forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 4:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 6:55 pm 
Декларацията в началния си вид си беше перфектна, но на кой му дойде акъла да я промена на Мъри, Мъри, Мъри, не знам. Доволен автогол си беше!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:09 pm 

Цитат:
И най-вече бръщолевенето за Мъри - тва просто нямаш право да го говориш официално, просто нямаш

можеше да си спести коментарите..излиза че Илиян Илиев е бил резервен изход,от сега се дава хляб на медии за интриги.. освен ако не е имал предвид неудобството,че Илиян е ангажиран до края на сезона а Стоилов е свободен,можел е да започне веднага , което би било по-добрия вариант...интересно ако отбора с Ясен заиграе добре ,с настроение,има и резултати ...както и ще стане :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:12 pm 

Момчета предлагам да благодарим:

- на Мъри за фантастичната синя приказка от Август 2005 до Декември 2006 и повече да не го коментираме
- на Гонзо и да го подкрепяме в бъдещите му планове, включително и тези включващи завръщане в Левски
- на Ясен за това, че никога не каза и една лоша дума за Левски и бе готов да се върне на секундата
- на Вики Павлов за това, че въпреки всички нещастия които му се случиха покрай работата му в клуба (контузията, която го лиши от трансфер в Борусия М., малтретирането от пишман-феновете и т.н.), той остана верен на Левски
- на Илиян, че се нави да седне на горещия треньорски стол
- на Иво Тонев, че взе бързи мерки и опита да намери оптимално решение на този заплетен ребус.

От тук нататък очакваме победи до края :lsfc4 :lsfc4 :levski

Последна промяна SZ_FEN на Пет Апр 06, 2012 7:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:14 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Wildkid написа:
Мазния обаче се поосра и този път. Първо поредните мотолевеници около дати и часове, ха днес, ха утре.... И най-вече бръщолевенето за Мъри - тва просто нямаш право да го говориш официално, просто нямаш :ohmygod Честно казано точно ей такива ходове и изцепки ме влудяват и ме карат яко да се съмнявам в способностите на тоя човек да бъде читав ръководител. Иначе повечето днешни решения са сарвнително адекватни, предвид ситуацията. Но като се изакаш така, просто лъха мощно на непрофесионализъм....

Не съм съгласен с теб. Ситуацията е такава, че трябваше да се свалят картите и да лъснат нечии голи гъзове ;) За Мърко лошо няма да кажа, но оттук нататък добро- също. Не знам защо храните Тонев, дотук аз не виждам да е сгрешил нещо. Да, тва с дати, часове и т.н. е дразнещо, на следваща среща аз лично ще му го кажа, но ако това ни е най- големият проблем - здраве му кажи! Илиян Илиев не знам дали ще му се получи в Левски както в Бирой, но можем само да се надяваме и най- вече- ДА ГО ПОДКРЕПИМ (декларацията, не знам коя я е писал, но според мен- много не- на място).

И занапред за мен Йовов може и да поиграва, щото той играе колкото може (просто вече може малко), но гаджевченцето (някогашен мой любимец)- пейка за сметка на Старокин или Димов.

Още веднъж- да живее новият капитан- ел гранде Пламен :lsfc3

Гъзовете ок, ма не можеш да кажеш, че си искал Мъри, щото и феновете го искали и бил най-добрия избор (според мен не е), когато обявяваш друг треньор! Излезе "ми и аз и вие искаме Мъри, той е най-добрия вариант, ама не стана и взимаме план Б - Илиян. Добре дошъл, Илияне, не искахме тебе, ама и с теб ще се задоволим".....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:15 pm 
Аватар

danesa написа:
Wildkid написа:
Мазния обаче се поосра и този път. Първо поредните мотолевеници около дати и часове, ха днес, ха утре.... И най-вече бръщолевенето за Мъри - тва просто нямаш право да го говориш официално, просто нямаш :ohmygod Честно казано точно ей такива ходове и изцепки ме влудяват и ме карат яко да се съмнявам в способностите на тоя човек да бъде читав ръководител. Иначе повечето днешни решения са сарвнително адекватни, предвид ситуацията. Но като се изакаш така, просто лъха мощно на непрофесионализъм....

Незнам наистина дали е правилно така да се говори,обаче като си го каза ,и ми стана по леко някак си :bigok
Винаги съм откачал на заучени фрази...Не се стигна до споразумение...а у..

от години не е имало човек в Левски да казва нещата откровено, евала на кичето.
голема работа, че насковица се обидила

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:15 pm 
Аватар

Kryten написа:
benito написа:
Потупай се още 2 пъти по челото! Тонев може да каже, че и аз съм шеф на Левски ти ще му повярваш ли? Аз знам какво е казал той, но питам защо трябва да му се вярва? От къде на къде пък той ще е шеф? Ти вярваш ли, че той е шеф? Ми ако са се разбрали с Батков, тоя да се прави на шеф пред медиите? Смисъл варианти всякакви, но никой от нас не знае всъщност кое как е. За това и попитах изобщо дали някой знае кой е шеф на Левски? Щото аз не вярвам и на една дума казана от тоя мазняр.

Ей лоботомия! Като каже чистача, аз съм шефа и после шефа ще мълчи ли, бе.

Ей мърляч! Като каже шефа на чистача - "прави се на шеф аз съм в сянка" оня няма ли да се прави бе?! Според тебе дали тоя мазняр е шефа а? Аз питах кой е истинският шеф, а не кой са сложили като пионка! И по леко с обидите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:16 pm 

SZ_FEN написа:
Момчета предлагам да благодарим:

- на Мъри за фантастичната синя приказка от Август 2005 до Декември 2006 и повече да не го коментираме
- на Гонзо и да го подкрепяме в бъдещите му планове, включително и тези включващи завръщане в Левски
- на Ясен за това, че никога не каза и една лоша дума за Левски и бе готов да се върне на секундата
- на Вики Павлов за това, въпреки всички нещастия които му се случиха покрай работата му в клуба (контузията, която го лиши от трансфер в Борусия М., малтретирането от пишман-феновете и т.н.), той остана верен на Левски
- на Илиян, че се нави да седне на горещия треньорски стол
- на Иво Тонев, че взе бързи мерки и опита да намери оптимално решение на този заплетен ребус.

От тук нататък очакваме победи до края :lsfc4 :lsfc4 :levski

много интелигентно мнение :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:22 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Гъзовете ок, ма не можеш да кажеш, че си искал Мъри, щото и феновете го искали и бил най-добрия избор (според мен не е), когато обявяваш друг треньор! Излезе "ми и аз и вие искаме Мъри, той е най-добрия вариант, ама не стана и взимаме план Б - Илиян. Добре дошъл, Илияне, не искахме тебе, ама и с теб ще се задоволим".....

Еми по принцип ситуацията беше, че след напускането на Костов явно са се разбрали с Илиян да го обявят на 24 април. Не мисля, че е бил втори избор тогава. След това явно са търсили моментално решение, за това Мъри е бил на дневен ред.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:28 pm 
Аватар

Македония написа:
Качествата на Илиан като треньор мисля че са неуспорими, лошото е, че има едно нещо, което го няма нито в Берое, нито при ряците, а то е ЧУДОВИЩНО напрежение и атака 24/7. Много добри специалисти като Николай Костов не можаха да го издържат. Дано той успее.

като футболист дойде за 2 млн лева (гигантска сума за 91ва година) след дълги преговори и Левски, който не бе ставал шампион от доста време. Не му повлия въобще и от първия мач правеше каквото си поиска, подигра се с чорбата в първото си дерби и беше основен играч от първия си ден в Левски. Не мисля, че ще му е проблем напрежението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:32 pm 

Kryten написа:
Wildkid написа:

Еми по принцип ситуацията беше, че след напускането на Костов явно са се разбрали с Илиян да го обявят на 24 април. Не мисля, че е бил втори избор тогава. След това явно са търсили моментално решение, за това Мъри е бил на дневен ред.

Търсили са на майка си путката буфера и не знам още кой... След като са махнали Костов, след като са се разбрали с Илиан Илиев, че ще го обяват за треньор от 24 април, тогава за чии хуй трябваше Гонзо да става и треньор ? Що Гонзо не си остана спортен директор и веднага след оставката на Костов да бяха назначили до края на сезона Ясен и Викторио ? За кво беха тези преговори с Мъри, като са знаели, че Илиан поема отбора от лятото ? Смърди им историята яко на Иво Тонев, големия левскар, тук някои направо са възхитени от решенията му... еби му майката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:37 pm 

Назначаването на Илиан е най-добрият (досега) ход на ръководството. Явно, че и те не го осъзнават и подсмърчат за Мъри, но направиха правилния избор. До днес се надявах Мъри да се дистанцира поне малко от Насо, но днес се разочаровах окончателно. Да твърдиш, че си Левскар и мислиш доброто на Левски и да обясняваш, че искаш Насо за съветник без "финансови претенции" са неща, които си противоречат. На всеки е ясно, че Насо не може да е капо, а е престъпление, най-вече морално, да печелиш за сметка на Левски. Иначе при Илиан не очаквам атрактивен футбол, но много дисциплиниран. Направи ми впечатление как събра отбора на Берое за един месец, със смешна подготовка, разпродаден отбор и играчи от региона, и направи 1:1 с Рапид Виена на Герена. Притеснява ме само психиката му, дано издържи на "треньорите" на стадиона и "компетентния" ни президент, ако го направи ще има нови приказки :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:37 pm 

benito написа:
Kryten написа:
benito написа:
Потупай се още 2 пъти по челото! Тонев може да каже, че и аз съм шеф на Левски ти ще му повярваш ли? Аз знам какво е казал той, но питам защо трябва да му се вярва? От къде на къде пък той ще е шеф? Ти вярваш ли, че той е шеф? Ми ако са се разбрали с Батков, тоя да се прави на шеф пред медиите? Смисъл варианти всякакви, но никой от нас не знае всъщност кое как е. За това и попитах изобщо дали някой знае кой е шеф на Левски? Щото аз не вярвам и на една дума казана от тоя мазняр.

Ей лоботомия! Като каже чистача, аз съм шефа и после шефа ще мълчи ли, бе.

Ей мърляч! Като каже шефа на чистача - "прави се на шеф аз съм в сянка" оня няма ли да се прави бе?! Според тебе дали тоя мазняр е шефа а? Аз питах кой е истинският шеф, а не кой са сложили като пионка! И по леко с обидите.

Ей смотан! Мислиш че "шефа" баткофф би оставил на някой властта във клуба ако ще и е така да се прави ? Как го виждаш това бе хитрец?Тоя нещастник мустака се хвали постоянно как дал еди колко си трилиона за Левски и така изведнъж ще иска да е в сянка.Ае вземи се грммни бе капацитет.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:40 pm 
Аватар

sostenere написа:
Kryten написа:
Wildkid написа:

Търсили са на майка си путката буфера и не знам още кой... След като са махнали Костов, след като са се разбрали с Илиан Илиев, че ще го обяват за треньор от 24 април, тогава за чии хуй трябваше Гонзо да става и треньор ? Що Гонзо не си остана спортен директор и веднага след оставката на Костов да бяха назначили до края на сезона Ясен и Викторио ? За кво беха тези преговори с Мъри, като са знаели, че Илиан поема отбора от лятото ? Смърди им историята яко на Иво Тонев, големия левскар, тук някои направо са възхитени от решенията му... еби му майката.

Аз и други хора знаехме още на 27.03, че Илиан ще е треньорът ни от лятото. Сложиха Гонзо, щото мислеха, че ще се справи. Ситуацията обаче съвсем се сговняса и трябваше моментално решение, защото не можеше да се чака до лятото. Тук вариантът мАри стана най-актуален, само че пак постави условия и отказа. Само че сега Гонзо се махна и трябва нов временен вариант, т.е. Ясен и Викторио, докато Илиан дойде лятото. Кое е неправдоподобното? Кур за актьора и шанаджия Иво Тонев, но тоя път други се насраха много лошо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:43 pm 
Аватар

gonzo_marto написа:
Nasko Sirakov
Скъпи приятели и фенове! Днес се случиха важни неща за ПФК" Левски" ! Ръководството на клуба избра нов треньор. Това ,което искам да кажа и съм длъжен да изясня е ,че истината е ,че бях готов да се върна и да помагам на Мъри Стоилов без пари и без длъжност в клуба! За това Тодор Батков беше уведомен от Стоилов! Тодор Батков ,както и аз е заявил готовност да се обединим в името на Левски! Иво Тонев избра друго ! Желая от все сърце успех на Любимият отбор!!
ТОЯ НЕ СЕ СПРЯ :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Ако това е вярно, на мазния перчем му давам 2 смАрт точки по-малко и ги добавям към тези на Бащицата, които отдавна са надхвърлили максимума, а той е жив само благодарение на някакво великденско чудо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:55 pm 

Абе нема ли начин да му изтрие някой ФБ профила на Сирака

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:58 pm 

Morning Glory, тогава Ивчо Тонев знаейки, като беше треньор Гонзо какви ни бяха резултатите и знаейки, че Гонзо е готов и ще направи всичко възможно да помогне на Левски, защото има тъшаци и сърце във всеки един момент го е нагласил да бъде треньор в два много трудни мача и всичката вина да поеме той. Малко прилича това на използване на даден човек и след това жертването му. Аз съм много разочарован, не за друго, а че в отбора го няма единствения човек на когото наистина му пукаше за Левски, от тези които са останали пази Боже...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 7:59 pm 
Аватар

Гонзо според мен си тръгна за ДОБРО. И за него, и за клуба. Може би грешката беше, че това не стана заедно с Костов. Оставането му докрая на сезона, само щеше да го затрупа с негативи. А и няма какво да се лъжем - на този етап няма способностите да води отбор. Голям кипеж бяха тия три години в Левски, сигурен съм, че и самият Гонзо има нужда малко да успокои топката и да премисли много неща.
Също така съм принципно съгласен, че формулата "треньор-спортен директор" от 90-те вече е изчерпана и е добре, че ще опитаме да "ъпдейтнем" към прословутия "английски модел". Треньорската работа в кой да е български клуб не е чак толкова интезнзивна. Както и да ги смятаме, официалните мачове идват около 40-45 (при добро представяне в Европа) не сезон. Съвсем спокойно може треньора сам да си работи по селекцията, още повече, че има на разположение и скаутски екип. Така че , длъжността "Сираков" , не виждам проблем да остане в историята за Левски.

Последна промяна Кока-Кольо на Пет Апр 06, 2012 8:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 8:02 pm 
Аватар

sostenere написа:
Morning Glory, тогава Ивчо Тонев знаейки, като беше треньор Гонзо какви ни бяха резултатите и знаейки, че Гонзо е готов и ще направи всичко възможно да помогне на Левски, защото има тъшаци и сърце във всеки един момент го е нагласил да бъде треньор в два много трудни мача и всичката вина да поеме той. Малко прилича това на използване на даден човек и след това жертването му. Аз съм много разочарован, не за друго, а че в отбора го няма единствения човек на когото наистина му пукаше за Левски, от тези които са останали пази Боже...

Ми може и Мазния действително да е искал да преебе Гонзо. Актьор, шанаджия и боклук е нашият директор, все пак е човек на Бойко Борисов. Но днес определено имаше неща, за които не излъга.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 8:02 pm 

Някой ще ме светне ли защо се наложи Илиян да идва чак от лятото? В смисъл неустойка ли е пречката или това си е негово желание?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 8:04 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Някой ще ме светне ли защо се наложи Илиян да идва чак от лятото? В смисъл неустойка ли е пречката или това си е негово желание?

Цитат:
Нека му благодаря че прие поканата, да подчертая, че неговото желание беше тази промяна да бъде обявена след края на първенството, той е ангажиран с Берое, би трябвало феновете на Берое да разберат това, че обявяваме днес неговото име.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 8:07 pm 
Аватар

STALKER написа:
Също така съм принципно съгласен, че формулата "треньор-спортен директор" от 90-те вече е изчерпана и е добре, че ще опитаме да "ъпдейтнем" към прословутия "английски модел". Треньорската работа в кой да е български клуб не е чак толкова интезнзивна. Както и да ги смятаме, официалните мачове идват около 40-45 (при добро представяне в Европа) не сезон. Съвсем спокойно може треньора сам да си работи по селекцията, още повече, че има на разположение и скаутски екип. Така че , длъжността "Сираков" , не виждам проблем да остане в историята за Левски.

На мен ми се струва, че беше пробвана при нас и при свинете и не сполучи. Според мен трябва да има силна фигура като спортен директор. Има разни неща, които едва ли трябва да са на главата на треньора. Въпросът е кой да назначиш в този момент, предполагам не са имали човек и затова няма да слагат. Но съм убеден, че рано или късно ще има такъв човек.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 8:24 pm 
Аватар

Аз пък много се надявам да нямаме повече "спортен директор" АКА "комисионер-уреждач". Шефа на школата да си е шеф на школата, селекцията да си я прави Илиан със скаутите, продължаване на договорите - Илиан + Тонев и това е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 8:32 pm 
Аватар

на книга са взели добри решения дано да ги спазват и да оставят илиян да работи без да му се мешат. и най-важното е комуникацията между илиян и тонев да е точна и двамата да разберат,че са служители на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 8:34 pm 
Аватар

gonzo_marto написа:
Nasko Sirakov
Скъпи приятели и фенове! Днес се случиха важни неща за ПФК" Левски" ! Ръководството на клуба избра нов треньор. Това ,което искам да кажа и съм длъжен да изясня е ,че истината е ,че бях готов да се върна и да помагам на Мъри Стоилов без пари и без длъжност в клуба! За това Тодор Батков беше уведомен от Стоилов! Тодор Батков ,както и аз е заявил готовност да се обединим в името на Левски! Иво Тонев избра друго ! Желая от все сърце успех на Любимият отбор!!

Г-ин :blass май си е бил повярвал, че е в ролята на Месията. Нагло!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 8:36 pm 
Аватар

24051914 написа:
на книга са взели добри решения дано да ги спазват и да оставят илиян да работи без да му се мешат. и най-важното е комуникацията между илиян и тонев да е точна и двамата да разберат,че са служители на Левски.

В тоя ред на мисли е добре, че я няма позицията на Гонзо... откакто имаше толкова много кормчиим един завой не взехме както трябва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 9:31 pm 
Аватар

7:1 написа:
gonzo_marto написа:
Nasko Sirakov

Г-ин :blass май си е бил повярвал, че е в ролята на Месията. Нагло!

Гонзо вече го няма в Левски. защо ли имам горчивото чувство, че следващата мишена на Желю, Ефрем и останалата паплач ще е Тонев, а от лятото и Илиян?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 9:48 pm 

За мен поне е ясно,че ако зависеше само от Тонев сега щяхме да пишем,че новият треньор е Мъри заедно с Наско.Просто е ясно,че хората,които стоят зад кичарата не искат Наско,най-малкото защото е алчен,а и е играч.Това побърква Насьо,че не е желан. :smt007 Заради Мъри махнаха Гонзо,за да се правят пазърлъци все едно сме на пазара,той беше принуден да си тръгне. :ohmygod Хубавото,че имаме треньор,на който желая успех от лятото,ще му е трудно в началото,но по-всичко изглежда,че той ще бъде оставен да работи.Важно е да подкрепим Левски,а времото ще покаже дали решенията на Тонев или на хората над него ще са добри за отбора и клуба. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 9:51 pm 
Аватар

Адмирации за Илиян.Много добро и скромно момче.Само успехи му пожелавам.Дано го оставят да работи спокойно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 10:22 pm 
Аватар

Успех на Ясен и Викторио до края на сезона, успех на Илиян от лятото и успех на новия ни капитан - Пацо Илиев!
По ред на номерата - голямо "браво" на Ясен, че идва без претенции и условия да оправя кочината без нито да е правил селекция, нито подготовка - и то с оглед начина, по който неотдавна го разкараха. Ще излезе по - голям левскар от много други...Що се касае до Виторио - ако ще налагаме поне един - двама юноши, то присъствието му наистина е необходимо.
В тая връзка е първата малоумщина на шефовете - за чий се ебаваме с тия хора, "временните"? Ми ако по някякво чудо невиждано чорбите се сринат, Разград се смота и ни натикат титлата в ръцете - какво, даваме им медалите, по едно "мерси" и айде вървете си?!
Втората простотия - Илиян бил втори вариант...мегапросташко и недалновидно е публично д акажеш това, та ако ще преди това на косъм от поста да е бил на Мъри, ами Моуриньо с Пеп и САФ помощници. Щом Илиян поема отбора, значи ТОЙ е първият и единствен вариант и толкова. И наистина - за чий ни е и спортен директор? В нашите условия ползата от него е да бъде гръб на треньора и щит между него и шефовете. Е, Илиян ние си го приемаме, началниците уж ще му се доверят - за чий му е тогава отделен шеф? Да му води некадърници за комисионни ли?
Изцяло подкрепям смяната на капитана - Пацо е момчето и си личи, че има характер и воля на лидер още откак насред мазалото миналата година го хвърлиха на вратата. Мисля, че Йовов би му помогнал (той сам си знаеше, че капитанството му е по - скоро почетно с оглед на това, че играе все по - малко), а шамара за Владо си е съвсем на мястото. Да не се е крил по терена и да не е чупил стойки пред публиката, тая лента носи маса отговорности освен ритането на топка и който не го разбира, си е за него.
Иначе другите решения...както винаги - махаме трима - четирима невинни хорица, че да се направим на велики и да набутаме на заплата другари по чашка. Дано поне не продължаваме в тоя дух.
Що се касае до Гонзо, предполагам че той наистина сам и и доброволно се махна - писнало му е явно да опира пешкира за чужди грешки и виждайки, че не успява да овладее ситуацията е взел на - точното решение.
Мъри? Е какво толкова чудно, че си иска Насо? Бяха успешен екип, нормално е да иска да работи с него. Бих бил отвратен, ако се е пазарил за кинти или някакви мениджърски изгоди. От друга страна, не хвалете Иво Тонев че е отрязал тоя вариант. Сега той на практика заема мястото и на Насо и нормално е да не го иска. Тук поне неговите интереси и нашите желания (на повечето от нас, вярвам) съвпадат. Цакай си, Насо, покерчето, ходи по сафарита да се правиш на ловджия, бе гледай си там дребните далаверки но ако си левскар - барем не пречи. Че няма да помагаш знаем. Аз лично Мъри с овации бих го посрещнал, но САМО него - а виж, и на Гуардиола майната му ако ще води африканския ловец.
Но Инчето, за съжаление най - добре е обобщила нещата - ставаме отбор за лична и предизборна употреба на едно кръгче айдуци и мафиоти. А за пред народа не се знае нито кой пие, нито кой плаща, ито какво ще става утре. И в това е трагедията - а не в някаква малоумно изтървана титла.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 10:25 pm 
Аватар

Слушах гонг докато бях на работа...Ясен и Илиан звучаха неадекватно и се чудиха какво да кажат...Успех на всички замесени.Илиан сравнява Чорбое и ЛЕВСКИ едно 6 пъти..Единственото хубаво нещо е Пламен Илиев-Капитан!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]