома! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 10:58 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 13, 2013 11:41 pm 

Или Найк! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1705 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]