forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 11:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 11:26 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Венци пияницата току що каза по Ринг, че не знаел и нямало нищо конкретно :smt005

Ами значи 100% е вярно. Иначе Корема щеше да ги нахрани директно, а сега увърта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 11:30 pm 
Аватар

ми тия двамцата....кат са прости....да Одат бе...на нас за какво са ни такива прости :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 11:32 pm 

На нас никой не ни трябва. Събирали сме ги по багажа, най-умните са при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 11:41 pm 
Аватар

ми аз не виждам кой нормален ще отиде при турците...още повече в тази ситуация в момента....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 11:57 pm 
Цитат:
Несериозно е да не сме отправили оферта за този играч...

И откъде точно знаеш, че не сме отправили оферта, да еба и разбирача? :ohmygod Отваряш сутринта Гонг и там ако не пише Левски е отправил оферта, значи храниш цял ден...Стой си на гъза и изчакай ПОНЕ да почнат трансферите, та тогава да правиш върлите си анализи и да ти се възхищават тука какъв си БОГ...

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Дек 15, 2010 11:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 11:58 pm 
Аватар

Абе тоя Вальо Илиев доста секси се е барнал. Баси и педала :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:04 am 

Makedonalds написа:
Цитат:
Несериозно е да не сме отправили оферта за този играч...

И откъде точно знаеш, че не сме отправили оферта, да еба и разбирача? :ohmygod Отваряш сутринта Гонг и там ако не пише Левски е отправил оферта, значи храниш цял ден...Стой си на гъза и изчакай ПОНЕ да почнат трансферите, та тогава да правиш върлите си анализи и да ти се възхищават тука какъв си БОГ...

Венци каза, че от Левски не е получавал оферта. Като го знам колко ни мрази, ако имаше такава с кеф щеше да каже че е получил но условията са били смешни.
А ти кОрабийке корава, готов ли си лице в лице да ме понапсуваш както го направи преди малко или тогава ще си разясняваме как сме левскари и не бива да се гряздим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:07 am 
Мега псувнята "да си стоиш на гъза" ше ти я кажа и на живо, да! Иначе да не ти свирка алармата на телефона като пише някой в тая тема... :smt005 Съжелявам, че аз не ти се възхищавам, а те имам за тотален хейтър и зомби на тема селекция, трансфери и т.н :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:11 am 

можеш да пробваш и да ме ебеш в разбирача, за да си сигурен че си пробвал и това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:15 am 
Аватар

:shock: аре стига бе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:18 am 
Пропусна три мнения за Галин Иванов, за да пишеш с мен :(

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 1:16 am 
Аватар

Чак сега осъзнавам колко ДРАЗНЕЩИ са тия онлайн закани, побоища и т.н., дееба и смърфщината, дееба :ohmygod А и аз съм изпадал в подобни глупави писания. Хидъне, нали си човек на години, дръж се на ниво малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 2:33 am 
Аватар

В тоя форум от край време има тотално облъчени хора, на които животът им се изразява в това да "анализират", а който не е съгласен с тях - да го канят на срещи, въпреки че никой не им е виждал лицата цял живот. Аз пея кур за галин иванов, тъпо леке, което имам нещастието да съм срещал, и абсолютно нещастен футболист.
Еми кур, дееба, за такива анализи, и който иска да се срещнем, за да коментираме, един път да си покаже лицето, да му еба майката (и ситуация). Може да го направим още утре , разбира се.
За съжаление не се научихме да спорим като хора, което е доста жалко. Не искам да обиждам никой, защото всички хора тук са си заслужили уважението и едва ли трябва да стигаме до крайности, но Хидъне, защо по дяволите трябва да дишаме лайната, които изливаш, дори преди да е отворен трансферния прозорец, или да е потвърден дори един трансфер? Аз се сещам за поне 2ма по-добри играчи от тоя калъф, които заслужават да носят нашия екип. И защо най-накрая не се видим да изпием по една бира и да поговорим като хора, а не като пиксели, дееба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 3:28 am 

ти да не си подменен като явор дачков бе кви са тия писания :bigok
абе изобщо що пишете в тия теми бе :loser2
инае изглеждате нормално :smt042
кво ви пука кой ше играе :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 4:14 am 
Аватар

Тия дни колко купихмЕ - 5,10,100, цЕлата А група ? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 4:29 am 
Аватар

абе тоя галин иванов един мач направи срещу нас и голям зор да го вземем... Още повече ако е навит да иде в чорбата по-добре да върви там... Наш юноша да иска да ходи в лит(*кс-етрополе значи няма грам морал и чувство за фанелката... за кво да го взимаме? Разбирам да беше някоя звезда ... ами той поредната еднодневка вкарал ни един гол и хайде на Герена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 6:43 am 

Boyo написа:
SZ_FEN написа:

Ами Бойо започвам да остарявам и наистина понякога само бръщолевя. Как обаче ще коментираш следния факт: Дъстли Мюлдер дойде при нас от току що изпадналия (по онова време) Ваалвийк, а Сержиньо Грийн от Витес, който завърши във втората половина на таблицата (а в момента се бори да не отпадне).
Така ли нямаше холандски отбори, които да ги вземат? А Сержиньо дори ходи на проби в Терек Грозни преди да дойде при нас.
Имаш ли да кажеш нещо по въпроса?

Ако настояваш ще ти кажа и мнението си защо хора като тях биха дошли в Левски.

Второ, не мога да разбера защо Иво Иванов го слагаш като провал. Oтнема обикновено около един сезон eдна двойка централни зашитници да се обиграе .

Само да ти припомня. Милиев беше твърда резерва по времето на Кокала.

Мюлдер си му личи , че идва от втора дивизия - срещу бг отборчетата е ок, но в европа е дупка, и е част от малоумната ни защита провалила ни едно потенциално доста добро представяне в ЕКТ
сержиньо е супер, имал е проблеми в предните си отбори, не е бил във форма и никой не е искал да рискува, но се оказа , че бързо заигра добре. но това си е късмет - за справка Слори
и ако прочетеш какво написах, ще видиш, че сега единствено заради кризата има повече свободни агенти и следователно по има какво да вземем. При всички положения до сега в общи линии на 3-4 опита един е ставал, другите са били зле (но с големи заплати)
нито един от тези чужденци свободни агенти обаче после не сме продали за добри пари, за разлика от БГ играчите (където отново 1 от 4 само става) , за които взимаме някакви кинти.
просто трудно Левски към момента, със сегашното ни първенство и т.н., може да е трансферен конкурент на отборите от западна европа. Тоест трудно можем да вземем някой играч под носа на Гент - Гент винаги ще взимат по-доброто , което има около тях.
Нашият шанс е балканския пазар, който Гент няма как да познават добре и лесно можем да взимаме талантите много преди в Гент да са ги чували, докато са още на по 17-18 години. После за 1-2 години ги правим машини, бием Гент, продаваме им играчите си и взимаме следващите.

Елементарна стратегия, прилагат я повечето съседни държави, това което се иска на първо място е много добри треньори - основният ни бюджет трябва да е за треньор, а не за ляв бек или дясно крило. Ако имахме много добър треньор генев, хичо, балтанов, певецо и милиев щеха да са супер играчи вече, да мачкаме в европа и т.н. ,защото те имаха таланта, но не придобиха уменията.

Темата на разговора ни беше дали свободни агенти от долните дивизии в Холандия и втората половина на първата им дивизия биха дошли при нас.

Присъствието на трима (до вчера) холандци показва, че привличането на свободни агенти от това първенство не би трябвало да е проблем за нас.

Казваш станало заради финансовата криза. Ами кризите и периодите на засилен икономически растеж и просперитет са част от живота. Той не се състои нито само от кризи, нито само от непрестанен икономически растеж.

Само един от тримата холандци не можа да се наложи, което не е никак зле и показва, че тази практика не е лоша. Факта, че футболист с доказани качества не се наложи при нас показва не, че не можем да докарваме футболисти от Холандия, а че може би ще имаме проблеми със задържането им. Според мен на Слори му липсваше мотивация да влезе във форма за да играе при нас.

Сержиньо Грийн стана най-добрият футболист в А група.

Мюлдер ставал за А група, но не и за Европа. Ами този ти коментар се отнася до една или друга степен до всеки един наш футболист с изключение на Сержиньо и Гарата. Дори Гаджев имаше трагични мачове в ЕКТ тази година. Нека приемем, че оценката ти за Мюлдер е права. Значи един от свободните агенти от холандската втора дивизия дойде и стана един от най-добрите десни бекове в България (май само Родригес е по-добър). Ами е*а ти прекарването си направихме с този Мюлдер :D.

Нямам забележки относно коментара ти за треньора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 9:08 am 
Аватар

:smt003 не виждам какво лошо има в това да се пише за нови попълнения в Левски. Мен лично много ме забавляват мнения, които започват с 'Нека да купим.." :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 9:36 am 
Разбира се, че трябва да се пише за трансфери и футболисти, но може ли още дори да не е почнал трансферния сезон, а ти да храниш наляво и надясно и да сипваш с войнишкото канче :ohmygod Лятото Гонзо затвори много усти, или по-точно трябваше да ги затвори, с трансферите на Мълдер, Гарра, Сержиньо, да чухте нещо в тая връзка!? Хуй с космите... Заслужава доверие, но, не, трябвало да вземе тоя, тоя и тоя веднага, моментално, щото на еди си кой му било кеф и тръпка. Ама може ли, не може ли, ония кви номера и лайна ни правят, никой не го е еня. Тая тема е безобразно хейтърство на двама-трима човека, а петима-шестима им се възхищават колко разбирали от футбол. Съжалявам, че има и такива, които не им се кефим, ама кво да правя. А хидъна ако не прави разлика между "деба и разбирача" и "ще те еба разбирачо", не мога да помогна...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 10:15 am 

Предния господин, както и всички останали, които раздават кур за ситуации и хора и възприемат това за нормално изразно средство, да си зададат въпроса кога аз или някой от другите разбирачи сме ги атакували на лична основа, колкото и да са дразнещи мненията им. Всяко нещо си има граници и особено търпението ми. Всеки който отваря тази тема трябва да е наясно какво ще види вътре. Ако се очакваха само новини за изминали събития тогава нямаше да е форум а нюзтред.
Сдържайте си малко младежките страсти колкото и да ви дразни някой, особено щом не коментира вас и това което вас ви тревожи и вълнува. Защото колкото и да са ви безобидни псувните, наживо няма и да ви мине през главата да ги използвате! Това е положението, може да не е зряло, може да не е красиво, но е факт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 10:47 am 
Аватар

Не се карайте, ами кажете кой ще вземем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 10:50 am 
Аватар

Торес не му харесвало в ливърпул,а съм метнал око и на Хавиер Пасторе и Серхио Каналес :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 11:37 am 

Аз съм метнал око на Ламеля от Ривър Плейт :smt003 И на Димов от морето дето го викаха национал :smt003
http://www.transfermarkt.de/de/erik-man ... 11630.html
http://www.transfermarkt.de/de/daniel-d ... 54938.html
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:56 pm 
Аватар

andrean написа:
Аз съм метнал око на Ламеля от Ривър Плейт :smt003 И на Димов от морето дето го викаха национал :smt003
http://www.transfermarkt.de/de/erik-man ... 11630.html
http://www.transfermarkt.de/de/daniel-d ... 54938.html
:bigok

Той Ламела не само forum.levski.com го прецени покрай Ел Суперкласико. Само дето 100 000 еврА в Трансфермаркета не са много точни:
http://ring.bg/football_argentina/milan ... mu-20.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 1:32 pm 
Аватар

Бащицата да каже колко пари няма да даде и ще му намерим играчи за тези пари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 4:10 pm 
Аватар

Абе кво се карате за тъпото леке Галчо...
тоя знам ,че е наш юноша след тва е играл за чорбата и сега за славия нали така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 4:25 pm 
Аватар

Галин Десиславов ще бъде свирепо оплют и насран от "взискателната армейска публика" още след втория си мач, бас държа...но кой каквото сам си направи :lol: Не знам колко требва да си проС, за да отидеш да играеш в тая кочина, едни орки да ти бавят заплатата, а други 300 'верни до гроб' да те псуват от трибуните :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 5:22 pm 
Аватар

Цитат:
Венци Стефанов за Галин Иванов: Аз на ДесиСлава не го дадох, та на лит(*кс-етрополе ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 7:52 pm 

echoes написа:
Цитат:
Венци Стефанов за Галин Иванов: Аз на ДесиСлава не го дадох, та на лит(*кс-етрополе ли?

:ohmygod :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 17, 2010 12:57 am 
Аватар

angysarmy написа:
Вместо да задържат тая мангуста, да вземат един Галин Иванов, той нали е атакуващ полузащитник, вратаря на Красиморец и 1-2-ма защитници. Ние юношите си ги разпродадохме на Славия..

Имаме двама перфектни вратаря. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]