forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 1:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:46 pm 
blue_fury написа:
Имат емблемата на тениската по - яка е 100 пъти

На нашата фланелка друго освен Л не виждам смисъл да се слага.Това си е традиция!
Може би позицията да се смени, но това са само фантазии.
Може би за 100 годишнинатаще има нещо по-различно, но ако баждека още е на власт,надали.
Цялата схема е в промяната на дизайна, игра с шарките,както и различни резервни екипи-
нещо,което ние не сме имали от 11 години насам.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:47 pm 
Цитат:

Ами щото имат емблема, бе, акъл :ohmygod Ние имаме едно Л, което ни прави уникални! Не знам колко отбора в света играят с буквата си на сърцето.Сещам се само за някой от руските, селски Динамото!
А фланелката на Барселона, според вас, без емблеми, без мемблеми, колко струва на магазина :ohmygod Не е ли пак 20-30 лева себестойността и.Тренировъчна била, за футзал била.Да я видим първо :idea:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:48 pm 
На ме очакванията ми бяха точно такива каквато е и реалността. Нито съм разочарован, нито съм доволен. От една страна тениските можеха да изглеждат малко по-найк, но от друга чисто синьо и запетайката до свещеното Л...не мисля, че това е толкова належащо да се коментира. Със сигурност в пъти по-добре от ушспорт...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:49 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Цитат:

Ами щото имат емблема, бе, акъл :ohmygod Ние имаме едно Л, което ни прави уникални! Не знам колко отбора в света играят с буквата си на сърцето.Сещам се само за някой от руските, селски Динамото!
А фланелката на Барселона, според вас, без емблеми, без мемблеми, колко струва на магазина :ohmygod Не е ли пак 20-30 лева себестойността и.Тренировъчна била, за футзал била.Да я видим първо :idea:

Както и Славия Прага

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:49 pm 
Аватар

С новите екипи ли ще играем ЛЕ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:50 pm 
Славия Прага играят с една голяма, грозна, червена петолъчка.Не се броят :wink:
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:51 pm 
Аватар

Гледам ги и имам чувството, че само щампите са променили. Вместо емблемата на ушпорт е праснат Найк и тва е... :smt003 поне да беха оставили белите кантове :lol:

Изображение
Изображение

Последна промяна Кока-Кольо на Пет Май 14, 2010 5:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:52 pm 

Makedonija написа:
Цитат:

Изображение
Това какво е да не би да е Ю

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:54 pm 
Аватар

Ние май сме единствения отбор в историята играл в Шампионска лига с Ушефспорт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:55 pm 
ТРАДИЦИЯ СЕ НАРИЧА :idea: НЕЩО, КОЕТО НЕ Е НА ПОЧИТ В БЪЛГАРИЯ.СЪГЛАСЕН СЪМ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 5:59 pm 
От корав източник си купих чисто нов ОРИГИНАЛЕН резервен екип на Милито (Интер) за 30 долара.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:01 pm 
Аватар

Ахаха са разбрах шо са толко грозни..тва било НайкИ бе, а не Найк :lol: Баждевинята го повтори многократно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:03 pm 
Аватар

Прикачени файлове:
Nike-10-11-Levski-home-shirt-2.jpg
Nike-10-11-Levski-home-shirt-2.jpg [ 134.81 KiB | Прегледано 3567 пъти ]

http://www.footballshirtculture.com/10/ ... shirt.html

Fabregas_4 2010-05-14 14:49
how plain! I like some of Nkie's world cup shirt's but this is a very poor effort.

guitshu 2010-05-14 14:51
wow i'm stunned with this nike design...a blue shirt!! how original nike

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:06 pm 
Аватар

просто завиждат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:08 pm 
Е то оставаше и да се хареса в чуждестранните сайтове...всеки казва колко слаби са били очакванията, ама то се оказва, че много от вас са очаквали екипи, конкурентни на тези на парца, арсенал, интер...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:09 pm 
Site Admin
Аватар

чак толкова едва ли някой е очаквал ;)

PS-екипите са добри

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:15 pm 
Аватар

diabloodripper написа:
Е то оставаше и да се хареса в чуждестранните сайтове...всеки казва колко слаби са били очакванията, ама то се оказва, че много от вас са очаквали екипи, конкурентни на тези на парца, арсенал, интер...

ами не знам дали по-малките от вас помнят, но в средата на 90-те играехме с Адидас и смея да твърдя, че по нищо не отстъпваше на моделите, с които играеха големите отбори тогава

ИзображениеИзображениеИзображение

дори, ако не се лъжа, приятелския мач с Байерн, който играхме за 80 годишнината, беше с посредничеството на Адидас, а Байерн играеха точно със същите екипи, като нашия :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:18 pm 
Аватар

STALKER написа:
diabloodripper написа:
Е то оставаше и да се хареса в чуждестранните сайтове...всеки казва колко слаби са били очакванията, ама то се оказва, че много от вас са очаквали екипи, конк.рентни на тези на парца, арсенал, интер...

ами не знам дали по-малките от вас помнят, но в средата на 90-те играехме с Адидас и смея да твърдя, че по нищо не отстъпваше на моделите, с които играеха големите отбори тогава

дори, ако не се лъжа, приятелския мач с Байерн, който играхме за 80 годишнината, беше с посредничеството на Адидас, а Байерн играеха точно със същите екипи, като нашия :smt002

Националния отбор на Германия със същите екипи по това време

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:20 pm 
Аватар

разрових форума, ето доказателство :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:20 pm 

Бъдете сигурни че и Брестник може да носи и по-хубави екипи от Барца и Арсенал. Наще са избрали тая шитня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:22 pm 

STALKER написа:
diabloodripper написа:
Е то оставаше и да се хареса в чуждестранните сайтове...всеки казва колко слаби са били очакванията, ама то се оказва, че много от вас са очаквали екипи, конк.рентни на тези на парца, арсенал, интер...

много се надявах и Л-то да е по голямо ,точно както 93/94.въпреки всичко и този ще си купя ,но са рядко посредствени като изпълнение .....

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:27 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ахаха са разбрах шо са толко грозни..тва било НайкИ бе, а не Найк :lol: Баждевинята го повтори многократно :bigok

Найки е все пак :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:29 pm 
Аватар

Като изключим, че екипите са Найк и ще са от доста по-добра материя и качество (надявам се), дизайнът ми е прекалено семпъл и скучен... очаквах поне малко "oomph" както се казва на английски, малко по-различно от винаги... нищо, ще видим натам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:29 pm 
Само дето сега сме една съвсеееем малка идея по-комерсиално време от 93-94 :smt002 и големите, богати отбори играят с най-доброто, а беднячета като нас с това :bigok
За публика от бедняци и отбор от вратарчета, бедняшка фланелка :bigok ТваЙ, майна! Другото са жАлти по болниците...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:30 pm 

georgilsfc написа:
Това е екипа на Спарта Прага, в тяхния е-магазин струва 990 крони или 76 лв ( сигурно поваче ви харесва). Нашия еким ми харесва и съм обеден че материята няма да има нищо общо с китйския боклук на улшспорт. Е можеше да барнат малко яката и ръкавите но и така е добре! А защо постоянно пишете че била тренировъчна и струвала в някакъв интернет магазин 20лв, я отидете в някой магазин на найки и си купете фланелка за тия пари. Аз като бях в Барселона фланелките бяха по 60 евро с номер,а старите екипи по 45 евро. Нека ичакаме да излезнат по магазините и всеки да отиде да я види ,да я пипне и тогава да казва дали е боклук от илиенци с щампа! Нека малко по позитивно да гледаме на нещата, а не само да плюем! Всичко това с новите екипи добре само не знам кой от футболистите е заслужил да носи фланелката със свещенното Л на гърдите!

Това е бюджетна реплика, има и друга (с оригиналната материя, с която играят футболистите и която по принцип продават по-големите отбори) за 150 лева. (2000 крони). Т.е. са пуснали и тениски, съобразявайки се с джоба на феновете (в което няма нищо лошо). Но поне са оставили избор, а и тениските им не са само червени с черен ринг, имат си и ленти на ръкавите. А иначе подобни фланелки като нашата (Park IV, за аматьорски неделни отбори общо взето) струват по 7-8 паунда. Добре ли е.
Още веднъж се повтарям - дано не е тази. Защото се оказва, че е по-зле и от тренировъчна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:31 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Бъдете сигурни че и Брестник може да носи и по-хубави екипи от Барца и Арсенал. Наще са избрали тая шитня.

Повярвай, Гонзо като казва, че е избрал тея не е имал в предвид, че го е избрал пред останалите топ модели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:31 pm 
STALKER написа:
diabloodripper написа:

Е то едно време и публика имахме ,и отбор имахме...не само екипи. Всичко това е свързано. Пък и времената са различни. Ако става и на въпрос то сравнение между екипа сега и екипа преди 15 години е смешно да се прави. Впрочем Левски е носил екип като на немския национален отбор 1 година след като самите немци са го носили на световното. Може и да има някаква тънкост немците да са ги носили тези екипи до европейското 96-та.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:33 pm 

90-те свинете играеха с некакви ментета,не помня вече на коя известна марка.Изловиха ги и се разминаха на косъм със съд.Дали и ние не сме поели по този път? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:35 pm 
Аватар

цура мисля, че с пума играеха. А между другото не играха ли и те с найкИ за половин сезон около 2000 г. Може и тогава да са играли с ментаци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 6:37 pm 

Точно май Найк беше и се установи,че са шити в гаражи някъде.1999 ако не се лъжа,някъде пазех статия от вестник,ама ме мързи да ровя из архивите :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]