forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 2:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:49 am 
Аватар

Тая новина е партенка и само си говорим. Като излезне в по-сериозна медия, ще го повярвам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 12:04 pm 
Аватар

Аз пък се надявам това да е факт, защото този не ми харесва и не го искам, а при чорбата ще се провали тотално, защото сега хубаво му вдигат акциите, като го сравняват с БоК Дембеле, но този а и почти никой друг, НЯМА да повтори това, което направи Дембеле за нас този сезон и ще бъде оплют и зачеркнат много бързо.
Надявам се да не продадем Дембеле, защотото ако това стане се прощаваме с всякакви помисли и надежди за титла и нещо повече през сезона.

П.С. При продажба на Дембеле hidden-a спокойно може да приготви аватара от облога ни ... :smt005 веднага ще го окача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 12:05 pm 
Аватар

Договора на Базил де Карванал изтича лятото, следователно колкото и да му предложат за него, ще ги вземе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 12:14 pm 

A те предлагат щедро, защото нямат намерение да плащат. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 12:27 pm 
Аватар

http://topsport.ibox.bg/news/id_276734646

Ако някой му се занимава,може да ми извади мнението то тази тема за галинчо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 12:58 pm 
Аватар

Изпотрябвало ни е това чалгаджийче, няма що.
Никога не трябва да се връщаме към абсурдната практика да купуваме играч, дето веднъж бил играл силно срещу нас или срещу турците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 2:27 pm 
Аватар

Според мен повече работа ще ни свърши от слоро

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 2:30 pm 
Аватар

Цитат:
Според мен повече работа ще ни свърши от слоро

Същият чеп, само дето не е негър.
Освен ако Слори не направи нещо чутовно в оставащите мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 3:34 pm 

Goviado написа:
Това за покупката на УЦКА от Локо Динев още не го вярвам. Друг е въпроса, че имат нечовешки връзки и незнайно как им дават футболисти без пари, ама се съмнявам Коко Пловдив да е такъв тъпанар. Ще предпочете да даде на някой, който си плаща веднага и който ще препродаде играча за много повече...

Ооо, вярвай го. Коко горкия кoлко пъти каза, че съжалявал, че цуци не взела Дембеле когато той искал да и го продаде. Сега обаче човека си отдъхна с облекчение. Дембеле си ходи, де Карвальо в цуци. Съдбата му даде шанс да поправи грешката си.
Със сигурност всички други варианти за заместник ще му се видят скъпи на Гонзо и зимата току виж Миро Антонов повел атаката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 3:39 pm 
Аватар

Стига с това ,че Миро Антонов или некой друг бивш безкадърник ще води нападението след зимата....Все пак Гонзо каза,че ще изненада с трансферите зимата...не е ли редно да изчакаме поне дотогава.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 3:44 pm 
Аватар

Спокойно бе, хора - през ден има да си пише къде и за колко пари отива Гарата.
Аз лично вярвам, че Ганя е решил още да му вдига цената.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 3:58 pm 
Аватар

свине умрете 27ми 72 написа:
Стига с това ,че Миро Антонов или некой друг бивш безкадърник ще води нападението след зимата....Все пак Гонзо каза,че ще изненада с трансферите зимата...не е ли редно да изчакаме поне дотогава.... :roll:

Изненади като с Хаселбенк, Тристан и т.н. ли? :smt031 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 4:00 pm 
Аватар

Тоя БазЕл не е нищо особено. Дембеле е друга бира. И на двамата съм гледал мачове в Локо (Пд), за сравнение не може да става дума. Журналистите, покрай популярността на Гарата, направиха "извьестьен" и тоя. Да си го взимат мохамеданите, тая седмица и без това били имали Курбан Байрям :bigok Пък после да не се окаже, че ще участва в освежителния ремонт на Панчарево.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 4:14 pm 
Аватар

Glarusa_ot_Malta написа:
свине умрете 27ми 72 написа:

Изненади като с Хаселбенк, Тристан и т.н. ли? :smt031 :lol:

Нямам предвид това,но имам вяра на Н.В ,че ще се справи задоволително със селекцията,и в момента да си мислим ,че напролет ще има пак "дървета" и т.н е неоснователно....Журналята до края на Декември съм сигурен,че ще изброят 2376735127 футболисти ,които сме купили или уредили :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 4:56 pm 
Аватар

С това доверие в Гонзо ще каже човек, че някой друг е докарал Миро в Левски.
Селекцията зависи най-вече от парите които ще се вложат в нея и чак след това от това кой я прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 5:19 pm 
Аватар

То да беше само този Миро, с мед да го мажеш ама ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 6:18 pm 

3941 написа:
С това доверие в Гонзо ще каже човек, че някой друг е докарал Миро в Левски.
Селекцията зависи най-вече от парите които ще се вложат в нея и чак след това от това кой я прави.

Аз точно това имам предвид. На всички ни е ясно, че Карвальо не е Гарата.

Само, че заместника на Гарата се определя от наличните средства, а май само Карвальо и такива като него са ни по джоба.

Гонзо да се пуска по холандската първа и втора дивизия и да награби от там един нападател-свободен агент. Мен ме кефи примерно Коен ван дер Бийзен от "Го Ахед Ийгълс".

Някой тук беше набелязал Бахин от португалския Трофензе (или както там му беше името на този отбор).

Нека връзкарите от форума да пуснат по една муха на Ясен и Гонзо за да има пълен член за свинете и тази пролет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 6:26 pm 
Аватар

Към момента най-добрия защитник в първенството е Хайри от Чернопорец. Тара и Гонзо ако искат действително да подсилят отбора, да се ориентират към тоя...Чувам, че нещо се говори за Крачунов от Коко Пд, ама нов Иво Иванов не ни трябва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 6:27 pm 

STALKER написа:
Към момента най-добрия защитник в първенството е Хайри от Чернопорец. Тара и Гонзо ако искат действително да подсилят отбора, да се ориентират към тоя...Чувам, че нещо се говори за Крачунов от Коко Пд, ама нов Иво Иванов не ни трябва

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 7:07 pm 
Аватар

Пари за покупки от:

-свин (не че има кой да купиш);
-селтекс;
-красиморец...

нЕма... :smt006

Изключвам дълбоките им резерви като Мишо Венков, ест... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 7:22 pm 
Аватар

Е то това е ясно и на децата, не знам обаче що броиш, че Венков е "с пари" .... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 7:23 pm 
Аватар

е нали ще продадем Гарата за 5 милиона марки, долари и злато :blass или господин Батков вече ги е разпределил за текущите нужди на школата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 10:09 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Тоя БазЕл не е нищо особено. Дембеле е друга бира. И на двамата съм гледал мачове в Локо (Пд), за сравнение не може да става дума.

Не съм съгласен с теб :smt006 Да наистина сравнение между Гара и Декарвальо не може да се прави, но пък съм на мнение, че към момента - Гара, Декарвальо и Муса Койта са тримата най-добри нападатели у нас и са с класа над останалите :smt006 За съжаление и тримата са черни, което не кореспондира с чистия арийски произход и крайно-десните възгледи на средностатистическия запалянко :bigok Та ако наистина се търси заместник на Гара от България, според мен трябва да е един от двамата останали :smt006, а показателно е че единственият българин който ме впечатлява е приятеля по кибабчИта на Серем:лайно - Ники Божов :bigok, който е на 33 години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 10:11 pm 

Toя Муса де играй, за пръв път го чувам? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 10:14 pm 
Аватар

Черноморец :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 10:18 pm 

Сигурно е вкарал чутовните 2-3 гола, те имат общо с 2 по-малко от Гара :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 10:23 pm 
Аватар

Той и Гарата имаше само 5 гола миналата година :smt006 Просто казах, че ме впечатли, има физика, бързина , силен удар :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:07 pm 

Проверих го, има 1 гол засега, миналия сезон е играл в Генк, а преди това в белгийски и френски отбори от Б и В група. Сетих се и за кой става въпрос, на контролата с Черноморец ми направи впечатление, че е копие на Гара. :bigok
Васил Карвальо ми харесва на мен, дано да го вземем ние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 3:33 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Morning Glory написа:
Тоя БазЕл не е нищо особено. Дембеле е друга бира. И на двамата съм гледал мачове в Локо (Пд), за сравнение не може да става дума.

Не съм съгласен с теб :smt006 Да наистина сравнение между Гара и Декарвальо не може да се прави, но пък съм на мнение, че към момента - Гара, Декарвальо и Муса Койта са тримата най-добри нападатели у нас и са с класа над останалите :smt006 За съжаление и тримата са черни, което не кореспондира с чистия арийски произход и крайно-десните възгледи на средностатистическия запалянко :bigok Та ако наистина се търси заместник на Гара от България, според мен трябва да е един от двамата останали :smt006,

+1

Но от тях само Де Карвальо реално може да дойде на Герена....

От черноморец, Ловеч и Славия е абсурдно да вземем играч предвид цените който ще им искат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 4:35 am 

Титан-ите мамят Локо Пд за Карвальо, трансферът пропада
16 ноември 2010 17:20
Матушев потвърди: Базил няма да ходи на Армията
лит(*кс-етрополе няма да взима нападателя на Локомотив Пловдив – Базил де Карвальо, разбра donbalon.eu.

Собствениците от „Титан“ се опитали да „ужилят“ смърфовете с трансфера на сенегалеца. Пловдивчани първоначално се навили да пуснат своя играч на „Българска армия“ при условието, че получат 250 000 евро и 20% от правата му. Босовете на червените обаче искали сумата да се плаща разсрочено, а това моментално стопирало продажбата. Нованата на DB потвърди и старши треньорът на черно-белите Неделчо Матушев, в лично интервю за сайта ни.

"Няма вариант Карвальо да ходи на Армията. Той е наш играч и няма да ходи никъде", заяви наставникът на пловдивчани в ексклузивно интервю за donbalon.eu. "Към момента това, което мога да ви кажа е, че Базил тренира пълноценно с нас", категоричен бе треньорът.

DB научи, че от Локомотив желаели сумата да бъде изплатена накуп, тъй като не искат да си патят като Пирин Благоевград и Сливен, които още не са си получили парите от сделки с Кралете на боклука. От лит(*кс-етрополе мотаят орлетата и воеводите вече втори сезон за стари трансфери, а двата клуба изпитват сериозни финансови затруднения главно заради лъжите от Армията.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]