forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 10:57 am 
Аватар

Не вЕрвам ни на закони, ни на факсове, телеграми и факсимилета.
Законът няма никакво върховенство тук и докато не ги видя да се гърчат и пак да псуват Дришата, няма да повярвам.

Баба ви Дора могат да я "посъветват" да не си върши работата точно за един час. Освен ако зад нея не стои говедото Череп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:00 am 
Аватар

Това писмо трябва да е до цдна на Дора Милева, а не на Дришата? :smt017

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:02 am 
Аватар

Този факс е точно никакъв. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:12 am 
Аватар

Активно мероприятие на Тирион си е това. За стягане на редиците от орки преди финалният щурм за базите, срещу Баба Дора и говедото Череп. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:15 am 
И аз така го виждам. Трябва още по-яростно да се обединят и да посочат врага, щото явно нещо с базите и емблемата куцука и ще трябва още по-масирана да е свинската атака и пропаганда. Ще има и пародийна пресконференция, на която джуджето драматично и сърцераздирателно ще пита еничарите "С мен ли сте? Вярвате ли ми? Ще се борим ли докрай?","Че иначе си заминавам!".

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:20 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
И аз така го виждам. Трябва още по-яростно да се обединят и да посочат врага, щото явно нещо с базите и емблемата куцука и ще трябва още по-масирана да е свинската атака и пропаганда. Ще има и пародийна пресконференция, на която джуджето драматично и сърцераздирателно ще пита еничарите "С мен ли сте? Вярвате ли ми? Ще се борим ли докрай?","Че иначе си заминавам!".

По скоро ще е нещо от рода: "Страхуват ли ви БФС? Страхуват ли ви говедата? Ако сте с мен ще ги изметем!" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:22 am 
Аватар

Fritz написа:
Oachkatzlschwoaf написа:

По скоро ще е нещо от рода: "Страхуват ли ви БФС? Страхуват ли ви говедата? Ако сте с мен ще ги изметем!" :loser2

Задължително говедата ще имат огромна роля в "опита за дезорганизация" на оранжевите чети на джуджето. Червена.... опс, оранжева bAlgaria ще се обедини!!!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:22 am 
Именно! ДПС и прасетата имат горе-долу един и същ електорат, като интелект и светоусещане. Та ДПС цяла държава завзеха на този принцип и с тази реторика, че прасетата един стадион и керлива емблема ли няма да си вземат?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:28 am 
Аватар

Има много мазно интервю в Блиц с Юли Москов, който май беше прасе, в което си казва, че само г-н Божкова може да се справи със Цифка

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:29 am 
Аватар

Ако това е ФАКСА, с главно Ф, то в него няма нищо за допускането на изродчето в Дришата лига. Явно наистина пресконференцията е по-скоро за базите и емблемата и всички гореописани причини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:34 am 

Градев още вчера беше разбрал отнякъде, че въпросният факс е за тоя негер Спрокел, но проблемът с ФИФА бил огромен.

На мен иначе ми е много интересно как от БФС ще обяснят на ФИФА, която им иска очевидно някаква информация, че тия дето се представят за чурка всъщност не са тая чурка вече, а са друга чурка, която преди е била литекс ловеч. :lol:
И като им налагат наказания за неплащане по арбитражните дела как ще обяснят, че всъщност не трябва да се налагат наказания на чурка по гореизброените причини.

Иначе е очевидно, че джуджето прави някакво активно мероприятие, ще видим каква му е целта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:52 am 

Добре де, за какво са им тия бази, хотели ли ще строят, милиони ли ще направят от хотелите? :smt017

Нито са някакви ебемти предприемачите, нито са някакви умове - искат да построят разни сгради и да изперат пари ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 11:59 am 
Аватар

А в края на краищата каква е разликата между тая схема с чорбарите и това, което се случи с Велбъжд, Коматево, бирой и прочее и прочее? :smt017 Сериозно почвам да си мисля, че на УЕФА им е през шнура за това какво си правим тука, щото просто нито участваме адекватно в някакви турнири, нито някой изобщо знае, че съществуваме. Много важно дали във втория предварителен кръг на ЛЕ, който се играе дори по време на европейското, ще отпадне Славия, ЦДНА-Етрополе-Долно Микре или някой друг. Тия мачове се играят и без друго пред пет човека, я ги дава някоя местна кабеларка, я не и като цяло на никой не му дреме. След две-три седмици ще дойдат отборите с истински професионални футболисти и ще заметат и малкото останали тичмчета от нашата черга - инак, симпатични читалищни дейци. :strkstrk

Все едно да седнат да се занимават с някаква подобна гавра в андорското първенство :bigok . Дали Санта Колума всъщност не играе вместо Луситанос и просто не си е сменила името - на кой му дреме, да си правят каквото си щат. Още повече, че според мен с документите са ги изгладили достатъчно нещата, за да си затворят очите УЕФА за някоя и друга малка нередност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 12:01 pm 
Аватар

Omraz написа:
Градев още вчера беше разбрал отнякъде, че въпросният факс е за тоя негер Спрокел, но проблемът с ФИФА бил огромен.

На мен иначе ми е много интересно как от БФС ще обяснят на ФИФА, която им иска очевидно някаква информация, че тия дето се представят за чурка всъщност не са тая чурка вече, а са друга чурка, която преди е била литекс ловеч. :lol:
И като им налагат наказания за неплащане по арбитражните дела как ще обяснят, че всъщност не трябва да се налагат наказания на чурка по гореизброените причини.

Иначе е очевидно, че джуджето прави някакво активно мероприятие, ще видим каква му е целта.

Ще ми се да вярвам на около 10% от нещата дето си плямпа, ама вече и "добър ден да каже", винаги се гледа къде е слънцето.

Наглед ненарушими закони се погазват, но той ни гарантира, че ще ги чука. И не виждаме да става нещо.

Много ще е интересно за базите и земята как ще ги откраднат. Върховният покровител на престъпниците в държавата им е обещал и явно има как.

Черепа уж е голям мозък и играч, ама май един късотруп крадец на ДДС ще го надцака. Освен да пати на няколко човека с Драгунов и калашници не виждам как ще си разреши този проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 12:08 pm 

Разликата е точно във факсове като този и в пасивите, които има чурка вследствие на осъдителни решения на арбитражите на ФИФА и УЕФА, по които не са си платили.
Т.е. увреждат хората, които са си платили на ФИФА и УЕФА за правосъдие и са спечелили дела.

Скоро Фифа ще им наложи поредното наказание и на БФС ще се наложи да обясняват, че тая чурка София е друга и не е същата и са го направили щото Бейко им е наредил така да стане.

Големият минус на Градев е, че троли твърде много. Иначе 90 % от това, което казва е вярно, не 10. Просто не слага в уравнението фактора "Бейко нареди".

Не ми се влиза в спорове и не искам да оборвам никой, защото сега наистина изглежда, че в крайна сметка джуджето и неандерталци като Дърпат са си постигнали целта и ще ликуват.
Аз обаче продължавам да смятам, че в крайна сметка тяхното няма да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 12:10 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Това писмо трябва да е до цдна на Дора Милева, а не на Дришата? :smt017

Може и ФИФА да ги е припознала :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 12:18 pm 
Аватар

Omraz написа:
Разликата е точно във факсове като този и в пасивите, които има чурка вследствие на осъдителни решения на арбитражите на ФИФА и УЕФА, по които не са си платили.
Т.е. увреждат хората, които са си платили на ФИФА и УЕФА за правосъдие и са спечелили дела.

Скоро Фифа ще им наложи поредното наказание и на БФС ще се наложи да обясняват, че тая чурка София е друга и не е същата и са го направили щото Бейко им е наредил така да стане.

Големият минус на Градев е, че троли твърде много. Иначе 90 % от това, което казва е вярно, не 10. Просто не слага в уравнението фактора "Бейко нареди".

Не ми се влиза в спорове и не искам да оборвам никой, защото сега наистина изглежда, че в крайна сметка джуджето и неандерталци като Дърпат са си постигнали целта и ще ликуват.
Аз обаче продължавам да смятам, че в крайна сметка тяхното няма да стане.

Е, то няма какво да спориме, то стискам палци ти да си прав, а не аз. :lol:

Ама по тая логика едва ли Ботев Пловдив на Христолов (или какъвто беше там) не е имало задължения примерно. В крайна сметка тези, които имат да взимат пари от цдна, си имат взаимоотношения с ПФК цдна АД, Литекс нямат нищо общо. А че Литекс са си решили да се кръстят цдна-София и да се преместят след някакви обединения - това какво променя?

Чорбата ще си поеме по пътя на всяко фалирало дружество - разпродаване на активи и чао. А Литекс, както се прекръстваха едно време на Ловеч, така могат да си се прекръстят и на "Доброто духче Каспър", или на цдна-София, или на квото си решат. А УЕФА кво ги ебе дали местния тука министър ще им даде да играят на тоя или на оня стадион, собственост на държавата, тъй или иначе, или пък дали Дарпатов ще ходи да вика за тях или за някой друг? За съжаление ми се струва, че ще си мине схемата на принципа нито нас ни ебе за законите, нито законите ги ебе за нас. :?

------

То, в тоя ред на мисли, в момента няма ли някакъв отбор, който се казва "Литекс", от Ловеч е, и играе с лиценза на не знам си кой в Б или във В група? Тя цялата ни работа е такава.

Последна промяна thegboy на Вто Юли 12, 2016 12:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 12:19 pm 

Спирам дискусия, не ми се обяснява. Предстои да видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 1:22 pm 
Аватар

Важното е да сме живи и здрави :lol: :smt005 :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 1:31 pm 
Аватар

:smt007 :smt005
Поне се правят някакви колажи с тия три мозъчни клетки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 1:32 pm 

Кво толкова има да го надцаква.

Купил си е чорбари и журналисти.

Зарков вече подкара статиите за невиждани погроми утре в София.

Сега ББ ще се прибере от Иран и утре на МС ще нареди на Красен да им дава стадиона.

Това, че ние нямаме медийна машина си е наш проблем.

Иначе Иван и Андрей бяха уникални професионалисти в сферата си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 1:37 pm 

Плана е прост! ФИФА чука БФС за всички погазени правила.Бейко, като стар Левскар сам е доложил на ФИФА, че се е намесил, докато в същото време обещава на свинете звездите и луната и те му лапат хоята. Следва изхвърляне на всичките ни отбори и националния от всички мачове. Надига се огромен вой от всички клубове в БГ, че заради БФС и техните далавери всички страдат. Ганчев се насира и скоропостижно закрива Лиска. Перуката, Насо и другите мърши от БФС биват изритани.Синият октопод се нанася в БФС и за 1000 години напред сме лелката за водата с козирката.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 1:39 pm 
Аватар

Не е само до купуване на журналисти/ибрикчии тая работа. :smt006 Споразумение със Слънцето (Коеот му беше враг до скоро) не става току-така с няколко статии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 1:39 pm 

Цитат:
УЕФА кво ги ебе дали местния тука министър ще им даде да играят на тоя или на оня стадион, собственост на държавата, тъй или иначе, или пък дали Дарпатов ще ходи да вика за тях или за някой друг?

Намеса на държавата във футболните дейности е забранена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 1:52 pm 
Аватар

Ларс Фредрик Рисп написа:
Цитат:
УЕФА кво ги ебе дали местния тука министър ще им даде да играят на тоя или на оня стадион, собственост на държавата, тъй или иначе, или пък дали Дарпатов ще ходи да вика за тях или за някой друг?

Намеса на държавата във футболните дейности е забранена.

Тук е много важно да се изясни същността на това понятие. Предоставянето на стадион, според мен не е вмешателство (общински стадиони много). Забраната е по отношение на чиесто футболните неща - класиране, съдии, мачове и т.н.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 2:20 pm 
Аватар

Нямам идея какво са ги питали с тия писма, ама някой в ГФС май се чуди какво да отговаря. Шефчео им беше на Францията и тука няма кой да напише един мейл.
Иначе, схемата е един път. Всички наказания на старата чурка, всички титли за Чавдар. :strkstrk
Да умират по кофите всичките!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 2:20 pm 

Цитат:
Червени Ескадрони Банкя също сме сто процента зад Гришата.Няма значение,че сме четири човека.Петия Милен почина,лека му пръст.Важното е подкрепа да има.Сега очаквам позицията на нашите братя от Терор Корпс Пасарел.

:cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 2:27 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 2:30 pm 
Аватар

Тва все едно макето го е писал :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2016 2:31 pm 
Аватар

Терор корпс хахахаха

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]