[az] написа:
IRR написа:
@az Къде прочете да съм казал че НЕ се използва? Вече се използва рядко, защото има още 100 различни варианта освен бродерия.
Първо,успокой се малко,нито някой се е заяждал,нито нищо.Ето какво беше написал,не че е толкова важно:
IRR написа:
Тия бродерии отдавна не се ползват.Има жакардови емблеми, който се водят апликация.
Второ,във форума най-редовно някой скача като ужилен при най-малкия намек за някаква критика.Кво толкова скандално в тая тема си видял ти си знаеш,съвсем нормално си се коментира?Трето,от новия екип аз лично съм доволен,а смятам,че и повечето хора ще са.Прословутото "мрънкане",за което непрекъснато се говори идва най-вече от хората,които наричат тоя или оня "мрънкач".Това са най-дразнещите мнения и те са много,ама много повече от самите постове,в които действително се е случило някой да направи тъпа критика или да се обади без да има представа.Извън форума наистина е пълно с идиоти и предполагам нещо друго ви е изнервило всички до толкова,че тука да скачате за най-малкото нещо.Друго обяснение нямам.Не знам какво трябва да е направил някой,че да има право да си каже мнението,явно има някакъв критерий.Разбирам,че явно си от хората които активно работят за Сектора и за промяна на много неща в клуба и съм сигурен,че имаш 1000 причини да си изнервен,ама няма никакъв смисъл точно тук все да има некви разпри.Същото е и в темите за трансфери,за сектора и т.н.Щото,каквото и да се пише,съм сигурен,че най-малкото повечето от редовните потребители тук сме на стадиона си подкрепяме отбора,а това,че масата левскари в София не го правят,че е пълно със сърдити муцуни,които "повече нема да стъпат",че в Левски работят адски много хора,които не могат,а и нямат желание да направят нещо,не е вина на некой от нас.
Прочетох донякъде мнението и нямаше как да продължа нататък. Трябва да се прави разлика между критика и оплакване. Критика не е просто наслагване на общи идеи една върху друга. Една критика трябва да бъде подсигурена с експертност. Трябва да се знаят реалностите. Критика към картите или екипа може да има, ако си напълно запознат с това какво става и как става. В случая тази експертност я притежават само хората, които са помагали за съответната кауза. Тези хора, за съжаление, (не знам точна бройка) са малко, а извършват работа за стотици. Последното се получава именно защото нашата представа за критика е да драснем 5 реда във форума, вместо да хванем и да направим нещо НАЖИВО.
Жив прост пример е темата, в която се мислят песни. Всеки си измисля текст, дава линкче от тубата за мелодия и си мисли, че е направил предостатъчно. Резултатът е налице.
Това тук го определяте като изразяване на мнение. Това си е така. В повечето случаи тук, обаче, тези мнения са меко казано нелепи, абсурдни и неуважителни. Не знам дали ви е трудно да го разберете, или просто се правите на инати.
Не си мислете, че като се каже някаква нечовешка глупост сте имунизирани от това някой да се изкаже против нея. Няма как да стане.