forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 17, 2025 11:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 6:54 pm 
Аватар

едва ли гонзо ще взима някой за попълване на бройката, поне не би било според досегашната ни политика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 6:55 pm 
Аватар

Ами ако вземе та му тръгне играта на селяка Димо, какво правим :smt006 Добре, че този форум се самоунищожава от време на време, та някои неща се губят от белия свят :smt006 Ако толкова го искат този Димо да го вземат :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 7:02 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ами ако вземе та му тръгне играта на селяка Димо, какво правим :smt006 Добре, че този форум се самоунищожава от време на време, та някои неща се губят от белия свят :smt006 Ако толкова го искат този Димо да го вземат :wink:

А дано, дано, амаааа... надали.. Или ще ми кажеш, че качествения отбор Локо държи играч за резерва при 2-ма треньори, който при нас ще бъде титуляр?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 7:06 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Асамоа е много над средното за А група, определено си мисля, че е по- добър от Жо като класа, иначе като постоянност нашто джудже си е най- ;)
!

Ти сериозно ли :smt005 :ohmygod2 Погледни Жо за кви топки се бори и кво му е КПД-то за отбора :smt017 Асамоа е некъв черен Пичо :smt005

П.П. На Димо Атанасов мое да не му се играе вече за буферите, а и с Яската явно се разбират :smt002

Последна промяна Кока-Кольо на Съб Авг 28, 2010 7:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 7:08 pm 
Аватар

Значи Асамоа не помния да е играл ЕКТ или да е направил нещо кой знае какво срещу водещите отбори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 7:11 pm 
Аватар

Kryten написа:
Значи Асамоа не помния да е играл ЕКТ или да е направил нещо кой знае какво срещу водещите отбори

Еми като се изключи линкълн сити, не изглежда статистиката му да е лоша ;) http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BA_%D0%90%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 7:57 pm 
Аватар

Димо Селяка беше най-добрия в Локо и при Бай Гроздан, и при шиптъра Окука, нормално е вече да му писне при тях, особено след като не се класираха за ЕКТ, тогава всички го искахме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 8:02 pm 
Аватар

Да идва Димчо Селяндура, та да има кой да псуваме поне. Сега нещо само скандирания ЗА играчите има. Димо ще може да си го храним без никакви скруполи - чорбар е, селяк, урод и педераст. Ако му върже играта, екстра. Ако не - смърт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 8:27 pm 
Аватар

Акропинокиус да казва какво знае, веднага :idea: :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 8:47 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Асамоа е много над средното за А група, определено си мисля, че е по- добър от Жо като класа, иначе като постоянност нашто джудже си е най- ;)

Иначе Гонзо е прав, че чужденците станаха множко, но не искам да се взимат някви за попълване на бройка, а селяка Димо е точно такъв!

Е да, ама виж - зависи си и от чужденците. Най-малкото холандците (поне нашите, а и по default) изглеждат като някви стабилни пичове, за които най-малкото може да се каже, че са професионалисти.

Виж, ако говорим за всякви видове южноамерикански индивиди с кофти характер (примери - бол) или представители на тъй симпатичния арабски свят (примери - също сте наясно), то тогава съм съгласен, че често повече от дори двама пак е много.

Но ако в лицето на Слори означава да имаме +1 Мюлдер или Грийн, то нещата вече биха изглеждали различно, мисля. А и открай време и в тоя форум постоянно се говори, че ни липсват именно подобни футболисти - на средно европейско ниво и по възможност от Западна Европа (за да има разлика в манталитета с останалите боклуци в А група), а сега когато ни се отдава шанс да прибавим още един, започваме да се чудим дали са твърде много :mrgreen:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 8:52 pm 
Аватар

От ЕС не са чужденци :bigok Мръсната чорба също случиха с холандец. Този техния негър се надявам да го вземем зимата, когато ще разтрогне за неплатени заплати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 9:03 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Иначе Гонзо е прав, че чужденците станаха множко, но не искам да се взимат някви за попълване на бройка, а селяка Димо е точно такъв!

кво значи много? Като няма бг играчи който да стават за нещо различно от чеп за зеле кво да правим? Да взимаме разни димошовци и тъчове само щото са бг ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 9:27 pm 
Аватар

Гонзо го каза вчера по Гонг ,че всеки чужденец е професионалист и играе за пари,като не разбира какво е ЛЕВСКИ в смисъла на идея,дух и поколения история,за него отбора е поредния работодател.Българите малко или повече имат ясна представа,че са достигнали футболният връх в тази страна и каква чест и отговорност е това.Отбора трябва да бъде сплав от двата типа ,защото с отбор само нашенци срещу силни отбори спека е голям,а с повече наемници се губи духа,Аз лично съм против да взимаме играч,който поставя условия още преди да е дошъл все едно е Меси,Димо може да е селтак,чехъл или ел добавка ,но е много наясно,че никой няма да го бави ако не се раздава на 100,а с конкуренция за поста само ще се вдигне нивото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 9:42 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Самооблей се :lol: Ебахти пропуска :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 9:48 pm 
Аватар

Е то сякаш Жо не прави пропуски, този само начина, по който пипа и обработва топката, казва какъв е футболист - добър за България и нашето първентство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 9:58 pm 
Аватар

Искаме си Слори бе пеем кур за Димо :loser2 :bigok .... По добре юноши да си налагаме вместо тоя куц кон :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 9:59 pm 
Аватар

НЯма особена нужда от тоя Слори... за сега двете ни титулярни крила се представят на ниво в Европа.Имаме Александър Киров, който игра нелошо до сега. ДАниел Младенов при нужда може да играе от ляво, а пък и Балтанов мисля, че беше по принцип крило :smt017 Нз сиг ми е грешно мисленето, обаче предпочитам средно класен Левски, съставен от българи, от колкото супер Левски с 11 негърчета :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 10:09 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
acrimonious написа:

Тоя ме Обля :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 10:10 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Лабрадор написа:
acrimonious написа:

Тоя ме Обля :smt005 :smt005

Не можеш да обливаш нападател, който играе с номер 1 на гърба. Просто нямаш право :bigok

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 10:55 pm 

}|{opo написа:
НЯма особена нужда от тоя Слори... за сега двете ни титулярни крила се представят на ниво в Европа.Имаме Александър Киров, който игра нелошо до сега. ДАниел Младенов при нужда може да играе от ляво, а пък и Балтанов мисля, че беше по принцип крило :smt017 Нз сиг ми е грешно мисленето, обаче предпочитам средно класен Левски, съставен от българи, от колкото супер Левски с 11 негърчета :wink:

Дани Младенов като крило кажи речи нищо не играе, добре че се представя доста по-добре в наказтелното, в ролята на втори нападетел, иначе КПД-то му щеше да е кръгла нула. Сашо Киров се бори.... аз лично обаче не помня някакво запомнящо се негово отиграване, дето да загатне някаква класа. Така че към момента имаме спешна нужда от класно крило..... ама ако ще взимаме крило от Локо Сф, предпочитам да е Асамоа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 28, 2010 11:01 pm 
Аватар

Наистина Асамоа пропусна скандално, но пропуските на наш Жо са не по-малко скандални. Иначе е добър играч, гледал съм го специално, нещо, което за Димо Селяка не мога да кажа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 12:09 am 
Аватар

Цитат:
Дани Младенов като крило кажи речи нищо не играе, добре че се представя доста по-добре в наказтелното, в ролята на втори нападетел, иначе КПД-то му щеше да е кръгла нула. Сашо Киров се бори.... аз лично обаче не помня някакво запомнящо се негово отиграване, дето да загатне някаква класа. Така че към момента имаме спешна нужда от класно крило...

абсолютно подкрепям :idea: а и ми е много чудно кво правим, ако се контузи примерно младенов, или не дай си боже Жо за 1 месец, кво правим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 12:16 am 

КПД кво е? Коефициент за полезна дейност? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 12:24 am 
Аватар

detective написа:
КПД кво е? Коефициент за полезна дейност? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За какво задаваш въпроси като си отговаряш сам :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 12:40 am 

Не бе не бях сигурен просто и предполагах.. иначе мерси :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 8:31 am 
Аватар

Sportal, днес:

Цитат:
Димо Атанасов: Искам в Левски
29 август 2010 | 01:21
(8) Чат Споделете3 Twitter
Димо Атанасов: Искам в Левски

Халфът на Локомотив (София) Димо Атанасов призна, че иска да премине в Левски колкото е възможно по-скоро. Футболистът е желан от "сините", но на този етап от настоящия му клуб отказват да го продадат, заявявайки, че офертата на Левски не ги устройва финансово. Все пак Атанасов не се появи в игра във вчерашния мач с Берое, което е знак, че преговорите за неговия трансфер все още продължават.

"Знам, че Левски се интересува от мен и се надявам трансферът да стане факт, колкото е възможно по-скоро. До края на трансферния прозорец не остава много време и само Бог знае дали всичко ще се нареди. Все пак и да не премина в Левски… животът продължава", заяви Атанасов.

5 януари 2010:

Код за потвърждение:
Димо Атанасов: Нямам търпение да подпиша с лит(*кс-етрополе
05 януари 2010 | 11:22
(9) Чат Споделете  Twitter
Димо Атанасов: Нямам търпение да подпиша с лит(*кс-етрополе
Халфът на Локомотив (София) Димо Атанасов заяви, че вече няма търпени да стане футболист на лит(*кс-етрополе. Както Sportal.bg пръв съобщи още преди Нова година, "армейците" и "железничарите" постигнаха договорка за трансфера на играча и се очаква съвсем скоро той да пристигне на "Българска армия".

"Вече не издържам и броя дните. Нямам търпение да подпиша договора. Знам, че почти на 100% това трябва да стане в близките дни. Мениджърът ми Емил Данчев ме съветва да запазя спокойствие. Приятелите ми обаче вече ме поздравяват за трансфера и затова няма да се чувствам добре, ако той, не дай Боже, зацикли", обясни пред "Тема спорт" Атанасов.

Знаете ли кво му пеймЪ? :smt006 Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 9:26 am 
Аватар

СмАрт и вАн :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 10:36 am 
Аватар

първо кур и смАрт,а после смАрт и вАн

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 10:44 am 
Аватар

Не ни трябват такива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 11:02 am 
Аватар

Не следя много другите отбори, но принципно в БГ млади играчи с потенциал има в пловдивските отбори и Пирин. За мен е трудно да се каже на кой пост имаме сериозна нужда от трансфер, защото много играчи не са в добра форма и реално няма как да се види потенциала на този отбор засега.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]