forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 7:43 pm 
Аватар

STALKER написа:
Истината е в играчи като Бардон, Томашич, Гарра, Грийн...Ако не са те, всяка година сме до август месец в Европа

А в школата на Аякс предполагам е пълно с ненужни такива. Тъй, че да подписват едно договорче и да ни ги пращат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 7:43 pm 
Аватар

БижутерО написа:
Седем:Едно написа:
Ми да закриват и школата тогава. То полза от нея няма. Един Хичо в Касъмпаша за жълти стотинки.

Да закриват школата и да взимат некадърните юноши на Аякс, който не са успели да се наложат в първия им тим :bigok
БоК Сержиньо е от некадърните им, който не са успяли да се наложат в първия им тим :loser2

Тия Аякс, парца и Милан нищо не разбират от школи. Затова оставиха боК да попадне в нашите ръце :loser2
За мен причините са единствено финасови и мързелът да се нарави дългосрочна инвестиция. Селякът с пари (да не се бърка с богат), каквито са 90% от милионерите в България, не му се дават пари и да чакат възвръщаемост след 10 г. Когато даваш много пари за ДЮШ ще даваш и повече на треньорите, ще искаш наистина да си вършат работата и ще ги следиш, а те няма да се заниамват да взимат рушвети, ако взимат добри пари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 8:02 pm 
Аватар

абе у тая школа вилнеят ебати корупцията и шуробаджанащината, предполагам почти всеки знае по некоя история...оня тренер у чорбата, дето го хванаха със секс аферата не е изолиран случай, насекъде е пълно с такива отрепки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 10:10 pm 

Абсолютно е че успехите бяха основно с чужди играчи но има таван на изявите им докато не направим ядро от 10 кадърни сини момчета и 4-5 класни чужденци няма да имаме трайно присъствие в ЕТ.Да моментни бомби но не константно присъствие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 10:43 pm 
Аватар

Нали на Монката синО вече е в нашата школа, бе? Той ще оправи нещата :bigok
http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107& ... m=107&nn=4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 10:57 pm 
Аватар

Естествено,че е изключително важна базата,но мама му стара,нали всички наши легенди като деца са почнали на сгурия ,асфалт и кал и какви чудеса правеха,а да не мислите,че и тогава не са се появявали и синчета на знайни и незнайни другари.Има явно нещо изкривено в мозъчетата на днешните ритни топковци,което ги кара много да искат,а нищо да не дават

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 11:03 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Естествено,че е изключително важна базата,но мама му стара,нали всички наши легенди като деца са почнали на сгурия ,асфалт и кал и какви чудеса правеха,а да не мислите,че и тогава не са се появявали и синчета на знайни и незнайни другари.Има явно нещо изкривено в мозъчетата на днешните ритни топковци,което ги кара много да искат,а нищо да не дават

Нарича се треньорско напътствие. Няма как с треньори-провали, пияници или турски подлоги да стане нещо качествено от децата.
Не може да очакваш от деца да станат Гунди без да имат напътствието на някой надежден треньор, който знае какво прави и е съвестен, а не корумпиран...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 11:07 pm 
Аватар

Не е само до треньор - за да станеш Гунди трябва да имаш много човешки качества - възпитание, скромност, любов и отдаденост на това, което правиш. Демек, трябва и родителите ти да са те възпитали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 11:08 pm 
Аватар

Не е само до треньор - за да станеш Гунди трябва да имаш много човешки качества - възпитание, скромност, любов и отдаденост на това, което правиш. Демек, трябва и родителите ти да са те възпитали.

За това именно е треньора. :smt031 Той (не продажника или пияницата) ще отсее лайната от читавите деца (вярвам че още има такива), а не да дава шанс на богатските деца.
Друго важно, което боК Лотар каза е че тук прекалено късно почват да се подготвят футболисти. 10 години било късно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 11:15 pm 
Аватар

Тоя па да си гледа курвите,десет години било късно,какво да се оскатят всички деца,на които костте съм им съвсем крехки,защото великия специалист така мисли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 11:19 pm 
Аватар

То май навсякъде е така по белиО футболен свет :smt017
Затова тук играч на 24 г. е "млада" надежда и се чака да еволюира в провал-чалгар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 1:04 am 
Аватар

Както бай Иван каза, за да успееш във футбола трябва да притежаваш чисто човешки качества, освен талант. В държава като нашата, времена като нашите, ръководство като нашето и водещи играчи, които трябва да са пример за младежите, а не излизат от кръчмите, школа не може да има. Ако ще и най-великите скаути и треньори да вземем, футболист се възпитава, изгражда и израства като дете. Човек израстнал в Син Сити може да бъде всичко друго, но не и водач на отбор като Левски. Думата ценност отдавна е размита в нашия отбор, общество и за жалост, фенове.

edit: Исках да цитирам Седем:Едно, но и мнението на бай Иван е абсолютно точно, както винаги :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 1:39 am 
Аватар

Аз пак да си кажа за школата на Аякс :bigok Там повечето деца почват на 6-7 години,, така че Хер Матеус си е прав. И друго говорите за времена, морал - че в Амстердам да няма повече морал бре, там наркотици и разврат на всякъде, ама това не им пречи да вадят по десетина машинки от набор. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 2:09 am 
Аватар

По тоя клубна ТВ на Аякс колко неща за школата им съм гледал - тия са роботи от малки. Един треньор (примерно на 10 годишните) разправя, че отбора му играе в първенството на по-големите, защото при връстниците нЕма конкуренция. Дават после на друго детско първенство резултатите - всичко 2:1, 1:0, 3:2, Аякс еди кой си 20:0 :bigok Ама там е малко като в приказка за нас - училището, терена, всичко е на едно място. Отива в пансиона на Аякс и това е. А не като тука - уча в Младост, а тренирам в Люлин. Щото пък родителите не искат да рискуват със спорните училища, знаем на какъв хал са. А там са го измислили - хем добра училищна подготовка, хем трениране. Та ако не станеш фуДбалер, поне човек да станеш. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 10:24 am 
Аватар

Insomnia написа:
Другото, което е още по-изумително, е че още от малки (6-7 годишни) децата ги приспособяват към схемата, с която мъжкия отбор играе от години (4-3-3). Още от малки като ги налагат, та в продължение на години играят с тази схема и свикват с нея. Като пораснат за мъжкия отбор си знаят местото и няма нужда треньора да им обяснява по 1000 пъти какво трябва да правят, къде да застанат и т.н.

Абсолютно всички отбори играят със схемата на мъжкия отбор. Освен това всеки си получава номер и играе с него,докато е в школата,като от 9 мача номер 10 играе на позицията на номер 10,а в 1 играе примерно на позицията на номер 3,за да свиква и на други позиции. Ама няма смисъл да ги гледаме тях какво правят,защото само помощните им игрища са повече от нашите футболни терени в София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 10:53 am 
Аватар

Цитат:
Левски иска сръбски национал
18 ноември 2010 | 09:22

Ръководството на Левски проявява интерес към националния вратар на Сърбия Желко Бркич, информира "Меридиан мач". Спортно-техническият щаб на "сините" начело с Георги Иванов-Гонзо иска да привлече 24-годишния страж на Войводина (Нови Сад) още през януари. Както е известно, Левски почти сигурно ще се раздели с капитана си Георги Петков и намерението на Гонзо е той да бъде заменен от Бркич. Вратарят на Войводина бе в България с тима на сърбите за контролата с нашата национална формация, но не се появи в игра. В същото време Георги Иванов се срещна с колегата си от Войводина Миодраг Пантелич, с когото са играли заедно в Левски.

Информациите са, че една от темите на разговор между Гонзо и Пантелич е била именно трансфера на Бркич. Преди известно време двата клуба отново са преговаряли за подобна сделка, но тогава от Войводина са охладили мераците на "сините", тъй като към Бркич имало интерес от страна на италианския гранд Ювентус. След като подобен трансфер е отпаднал обаче Левски е подновил интереса си към високия 197 сантиметра страж

Верно, че ММ не е страшната достоверност, но би било хубаво...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 11:01 am 
Аватар

Според мен тази новина е от типа: Гонзо се засича с бившия си съотборник Пантелич и си бъбрят "как е Цеци? -Ама аз вече я смених. -Що бре? -Е целнаха я в Амстердам....." "Журналист" гледа от страни, прави справка какво прави Пантелич сега. "ААА работи във Войводина, я да видя кой от техния отбор е национал - ааа резервния вратар. Е те Левски взеха вече един, ама може да стане статийка и за тоя.."
Съвсем настрани остава въпроса, че Левски няма възможност да картотекира повече чужденци извън ЕС....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 1:02 pm 
Аватар

3941 написа:
Според мен тази новина е от типа: Гонзо се засича с бившия си съотборник Пантелич и си бъбрят "как е Цеци? -Ама аз вече я смених. -Що бре? -Е целнаха я в Амстердам....." "Журналист" гледа от страни, прави справка какво прави Пантелич сега. "ААА работи във Войводина, я да видя кой от техния отбор е национал - ааа резервния вратар. Е те Левски взеха вече един, ама може да стане статийка и за тоя.."
Съвсем настрани остава въпроса, че Левски няма възможност да картотекира повече чужденци извън ЕС....

Е нали бензукан се маха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 2:05 pm 
Аватар

сръбските вратари да ходят у чорбата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 3:01 pm 

http://www.zimbio.com/Zeljko+Brkic/video/l_eH4tvITp3/Zeljko+Brkic+Videos
Момчета тоя наистина е много добър, дано го вземем пък друго незнам по този въпрос :wink:
между другото Юве май са се отказали от него така че имаме възможност да привлечем класен вратар, от отбор който ни е дал две легенди - Пантелич и Драгич, и този вратар е национал на Сърбия при това, а намесите му говорят само за отличен рефлекс, отлично пласиране при излизане за висока топка, а при това е и с отлични габарити за вратар, нещо което малко ме смущава при Пламен Илиев
Само Левски! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 3:12 pm 
Аватар

Да бе, тоя е новия Ван Дер Саар, тия балъци Ювентус 100% се преебаха......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 3:55 pm 

Аз искам високи играчи, така че за мен изборът е ясен. Без да съм обръщал специално внимание на Видима, на няколко пъти мернах много левашки изяви на вратарчето им. Поредният, който има що-годе добър рефлекс и всички решават че това го прави велик вратар. А играта при статични, при центрирания, подреждането на защитата - кучетата ги яли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 6:16 pm 
Аватар

сръбските вратари продават мачове като разпрани :smt006 не ни требва, коклкото и добър да изглежда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 7:00 pm 
Аватар

Йеби га у животното. Не знам почти нищо за това вратарче, но със сигурност в момента няма кой от нашите да направи повечето спасявания и сигурни излизания от клиБовете на сърбинО :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 7:16 pm 

STALKER написа:
сръбските вратари продават мачове като разпрани :smt006 не ни требва, коклкото и добър да изглежда

Щото ако се наложи сега няма кой да продаде некой мач ли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 7:27 pm 
Аватар

По принцип трябва да допуснем, че всеки би могъл да продаде мач, но вратарите от бивша
Югославия обикновено са тясно свързани с тото-мафията, която им урежда трансферите зад граница с уговорката за бъдещи "услуги". Може и да съм болен мозък, но не бих желал да си късам нервите с некой сръбски "голман".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 7:38 pm 
Аватар

Значи Урсула е сърбин. Винаги съм го подозирал с тая мутра :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 7:40 pm 
Аватар

НЕ знам за сърбите, но съм твърдо против да се купува вратар от Англия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 7:44 pm 
Аватар

Значи Урсула е сърбин. Винаги съм го подозирал с тая мутра :bigok

Урсула не е сърбин, ма е човек на Сираков, който пък е замесен с тия боклуци още от периода си в СлаГия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 20, 2010 1:27 am 
Аватар

http://www.7sport.net/7sport/b_interview/index.htm

http://www.7sport.net/7sport/b_interview/d5933_2.htm

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]