За мен точно тия подпирания на противника в точните моменти на мачовете дето загубихме, са разликата между 5-то и 3-то място. Да слаби сме и сме далеч от първото място, но също така е факт, че открито се гаврят с нас и Левски, като име на връх юбилея му.
Чорбарите в момента си умират от кеф, не защото играят извънземен футбол или негролюбеца от Плоски ги е направил европейско страшилище, а защото няма да вземем тила или купа, даже песен са си направили за това, която показва колко ограничени са всъщност, като подчовеци и доказва животинската им натура и че определението свиня напълно им приляга.
За мен е недопустимо това, което правят тия ограничени духовно и морално подчовеци от анадола- домус ага, микренското жоже, свинорчо и трябва да им се опонира по всякакъв начин и с всякакви действия. Освен срещу Батков трябва да се борим и срещу тях, защото батков ни руши от вътре основно от некадърност, себелюбие и глупост, а тия гореизброени индивиди го правят със злоба и ненавист към нас, те също са не по-малко зло в момента. Свинете изпочупиха сградата на БФС, което по случайност се оказа по-малко престъпление от това, че имало левскари в агитката на Лацио

според родните драскачи, обаче какво се случи после на свинете? Изведнъж определени съдии взеха да не им свирят, изведнъж лайнорчо престана да лае срещу съдиите, което може да стане само и единствено ако се свири според тотално изкривения му мироглед. И какво? Значи свинете изпочупиха БФС за една засада, която я имаше и беше редовна, а нас ни режат пореден мач и накрая нищо... Една декларацийка.
Да слаби сме, но нито свинете, нито селяните, нито сопот играят по-качествен "футбол" от нас! Също така не мога да се съглася с мненията на някой хора, ума ми не го побира, как може да искаш любимия ти отбор да пада до края на сезона? Да не сме се класирали за Европа и батков да се махнел...?!? Никога докато съм жив няма да искам Левски да падне и да ми е кеф от това, това е извратено, това може само чорбар да го направи, както само той да отиде с тениска на любимия си отбор евнуси и да развява полумесеца на лудогорско пиле.
Аз искам силен Левски, но това се постига с труд от кадърни хора, за момента имаме само хора, които се опитват да се трудят и то само на някой постове, което не е достатъчно. Да батков трябва да се махне, но не мога да допусна да се гаврят с любимия ми отбор така, както го правят в момента разни малки човечета и им пожелавам всичко най-лошо и дано да дочакат възмездието в добро здраве, за да го поемат напълно с прокъсаните си анусчета и да почувстват всяка пулсираща вена.