forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 4:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 10:58 pm 
Аватар

albionecO написа:
jadaia написа:
Нещата излизат извен контрол,моля спрете се ставаме за смях.Чужденците малко да поспрът да се ядът с хората от Родината им.Нямам нищо против вас момци но в този тежък момент за сините ние които сме тук ядем к.рягата а вие само се лендзите и щракате със пръсти,разбира се това не ви прави по-малко Левскари,но имайте и малко уважение мамка му.

Фактът, че в момента не съм в България не ме прави по-малко Левскар от теб, пич. :wink: Това, че си казвам мнението в този форум или както му казваш ти "само се лендзите и щракате СЪС пръсти" не мисля, че е основният проблем на ФК Левски или на сектора.
Само Левски и дано час по-скоро се оправят нещата! :levski

Аз написх,че не сте по-малко Левскари от нас нали.
Но разбира се на теб ти направи повече впечатление правописната ми грешка нали....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 11:02 pm 
Аватар

Не си прав пич. Не си прав, защото, ако хората, които живеят извън страната не правят нищо, то ние, живеещите тук не правим нищо повече от тях. И да не забравяме, че първия плакат Батков-вън се появи извън страната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 11:04 pm 
Аватар

Темата е за екипите, моля без повече спам. Ако искате да се храните - направете си отделна тема. Иначе ще заключвам тая до появяването на екипите в магазинната мрежа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 11:06 pm 
Аватар

Ministry of Sound написа:
пичуве сички ,сме левскари и си убичаме одбора ,зашто са тези дрясги сега,

спорет мен бралн ,е ,апсолютно праф. ф краи на смедка трябва да си поткрепйаме одбора, и ако живееж в чожбина не си никъф левскар :smt006

Кеин фчера ,докъто си мил чении аз ,бйах намач на женският ватерполен одбор на Левски... изкаш да ми кажеш че ,не сам по голйам левскар ли??/

ПС. Които изка да ми каже нешто в учите, 24/7 сам в кафето.. баи тошо черпи бирите

:smt005 имену.

Аз бях останал с впечатление, че Браун ни е 6ефа и се беше освестил, ама сега отново се е агресилрал. Парадоксалното е, че би трябвало да е щастлив, защото в момента е на Ролан Гарос, където е личен треньор на Фонини (италианец, който днес би негър) и коментаторът по Евроспорт сподели, че за пръв път вижда да се чопли слънчогледово семе на турнир от Големия Шлем, ама не го направи с подигравателен тон, а просто си беше учуден:

Изображение

Последна промяна BLUES(Finland) на Чет Май 27, 2010 11:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 11:08 pm 
Аватар

jadaia написа:
albionecO написа:
jadaia написа:
Нещата излизат извен контрол,моля спрете се ставаме за смях.Чужденците малко да поспрът да се ядът с хората от Родината им.Нямам нищо против вас момци но в този тежък момент за сините ние които сме тук ядем к.рягата а вие само се лендзите и щракате със пръсти,разбира се това не ви прави по-малко Левскари,но имайте и малко уважение мамка му.

Фактът, че в момента не съм в България не ме прави по-малко Левскар от теб, пич. :wink: Това, че си казвам мнението в този форум или както му казваш ти "само се лендзите и щракате СЪС пръсти" не мисля, че е основният проблем на ФК Левски или на сектора.
Само Левски и дано час по-скоро се оправят нещата! :levski

Аз написх,че не сте по-малко Левскари от нас нали.
Но разбира се на теб ти направи повече впечатление правописната ми грешка нали....

Цитирам: "Чужденците малко да поспрът да се ядът с хората от Родината им". Тук единствено съм се ял с браун и нему подобни типажи, а същото важи с пълна сила и за останалите "чужденци". Не съм видял някога, някой да се е заял ей така за спорта.
Но хайде стига глупости за днес! Предполагам, че и ти си наясно за какво говоря! Само Левски!!! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:05 am 
Аватар

Не ми се верва къв чорбароподобен скандал се е заформил от нищото :ohmygod Да не заприличваме на прасетата...

Последна промяна Goviado на Пет Май 28, 2010 12:15 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:13 am 
Проявете разбиране и вие, бе! Преди заплата е трудно :lol: Траншовете се бавят, Бащицата е орязъл питата, а тва кафе да не се поддържа ей така :smt006 Тъпаци...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:31 am 
Аватар

Кафе има, фенове няма, що е то? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:32 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Кафе има, фенове няма, що е то? :bigok

Пе Фе Ка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:40 am 
Е как кой е виновен...Форума, феновете от провинцията, феновете от чужбина, бе въобще всеки друг, само не и ти :ohmygod Златното правило в България е, че виновният АБСОЛЮТНО винаги е друг!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:50 am 
Аватар

:bigok Аре го кажи т'ва в кафето бе, отворко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 1:34 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Кафево има, фенове няма, що е то? :bigok

Редактирано за точност :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 1:45 am 

нека на знамената ни вече да пише,кой от кое кафене е ,а след време ,различните кафенета да се обединим в кафетерия :ohmygod

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 1:57 am 
Аватар

Ако имате нещо да ми казвате, утре съм в Старбъкс :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 8:30 am 
Аватар

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 8:31 am 
Аватар

ей еврейн :smt027 ще загазиш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 9:29 am 
Аватар

Продължавайте в същи дух пичове зад граница продължавайте да пишете още и още,хайде какво чакате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 9:35 am 

Е айде покажи ми кАде точно некой от миячите на чинии се прави на интересен шото аз виждам само тоя БраЛн и кликата безподобни неграмотници около него да се дървят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 10:23 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Е айде покажи ми кАде точно некой от миячите на чинии се прави на интересен шото аз виждам само тоя БраЛн и кликата безподобни неграмотници около него да се дървят :smt006

Виж последните 10-15 поста и си направи извода сам,некви кафета,некви чинии,некви тъпотии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 10:26 am 
Аватар

Всъщност, всичко тръгва от там, че на няколко пъти, когато се говори за екипа, Браун се намесва със страшна сила и агресия. На мен все още не ми е ясно каква е връзката на НКП с екипа, та е защитаван толкова ревностно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 10:55 am 
Аватар

tprodanov написа:
Всъщност, всичко тръгва от там, че на няколко пъти, когато се говори за екипа, Браун се намесва със страшна сила и агресия. На мен все още не ми е ясно каква е връзката на НКП с екипа, та е защитаван толкова ревностно.

Аз не знам защо сте захапали т.н НКП и кафето,на мен ми е приятно като ходя там пия някоя друга бира казвам си квото мисля и си тръгвам доволен от времето което съм прекарал там.Това е моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 10:58 am 
Аватар

Не, не, бъркаш. В случая НКП хапе и то силно, на тема екипи, и не знам защо. В тая тема браун на два пъти влиза с псувни, да защитава екипа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 10:58 am 

Аре стига с тва кафе и Браун и НФК и НКП и миячи на чинии и грамотници и неграмотници.

Темата е за екипа. В продажба ще е от 15. юни. Не виждам какво още има да се коментира на тоя етап.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 11:58 am 
Аватар

tprodanov написа:
Не, не, бъркаш. В случая НКП хапе и то силно, на тема екипи, и не знам защо. В тая тема браун на два пъти влиза с псувни, да защитава екипа.

Прав е да го защитава,имай предвид ,че Гонзо не е имал голям избор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:06 pm 
:ohmygod
Джедаьо, ти да не си пазителя на тъмната страна, бе...Всеки си има право на мнение тука, кво даваш наклон на кура на хората кво да си мислят, не мога да разбера!?
Около 10 000 пъти сме си казали мнението по темата...30 човека агитка останаха, най-големия педал в историята ни е президент, цакат се пари на воля, в Сектора всичко си еба майката, ние коментираме някво кафе, в което ходят 15 човека и което някой се опитва да ни вмени, че е храмът във Витлеем, където всеки трябва да ходи да се среща с Господ! Аре по-сериозно.
Въпросният мияч на чинии обиколи само преди седмица цяла Европа със знамето на Левски, което стоеше и на финала на ШЛ.Можеше да си вземе две-три чинии да опъне на стадиона, ама опъна знамето на Левски! Има левскари и не левскари.Няма левскари от кафето и левскари от чужбина.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:12 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Джедаьо, ти да не си пазителя на тъмната страна, бе...Всеки си има право на мнение тука, кво даваш наклон на к.ра на хората кво да си мислят, не мога да разбера!?
Около 10 000 пъти сме си казали мнението по темата...30 човека агитка останаха, най-големия педал в историята ни е президент, цакат се пари на воля, в Сектора всичко си еба майката, ние коментираме някво кафе, в което ходят 15 човека и което някой се опитва да ни вмени, че е храмът във Витлеем, където всеки трябва да ходи да се среща с Господ! Аре по-сериозно.
Въпросният мияч на чинии обиколи само преди седмица цяла Европа със знамето на Левски, което стоеше и на финала на ШЛ.Можеше да си вземе две-три чинии да опъне на стадиона, ама опъна знамето на Левски! Има левскари и не левскари.Няма левскари от кафето и левскари от чужбина.

Смятам, че с мнението на МакедонскиО може да се заключи временно темата, поне до 15-ти юни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:21 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Джедаьо, ти да не си пазителя на тъмната страна, бе...Всеки си има право на мнение тука, кво даваш наклон на к.ра на хората кво да си мислят, не мога да разбера!?

В нито един пост не съм обидил някой или да съм му дал наклон на кура.Споделям неща които виждам,чувам и чуствам.Ясно е ,че има проблем и то огромен,но вместо да се опитваме да го изгладим ние се самоизяждаме с думи.От моя страна смятам спора за приключен.Поклон пред знамето ЛЕВСКИ което обиколи Европа.Всички които пишем тук сме Левскари-просто сме различни като хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:41 pm 

Най-големата тегавина е че целта на тва знаме е да се появява на мачовете на Левски,но предвид сегашната ситуация нема изгледи да се появи освен на мачове в чужбина и то главно в сектор различен от билкарския :idea: :idea: :idea:

Просто нема как да го опънем на една и съща ограда с парцали за промени в съдебната система или в сектор с хора печелещи мръсни комунистически пари от Левски :wink:

Толкова :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 16, 2010 9:44 am 
Аватар

Аре бе, аре бе, пуснАха ли екипите бе? Има ли горнища бе, а полота бе, ИМА ЛИ БЕ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 16, 2010 10:18 am 
Аватар

Верно, кво станА с тия екипчета?

П.с. Нека някой мод изтрие последните 2-3 страници, чак сега ги видях и ми иде да се изповръщам..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]