forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Ное 16, 2025 2:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:06 pm 
Аватар

Избираме си звезда-нападател измежду некъв шаман, трудно различаващ се от нощта, помак с първо име Исмаил и жАлтур с анемия. Не е като да не сме добре :bigok
Ели Зизов къде е ? :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:09 pm 
Аватар

Гъби, гъби, гъби, гъби събирааам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:13 pm 
Аватар

Пусни се в следващия сезон на "Ясновидци", баш тая песен слушам сега :shock: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:17 pm 
Аватар

Вижте кво, нема начин от 10 черни в нападение, поне един да не върже :bigok тоя има всички шансове да е втория след Йофу, който ще ни свърши неква работа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:21 pm 
Аватар

STALKER написа:
Вижте кво, нема начин от 10 черни в нападение, поне един да не върже :bigok тоя има всички шансове да е втория след Йофу, който ще ни свърши неква работа :lol:

Ако на нас не свърши, то може да помогне поне на Илианчето Раева или на оная разпоретина от Бонг дето обичаше черньовци. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:25 pm 
Аватар

БНТ тигрицата Тони Близалкова ще окачи още една футболна фланелка у стаята с трофеите си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:27 pm 
Аватар

И Даниел Младенов е подписал 3 годишен договор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:41 pm 

blue_fury написа:
SZ_FEN написа:
Момчета, каквото и да си приказваме тази година селекцията ни е по-добра от всякога. Мнението ми е базирано на предположението, че ще вземем и Дани Младенов.

Имаме юноша на Оксер, национален защитник, един от най-добрите нападатели в първенството ни през пролетния полусезон и завръщащ се наш юноша. Сравнете тази ситуация с миналата година.

Кой е тоя нападател за който говориш? Ние добри нападатели нямаме :?

Дани Младенов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:42 pm 
Аватар

Ще дават ли някъде пряко пресконференцията ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:44 pm 
Аватар

Мисля,че Гонзо ни обля със селекцията тази година. При това безпаричие се справи повече от добре и мисля,че имаме отбор,който да играе на ниво в А група. Вече за Европа положението е отново трагично,ама може и пък да ни изненадат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:45 pm 
Аватар

detective написа:
krivia написа:
За мен Жоро Христов заслужава втори шанс повече от Иса(нищо особено, освен удар с глава :idea: ), а двойка нападатели Христов - Дембеле може да радва, ако нещата им потръгнат. А дано :bigok

Смени дилъра :smt001

Наистина трябва да смени дилъра! Освен ако миналият и по- миналият сезон, когато Емослав игра не е бил в чужбина и не го е гледал. Ма пък от друга страна, в Полша се скъсА да вкарва, нищо чудно и при нас да се разиграе :ohmygod

Иначе стига псувни по Иса, баща му е сириец, майка му българка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:45 pm 
Аватар

Гъби написа:
БНТ тигрицата Тони Близалкова ще окачи още една футболна фланелка у стаята с трофеите си :bigok

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:46 pm 
Аватар

Остава десен бек(Бандаловски?) и вътрешен халф, горе - долу отбора ще е комплектован за шампионата. В ЛЕ не очаквам нищо.

П.П. На Жоро Христов му тръгна назад след мача с БАТЕ Борисов, когато общо взето атмосферата изцяло около Левски се скапа :idea: В подготовката с Гонзо мачкаха, след това нещата генерално бяха сбъркани. А когато го оставиха сам в атака, вече беше непосилно да си върне самочувствието :idea: В Полша игра първите два мача, след това смениха и треньора май, и така. Не казвам, че ще му тръгне сега по вода, но ако се отпусне с още един нападател до него, да не е сам отговорен за головете, може и да се получат нещата. Важно е и как ще се сработи с Ясен, с който май са близки :idea:

Последна промяна krivia на Сря Юни 09, 2010 4:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:49 pm 
Аватар

krivia написа:
Остава десен бек(Бандаловски?) и вътрешен халф, горе - долу отбора ще е комплектован за шампионата. В ЛЕ не очаквам нищо.

За десен бек не се надявам много. Взехме централен защитник и най-вероятно Боздуган ще бъде новиО десен бек :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:50 pm 

krivia написа:

В ЛЕ ебанье (от нас де :lol: )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:50 pm 
Аватар

До тук селекцията върви изненадващо добре.Лично аз съм много доволен от покупката на Иво Иванов,Гара Дембеле и Дани Младенов.Съжалявам за Борносузов и при провал за Бандаловски.С последните две "рендета" отбора щеше рязко да повиши бойния дух,което в по-напечените мачове и етапи от първенството си е направо решаващо.Явно няма пари,това е ясно,но ми прави впечетление наличието на "мисъл" в действията по селекцията-премерено се взима възможно най-доброто.Смело мога да кажа,че ако бяхме успели да вземем и петте изброени по-горе,плюс Мартин Камбуров,немаше да имам никакви забележки.Но путките са си путки,дано и сигурните вече свършат работа,а и да се надяваме на още някоя приятна изненада.Надявам се мъжкарството на Гонзо и интелекта на Ясен Петров да свършат работа,поне за нашите условия и за някакво начало най-малкото.Щото аз независимо от състоянието на нещата в държава и клуб,някакси не искам да се примирявам и да приемам нещата само на ташак и с ирония и себеотрицание,иначе казано надявам се и ще се.Само Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:54 pm 
Аватар

Един вътрешен халф ни трябва. И по-добър треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:54 pm 
Аватар

Някъде четох, че Бандаловски имал срок до петък да реши, дали ще играе при нас. Договорът му изтича 100% на 1ви юли, т.е. има голяма вероятност да дойде. Остава и вътрешен халф да се измисли, ако изобщо се търси де, нека някой който ходи да попита това, че е доста важно. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:55 pm 
Аватар

Ще дават ли по някоя ТВ представянето ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 4:56 pm 
Аватар

Бандаловски, ако дойде, може да игре и като дясно крило, а зад него Станчев :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

Пичове приказвате със задните си части:

Тиберканин не го бяхме гледали и на видео как играе. Дембеле знаем как играе.

Същото важи и за Бистрон. Всички знаят как играе Иво Иванов. Видяхме как вкара 5 гола този сезон, как спечели купата на България и това, че изигра 2 мача за нац. отбор без да направи посиранията на Ебан Ебанов.

Исмаил Иса и Дани Младенов вкараха повече голове тази пролет от прехвалените ни нападатели при все, че играха за грандове като Локо Мездра (изпаднал) и Пирин.

За Калин Щърков не знам абсолютно нищо освен, че е наш юноша. Знам обаче, че нямахме резерва на Веско Минев. Сега имаме и на ръст поне не е поредното момче в "неравностойно положение" на което даваме шанс за изява.

Миналият сезон ни водеха един човек, който не е треньор и един който е бил помощник на Вили Вуцов и на Кокала. Сега имаме треньор (да, стандартите и критериите ми са меко казано занижени). Млад е, което означава, че ако не нещо друго то поне ще има амбицията да постигне нещо, а и втори път едва ли ще му се отдаде шанс да води Левски.

Вижте и контролите които ще изиграем това лято. Сравнете ги с контролите от предните две лета.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Бандаловски не е ли десен бек? Ако е такъв, то имаме Станчев, Петраш + Бензукан.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

G.B. написа:
Ще дават ли по някоя ТВ представянето ?

Май ще го дават само по радио фолкбг.нет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 5:02 pm 
Аватар

Сигурно си повярвал, че идва свободен агент от Пирин, който да тренира с нас... :lol: Още снощи Morning_glory ви го каза това... :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 5:08 pm 
Аватар

Дайте линк към Диков Сашо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 5:08 pm 
Аватар

Дано не продадем Жо или Дарко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 5:09 pm 
Аватар

Хубаво е Бандаловски да дайде и да е десен бег,а Бензукан да е на разположение за централен и за десен.Ако Дарко не се контузва нещата ще са горе долу наред.Аз държа на имена,за това искам Бандаловски и Камбуров и още някой.Психиката във футбола е доста важна,името е важно,авторитета,биткаджийството също.Това футболистите го знаят много добре,усещат го на игрището,а в условия на изравнени възможности става решаващо.За това съм на принципа-всичко що израстне за годината от целата А група-да се взима и пробва.Ако не стане,поне нема да чорбарее при свинете.Иначе с взетите до сега и Иса и некой от младите ако дръпне,пак е нещо.Иначе и на мен ми се ще още един халф,ма то май нема нещо впечатляващо.Само Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 5:11 pm 
Аватар

Хора дайте линк към Анал 3 бе даеба!

Иначе В.Г. предава, че се говореле евентуално и за М Камбуров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 5:12 pm 
Аватар

Линк за Канал 3? От Спортала не работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 5:12 pm 

Е това за Камбуров е слух според мен, но ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]