forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:37 pm 

STALKER написа:
а какъв играч е селската пръчка Генков :smt017 на 26 г. се е доказал само в гранда Локо София :lol: най-много да поджитка малко в Азия и после обратно в Надежда :losers

Ми по-добър от централният ни нападател миналата година по това време. И най-вероятно по-добър от централният ни нападател, в случай че Гара си тръгне...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:39 pm 
Аватар

Цецо Генков за три години в Русия вкара чутовните 2 гола :loser2

Ебем го е тоталния безкадърник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:39 pm 

Жеан Карлос ако не го одобрят в Анортозис да заповяда :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:40 pm 

dyankov написа:
Хидъне, не че нещо, ама тва с "каймака на първенството" се говори всеки трансферен прозорец, за всеки футболист на цура. Не знам какво толкова завиждате на "завидните" умения на прасетата, като не си спомням кой знае някой от така наречения "каймак" толкова да се е развил...че чак да съжаляваме, че не бил дошъл при нас ... :lol:
Лично аз предпочитам всяка година свинете да "обират каймака на първенството", а ние да взимаме Грийн, Мълдър и т.н.

Ама и сам не си вярваш, че всяка година ще можем реално да вземаме играчи като Грийн и Мюлдер, нали? При това положение единствената алтернатива е точно "каймака на първенството" за който говори Хидън.

Прасетата вземат точно "каймака на първенството", като от 10-ината играчи може би 1-2 стават за нещо, останалите заминават по села и паланки или запълват дупки.

Та нали Маркиньос, Праз Зелев и Янчев дойдоха точно след като прасетата обраха "каймака" за пореден път? Вие можехте ли да си представите прасетата тази есен без въпросните трима?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:42 pm 

STALKER написа:
а какъв играч е селската пръчка Генков :smt017 на 26 г. се е доказал само в гранда Локо София :lol: най-много да поджитка малко в Азия и после обратно в Надежда :losers

Виж колко гола има в ЕКТ (с отбор като Локо София) и колко гола има в първенството ни, включително и тази есен.
Преди 1-2 седмици четох интервю с него в което каза, че с халфове като тези на Левски и той можел да бъде като Гарата.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Яну 04, 2011 8:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:42 pm 

Абе много яки са ви мненията, ама накрая пак ще го лапаме. Само си дайте сметка къде бяхме преди 4 години и колко малко се искаше тогава, за да станем тотален хегемон за десетилетие напред. Сега ще се радваме на една изстрадана титличка на 3 години и на победите над цура. Задайте си и въпросът защо е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:44 pm 

hidden767 написа:
STALKER написа:

Ми по-добър от централният ни нападател миналата година по това време. И най-вероятно по-добър от централният ни нападател, в случай че Гара си тръгне...

Само едно малко уточнение. Алтернатива на Гарра няма да бъде Ето'о. Чакаме в най-добрия случай Пиер Коко - уахабита, Васил Карвальов който дори не е типичен таран или Бувал, на когото тепърва предастои да се доказва в отбор по-силен от Рандерс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:47 pm 
Аватар

Да бе искало се малко :smt005 С Месията и Баждека начело :ohmygod И отбора беше тръгнал тотално надолу, пролича си най-вече с Тукпере, ама само Мъри не се усети навреме накъде духа вЕтър0 :smt006 и затова станаха и -16 точки в края на сезона :wink: Тошал ако искаше да прави отбор, още зимата на 2005-та щеше да купи още 4-5 Бардоновци, ама не както казва Бай Иван - болшевика си остава болшевик :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:48 pm 

Kocito_Kalki написа:
Цецо Генков за три години в Русия вкара чутовните 2 гола :loser2

Ебем го е тоталния безкадърник.

Ако това ще е единствения критерии по който ще го оценяваме тогава ми кажи колко гола има Гонзо за цяла година в Рен?
А Гарра преди да дойде при нас дали беше вкарвал повече от 5 гола на сезон?
Я малко риалити чек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:52 pm 

По мое лично мнение (не държа никой да се съгласява с мен) ако Генков отиде при прасетата, а Батьо не намери подходящ заместник на Гарра ще ревем като серени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:52 pm 
Аватар

Е тогава беше пълно с добри играчи от старото поколение - Петков, Топчо, Пелето, Боримиров, Йовов, Мечо + класни чужденци Вагнер, Бардон и Томашич + едно две млади и що-годе кадърни момчета като Жиката и Домо. Сега първите са на изчезване, вторите са ни гръбнака, третите - много трудно. А тогава имахме играчи за първия отбор и 2, 3 резерви. Сега 9-10 които стават, ако се контузи някой - духаме. Това за мен са разликите. Оставям настрана треньорските качества :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:55 pm 

Светът няма да свърши, но защо всичко трябва да става с клизми? Защо веднъж не направим отбор, който да гази наред, вместо да си късаме нервите и да спорим това дузпа ли беше или не. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:56 pm 
Аватар

Ходещия с чалга "звизди" е класическа еднодневка. При сегашното състояние на нещата ни трябват двама играчи: крило и защитник. Тоз гелосан гей не го виждам да е крилото на Левски, което ще ни промени облика на игра или ще ни повиши нивото. При продажба на Онзи обаче, нещата стават доста тегави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:57 pm 

Kryten написа:
Е тогава беше пълно с добри играчи от старото поколение - Петков, Топчо, Пелето, Боримиров, Йовов, Мечо + класни чужденци Вагнер, Бардон и Томашич + едно две млади и що-годе кадърни момчета като Жиката и Домо. Сега първите са на изчезване, вторите са ни гръбнака, третите - много трудно. А тогава имахме играчи за първия отбор и 2, 3 резерви. Сега 9-10 които стават, ако се контузи някой - духаме. Това за мен са разликите. Оставям настрана треньорските качества :blass

Така както го описваш разликите са точно в липсaта на кадърни играчи. Това не означава ли, че в днешно време трябва да имаме още по-голям стимул да вземем де що има нещо годно у нас особено при положение, че ЦУЦИ дължи пари на половин България?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:58 pm 
Аватар

Генков е типичната "звезда" за местна консумация, не виждам Иса с какво му отстъпва, освен с опит и игрово време...Да не говорим, че като характер е путка и никога не мое да разчитаме на него да ни вади в Европа...А тва, че щял да бъде като Гарра, ако верно го е казал, значи е и по тАп отколкото го мислех :lol: Предпочитам да вземем този Станислав Костов от Пиринката, а "каймака" на Цецо да го лапа цурето :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:01 pm 

STALKER написа:
Генков е типичната "звезда" за местна консумация, не виждам Иса с какво му отстъпва, освен с опит и игрово време...Да не говорим, че като характер е п..ка и никога не мое да разчитаме на него да ни вади в Европа...А тва, че щял да бъде като Гарра, ако верно го е казал, значи е и по тАп отколкото го мислех :lol: Предпочитам да вземем този Станислав Костов от Пиринката, а "каймака" на Цецо да го лапа цурето :blass

Имаме Иса, който според теб е по-добър от Генков. ОК. Съгласен съм. А когато Иса е контузен, наказан, в слаба форма и т.н. Тогава какво? "Я надуй дядо кавалa, че да викна запея", това ли?

Станислав Костов е крило или в най-добрия случай нападател за схема 4-4-2 така, че не виждам как той може да е вариант за поста централен нападател.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Яну 04, 2011 9:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:03 pm 

Пак да питам, така като предпочитате този и онзи младок пред готов играч, давате ли си сметка че това са футболисти, които ще ги чакаме 2 години за да заиграят на топ ниво и вероятно след 5 силни мача ще бъдат продадени? Тоест ще даваме пари за играч, който ще го чакаме и тъпим 2 сезона, и тъкмо се зараядваме че вече става, и бум - в Турция или Русия. Несериозно е това да е трансферна политика на отбор, който претендира да е номер едно в страната си. Това може да е политиката на Славия, но не и на Левски. Нямам нищо против играчи като Станислав Костов, нека се взимат, но не и това да е ядрото на селекцията!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:05 pm 
Аватар

Не съм казал, че Иса е по-добър от Генков, а че Генков не е по-добър от Иса :lol: а идеята е да взмем по-добър, нали така...или поне с перспектива да стане по-добър, какъвто е Костов...Генков просто не ми допада, както не ми дапада и Праз Делев, макар за някои да е боК :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:05 pm 
Аватар

Галин Иванов ако беше дошъл в Левски щеше да е като един негов съфамилник,който ни лиши от прекрасно гостуване в Айндховен.Пълна дупка!Аз лично не искам в отбора играчи,собственици на чалга клубове и играчи с мениджър Малина! :ohmygod Предпочитам млади момчета,като Костов от Пирин ,и естествено още един нападател,който да замести Гара.Също така привличането на Димов е добро решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:06 pm 

hidden767 написа:
Пак да питам, така като предпочитате този и онзи младок пред готов играч, давате ли си сметка че това са футболисти, които ще ги чакаме 2 години за да заиграят на топ ниво и вероятно след 5 силни мача ще бъдат продадени? Тоест ще даваме пари за играч, който ще го чакаме и тъпим 2 сезона, и тъкмо се зараядваме че вече става, и бум - в Турция или Русия. Несериозно е това да е трансферна политика на отбор, който претендира да е номер едно в страната си. Това може да е политиката на Славия, но не и на Левски. Нямам нищо против играчи като Станислав Костов, нека се взимат, но не и това да е ядрото на селекцията!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:07 pm 

STALKER написа:
Не съм казал, че Иса е по-добър от Генков, а че Генков не е по-добър от Иса :lol: а идеята е да взмем по-добър, нали така...или поне с перспектива да стане по-добър, какъвто е Костов...Генков просто не ми допада, както не ми дапада и Праз Делев, макар за някои да е боК :bigok

Ами на мен Анджелина Джоли не ми допада, но повечето мъже и се дървят.

Желателно е да вземем футболист по-добър от Иса, но както ти ги изкарваш нещата май ще трябва да се готвим заместника на Иса да е Миро Главата или Боян Табаков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:09 pm 

Еми да, понеже сме най-коравите тарикати и не взимаме чалгари, понеже били нашумели или гелосани, затова ще си я караме с такива като Миро главата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:11 pm 
Аватар

Кур за ГАДИН ИВАНОВ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:11 pm 
Аватар

а защо не Божов, откритието на сезона...освен тва е левскар и не е путка :bigok ако мога да избирам между него и Генков, не бих се замислил и за миг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:12 pm 

Пантеон за МИРО ГЛАВАТА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:13 pm 
Аватар

Хидън, истересно защо смяташ Галинчууу за завършен "играч", а Костов,
Димов и Илиев да речем, за младоци, които след две години са "бум некъде си"?
Аз лично за завършен играч за нашето първенство на поста крило бих посочил Писаров, от тези които бихме могли да привлечем, ясно е, че от Микре не може да се вземе.
За нападател съм склонен да приема Генков като някакъв приемлив вариант за заместник на Онзи, но естествено Г Д да остане ми е мечта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:13 pm 
Аватар

къв Миро бе ,тоя докато му изтече договорът ще го преостъпват.Периодът,в който той ни беше нападател,беше пълен с недоразумения,които са преодоляни :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:14 pm 

STALKER написа:
а защо не Божов, откритието на сезона...освен тва е левскар и не е п..ка :bigok ако мога да избирам между него и Генков, не бих се замислил и за миг

34 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:16 pm 

bobsan_levskar написа:
къв Миро бе ,тоя докато му изтече договорът ще го преостъпват.Периодът,в който той ни беше нападател,беше пълен с недоразумения,които са преодоляни :)

Тъй ли? :ohmygod
Да позная, Ти следиш Левски от 4-5 години, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:18 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
STALKER написа:
а защо не Божов, откритието на сезона...освен тва е левскар и не е п..ка :bigok ако мога да избирам между него и Генков, не бих се замислил и за миг

34 г.

във футбола няма стари и млади, има можещи и неможещи :blass освен това, ако го вземем и Костов, ще бъде отличната комбинация от младост и талант, с хъс и опит :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]