forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 3:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 12:01 pm 

Някой да извади статистика за Путин лигата, че май там са доста разнообразни :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 12:27 pm 

доволна сбирка ще има за юнайтед днеска :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 1:28 pm 
Site Admin
Аватар

air_J написа:
Е то по тази логика най-тъпото първенство в света е английското, защото всяка година Манчестър Юнайтед стават шампиони. :bigok И само за информация в последните вече над 20 години в Англия шампиони са ставали точно 4 отбора - Манчестър Юнайтед, Блекбърн, Арсенал и Челси. Чудовищна бройка, нали? За същият период от време в Испания шампиони са ставали същата бройка отбори - Реал, Барселона, Валенсия и Депортиво - найс, а? :bigok
Германското първенство пък направо трябва да се отпише, защото там веднъж на 5 години Байерн пуска аванта най-често на Дортмунд. Френското първенство доскоро се печелеше само от Лион, а италианското от Интер. :bigok
Всъщност, май и в Германия и Италия за последните 20 години има по 4 различни шампиона (съответно Байерн, Кайзерслаутерн, Волфсбург и Дортмунд в Германия, и Интер, Милан, Ювентус и Лацио в Италия). Възможно е и да греша, защото не помня дали и Рома по едно време не станаха шампиони, но като цяло тенденцията във всяко първенство е все едни и същи отбори да печелят, и най-голямо разнообразие май има в Италия (с изключение на доминацията на Интер), не знам защо в хората остава впечатлението, че едва ли не в Англия е най-оспорвано първенството? :smt017
П.С.> Аз този сезон да съм изпуснал не повече от 2-3 мача на Барселона от първенството и не мога да се сетя за повече от 2-3 подпирания, а епизодите на "Дързост и красота" определено са доста повече. :bigok

Да не говорим,че испанските отбори поне тези от елита играят хубав,бърз и техничен футбол приятен за гледане макар,че накрая почти винаги губят мача срещу Реал или Барса.А ако гледаш Пакистанчестър и Стоук?Или Лузерпул и Евертън?Кюскане,ритане,червени картони,линейки,кръв и безброй много центрирания. :lol: Е на мен лично ми е по-приятно да гледам Бетис-Реал въпреки,че се знае почти на 100% кой ще е победителя отколкото кюскането на някой аМглийски мач. :lol: А и тва за Испания,че там има само два отбора а другите са едва ли не на ниво Б група е страшен мит. :bigok Билбао като са на 30 точки зад Мадрид дали не разпориха анално Пакистанчестър онзи ден. :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 2:02 pm 
Аватар

На Манчестър им беше през кура за ЛЕ :smt006 Испанското преди 7-8 години беше яко, сега е отврат. Победа на Валенсия на Педал или Пръца не съм виждал от сумати време, същото е и със Севиля, Атлетико Мадрид и жАлтата пут водница. Да не говорим и за съдиите, които са по-големи педераси и от тези в Англия.
В момента английското е номер едно и за това говори и рейтинга, след него се нареждат швабското и френското.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 2:03 pm 
Аватар

air_J написа:
Е то по тази логика най-тъпото първенство в света е английското, защото всяка година Манчестър Юнайтед стават шампиони. :bigok И само за информация в последните вече над 20 години в Англия шампиони са ставали точно 4 отбора - Манчестър Юнайтед, Блекбърн, Арсенал и Челси. Чудовищна бройка, нали? За същият период от време в Испания шампиони са ставали същата бройка отбори - Реал, Барселона, Валенсия и Депортиво - найс, а? :bigok
Германското първенство пък направо трябва да се отпише, защото там веднъж на 5 години Байерн пуска аванта най-често на Дортмунд. Френското първенство доскоро се печелеше само от Лион, а италианското от Интер. :bigok
Всъщност, май и в Германия и Италия за последните 20 години има по 4 различни шампиона (съответно Байерн, Кайзерслаутерн, Волфсбург и Дортмунд в Германия, и Интер, Милан, Ювентус и Лацио в Италия). Възможно е и да греша, защото не помня дали и Рома по едно време не станаха шампиони, но като цяло тенденцията във всяко първенство е все едни и същи отбори да печелят, и най-голямо разнообразие май има в Италия (с изключение на доминацията на Интер), не знам защо в хората остава впечатлението, че едва ли не в Англия е най-оспорвано първенството? :smt017
П.С.> Аз този сезон да съм изпуснал не повече от 2-3 мача на Барселона от първенството и не мога да се сетя за повече от 2-3 подпирания, а епизодите на "Дързост и красота" определено са доста повече. :bigok

Забрави Вердер и Щутгарт. И те станаха шампиони наскоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 3:23 pm 
Аватар

Да, възможно е да съм ги забравил, но това само потвърждава тезата ми, че английското първенство изобщо не е чак толкова оспорвано, колкото се опитват да го изкарат. То даже сега като ме коригирахте с шампионите на Германия, Италия и Испания излиза, че за последните 20 години има най-малко отбори, ставали шампиони във... Англия!?! :smt005
П.С.> Е, не съм ГА, ама наистина вярвам, че тази година Реал са определени да станат шампоиони, както и вярвам, че Реал Мадрид са отбора на всички власти в Испания. :bigok Между другото, във форума на Барселона има някои момчета, дето наистина са брутално във филма, та в сравнение с тях дори и самият ГА би изглеждал като логично говорещ философ. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 3:57 pm 
Аватар

В Бундеслигата последните 10г. 5 различни отбора станаха шампиони- Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Щутгарт, Бердер Бремен и Волфсбург. Това е без аналог в другите водещи първенства :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 4:14 pm 
Аватар

A колко немски отбори спечелиха ШЛ последните 10г :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 4:18 pm 
Аватар

Бундеслигата определено е най-оспорваното първенство с най-много публика средно на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 4:49 pm 
Аватар

Ти кажи на някой в Билбао, че са испански отбор, пък да видим ще си тръгнеш ли жив :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 6:29 pm 
Аватар

Минавам само да отбележе дузпата за Юнайтед в 70-тата мин. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 6:37 pm 
Е как английското ще е най - доброто бре :lol: Всичките им отбори отпаднаха от ШЛ, без Челси, ама и те са наред.. В Лига Европа, същото е на път да се случи, Ман сити на първо място във Висшата Лига с милионна селекция, размазан от Спортинг :lol: Не виждам примерно испанското с какво отстъпва на английското? Да не говорим за Базел и Билбао - средняшки отбори, щоито се подиграха буквално с един от претендентите за шампион Ман Юнайтед... :8)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 6:43 pm 
Аватар

Шити ядоха бахура...ако САФ стане шампоАн с тая циркова трупа да закриват селската им ВЛ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 6:47 pm 
Аватар

Сити бяха ебнати от жена :bigok Шон Меси. :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 6:47 pm 
Аватар

Абе че последните 2-3 години английските отбори малко поизпуснаха парата-така е,но преди това 3 поредни години ако не се лъжа на 1/2 финалите на шампионската имаше по 3 английски ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 7:01 pm 
Английските отбори съдържат в себе си един от най-характерните английски гени - непълноценност :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 7:28 pm 
Аватар

Понякога замисляте ли се нашият футбол какъв е, че се подиграваме точно на английският? :smt003 Смисъл малко ставаме жалки като го правим(имам в предвид, че вие ставате жалки щото аз не го правя) :bigok Иначе мадамата с големият нос яко наказа Сити... голям кеф :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 8:04 pm 
На мен А група ми е 394и394343 пъти по-интересна и циркова от около 98,872333% от мачовете в премиеркораба :smt006 А е ясно, че се ебаваме за ташака. Не мисля, че някой от нас е с мозъчната недаденост на чорбар, за да си мисли реално, че Монтана ако играе срещу Суонзи, примерно, ще им вземе поне хикс :smt006 Ебаваме се за спорта :wink: Кур за Англия!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 8:23 pm 
Аватар

Да бе ясно е за ебавките :wink: казах го щото аз лично предпочитам да гледам ВЛ поне играят истински футбол. От А група гледам само мачовете на Левски с някой изключения, но всеки си има предпочитания :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 8:33 pm 
Аватар

Това е защото не си гледам мачове от типа на Монтана-орки или Видима-Раковски-Калиакра :slap . Трудно си подават 2-3 паса, уникална битка по целия терен, най-вече изритване на топката и скачане и бутане в центъра. Накрая на мача 0-0 1-0 1-1 . Играчите като пребити, не могат да ходят, спукали 2-3 топки, публиката озверяла :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 9:04 pm 

Тук съм съгласен, че ВЛ не е успорвано първенство.То как да е успорвано като Ман. Юнайтед мачка всичко живо :bigok , чат пат пуска по някоя титличка на Арсенал и Челси, защото са по симпатични.За последните 20 години 12 титли. :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 9:58 pm 

Нашето първенство си е най- интересно!
Като гледам ВЛ, шампионска лига и не знам кво още ми се струва, че е някакъв театър. Футболиститеи само дето не ги гримират, ама то вече се навъдиха разни зализани дето само това им липсва...
Не си ли е то А регионална- шамари, ритници, бой по съдията, псувни.. Скука братче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 10:24 pm 
Аватар

Т. нар. "Висша Лига" навеки е опозорена от постоянното присъствие в нея на селските "Блекбърн" и "Нюкясъл", показали пълна неспособност да Онижат и облеят Ал Сесека - Ислям дори на свой терен. За недоразумението "Чернодробен басейн" изобщо не говоря. За Бога, че свинете на кочината следва да бъдат бити по дифолт дори от физкултурника Гошо Тодоров с помощта на снажният Мендоса и страшилището Тошко Колев!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 12:06 am 
Аватар

Планът, директивата и заверата на Дяволското ФА, гледам днеска е проработил на 99,88 процента :sm_cigar Кур за титлата де, смърт за модерният футбол, ал сесека, чернодробен басейн и байрям :bigok
А Аспиринчето не знам какво сравнява, но английските отбори имат 6 финала за ШЛ в последните 10 години, докато испанците са с 4, а швабите са с... 2 :smt002 Тва ще е първата (и последна :mrgreen: ) година в която английските отбори се осират толкова рано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 12:12 am 
Аватар

Прочее МУФК не са ми любимци, но поне на Съра шапка му свалям и съм доволен, че както е тръгнало злобно ще изклати служебния отличник Манчини :smt003
Кофти ли е - не, питам кофти ли е да ти изсипят арабелите два тона пачки за всевъзможни футбалери (та чак на един Тевес да не можеш място да намериш) и накрая да те шибат уелските миньори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:29 am 
Аватар

Anarion написа:
Прочее МУФК не са ми любимци, но поне на Съра шапка му свалям и съм доволен, че както е тръгнало злобно ще изклати служебния отличник Манчини :smt003
Кофти ли е - не, питам кофти ли е да ти изсипят арабелите два тона пачки за всевъзможни футбалери (та чак на един Тевес да не можеш място да намериш) и накрая да те шибат уелските миньори :bigok

Питай Мавриньо дето 3 сезоня му кихат по 300 милиона евра и едва тоя явно ще ставаш шампоани и то заради директивата :bigok

Иначе европейската директива е ясна - шампоани са Педал Артрит, Мухлян, Ьонайтед, Байрям и Левски :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:08 am 
Аватар

Insomnia написа:
tonko88 написа:
Планът, директивата и заверата на Дяволското ФА, гледам днеска е проработил на 99,88 процента :sm_cigar к.р за титлата де, смърт за модерният футбол, ал сесека, чернодробен басейн и байрям :bigok
А Аспиринчето не знам какво сравнява, но английските отбори имат 6 финала за ШЛ в последните 10 години, докато испанците са с 4, а швабите са с... 2 :smt002 Тва ще е първата (и последна :mrgreen: ) година в която английските отбори се осират толкова рано.

Ако ще си говорим за успеваемост:

Англия - 6 финала и 2 купи. :smt031
Испания - 4 финала и 4 купи :loser2
Италия - 4 финала и 3 купи :smt006

Официалните дългове на ВЛ са около 5 млрд лири. Ако 50% от тези пари бяха похарчени по предназначение, т.е. да се развива РЕАЛНО футбола в страната, то Англия щеше да има поне 1 титла на СП и/или ЕП и някъде към 5-6 КЕШ-а в последните 10 години. Щеше да е години напред пред останалите държави. А сега какво се получава? Цялата ВЛ е една голяма далавера. Всички по веригата печелят (мениджъри, футболни агенти, футболисти, футболни деятели от ФА) основните губещи са фенове и самите отбори като търговски дружества, чиито баланси са все повече на червено от огромните ежегодни разходи, които уж отиват за развитие на футбола. Правят се бомбастични трансфери за все по-доказани дървета по утвърдена схема. С голяма комисионна за мениджъра, който купува и всички останали по веригата. Няма как да бъда убеден, че Анди Керъл може да струва 35 млн. лири. Почти няма нападател в света, при който, ако се ударят 35 млн. лири в масата да откаже на Ливърпул пък бил той Кавани, Ибрахимович или Йоренте (Льоренте бах ли майка му как се изговаря?). Говорим за доказан нападател. Не за очевадна далавера. 35 млн. лири сигурно е бюджета на Атлетик Билбао, който идва и прави диви и щастливи МЮ на соб. им стадион. Стюарт Даунинг - 18 млн. лири. Този играч не знам как изглежда, а струва толкова много пари. Има още доста знайни и незнайни примери. И това е само една малка част от натрупването на огромни дългове в английските отбори. Четох някъде, че тези дългове представляват около 60% от всички дългове на фут. отбори в Европа.
И в резултат какво имаме - 2 КЕШ-а за 10 години. Никакъв английски нац. отбор. От толкова много похарчени пари няма кой да играе за 3те лъва. Няма играч от световна класа като изкл. Руни.
В същото време уж корумпиарни държави като Бразилия, Аржентина, Уругвай, Испания, Италия, Португалия бълват играчи § футбол. Уж по-малко корумпирани като Германия § Холандия бълват играчи § футбол. И там има комисионни, и там има корупция, по-малко пари се харчат, но реално отиват за развитие на футбола, футболисти, треньори и тн.
ВЛ е една бомбастична реклама, която прави всичко друго, но не и футбол.
Преди 25 години, когато клубните отбори бяха наказани англичаните имаха фантастичен нац. отбор. Помня им почти целия тит. състав (от СП'86 и СП'90), имаха доста добри играчи и то на фона на всички рестрикции от страна на УЕФА. А сега само 1 Рууни им остана. Нямат играчи, нямат дори 1 треньор от ранга на Сър Боби Робсън.
И тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:30 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Прикачени файлове:
vlcsnap-2012-03-12-09h30m03s233.png
vlcsnap-2012-03-12-09h30m03s233.png [ 369.7 KiB | Прегледано 2975 пъти ]

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:44 am 
Аватар

В момента Кратун гледа репортаж от Суонзи Село - манчестър село. Точи лиги и се самоопитпва, като явно изпитва невъобтразим кеф. :joint2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:19 am 
Аватар

В интерес на истината изобщо не ми дреме колко точно са на загуба английските клубове и какви дългове имат. Мен ме интересува като си пусна диемата да гледам зрелища, а определени мачовете от ВЛ са такива. Бързи, динамични... с много атаки и голове в двете врати. Предпочитам да гледам Тотнъм - Челси вместо Валенсия - Атлетико Мадрид. Всеки си има предпочитания :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]