forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 8:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 10:02 am 
Аватар

thegboy написа:

Виждате обаче вече какъв зор виждаме като дойде някой отбор от кипърско, румънско, турско и т.н.

С тия последните не виждаме зор те просто си ни разпиляват :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 10:16 am 
Аватар

Мнението ми не се е променило.

КУР ЗА БАТКОВ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 12:59 pm 

Morning Glory написа:
Говорим за трансферната политика на комсомолеца-номенклатурчик Батков, а не за проблемите на жалкото, пародийно българско първенство. Така че всички неща, които си написал, освен, че са ясни, нямат отношение по темата „Скръндза ли е Батков?“.

Напротив, има си връзка. Въпреки всички тея проблеми, които написа момчето батко не позволи при първите оферти да му измъкнат звездите и дава пари за играчи-може би най-много в България. От години мечтаех да не си продаваме играчите при първа оферта от чужбина, защото всеки от предните това му беше мисълтта-важното е да се нагруха. Батков не разпродаде добрите си играчи. Това е напълно нормално-сменят ли се играчите в бразилския национален отбор, след като станат световни шампиони :!: Естествено, че не, но за половината от вас отговора е-естествено, че да-те са изчерпани за отбора. Интересно що никой треньор на националите им не го е направил-сигурно са по-малки специалисти от вас. Бил закъснял батков-али бали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 1:26 pm 
Аватар

Как да няма връзка :shock: . Прочети добре какво съм написал, не само фактите, които и на децата са ясни.

Аз не виждам с какви очи искаме разни трансфери за милиони, при положение, че идват по 3 000 на мач :shock: . На слаб сезон и по 1000 не могат да се сберат. Никой нищо не му дава - човека прави тревно покритие на чужд стадион на практика, колко други го направиха ? Са няма кво да се правим на интерестни, нали, ясно ни е че си пере парите през отбора, и че не е на загуба, камо ли пък да си въобразявам, че му пука за Левски. Обаче пък и дайте да не залитаме в разни крайности - Левски за нас може да е нещо свещено, но по принцип си е "пазарен продукт" - нещо, което се продава - а в случая се продава зле и не можете да очаквате някой да набива милиони в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 1:45 pm 
Аватар

Има истина в казаното, но на мен не ми хареса много крайния начин, по който постъпи Батков. Първо, две години нямаше нито един нов. След това, когато се видя, че нещата не вървят, се продадоха 10 :shock: За мен по-добре щеше да е да станат по-плавно нещата и да има някакво движение. Защото на старите явно им беше писнало да играят тук и не случайно през есенния полусезон претърпяха такъв крах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 1:50 pm 

Kryten написа:
Първо, две години нямаше нито един нов. След това, когато се видя, че нещата не вървят, се продадоха 10 :shock:

Съгласен съм, но все пак стоя зад треньора и ръководството, защото ми доказаха, че могат да печелят битки. В момента мисля, че също го доказват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 2:05 pm 
Аватар

Доказват го, наистина, при това се вижда, че играем футбол за разлика от други отборчета, но има още много какво да се желае. В момента имаме един добър състав, който се развива, но с безкрайно къса скамейка. Може би е лош късмет с контузиите, но реално сме доста близо до криза във всяка зона във всеки един момент. Видя се, че като наказаха Рабе стана страшно в защита, като го нямаше Живко, трябваше да се запълват дупки (които срещу Видима и Спартак ще минат, но срещу отбор от 5цата или особено в Европа, ще увиснем яко). Ако бяха се контузили едновременно Сърмов и Борето... Сега пък нападението... :roll:
Колкото до битките - да - 2005/2006 бяхме много добре в родни и международни битки. Следващият сезон спечелихме всички родни битки, но отборът нямаше желанието (според мен) за битки в ШЛ и бяхме доста пасивни. Още тогава плачехме за освежаване. Парадоксът е, че с новия отбор имаме повече спечелени мачове в провинцията.
Като извод мога да кажа, че и аз стоя зад треньора здраво, но към ръководството имам определени резерви, основно към Сираков. Силно се надявам лятото да напазаруват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 2:17 pm 
Аватар

thegboy написа:
Как да няма връзка :shock: . Прочети добре какво съм написал, не само фактите, които и на децата са ясни.

Аз не виждам с какви очи искаме разни трансфери за милиони, при положение, че идват по 3 000 на мач :shock: . На слаб сезон и по 1000 не могат да се сберат. Никой нищо не му дава - човека прави тревно покритие на чужд стадион на практика, колко други го направиха ? Са няма кво да се правим на интерестни, нали, ясно ни е че си пере парите през отбора, и че не е на загуба, камо ли пък да си въобразявам, че му пука за Левски. Обаче пък и дайте да не залитаме в разни крайности - Левски за нас може да е нещо свещено, но по принцип си е "пазарен продукт" - нещо, което се продава - а в случая се продава зле и не можете да очаквате някой да набива милиони в него.

Пак с едно изречение ти оборвам цялото прочувствено Батково хвалебствие - ако беше взел нови, когато трябваше, Левски пак щеше да играе доста мачове пред пълни трибуни в CL или най-малкото - в Купата на УЕФА, както и да е шампион на България, т. е. да е тоя „пазарен продукт“, за който ми говорите, икономисти такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 29, 2008 2:29 pm 

Kryten написа:
но с безкрайно къса скамейка. Може би е лош късмет с контузиите, но реално сме доста близо до криза във всяка зона във всеки един момент. Видя се, че като наказаха Рабе стана страшно в защита, като го нямаше Живко, трябваше да се запълват дупки (които срещу Видима и Спартак ще минат, но срещу отбор от 5цата или особено в Европа, ще увиснем яко).

Може да ти прозвучи смешно, но пак ще ти дам пример с по-високо ниво /споменавал съм че разликата между 1 и 5 е същата като между 101 и 105/. Вземи арсенал в англия-като гледам го следиш първенството-видя какво стана като се контузиха едуардо, пърси и саня. Веднага сдадоха багажа. При нас може да се случи същото и се случва в някои моменти. Надявам се, че чрез дублиращите отбори резервната ни скамейка ще стане по-силна и равностойна на титулярите, но бъдещето ще покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 8:10 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
Просто не сте прави... 25 см дебела асфалтова настилка с дължина около 1 км БЕЗ дренажите и т.н., дето долу вече ги има на Герена струва около 7-800 000... не е нереално. Просто тва са цените. Нали се сещате, че ако бяха на нормални цени, в Булгаристан нямаше да има дупки. Да не говориме, че тоя асфалт на Герена ше трябва да издържа тежестта на всички обработващи машини за новия терен. А може би се има нещо предвид и за машини, които да спомагат за евентуанален ремонт на трибуните?

Чудно на всички останали стадиони по света като нема асфалт, а има трева или писта как минават тея машини :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 1:19 am 

Ако проследим хронологията на действията на Батков, може да се види, че не е толкова скръндза, колкото недалновиден. И изобщо не гледа на Левски като на пазарен продукт, както прочетох някъде. Защото, ако гледше, щеше да влага малко повече мисъл. Истината е, че вместо да изпреварим българските тимове поне с 3-4 години с участието си в ШЛ, изпуснахме историческия шанс (скоро едва ли ще имаме втори) и пак се върнахме в миманса. Вместо да се развиваме като Стяуа да речем тръгнахме по пътя на Артмедия. И хайде да не обвиняваме конюнктурата за това, а да видим какво стана в Левски.

Първо бе изпуснат точният момент за подмладяване на отбора. Играчите ни бяха най-конвертируеми след УЕФА и отново след ШЛ. Значи не може да ме убедите, че един втородивизионен немски или френски тим не би се заинтересувал от футболисти с толкова опит. Ето - Пелето абсолютно сам си намери отбор от Бундеслигата. Така щяхме хем да получим някакви пари, хем играчите щяха да са доволни, защото на тази възраст се търсят само големи заплати. Вместо това подмладяването се направи отведнъж, буквално насила и без да се вземат никакви пари за играчи, победили Марсилия и Удинезе... В крайна сметка всички бяха обидени, а отборът тотално осакатен. След като изсраха това милите ни ръководотели се сетиха, че в продължение на 2 години не са правили селекция, което е безумие само по себе си. И пак без никаква плавност наведнъж се взеха един куп футболисти без да се гледа дали имат качества да играят при нас и дали цените им отговарят на класата. И в резултат единственият ни що годе приличен трансфер е на Жеан Карлуш, макар че за двойно по-малко пари можехме да приберем един Георги Христов, а останалото да се даде за... асфалт :mrgreen: . Накрая, за да бъде хаосът пълен Мустака реши, че иска резултати веднага - и след като логично не получи такива тръгна да уволнява Мъри и Сираков (не че вторият е цвете), вследствие на което в клуба има напрежение, което витае дори и сега. От този момент нататък аз забелязвам у Мъри истинско разложение, като треньор и като част от отбора. Никаква амбиция, никаква идея как да се излезе от кризата или желание за каквито и да било мерки. Слушам му изкаванията "Няма да давам повече шанс на младите"! Пълен ташак! За какъв шанс говорим - тия млади търкаха скамейката, докато станаха стари и накрая изведнъж ги хвърлихме в боя, което естествено доведе до крах. Или може би се очаква те от втория мач да станат като Нани и Андерсон?! Та, Батков съсипа и този иначе толкова ценен кадър - Стоилов и го маргинализира до статута просто на ръководител на тренировките вместо да му даде права като на английски мениджър и да разкара Насо.

Това е ситуацията в момента, затова падаме. И 90% от вината за сегашното ни положение е на Батков. Единственото успокоително в случая е, че и той сам се прецака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 11:42 am 
Аватар

СТОИЛОВ: ЩЕ ПИТАМЕ ХЕРТА ЗА ДОМО, ТОЙ ОБАЧЕ МОЖЕ ДА ИСКА В РЕАЛ МАДРИД

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че в близко бъдеще ще помоли собственика на клуба да разговаря с колегите си от Херта Берлин относно бъдещето на Валери Домовчийски.

„Домовчийски е наш футболист. Чакаме момента, в който Херта ще вземе някакво решение. В договора има някакви срокове, в които трябва да стане ясно бъдещето му. Това е важно, както за играча, така и за нас. Другата седмица ще помоля президента да говори с тяхното ръководство. Когато стане ясно решението на Херта, ще попитаме и мениджъра му, дали Валери може да играе в Левски. Той може да иска да отиде в Реал Мадрид”, каза по темата Станимир Стоилов.

В момента Домовчийски играе в немския тим под наем, но все още не може да се наложи в отбора от Берлин.

„Радвам се, че Домовчийски получава в пъти повече в Херта, отколкото в Левски. Дано да вземе и да играе в пъти повече, отколкото в Левски. Парите не са най-важното нещо на света. Да играеш в Левски е привилегия. Когато носиш победи в Европа, президентът плаща подобаващо”, отсече треньорът на сините.

Специалистът коментира и думите на Георги Илиев, популярен с прякора Майкъла, че Левски е дал мача на Черноморец в Бургас. „Дай Боже, догодина да си вземем точките от Черноморец. Майкъла е световно известен разбирач на футбола”.

.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 12:32 pm 
Аватар

Тоя Мъри е бил бесен вчера :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 12:36 pm 
Аватар

И за чий чеп иронизира Домовчийски? Ей това не мога да разбера, а после очаква и да се върне да играе в Левски? Домовчийски след такава ирония, да не кажа направо ебавка, ако съм на негово място няма да се върна в Левски докато треньор е Стоилов. И преди да ебава играчи все още собственост на Левски при това публично да погледне себе си, защото не е много цъфнал и вързал - вече години наред не може да премине границата между перспективен и добър треньор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 12:39 pm 
Аватар

air_J написа:
И за чий чеп иронизира Домовчийски? Ей това не мога да разбера, а после очаква и да се върне да играе в Левски? Домовчийски след такава ирония, да не кажа направо ебавка, ако съм на негово място няма да се върна в Левски докато треньор е Стоилов. И преди да ебава играчи все още собственост на Левски при това публично да погледне себе си, защото не е много цъфнал и вързал - вече години наред не може да премине границата между перспективен и добър треньор. :smt006

но да не забравяме, че ДОМО е почти бавноразвиващ се и едва ли ще схване иронията... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 12:44 pm 
Аватар

Не треньора трябва да се съобразява с играчите, а играчите с треньора. Валери в момента е играч на Левски и като такъв, ако не иска да преживее одисеята на Ицо Йовов от Левски до Германия и назад, трябва да си заслужи правото да играе в Левски. Мъри още зимата каза, че е искал Валери да остане до лятото и си е правил плановете за пролетта с него в състава, само че той реши да се развива на резервната скамейка в Германия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 12:58 pm 
Аватар

shalala написа:
Не треньора трябва да се съобразява с играчите, а играчите с треньора. Валери в момента е играч на Левски и като такъв, ако не иска да преживее одисеята на Ицо Йовов от Левски до Германия и назад, трябва да си заслужи правото да играе в Левски. Мъри още зимата каза, че е искал Валери да остане до лятото и си е правил плановете за пролетта с него в състава, само че той реши да се развива на резервната скамейка в Германия.

И сега трябва да се гаври с него ли? Как да разчита после на него? А и на мястото на Домовчийски по същия начин биха постъпили поне едно 95% от актуалния ни отбор, като тези мой думи вероятно ще намерят потвърждение лятото, когато при първа оферта от що-годе добро първенство ще видим как ще си задържим играчите. Домовчийски сега какво излиза, че е виновен, че има желание да си опита късмета ли? Или пък, че се контузи още в началото? Да не му ставам адвокат, но просто още след пробите в Блекбърн беше ясно, че ще търси всички възможни варианти за смяна на обстановката, а това беше ясно на всички във форума, съмнявам се точно на Стоилов да е убегнало и да е мислил тези неща, които е казал, че разчита на Домо и тем подобни. Пък и се вижда, когато отидеш на проби в чужбина и ти размътят главата, че колкото по-бързо напуснеш, толкова по-добре, справка - Николай Димитров. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 1:03 pm 
Аватар

Ми да го духат лайнцата дето им се мъти главата. Мъри се счупи да обяснява - да играеш в Левски е привилегия. Дори и футболист, който не играе в Левски го каза - Георги Христов. Който сънува само чужбина - прав му път, ама после не трябва да ни е грижа за ранимата му душа след 1-2 по-остри реплики. Можеше да изтърпи още един полусезон и лятото да отпътува нанякъде, а не като мишка първи да напуска потъващия кораб, точно когато тръгнахме подмладяване да правим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 1:33 pm 
Аватар

Георги Христов е в Ботев, затова за него да играе в Левски е привилегия, но да видим когато е в Левски дали ще остане привилегия да е част от отбора, или при първа оферта от някое от силните първенства ще поиска трансфер. Единствения играч, за когото да играе в Левски бе привилегия се казва Елин Топузаков, и то поради простата причина, че оферти от силни първенства за него просто не съществуваха. Но както и да е, заеби, няма да постигнем консенсус. :lol: Само Левски! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 1:36 pm 
Аватар

air_J написа:
Георги Христов е в Ботев, затова за него да играе в Левски е привилегия, но да видим когато е в Левски дали ще остане привилегия да е част от отбора, или при първа оферта от някое от силните първенства ще поиска трансфер. Единствения играч, за когото да играе в Левски бе привилегия се казва Елин Топузаков, и то поради простата причина, че оферти от силни първенства за него просто не съществуваха. Но както и да е, заеби, няма да постигнем консенсус. :lol: Само Левски! :smt006

това, че е в Ботев, не значи, че няма интерес към него освен от Левски... не четеш ли пресата - през ден се появяват гоелми отбор с милиони за него, ако искаше да играе в чужбина, отдавна да го е казал, никой нямаше да му се смее, предвид тва кво се говори...
Но се тая, за Гошето поне мисля, че сме единодушни, че той е нашият човек :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 1:47 pm 
Аватар

thegboy написа:

С нашите възможности настина няма как да искаме супер многомилионни трансфери, обаче има и нещо друго. Кога за последно хора от отбора са открили някой самороден талант, който да бъде доразвит? Бардон може би е единствения ни удар в десетката за последните години. Защо Батков и съгледвачите не правят нищо за привличането на играчи с потенциал,а се задоволяваме с разни бразилци със спорни качества и с играчи от меко казано посредствения отбор на Хасково?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 1:50 pm 
Аватар

:arrow: Рабех :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 1:54 pm 
Аватар

shalala написа:
:arrow: Рабех :smt006

Сърмов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 4:02 pm 

Рабех е най-стабиленият ни играч :D , но не съм на това мнение за Сърмов прекалено неорентиран и самоуверен в сюблимни моменти дава грешни пасове :x , дано с времето има по-добър поглед върху играта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 8:48 pm 
Аватар

Я Smirnoff се появи :lol: Съгласен съм с написаното, само две дребни неща - проблемът на Батков според мен е, че не е уверен, вероятно щото не е футболен човек по принцип, и много слуша какво му приказват тея около него. А това са 2-3 лагера, Сираков, Заберски, Боби Михайлов - всеки го подстрекава за разни действия и така Батко е ту едното, ту другото. Малко като Станишев :) Другото е, че нема вариант Мъри да е в Левски без Сираков. Да използвам един стар лаф - Мъри е ключодържателя на Наско. Той го доведе в Левски, той му реди трансферите, той решава кой ще се гони и кой не (което е и причината Мъри често след мач ядосан казва едно, а после се случва друго). Това е и причината Мъри да се задържа вече четири години треньор, при положение , че преди това никой не направи и 12 месеца при Наско...

Относно Валери - и мен ме издразни тая реплика на Мъри. Не може така да се отнасяме с играчите си. Но това е нищо пред изгонването на Топчо, на който му оставаха едно 2-3 сезона до пенсия и заслужаваше да ги доиграе в Левски след толкова години в отбора, да не говорим, че още си е на супер ниво като за първенството ни. Следващия уикенд Райън Гигс излиза в мач 758 за Юнайтед ! Отдавна Сър можеше да го е разкарал - има си достатъчно добри крила, но не се постъпва така с легендите на отбора! Не само това, но съм убеден, че ще го пусне и в Москва, поне за 15-на минути

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 11:18 pm 
Аватар

Щом за теб Ман Ю да изгуби финал за ШЛ е като Левски да падне във предварителния квалификационен кръг...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2008 11:32 pm 
Аватар

Друго ще кажа - ще кажа, че съм гледал Левски с по-малък бюджет, многократно, как е играл много по-хубав футбол. Това, което играем сега не ми харесва и това е. Ако на теб ти харесва - хубаво, всеки си има право на мнение. Но това не е истинския Левски за мен и не мога да се примиря с посредствеността му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 1:38 am 
Аватар

Няма какво да се защитава чак толкова Стоилов. Аз лично отдавна свалих доверието си към него (още след като отпаднахме от Тампере със Стоилов, но без Сираков), но съм склонен да не дразня останалата част от форума със запитвания за оставката на Мъри до евротурнирите. Да видим там какво ще направи и ще успее ли да класира Левски минимум в групите на УЕФА, а защо не и излизане от там. Ако го направи ще си заслужи още кредит на доверие, но ако не го направи - :smt006 . И мисля, че е крайно време да премине границата от "млад и перспективен" към "добър" треньор, а не постоянно да се отдалечава от нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 2:07 am 
Аватар

NA KAFEVO!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2008 2:16 am 

da mu eba maikata,naposleduk seriozno se zabelqzva prisustvieto na kaprizum v seki novoizlupil se sofianec!!!!tova,che ste u "sofiatA" ne znachi,che ste fanali boga za roga i ne vi dava pravo da kapriznichite za shtqlo i ne shtqlo...

Ako 10 choveka tuka se oplakvat ot Muri to 9 sa ot novata generaciq sofianci :oops: mantalitet,baby,mantalitet..... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]