forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 5:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1705 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 57  Следваща

Харесват ли ви новите екипи?
Ще си взема! 13%  13%  [ 46 ]
Да, харесват ми, но имам забележки. 43%  43%  [ 151 ]
Не ми харесват изобщо! 38%  38%  [ 135 ]
Все ми е тая! 6%  6%  [ 22 ]
Общо гласове : 354
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:00 am 
Аватар

Ей такъв трябва да е и нашият екип - Адидас и Газпром :smt007 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:03 am 
Аватар

то е ясно, че няма да има никакви промени...затова купувайте това, което е в момента и твай...ма 100 кинта са и е цифра за маса народ.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:05 am 
Аватар

Тая година изобщо не можем да се оплачем. Играем с възможно най-актуалното на една от 3-те водещи марки. Ползваме екип, какъвто ще ползват- Дортмунд, Щутгарт, Рейнджърс... Честно казано нашия вариант ми харесва повече от тези на гореизброените, като изключим Рейнджърс, може би.

targovishte написа:
то е ясно, че няма да има никакви промени...затова купувайте това, което е в момента и твай...ма 100 кинта са и е цифра за маса народ.... :smt006

85, всички имаме приятели с карти :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:47 am 
@az
Къде прочете да съм казал че НЕ се използва? Вече се използва рядко, защото има още 100 различни варианта освен бродерия.

A иначе, каквито и да бъдат, колкото и да струват, винаги ще се намерят хора, които да намерят кусур и да плюят.
Аз питам следното: Ние като фенове с какво помогнахме да имаме по-добър екип?Какво направихме, за да се чуе нашето мнение?С какво помогнахме да се вдигнат продажбите на фланелки през изминалите сезони?Какво освен псувни и клетви сме дали на тоя клуб и на работещите в него, за да имаме основание да искаме?

И на последния въпрос помислете, преди да кажете, че сте Левскари, че ходите на стадиона.Защото това не е достатъчно :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:53 am 
Аватар

Пума определено правят бродерия - клипчето вдясно http://www.rangers.co.uk/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:57 am 
niki87 написа:

кой е казал, че НЕ правят?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:58 am 
Аватар

IRR написа:
@az
Къде прочете да съм казал че НЕ се използва? Вече се използва рядко, защото има още 100 различни варианта освен бродерия.

A иначе, каквито и да бъдат, колкото и да струват, винаги ще се намерят хора, които да намерят кусур и да плюят.
Аз питам следното: Ние като фенове с какво помогнахме да имаме по-добър екип?Какво направихме, за да се чуе нашето мнение?С какво помогнахме да се вдигнат продажбите на фланелки през изминалите сезони?Какво освен псувни и клетви сме дали на тоя клуб и на работещите в него, за да имаме основание да искаме?

И на последния въпрос помислете, преди да кажете, че сте Левскари, че ходите на стадиона.Защото това не е достатъчно :wink:

аз лично с нищо и ме е срам от този факт..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 1:01 am 
Аватар

IRR написа:
niki87 написа:

кой е казал, че НЕ правят?

На предната страница си написал, че не се ползват.
Да не задълбаваме в тия глупости. Имаме много хубав екип, благодарности на замесените и догодина още по-хубав!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 1:02 am 
Мен не ме интересува дали те е срам или не :wink: Чудя се как хора като теб дават акъл, без да са положили 0,1% усилие в правилната посока.
После реви, че ти е скъп.Реви, че не е бродерия.Реви, че не е по поръчка.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 1:15 am 
Аватар

IRR написа:
Мен не ме интересува дали те е срам или не :wink: Чудя се как хора като теб дават акъл, без да са положили 0,1% усилие в правилната посока.
После реви, че ти е скъп.Реви, че не е бродерия.Реви, че не е по поръчка.

пич...когато ми беше времето...съм дал достатъчно...но сега да ти обяснявам е излишно... :wink:
сега мога единствено да възпитавам сина си да обича този отбор...да ходя по мачове, когато мога...да купувам екипи...това, което ми предложат...да пускам по някой лев за този наш клуб...това мога...и да...когато нещо не ми харесва...мога да си кажа мнението...ти какво имаш всичко това против?
сега е вашето време...действайте...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 1:22 am 
Аватар

Екстра си е екипчето, днес имах възможността да го разгледам подробно. Единствено двата спонсора осират леко пейзажа, ама с един и то Газпром нещата заспиват :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 1:30 am 
Имам против начина, по който се случват нещата.И имам против безразборното плюене и мрънкане.За да вземеш, трябва да дадеш.Отдавна е казано!
В белите страни, хората си обичат и подкрепят клубовете, независимо от всичко.Помагат му когато и с каквото се налага.Примери безброй.
Конкретно за екипите, последния пример е "покривката' на Юнайтед.Гарантирам, че са продали няколко милиона, независимо от грозната визия.Това е защото хората си обичат клуба и искат да са съпричастни с него.
Ние, понеже безкрайно много обичаме ФК Левски от София, постоянно мрънкаме за всичко!Билетите скъпи, екипите скъпи, абонаментните карти скъпи.Защо с една абонаментна карта вече няма да може да влизат няколко души... :ohmygod
Но същевременно искаме, ултра яки екипи, супер яки и удобни карти, а и евтини, искаме добри играчи, искаме хубав стадион...Тия неща не са съвместими.Когато обичаш нещо, го отстояваш.Ако ще и 500 лв да е фланелката, ще си я купиш ако ти е на сърце.В живота няма "немога", има само "не искам".
И последно, не казвам, че не трябва да има коментари и спорове.В спора се ражда истината.Но тук всичко е извън всякакви граници.Уж форума трябва да е място за градивни неща..но аз такова нещо не виждам.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 1:36 am 
Аватар

Отговарям ти веднага, единствено за себе си....купих си карта...макар че едва ли ще мога да гледам и 5 мача, по независещи от мен причини...утре ще си купя и екипа...и то два броя...ако има и детски и за сина ми ще купя...ще бъда на стадиона, както винаги съм бил...подкрепям и всяка инициатива...купувам шалове, подарявам пари, когато има такива инициативи...от какво си недоволен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 1:49 am 
Пич, не ми давай отчет.Прави каквото намериш за добре.Би трябвало да знаеш, че мрънкането първо е женска черта.След това, с твоите писания влияеш на по-малките, а това не е добре.
Недоволен съм от огромния и постоянен негативизъм.Написах ти го преди малко.Нито ми се спори, нито ми се повтаря едно и също.
Разбери, че всичко на тоя свят може да стане, стига да се натиска достатъчно здраво.Ние се водим за най-многобройната и яка публика.А клуба ни е най-големия в страната.Къде и защо се къса нишката?Дали е заради това, че обичаме да говорим, но не и да вършим?Че обичаме друг да свърши нашата работа? На тези въпроси трябва да си отговори всеки един Левскар.Защото ако нещо не върви в правилната посока, ние сме хората, които трябва да станем и да положим усилия всичко да върви, така както приляга на Левски.
В крайна сметка, ако всички Левскари сме такива, за каквито се пишем, вместо да плюем и да критикуваме, трябва да полагаме усилия в градивна посока.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 2:00 am 
Аватар

Пич, аз не ти давам отчет...просто написах това, което правя всяка година...знам, че ти даваш много повече в момента от мен, но това не ти дава право да ми правиш квалификации...дай Боже 10% да са, като нас и повярвай ми всички тия спорове ще бъдат излишни.....всеки си носи кръста и помага според възможностите си...така че да нападаш хора, които имат по ограничени възможности , не е левскарско...това са реалностите и ние трябва да се съобразяваме с тях....и никой не плюе...но дай, като има нещо за критика...да си заровим главите.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 2:14 am 
Незнам ти кое наричаш критика, но това,което се пише в тая тема е меко казано извън всякакви граници.Не става въпрос кой повече дава, става въпрос всички да сме едно и да натискаме за общата кауза.Всеки да дава от това, което може.Не мисли, че говоря за пари.
Не обиждам никой за възможностите му.Казвам,че начините да помагаш не се свеждат само до пари.И вкрайна сметка, всеки трябва да се опитва по градивен начин да помогне, а не да бълва змии и гущери.
Не знам за кои 10% нас говориш.Мога да ти кажа, че ако имаше реални 10% нас, щяхме да сме много по-напред.Помисли над това.

Един човек го е казал просто, но гениално: Всичко се състои в нашите задружни сили!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 2:17 am 
Аватар

да се надяваме, че нашата дискусия е помогнала по някакъв начин...аз си лягам, че днес трябва да пътувам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 3:10 am 
Аватар

IRR написа:
@az Къде прочете да съм казал че НЕ се използва? Вече се използва рядко, защото има още 100 различни варианта освен бродерия.
Първо,успокой се малко,нито някой се е заяждал,нито нищо.Ето какво беше написал,не че е толкова важно:
IRR написа:
Тия бродерии отдавна не се ползват.Има жакардови емблеми, който се водят апликация.

Второ,във форума най-редовно някой скача като ужилен при най-малкия намек за някаква критика.Кво толкова скандално в тая тема си видял ти си знаеш,съвсем нормално си се коментира?Трето,от новия екип аз лично съм доволен,а смятам,че и повечето хора ще са.Прословутото "мрънкане",за което непрекъснато се говори идва най-вече от хората,които наричат тоя или оня "мрънкач".Това са най-дразнещите мнения и те са много,ама много повече от самите постове,в които действително се е случило някой да направи тъпа критика или да се обади без да има представа.Извън форума наистина е пълно с идиоти и предполагам нещо друго ви е изнервило всички до толкова,че тука да скачате за най-малкото нещо.Друго обяснение нямам.Не знам какво трябва да е направил някой,че да има право да си каже мнението,явно има някакъв критерий.Разбирам,че явно си от хората които активно работят за Сектора и за промяна на много неща в клуба и съм сигурен,че имаш 1000 причини да си изнервен,ама няма никакъв смисъл точно тук все да има некви разпри.Същото е и в темите за трансфери,за сектора и т.н.Щото,каквото и да се пише,съм сигурен,че най-малкото повечето от редовните потребители тук сме на стадиона си подкрепяме отбора,а това,че масата левскари в София не го правят,че е пълно със сърдити муцуни,които "повече нема да стъпат",че в Левски работят адски много хора,които не могат,а и нямат желание да направят нещо,не е вина на некой от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 3:31 am 
Аватар

Македония написа:
golemagadina написа:
Македония написа:
Прати му го задължително с Български пощи до Австралия, за да го получи внукът му на 15 си рожден ден и да го споменава с добро цял живот :bigok

абе не е съвсем така... пооправили са се нещатата с наще бг пощи... майка ми скоро ми прати едни докименти и пристигнаха "само" за 13 дена от София до Мелбърн :bigok
са друг е въпроса, 4е АвстралиецО живее "на село у най-забутания провънс" и може наистина да 4ака пратката с години... :loser2 :loser2

Я, още един австралиец :D Живи и здрави да сте, момчета, че от другия край на света обичате, следите и милеете за Левски :levski Голяма магия е този син, 100-годишен клуб :levski

П.С: Трябва да са ми опрели пистолет в гърлото и черен кур отзад, за да се съглася да пусна документи :shock: по Български пощи до Австралия. Аз писмо до Пловдив пуснах и не стигна, както и едни семена за Русия, които вече 2 месеца не са пристигнали, сигурно са покълнали някъде по пътя. Отделно чакам от няколко години една програмка Днипро-Левски, а един си чака една фланелка на Ирландия, ама ще я дочака :loser2

С golemagadina ще правим фракция към НКП, ама още изпипваме документите по регистрацията. Дал съм тука на едни виетнамки да шият знамената, щото са им по-малки ръчичките и стават по-добре бродериите. Истински бродерии, не са некви гумени лепенки! Втъкани са косми от кенгурска вълна за мекота и азбест, за да са негорими! Всичко е по ISO.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 9:38 am 
Аватар

Аз не знам какво толкова има за критикуване, от 2010 лятото до сега играем с екипи на два от трите най-големи спортни концерна, найк и пума! И то с договори, а не просто да сме си купили екипировка от тяхната гама! Защо не видите другите отбори в България с кво играят, половината се мъкнат с улшспорт, легеа или яко ли е, дажко ли е, жако ли е не знам как се казва точно? А селтекс и жАлтити използваха модели на адидас от преди 4 или 5 години и то закупени! Нима ще ви хареса повече да сме като свинките и да играем с капа и легеа? Знам, че много от вас искат адидас, но и моделите на найк и пума с които играем в последните години са на светлини години от всичко друго в а група! Все пак не сме пазар като Испания или Германия а сме България. И самият факт, че имаме договори с такива концерни е похвално, да не говорим, че сега играем с модел с който ще играе Борусия Дортмунд през сезона! Няма повече какво да искаме, да искаме бродерия защото е по-красиво, но дори да няма екипи с такава, пак екипа си заслужава всичките пари дето струва за мен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 9:48 am 
Аватар

Дори и да сме с Адидас, със сигурност пак ще има недоволни. :bigok "Що не сме с друг модел на Адидас, по-добър?", "При Найки беше по-добре" и т.н. :bigok

На мен лично единственото, което не ми харесва във визията на екипа, е тази бяла подплата с ивиците отпред, с нея екипа прилича на пижама :lol: и ми се струва, че ако беше с цвета на фланелката (синя), щеше да изглежда много по-добре. Но това си е лично мое мнение, от Пума така са решили и така са го направили. Не би ме спряло да си закупя фланелката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 9:55 am 
Аватар

:smt007 :levski

Прикачени файлове:
1001504_10151577488154442_1785717444_n.jpg
1001504_10151577488154442_1785717444_n.jpg [ 110.07 KiB | Прегледано 3691 пъти ]
1017152_10151577486999442_335211487_n.jpg
1017152_10151577486999442_335211487_n.jpg [ 195.34 KiB | Прегледано 3691 пъти ]
999478_10151577488239442_556929_n.jpg
999478_10151577488239442_556929_n.jpg [ 107.8 KiB | Прегледано 3691 пъти ]

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 10:11 am 

Има ли някакво инфо кога ще излезе резервният екип и дали ще го пуснат в продажба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 10:22 am 
Аватар

Гащите как са? :strkstrk
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 10:32 am 
Аватар

19XIV написа:
Гащите как са? :strkstrk
:bigok

А и чорапите? :bigok :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:27 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=435316

А на Лузокурец новите екипи не виждам с какво се различават от миналогодшните им :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 12:45 pm 
Аватар

Аз не виждам по-какво си приличат,освен че и двата са зелени и са на Адидас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 1:24 pm 
Аватар

Защо онлайн ги няма новите екипи? на Левски бг продават старите ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 3:31 pm 
[az] написа:
IRR написа:
@az Къде прочете да съм казал че НЕ се използва? Вече се използва рядко, защото има още 100 различни варианта освен бродерия.
Първо,успокой се малко,нито някой се е заяждал,нито нищо.Ето какво беше написал,не че е толкова важно:
IRR написа:
Тия бродерии отдавна не се ползват.Има жакардови емблеми, който се водят апликация.

Второ,във форума най-редовно някой скача като ужилен при най-малкия намек за някаква критика.Кво толкова скандално в тая тема си видял ти си знаеш,съвсем нормално си се коментира?Трето,от новия екип аз лично съм доволен,а смятам,че и повечето хора ще са.Прословутото "мрънкане",за което непрекъснато се говори идва най-вече от хората,които наричат тоя или оня "мрънкач".Това са най-дразнещите мнения и те са много,ама много повече от самите постове,в които действително се е случило някой да направи тъпа критика или да се обади без да има представа.Извън форума наистина е пълно с идиоти и предполагам нещо друго ви е изнервило всички до толкова,че тука да скачате за най-малкото нещо.Друго обяснение нямам.Не знам какво трябва да е направил някой,че да има право да си каже мнението,явно има някакъв критерий.Разбирам,че явно си от хората които активно работят за Сектора и за промяна на много неща в клуба и съм сигурен,че имаш 1000 причини да си изнервен,ама няма никакъв смисъл точно тук все да има некви разпри.Същото е и в темите за трансфери,за сектора и т.н.Щото,каквото и да се пише,съм сигурен,че най-малкото повечето от редовните потребители тук сме на стадиона си подкрепяме отбора,а това,че масата левскари в София не го правят,че е пълно със сърдити муцуни,които "повече нема да стъпат",че в Левски работят адски много хора,които не могат,а и нямат желание да направят нещо,не е вина на некой от нас.

Прочетох донякъде мнението и нямаше как да продължа нататък. Трябва да се прави разлика между критика и оплакване. Критика не е просто наслагване на общи идеи една върху друга. Една критика трябва да бъде подсигурена с експертност. Трябва да се знаят реалностите. Критика към картите или екипа може да има, ако си напълно запознат с това какво става и как става. В случая тази експертност я притежават само хората, които са помагали за съответната кауза. Тези хора, за съжаление, (не знам точна бройка) са малко, а извършват работа за стотици. Последното се получава именно защото нашата представа за критика е да драснем 5 реда във форума, вместо да хванем и да направим нещо НАЖИВО.

Жив прост пример е темата, в която се мислят песни. Всеки си измисля текст, дава линкче от тубата за мелодия и си мисли, че е направил предостатъчно. Резултатът е налице.

Това тук го определяте като изразяване на мнение. Това си е така. В повечето случаи тук, обаче, тези мнения са меко казано нелепи, абсурдни и неуважителни. Не знам дали ви е трудно да го разберете, или просто се правите на инати.

Не си мислете, че като се каже някаква нечовешка глупост сте имунизирани от това някой да се изкаже против нея. Няма как да стане.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 04, 2013 4:08 pm 
Аватар

Croopev написа:
Една критика трябва да бъде подсигурена с експертност. Трябва да се знаят реалностите. Критика към картите или екипа може да има, ако си напълно запознат с това какво става и как става. В случая тази експертност я притежават само хората, които са помагали за съответната кауза.
Тва е пълна глупост и не знам дали осъзнаваш колко смешно звучи.Тук не става въпрос за критика на некви научни изледвания от един експерт към друг.Става въпрос за продукти,които се предлагат на една голяма маса фенове и в крайна сметка най-важното е на тях да им се хареса.Ти политик ли си,че да недоволстваш от състоянието на България?Треньор ли си,че да имаш правото да недоволстваш,че в Левски не се играе футбол от години и се правят безумни селекции?Не може сериозно да влезеш във форум на футболен отбор и да очакваш нещо различно от 5 реда изказване на мнения от различни хора,и да,не са професионалисти и експерти.
Croopev написа:
Това тук го определяте като изразяване на мнение. Това си е така. В повечето случаи тук, обаче, тези мнения са меко казано нелепи, абсурдни и неуважителни. Не знам дали ви е трудно да го разберете, или просто се правите на инати.
Далеч не са толкова зле нещата,особено пък точно в тоя форум,но всичко се преувеличава и явно си много чувствителен.Сега пак за едно голямо нищо стана спорът на Търговище,ИРР,Макето и т.н.
Croopev написа:
Не си мислете, че като се каже някаква нечовешка глупост сте имунизирани от това някой да се изкаже против нея. Няма как да стане.
Съмнявам се някой да си мисли,че е имунизиран,а едва ли на някой му пука особено дали си се изказал против него във форума,но просто е безсмислено,а понякога покрай тъпите мнения се скача и на нормални такива.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1705 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]