[az] написа:
Croopev написа:
Една критика трябва да бъде подсигурена с експертност. Трябва да се знаят реалностите. Критика към картите или екипа може да има, ако си напълно запознат с това какво става и как става. В случая тази експертност я притежават само хората, които са помагали за съответната кауза.
Тва е пълна глупост и не знам дали осъзнаваш колко смешно звучи.Тук не става въпрос за критика на некви научни изледвания от един експерт към друг.Става въпрос за продукти,които се предлагат на една голяма маса фенове и в крайна сметка най-важното е на тях да им се хареса.Ти политик ли си,че да недоволстваш от състоянието на България?Треньор ли си,че да имаш правото да недоволстваш,че в Левски не се играе футбол от години и се правят безумни селекции?Не може сериозно да влезеш във форум на футболен отбор и да очакваш нещо различно от 5 реда изказване на мнения от различни хора,и да,не са професионалисти и експерти.
Croopev написа:
Това тук го определяте като изразяване на мнение. Това си е така. В повечето случаи тук, обаче, тези мнения са меко казано нелепи, абсурдни и неуважителни. Не знам дали ви е трудно да го разберете, или просто се правите на инати.
Далеч не са толкова зле нещата,особено пък точно в тоя форум,но всичко се преувеличава и явно си много чувствителен.Сега пак за едно голямо нищо стана спорът на Търговище,ИРР,Макето и т.н.
Croopev написа:
Не си мислете, че като се каже някаква нечовешка глупост сте имунизирани от това някой да се изкаже против нея. Няма как да стане.
Съмнявам се някой да си мисли,че е имунизиран,а едва ли на някой му пука особено дали си се изказал против него във форума,но просто е безсмислено,а понякога покрай тъпите мнения се скача и на нормални такива.
Пак с първия абзац показа, че очевидно отказваш или не не можеш да четеш. Ако прочетеш въобще нещо, пък си го изкривяваш в своята си призма, за да "докажеш" твърдението си. Къде съм казал, че нямаш право да се оплакваш и да недоволстваш?! Като си почнал да си измисляш, да почна и аз освен? Хващаш се за думата експертност, в чийто смисъл съм вложил доста различно значение.
Става доста нискоинтелигентен разговор така и аз не искам да съм част от него.
П.С
И да, определено съм чувствителен към дебилщината, какъвто и цвят тя да има. През кура ми е кой ми чете мнението и кой колко го ебе за него.
И малко по-леко определяй кое е смешно и кое не, за да не започна и аз. Писах ти с най-добронамерен тон, а ти се заяждаш.