forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 18, 2025 6:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 12:46 am 
Аватар

Alek написа:
В Стандарт пише, че не му достигат три мача, от БФС са пратили бележка, че е викнат за следващите 2 мача, а последния, можело да не го зачетат и все пак да подпише с тия...

мандалото хлопна...навсякъде в Европа трансферите са затворени :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 12:51 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Е, той май само Путето играе в България :smt003

Путето е дългосрочен проект, доста мачове си трябват, за да отиде в Англия :lol: Нито е първия, нито ше е последния..така едно време бутаха и куция кон Светльо Тодоров :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 1:06 am 
Аватар

Тамън ще направи мачове в националния, те пък тогава няма да го искат от англията :smt003 и накрая ще си цъка с другия желан в премиършип - Ники Димитров - Хичо по Турция. Очевидно най-добрата дестинация, на която можем да се надяваме в България, вече е Русия и то по-малките им отбори, едва ли някой гранд (освен Рубин де :ohmygod2 ) ще искат игач от А група.

Ще се радвам, ако Попето все пак излее от България и отиде в нормална старана. Ясно е, че само от него и Манолев могат да станат в момента футболисти - последните, които да ни напомнят, че някога и тука е имало футбАл :? Нататък само спомени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 8:48 am 
Аватар

Тъпо ми е за Попето (Путето) щото той е бъдещето на националния отбор (ако въобще има такова).. Нищо де, поне да се отбие на свинете другата седмица ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 8:57 am 

До последно очаквах Ройстон Дренте на снимка в Гонг от Аерогарата да си бута куфарчето :roll:

Той пък да иде в Еркулес :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 9:08 am 
Аватар

acrimonious написа:
Тъпо ми е за Попето (Путето) щото той е бъдещето на националния отбор (ако въобще има такова).. Нищо де, поне да се отбие на свинете другата седмица ;)

Мислиш ли? Аз него не го бях виждал доскоро, покрай мачовете на селото с пчеличките и с дебърцините, и ми се видя много тъпо парче. Добре че вече не е при нас. А бъдещето на национала в близък план са Божинката, Мицански и Домофона, а защо не и Иса в по-далечен. Че и Младенов. :blass

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 3:08 pm 
Аватар

Стефан Стоянов @ гонг.бг написа:
Селекцията в Левски приключи. Част от нещата се случиха в началото, а други съвсем накрая. На „Герена” представиха 8 нови попълнения. Част от тях вече са любимци и очароваха почитателите на „синия” тим. Гара Дембеле е извън всякакви класации на този етап.

В началото нещата тръгнаха трудно. Привличането на нови футболисти стартира в един момент, като дизелов двигател. После обаче Георги Иванов включи турбото.

Имаше такива, които си позволиха да откажат на Левски. Не става въпрос за някакви европейски звезди, а за родни „асове”.

Не за първи път го стори Мартин Камбуров. Първо беше мераклия да подпише с тима от „Георги Аспарухов”. После взе, че се отказа. Локомотив взе добри пари, Мартин – също. Голмайсторът остана национал, но цял живот ще си мечтае за големи мачове в Европа, каквито „сините” чат-пат играят. Камбуров е в Далиен, което все пак е нещо.

С Иван Бандаловски нещата са съвсем различни. Дълги, тежки и мъчителни преговори. Нещо, което май е малко прекалено, когато говорим за десен бек. Разбира се, ако не се казва Дъглас Майкон, примерно. За последно Бандата бе забелязан на „Герена”. Люпеше семки в Сектор А, докато Левски мачкаше АИК и влизаше в Лига Европа. В момента е без клуб.

Преди него Гонзо навиваше друг да е десният бранител на Левски. Данчо Тодоров се отказа в последния момент, защото го достраша за живота му. Феновете щели да го тормозят. Даката се отърва от терора и отиде в Стяуа. Говори се, че е тренирал там, но никой не чу да е играл официални мачове. За неофициалните - нямам идея. Вчера стана ясно, че Йордан Тодоров ще хвърля тъчовете в Миньор Перник. Отборът, който в този момент е последен и без точка в А група.

„Гадно се получи с Левски, но Гонзо ме разбра”, каза смирено Атанас Борносузов и отиде в Астра Плоещ, за да си оправи живота, ако е възможно. Достойно изявление, но май ходът му излезе грешен. След шест кръга в румънското първенство, Астра няма нито една победа. Тимът от Плоещ се „гордее” с два мизерни хикса. Както пееха момчетата от Ъпсурт – „дай ми некой лев за бензин на Астрата”, сигурно така стоят нещата в Астра Плоещ.

Няма смисъл да стигаме по-надолу в списъка. Словашкият защитник Петер Петраш поиска сериозна сума, за да продължи на „Герена”. Сега си търси отбор под дърво и камък. Да се оправя, не е малък.

В Левски не дойдоха Данчо Тодоров, Иван Бандаловски и Петер Петраш, а „сините” си взеха Дъстли Мюлдер. Камбуров не сложи „синята” фланелка, остави я на Гара Дембеле. Наката Борносузов отиде в Румъния, а бившият играч на Фейенорд Грийн е на „Герена” и чака битките в Лига Европа.

Къде е Левски, къде са те? Старите хора отдавна са го казали: „Всяко зло е за добро”. От друга гледна точка е баш обратното.
:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 3:12 pm 

Много точна статия :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 3:18 pm 

thegboy написа:
Тамън ще направи мачове в националния, те пък тогава няма да го искат от англията :smt003 и накрая ще си цъка с другия желан в премиършип - Ники Димитров - Хичо по Турция. Очевидно най-добрата дестинация, на която можем да се надяваме в България, вече е Русия и то по-малките им отбори, едва ли някой гранд (освен Рубин де :ohmygod2 ) ще искат игач от А група.

Ще се радвам, ако Попето все пак излее от България и отиде в нормална старана. Ясно е, че само от него и Манолев могат да станат в момента футболисти - последните, които да ни напомнят, че някога и тука е имало футбАл :? Нататък само спомени.

Следващата спирка за Ивелин Попов е Газиентепспор
01 септември 2010 13:00
Турският клуб спазарил българския национал за 1,5 милиона евро
Трансферната сага около Ивелин Попов продължава, научи donbalon.eu. Турският Газиентепспор е спазарил нападателя на Литекс за 1,5 милиона евро и договорът на футболиста може да бъде обявен днес.

Вчера пропаднаха преговорите между Попов и Трабзонспор, а трансферът му в Блекбърн бе осуетен заради отказа на английските власти да му издадат работна виза, но при създалата се ситуация в битката се включи Газиентепспор, който ще вземе българския национал, ако е успял да му оформи документите преди края на трансферния прозорец, който бе в 01.00 часа на 1 септември.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 3:24 pm 

Ивайло!!! написа:

Статията е точна наистина. Ние точно това коментирахме преди време, че много от въпросните футболисти ще разправят в най-близко бъдеще "абе ти знаеш ли аз къде щях да играя".

Ако Бандата е свободен нашите да го вземат и да не се ослушват.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Сеп 01, 2010 3:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 3:30 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ивайло!!! написа:

Статията е точна наистина. Ние точно това коментирахме преди време, че много от въпросните футболисти ще разправят в най-близко бъдехсте "абе ти знаеш ли аз къде щях да играя".

Ако Бандата е свободен нашите да го вземат и да не се ослушват.

За какво ни е. Имаме си Дъстли, Станчев, а и Бензукан може да играе десен бек. Сержиньо Грийн от време на време също се е подвизавал на тоя пост във Фейенорд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 3:31 pm 
Аватар

Бандата да ми яде кура. Ебаси и жалките надувки. Извиваха ръцете на клуба сума ти време. Да отива при Насо Курдов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 3:36 pm 
Аватар

Путето и Путкаловски си избраха съдбата преди години :smt006 Да се оправят :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 3:43 pm 

Слори: Искам да съм част от историята на Левски
01 септември 2010 13:31
Автор: Филип Зуберски
"Публиката е фанатична, впечатлен съм", призна новото попълнение на сините
Деветото поредно ново попълнение на Левски - Андвеле Слори призна, че е дошъл в голям клуб с уникална история и иска час по-скоро да стане част от нея.

На официална пресконференция, на която беше представен, холандецът добави още, че е силно впечатлен от сините фенове при гостуването на тима в Севлиево този понеделник. Слори парафира с Левски за срок от две години, но призна, че е готов да остане и за по-дълъг период от време на „Герена“.

Знам къде съм дошъл. Този отбор е велик. Има уникална история и искам да съм част от нея. Идването ми тук не е случайно. Не съм дошъл само заради Лига Европа, а за да печеля титли, купи и награди с този отбор. Левски разполага със страхотни играчи, които са като семейство и нямам търпение да работя с тях. Треньорът Ясен Петров също ме впечатли. Ще дам всичко от себе си да се докажа пред него и спортния директор Георги Иванов. Радвам се, че има конкуренция на моя пост. До колкото знам, ще се боря за място с друго ново попълнение Дани Младенов. Това не ме притеснява. Само по този начин един играч може да дава максимума от възможностите си. Ще работя много, за да се включя в състава възможно най-бързо, тъй като още не съм готов за игра“, призна Слори.

Холандецът, който изгледа срещата между Видима-Раковски и Левски в понеделник (1-2), призна, че е силно впечатлен от публиката на сините.
„Феновете са фанатични. Създават невероятна атмосфера, а си представям на нашия стадион какво ще бъде като го напълнят. Наистина съм впечатлен от тях“, добави още бившият играч на Уест Бромич и Фейанорд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 6:26 pm 
Аватар

Бандата да си ебе майката, без извинение. Такива юноши дето сме им дали пътя, да се правят на звезди, да си играят където искат. Същия е мега нападателя Макриев. Веднъж като се изплюеш на свещенното име Левски, нямаш място повече :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 6:57 pm 
Аватар

Бандата беше казал "Ще ходя в чужбина, знаеш ли какви пари дават там?!". Кой те храни сега, Банда? :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:00 pm 
Аватар

Той и Серафим Тодоров едно време стоя неколко месеца в Турция "да чака гювеча", даже и името си смени, ма не го огре и накрая си се прибра насран у Пещера при другите мангали :lol: Абе квото и да си говорим, не е лесно да си тАп и алчен едновременно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:04 pm 

STALKER написа:
: Абе квото и да си говорим, не е лесно да си тАп и алчен едновременно :lol:

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:12 pm 

Който се прави на интересен на гърба на родния си отбор,не е прокопсал :loser2 Живи и здрави да са Путето и Путкаловски и все така да гледат мачовете на отбора отстрани и да люпят семки :blass

А мегазвездата Наско Курдов модната икона кво прави :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:14 pm 
Аватар

Тия са ебати и бездарното поколение - Путето, Путкаловски, Гел0, Насо Путкурдов , оня Чипилов, даже и Владо Гаджев беше решил да си търси късмета в чОжбина, ама явно му дойде акъла, може би :smt006 Абсолютно нищо левскраско няма в тия :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:16 pm 
Аватар

Още Ники Петров :smt003 А това ни се води най-силното поколение в последно време, смятайте другите какви са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:18 pm 
Аватар

Тоя май беше от РусИ тъй че е олигофрен по дефолт :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:19 pm 
Аватар

Единствен Пичо преуспе с тоя трансфер у Касъмпаша, ега му съдерат дирника ония манафи :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:20 pm 

Пи40 скоро ше го слагаме в групата на д.б.,к.а. и п.0. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:21 pm 
Аватар

Единствено ДомофонО не се подлъга по алчността на тия, ама той сигурно все още не е разбрал къде играе в момента :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:23 pm 

В главата на Домо е още 2007ма и си цъка при нас,тъкмо сме отпаднали от тампере :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:29 pm 
Аватар

Коя беше тази форумна хулиганка, дето си мичтаиши Домо да я пори отзад кат риба :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm 
Аватар

ТеДиТуУуУуУ а.к.а. Пупито :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 7:43 pm 
Аватар

Е нали тя изцепи "Айде Валери"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 01, 2010 8:01 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Единствено ДомофонО не се подлъга по алчността на тия, ама той сигурно все още не е разбрал къде играе в момента :loser2

Кой е казал, че играе некъде :loser2 http://www.youtube.com/watch?v=n8-Wo5XRLHM

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]