forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 1:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:49 pm 
Аватар

В Левски заплатките и комисионните са космически ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:49 pm 

Некои от малките сте ебати наивниците....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:50 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
bg4ever91 написа:
Дотук -отлично! Харесват ми всичките неща, които каза Тонев и мисля, че е крайно време и на него да му се даде доверие, както и на Илиян ! Не ми харесва това, че се псува Тонев при положение, че е от 3 месеца и всичко, което прави ми харесва на мен! ВЪПРЕКИ, че и аз съм изричал "това да не му е Локо Сф" - радвам се за взетите решения , всичките! Особено много - да щеше да е добре да е Мъри, но пак половината или може би 15-20% от феновете нямаше да са доволни и пак щеше да има интриги и т.н - зам решението за Илиян Илиев е най-доброто, което е взимано в Левски от много отдавна и за мен за това трябва да подкрепим силно Илиян и Иво Тонев !

Само ЛЕВСКИ!!! :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp

Извинявай много. Нямахме никаква идея, че на теб ти харесва всичко, което прави. Вече никога няма да чуеш псувня от нас и дано да ни простиш. Много, много съжаляваме.

и какво да плюем и Тонев - добре какво трябваше да стане, за да тръгне всички гладко и всички проблеми да се изгладят?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:50 pm 
Аватар

bg4ever91 написа:
Защо плюете Тонев?

- искаме Батков вън - Тонев каза, че оттук нататък Батков не управлява
- всички ни дразни Гаджев в последно време - нов капитан - единствения с характер
- новия треньор - 20% не искат Мъри, ама ако дойде с Наско 50% не го искат , други 80% не искат да остава Гонзо - ето прекрасно решение- Илиян Илиев

кои решения не ви харесаха? не може да се угоди значи...

ПС: пък дали взима или не - Тонев има много много пари, така че едва ли разчита на заплатка от Герена !

Гигов, ти ли си бе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:51 pm 
Аватар

Какво се чудите, че Мъри иска да работи само с Наско Сираков? Не го ли видяхте Мъри, че Сираков един път го остави сам да си прави нещата, в уж предварително решените мачове с Тампере и се видя какво стана...
Тези играчи на Гонзо нямаха страха, че на Тонев ли ще имат? :smt031 Сираков е прекалено силна фигура в българския футбол, и това и най-големите му критици го признават. Беше ли дошъл Мъри без него се проваляше с гръм и трясък, и съвсем край с треньорската му кариера в България. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:51 pm 
Аватар

Courage написа:
Излиза, че Мъри се е явявал нещо като мениджър на Наско. :ohmygod Сигурно поддръжката на имението му идва нанагорно и Илияна му мрънка. :smt006

Мисля, че това имение към момента се продава :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:53 pm 
Аватар

Hulk написа:
Courage написа:
Излиза, че Мъри се е явявал нещо като мениджър на Наско. :ohmygod Сигурно поддръжката на имението му идва нанагорно и Илияна му мрънка. :smt006

Мисля, че това имение към момента се продава :smt031

точно там е ключа от палатката. Защо се продава? Всеки си има глава да мисли

Последна промяна Vincenzo на Пет Апр 06, 2012 4:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:53 pm 
Аватар

bg4ever91 написа:
и какво да плюем и Тонев - добре какво трябваше да стане, за да тръгне всички гладко и всички проблеми да се изгладят?

Никой не може да ти отговори, важното е да се псува.
Батков е аут от Левски, мисля, че това вече е ясно.
Илиан е треньор- много добре.
Пламен капитан- перфектно!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:54 pm 
Аватар

Тонев да вземе да разкара и конституционния съдЯ. Лично ще му напазарувам Head and Shoulders. Иначе "Лош и гол" :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:56 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=358472 тва ръководство да не чете форона :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:56 pm 
Аватар

bg4ever91 написа:

Има ли една дата, която спази? Откакто е на власт, за три месеца сменяме 4 треньора. Представя Илиян и ни обяснява, как всъщност искал Мъри. Накрая взима решения, които са си откровен популизъм, като капитанската лента, щото е видял какво искат феновете уж.
А ти собственика на клуба знаеш ли го? Кефи ли те начело на клуба да има някакъв ретард, който съвсем умишлено крие кой е реалния собственик на клуба? Смяташ ли, че след като той крие собственика, ще видиш някаква прозрачност в управлението на тоя клуб и ще знаеш за какво се използва той?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:57 pm 
Аватар

Е какво има да се радваме на това, че Тодор Батков не е никой в Левски, след като го казва Иво Тонев? Докато не го каже някой сериозен човек, и то от баш инвеститорите за мен това са врели-некипели. И честно казано, ако Тодор Батков напусне, а вместо него се появи Иво Тонев - мерси, да си стои Бащицата. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:58 pm 
Аватар

Иво Тонев - педераст :!:

Що сЪ кахъриш... :loser2
Ето седна Тонев на масата, отвори куфарчето с рублите, изрита бащицата, даде по един шут в гъза на Йовов и Гаджев, извика що годе читав треньор, каза си цялата истина за преговорите, кой е путка и кой мишле...какво повече си очаквал....работи без пари..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 4:58 pm 
Аватар

niki87 написа:
bg4ever91 написа:

Никой не може да ти отговори, важното е да се псува.
Батков е аут от Левски, мисля, че това вече е ясно.
Илиан е треньор- много добре.
Пламен капитан- перфектно!

Плюе се по Тонев, защото никой не иска да се вслуша в гласа на Свидетелите на Йехова. Много злоба и ненавист в хорицата, много....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:00 pm 
Аватар

Не мога да не се съглася изцяло с Търговище и Йеховатан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:02 pm 
Аватар

tprodanov написа:
bg4ever91 написа:

Има ли една дата, която спази? Откакто е на власт, за три месеца сменяме 4 треньора. Представя Илиян и ни обяснява, как всъщност искал Мъри. Накрая взима решения, които са си откровен популизъм, като капитанската лента, щото е видял какво искат феновете уж.
А ти собственика на клуба знаеш ли го? Кефи ли те начело на клуба да има някакъв ретард, който съвсем умишлено крие кой е реалния собственик на клуба? Смяташ ли, че след като той крие собственика, ще видиш някаква прозрачност в управлението на тоя клуб и ще знаеш за какво се използва той?

какво трябваше да направи?

по въпроса за треньорите - това е някак много двулично при положение, че ние сами искахме да се махне Гонзо от треньорския пост + това кой треньор ще е свободен и ще се навие да дойде сега по средата на втория полусезон? /Мъри го остави/ .Костов сам си тръгна, разочарован от българската действителност и най-вече от собствените футболисти - изцяло!
ПС: който и да е собственик - ще е по-добре !

Последна промяна bg4ever91 на Пет Апр 06, 2012 5:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:03 pm 
Ами симпатичен, несимпатичен, Тонев взе точно решения, каквито искаме, нали така, така че... :wink: Мен ми харесват поне.
А каква е историята на шампоанатан с Йехова, че съм пропуснал?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:04 pm 
Аватар

Как пък един от малоумните лайнари-журналя не му хрумна да го пита как са реагирали балеринките на Пламен Илиев - Капитан? Само мега тъпи и безсмислени въпроси.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:05 pm 
Аватар

А какво се оплаквате, че бил уволнил много "хорица" :lol: То в тоя клуб, всичките трябва да ги изгонят, не част от тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:07 pm 
Аватар

subata написа:
А какво се оплаквате, че бил уволнил много "хорица" :lol: То в тоя клуб, всичките трябва да ги изгонят, не част от тях.

По-скоро оплакването е, че е уволнил малко хорица :bigok

Въпреки, че психоложката си беше милф отсекъде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:07 pm 
Аватар

Македония написа:
Ами симпатичен, несимпатичен, Тонев взе точно решения, каквито искаме, нали така, така че... :wink: Мен ми харесват поне.

на отиване на мача с Лудогорец една много мила женица ми даде книжка на Свидетелите на Йехова, та им чета тук на милите хорица да се просветлят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:08 pm 
Аватар

Как пък един от малоумните лайнари-журналя не му хрумна да го пита как са реагирали балеринките на Пламен Илиев - Капитан? Само мега тъпи и безсмислени въпроси.

да тоя въпрос и мен много ме е яд, че не бе зададен - това значи ли , че оттук до края ще наблюдаваме Гаджев , който да се прави на сърдит и да играе като мърда - поне дано да играе за себе си да се продаде , а не да се мърдосва ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:09 pm 
Аватар

Македония написа:

Трий профила на Иво Танев тогава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:10 pm 
Аватар

Слушах внимателно интервюто. Общо взето, каквото и да става, ще става от лятото. Единственото, което седи пред отбора сега е да играе, а пред нас като публика да сме по-силни всеки следващ мач. За добро или лошо са нещата, които се случват сега никой още не може да каже.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:13 pm 
Аватар

В крайна сметка положителното е, че сега нещата са доста по-ясни, има някаква относително прилична визия за бъдещето и това би трябвало да донесе спокойствие на отбора, а и на нас. Един разгром над Локомотив в неделя е просто задължителен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:13 pm 
Аватар

А кой е 2ри капитан ? Не че е най-важното :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:14 pm 

ицето

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Тонев сбърка само едно: Гонзо трябваше да остане до края. Гонзо е "подал оставка" с чест. В такива моменти за честта, оставката не се приема.

Пак межеха да управляват отбора с Павлов и Петров.

(казвам горното, като допускам, че годината е нулева и в двата случая; и също със съжаление, че Гонзо няма да води отбора срещу свинете)

Само ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Мисля че при сегашните обстоятелства решенията са точни. Да пожелаем успех на Илиан от лятото, прехода от воденето на средняшки тим към воденето на ЛЕВСКИ няма да е лесно. Най-важното е да го оставят да работи поне 2 години, за да се види резултат от работата му.

Да пожелаем успех и на временните треньори и като минимум да ни класират в Евротурнирите и да изнасилят мощно прасетата.
Ако изнесеното е вярно, Станимир Стоилов няма място на Герена дори като зрител.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 06, 2012 5:15 pm 
Аватар

Пресконференцията беше неочаквано силна, не знам сега какъв е проблемът?

Важните неща:

1. Батков е формален собственик на Левски към момента, само разписва документите. Въпросните пари, които дължи на Стоилов, са лично негов ангажимент, а не на Левски, затова мАри си ги търси от него. Левски се ръководи от други хора чрез Иво Тонев (вчера в градинката е говорил с тях по телефона).

2. Станимир Стоилов и Наско Сираков са пълни нещастници, които са се пазарили като цигани на гърба на Левски, и оттук-нататък за мен са при черните души ("Решили сме се вече - или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души"). Мъри изрично е поставил условия, които са немислими за човек, който много обича Левски, както той твърди. Все неща, които предполагахме, но от уважение и благодарност не искахме да повярваме.

3. Потвърди се, че Гонзо е единственият достоен човек в ръководството и си е тръгнал в името на клуба, след като неговото напускане е било едно от условията на лайнара мАри.

4. Илиан Илиев е новият треньор от лятото, като има пълната власт (така се твърди, но не може да се има доверие). Няма да има спортно-технически директор на главата си. Договорът е сравнително дългосрочен - за 3 години.

5. Пламен Илиев е новият капитан, като тук повечето тръгвате в грешната посока. Това, освен знак на уважение към Лъвчето, е още повече и сигнал за шут в гъза на "старите кучета" Йовов и Гаджев. Вторият е твърдо аут от Левски заради думите си след мача с Лудогорец.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1640 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]