forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 9:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:53 am 
Аватар

Tuchkata написа:
Ivan63 написа:
Tuchkata написа:
Евала, само публиката още не беше проблем на Левски. Явно НКП сега е основния проблем. Продължавайте да живеете в интернет.

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
До преди година и нещо ,повечето от тия, само Запад им беше на устата,сега НКП е поела ролята на Запад и си е ебало майката от "революционери".Прасета,тия които четете,на другият мач ,ще сме отново в пъти повече от вас.И прочетете това,което е написала Вики.Само Левски

Бай Иване, повярвай, за същото си мислех и аз. Ще ми се за половин сезон нкп, запад и цялото зло да не ходи, че да напълнят стадиона драскачите.

Аз не мисля, че хората не ходят на мач заради запада или НКП. Хората не ходят на стадиона, защото няма какво да видят и защото в клуба цари тотален хаос и аматьорщина! Кой е виновен за тов и какво правим срещу това ти кажи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:56 am 
Аватар

Аз гледах мача отново(мазохизъм ли е...), тъй като на стадиона не знам колко съм видял и честно казано, тотално си промених мнението. Този мач откъм положения за нас, беше най-добрият ни от началото на полусезона, включвам и контролите. Имаше желание и яко напрежение у играчите, а некадърността на Сухия си проличава в това, че не може да си нареди състава. Иначе, чорбарите са много жалки. Биха ни с най-слабия свински отбор, който съм гледал скоро, а те доста пъти са били много жалки. Ако дойде треньор, който и да е, и успее да ги нареди играчите, без да се пускат Пелето ЦЗ и Бру(по никакъв повод), имаме шансове и срещу Ботев и срещу свинете другата седмица.
Важно е сега да присъстваме на стадиона, който е срещу Борат, да се опита да събере съмишленици и да се протестира. Квото и да си говорим, ако седим пред ТВ, не правим нищо по-полезно, отколкото да сме на стадиона(освен, че си спестяваме малко емоции и пари)...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:56 am 
Аватар

targovishte написа:
Tuchkata написа:
Ти кога последно спомогна за повишаването ѝ?

Като си купих карта и пращам пари ....а на мача не дойдох, защото на майка ми й откриха рак и реших, че е по добре да съм с нея, поне докато се успокои...още да ти се обяснявам ли бе търбух?

Попитах те за средна посещаемост не за конкретен мач ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:57 am 

Mr. Smith написа:
antonatan написа:
Изображение

:levski :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:58 am 
Аватар

Добре ICF,а я кажи ти как да се направи,че така ми е писнало от хора цял живот в мензис,вечно недоволни и иначе с убедителния мотив какво правим срещу тоя,оня,е там третия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:59 am 
Аватар

El Hacendado написа:
Търговище, там е въпросът, че си нямаш никаква идея за абсолютно нищо, ама нищичко. Това е единственият факт. Другото е булшит, в който си вярваш. Знам много добре цялата истина и впрочем много пъти е коментирана дори във форума. Страшно много пъти съм разговарял с хората оттам, виждал съм НАЖИВО и отблизо как се правят всички неща (а не през призмата на приятел на мой приятел, на който един журналист му е казал със сигурност). Вестниците тотално ви промиха мозъците и сега както Змея правилно отбеляза, постигнаха шибаната си цел - разделение на 15 враждуващи сини лагера. Просто си нямате на идея в стремежа си да търсите конспирации и да бъдете интересни, колко вредни сте. Съжалявам, това е единствената истина и няма даже за какво да се обсъжда. Ако не вярваш, то поне замълчи и не говори измислици.

лошото е, че ги знам тия неща от клуба...а не от журналисти....ама нали ти си разговарял..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:00 am 
Аватар

targovishte написа:
El Hacendado написа:
Търговище, там е въпросът, че си нямаш никаква идея за абсолютно нищо, ама нищичко. Това е единственият факт. Другото е булшит, в който си вярваш. Знам много добре цялата истина и впрочем много пъти е коментирана дори във форума. Страшно много пъти съм разговарял с хората оттам, виждал съм НАЖИВО и отблизо как се правят всички неща (а не през призмата на приятел на мой приятел, на който един журналист му е казал със сигурност). Вестниците тотално ви промиха мозъците и сега както Змея правилно отбеляза, постигнаха шибаната си цел - разделение на 15 враждуващи сини лагера. Просто си нямате на идея в стремежа си да търсите конспирации и да бъдете интересни, колко вредни сте. Съжалявам, това е единствената истина и няма даже за какво да се обсъжда. Ако не вярваш, то поне замълчи и не говори измислици.

лошото е, че ги знам тия неща от клуба...а не от журналисти....ама нали ти си разговарял..... :smt006

От футболния или от фен клуба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:01 am 
Аватар

targovishte написа:
Виктория, ти какво очакваш лично?

От кое какво очаквам?

От мача следващата седмица очаквам победа за Левски пред горе-долу същото количество публика :8) ПАК ще сме повече :wink:

Ако ме питаш за Батков - няма да е още дълго начело на клуба, тъй като провиненията му станаха прекалено много. Левскарската общност се обърна срещу него, а това е най-страшното за един ръководител или футболист... Радвам се, че познавам редица хора от момчетата и момичетата, които така пламенно са се заели със съживяването на сектора, с разпространението на синята идея. И понеже знам какво е Левски за тях и че няма да се откажат - ето това ме кара да вярвам, че щастливите дни скоро предстоят :)

и да не забравя, очаквам ЛЕВСКИ ШАМПИОН :8) :8) :8) (поне да се възползвам от твърдението, че нямам връзка с реалния свят).

П.П. малко по-спокойно да го даваме, все пак една обща любов ни е събрала тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:02 am 
Аватар

с тебе въобще не искам да говоря повече...поне не днеска....от пфк-то ги знам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:02 am 
Аватар

Бай Иване, аз очаквам от хора като теб с опит врели и кипели, видели какво ли не по стадионите да отворят дискусията и да поведат хорото. Едно е сигурно, трябва да има диалог и да се говори. Независимо дали на някой това му харесва или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:05 am 
Аватар

targovishte написа:

Ок, питах от любопитство. Лека ви вечер и приятно сране занапред. Много намаляха Левскарите тука за съжаление..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:06 am 
Аватар

Виктория написа:
targovishte написа:
Виктория, ти какво очакваш лично?

От кое какво очаквам?

От мача следващата седмица очаквам победа за Левски пред горе-долу същото количество публика :8) ПАК ще сме повече :wink:

Ако ме питаш за Батков - няма да е още дълго начело на клуба, тъй като провиненията му станаха прекалено много. Левскарската общност се обърна срещу него, а това е най-страшното за един ръководител или футболист... Радвам се, че познавам редица хора от момчетата и момичетата, които така пламенно са се заели със съживяването на сектора, с разпространението на синята идея. И понеже знам какво е Левски за тях и че няма да се откажат - ето това ме кара да вярвам, че щастливите дни скоро предстоят :)

и да не забравя, очаквам ЛЕВСКИ ШАМПИОН :8) :8) :8) (поне да се възползвам от твърдението, че нямам връзка с реалния свят).

П.П. малко по-спокойно да го даваме, все пак една обща любов ни е събрала тук.

ма ти верно, нямаш връзка!!!! :smt006
И като ги бием, какво следва? Вие не виждате ли, че се изяждаме помежду си??? Едните били ходили на стадиона....другите били хейтъри....а като дойде Гонзо....ще втасаме.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:07 am 
Аватар

targovishte написа:
Tuchkata написа:
Ти кога последно спомогна за повишаването ѝ?

Като си купих карта и пращам пари ....а на мача не дойдох, защото на майка ми й откриха рак и реших, че е по добре да съм с нея, поне докато се успокои...още да ти се обяснявам ли бе търбух?

Надявам се искренно майка ти да се оправи! Всичко друго е на заден план в такива моменти :smt006

Последна промяна ICF на Нед Мар 09, 2014 1:08 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:07 am 
Аватар

Tuchkata написа:
targovishte написа:

Ок, питах от любопитство. Лека ви вечер и приятно сране занапред. Много намаляха Левскарите тука за съжаление..

Тучка не ме провокирай повече А?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:17 am 
Аватар

targovishte написа:
Седем:Едно написа:

Ай успокой се и ти!!!! Можеш да уважиш и чуждото мнение.....аз не виждам, какъв е проблема да си кажем някой истини? То е ясно, че статуквото ще се промени, когато останем без пари....но и от това не сме далеч.... :wink:

Търговище, твоите похвати много ми напомнят на тези на Батков- перфектни за манипулация. Впрочем незнайно защо ВИНАГИ работят. Казваш една- две истини, които лесно могат да се докажат с факти, а покрай тях казваш и една- две неистини, които няма как левсно да се оборят с факти. Е тогава неистините стават по- истини от истините. Т.е. опитвам се да кажа, че това, че едно нещо е истина за теб, не значи, че то е факт ;)

П.с. Чуждо мнение, което включва храна по всичко до девето коляно, защото не сме достатъчно мъже да приемем загубата, аз няма как да уважавам ;)

П.с. 2. Интересното е, че напоследък представителките на нежния пол в агитката имат много повече топки от представителите на мъжкия. Сега Вики, а във фейсбук едно друго момиче- Мартина Карабова :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:19 am 
Аватар

targovishte написа:
И като ги бием, какво следва? Вие не виждате ли, че се изяждаме помежду си??? Едните били ходили на стадиона....другите били хейтъри....а като дойде Гонзо....ще втасаме.....

Радвам се, че поне ти си наясно с всичко :) И имаш връзка, без съмнение!!!
Какво трябва да следва след като ги бием!? Малко въздух, малко радост, ей това, нищо по-грандиозно.
За да изплуваме отново трябват промени. А като дойде Гонзо не знам дали ще втасаме, но поне ще се съберат хора в клуба, които милеят за него, които са прекарали най-силните си години тук. И ще са раздават за благото на Левски.

п.п. продължавам ли да нямам връзка!?

п.п. От сърце ти пожелавам, майка ти да оздравее!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:23 am 
Аватар

В., много неприятна вест. Дано оздравее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:25 am 
Аватар

Levskar67 написа:

Вече съм ти казал, че е смешно да се говори от името на други хора! Защото не знаеш техните подбуди, но ти имаш високо самочувствие и ти е позволено! Какви са анализите ми нека другите да решат! Едни ще ги харесат, други не! Дали са тъпи, точно ти не можеш да бъдеш критерии, защото самочувствието ти няма нищо общо с действителността! Хващаш лошия момент, в който се намира Сухия за да ме нападаш! Но Сухия не ми е никакъв, никъде не съм писал, че е идеала ми за треньор на ЛЕВСКИ! :smt017 Но като си започнал, покажи правилния треньор, защото ти и Гонзо нападаше преди време! :smt012 Не съм гледал отбора на Гунди и благородно ти завиждам за това! Но, ако някога се доближим до отбора на Шпайдела ще съм щастлив! :smt023 За пореден път повтарям, не съм срещу теб! Напротив, уважавам те, но използваш мненията на доста по-млади хора от нас за да ме нападаш! Незнайно, защо!? :smt017

Не те нападам, бе човек. Просто не си в час и ти казвам да не се излагаш. Прочети си в коментарите какво пишеш за сухия. Как не виждаш елементарни неща? Разминавания - днес треньора нямал обяснения как така, цяло второ полувреме имало само центрирания. Днес. Ами с евреите, ами с вагоните нямаше ли същите центрирания? Какъв му е бил разбора на полувремето, че излязоха коренно различни? Най вероятно да се пазят да не полуичат червен картон. Какви тренировки провеждат? Какви заучени положения тренират? Разбираш ли, когато един треньор иска да свалят топката, а те играят с центрирания, кой е виновен? Играчите ли? Елементарни неща има в този живот и в тази игра. Един треньор няма ли авторитет, играчите не го ли слушат, ако ще да е най подготвения, за нищо не става. Харесала му играта. Ами да върви на конкурс за мис монокини или на дегостаторски такъв, мамка ми, там има повече неща за харесване. А ти ми започваш схеми, не знам какво си, не знам що си. Българин бил, знаел какво е Левски. Може и да знае, но не може да ръководи Левски.
Според мен, Гонзо като треньор не е това, което е необходимо за Левски. Все още. Мога да ти изброя при кои треньори според мен сме играли най качествен, атрактивен и атакуващ футбол - Витлачил, Методиев, Грозни(последния беше много малко време, но се усети разликата).
Какъв треньор ни трябва? Авторитет, пред който псевдо-звездите ни да стоят мирно и като каже нещо да се изпълнява. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:26 am 
Аватар

90% от хората, които "милеят" за клуба са пълни ретарди. В това число не визирам Гонзо, той се е доказал като истински Левскар и мъжкар. Но това няма да ни помогне с нищо. Гарата не беше чувал за нас, а разпра всичко живо. Гаджев е юноша на Левски и какво от това? Не знам защо искате постоянно да идват някакви хора, които милеели за Левски все едно това ги прави по-добри треньори, играчи или ръководители. На нас ни трябват професионалисти. Батков не е такъв, Кокала не е такъв, Боримиров, Сираков, Сухия и т.н и т.н. не са такива. Единствено крепя надежди към Гонзо и не заради това, че е Левскар, а защото според мен работи добре и след някоя друга година опит ще е доста сериозен мениджър. С тия сантиментални глупости за милеене и левскарщина няма да прокопсаме още 200 години. Тоя дебел урод да продава отбора на някой и да се сменя цялото ръководство, играчи, персонал, треньори, школи и всичко, което е създал тоя мустакат изрод. Това няма да се случи без ние да натиснем, така че нека опитаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:27 am 
Аватар

Вики, на Йовов кво му беше, че трябва да идва Гонзо толкова спешно? А на Гонзо кво му беше, че трябваше да идва Боримиров? А на Боримиров кво му беше, че трябваше да идва Сираков и така до безкрайност! Колко още? Още пет години? Няма проблем! Още десет години? Всичко е наред! Наистина ли си толкова наивна и не виждаш къде е проблема?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:28 am 
Аватар

И като милеят за Левски какво?Гонзо 100% би се върнал,той си е такъв,свикнал е да се блъска,да върви срещу течението и да си мисли,че може да му се получи,щото обикновено успява.Обаче тука положението е много тежко и твърде малко неща биха зависили от него,дори да приемем,че има качествата.Просто ще има поредната подигравка с левскар и то огромен такъв.Дори капка съмнение няма в това,сигурно е,че ще се случи и всички го знаем.Докато бяхме само ние и прасетата печелехме по нещо и се залъгвахме,че играем,но сега първенството е друго,а при нас нещата за още по-зле.Дано не се връща докато батков е тука.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:29 am 
Аватар

смърт за цдна написа:
90% от хората, които "милеят" за клуба са пълни ретарди. В това число не визирам Гонзо, той се е доказал като истински Левскар и мъжкар. Но това няма да ни помогне с нищо. Гарата не беше чувал за нас, а разпра всичко живо. Гаджев е юноша на Левски и какво от това? Не знам защо искате постоянно да идват някакви хора, които милеели за Левски все едно това ги прави по-добри треньори, играчи или ръководители. На нас ни трябват професионалисти. Батков не е такъв, Кокала не е такъв, Боримиров, Сираков, Сухия и т.н и т.н. не са такива. Единствено крепя надежди към Гонзо и не заради това, че е Левскар, а защото според мен работи добре и след някоя друга година опит ще е доста сериозен мениджър. С тия сантиментални глупости за милеене и левскарщина няма да прокопсаме още 200 години. Тоя дебел урод да продава отбора на някой и да се сменя цялото ръководство, играчи, персонал, треньори, школи и всичко, което е създал тоя мустакат изрод. Това няма да се случи без ние да натиснем, така че нека опитаме.

Крайно време беше някой да обобщи ИСТИНАТА! :smt023 Батков като предлага някакви пари, всеки ще се навие да работи в клуба, колкото и да е некадърен, па макар и голям левскар.

Последна промяна Gonewild на Нед Мар 09, 2014 1:31 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:30 am 
Аватар

acrimonious написа:
targovishte написа:
Седем:Едно написа:

Ай успокой се и ти!!!! Можеш да уважиш и чуждото мнение.....аз не виждам, какъв е проблема да си кажем някой истини? То е ясно, че статуквото ще се промени, когато останем без пари....но и от това не сме далеч.... :wink:

Търговище, твоите похвати много ми напомнят на тези на Батков- перфектни за манипулация. Впрочем незнайно защо ВИНАГИ работят. Казваш една- две истини, които лесно могат да се докажат с факти, а покрай тях казваш и една- две неистини, които няма как левсно да се оборят с факти. Е тогава неистините стават по- истини от истините. Т.е. опитвам се да кажа, че това, че едно нещо е истина за теб, не значи, че то е факт ;)

П.с. Чуждо мнение, което включва храна по всичко до девето коляно, защото не сме достатъчно мъже да приемем загубата, аз няма как да уважавам ;)

П.с. 2. Интересното е, че напоследък представителките на нежния пол в агитката имат много повече топки от представителите на мъжкия. Сега Вики, а във фейсбук едно друго момиче- Мартина Карабова :smt023

Аримуню, кажи какви неистини съм казал? На теб харесва ли ти всичкото това? Ти имаш поне достъп до всичките тези лайна...защо си траеш?
И майната му на мача и загубата.....аз съм Левскар по рождение...баща ми ме е учил да не си трая....лека му пръст...и повече няма да мълча....разбери го това....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:34 am 
Аватар

Виктория написа:
targovishte написа:

Радвам се, че поне ти си наясно с всичко :) И имаш връзка, без съмнение!!!
Какво трябва да следва след като ги бием!? Малко въздух, малко радост, ей това, нищо по-грандиозно.
За да изплуваме отново трябват промени. А като дойде Гонзо не знам дали ще втасаме, но поне ще се съберат хора в клуба, които милеят за него, които са прекарали най-силните си години тук. И ще са раздават за благото на Левски.

п.п. продължавам ли да нямам връзка!?

п.п. От сърце ти пожелавам, майка ти да оздравее!

Виктория, ти наистина ли смяташ, че една победа над свинете ще ни донесе, така исканата промяна? Ние сме на една победа от щастието? А Гонзо дано да не дойде....поне не при тези обстоятелства.....макар че още в понеделник ще е на Герена...... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:34 am 
Е защо си трае... защото момчето знае истината, която ти изкривяваш. Много точно си го е написал даже. На мен ми трябваха 20 реда. :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:36 am 
Аватар

Срам...срам...срам след срам...Някой питал и се докъде може да стигнем въобще? тази седмица играем с Ботев за купата и с чорбата пак... Хора, които и да сте и от където и да чакате заплата, Батков трябва да си ходи! Няма пари в този отбор, взимат се слаби футболисти, работи се на пърче, без право на решение, жалко за най-големия клуб на България! Комуниста трябва да си ходи, жалки сме с него! Няма фенове на стадиона, хората които пълнеха стадиона преди години почнаха да умират, някои емигрираха, нямаме фенове вече, младото поколение не е с нас, то гледа истинския футбол, а не го ли покажем ние, само с история трудно да ги грабнем. Трябва да дойде човек с пари, уравновесен, да остави професионалисти да работят в Левски и отборът да си възвърне позициите, да се построи стадиона, иначе ставаме още по-жалки с всеки изминат ден! За мен не е нормално отборът ни да се бори за 3-то място... Жалко, жалко... Болно ми е... някакви хора прогонват обикновените фенове от стадиона, хората плачат заради отбора си! Батко, мри, бе!

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:46 am 
Аватар

Момчета и момичета, най-добре се наспете. :smt006 Не знам откъде намирате сили да коментирате цялата тая помия. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:47 am 
Аватар

El Hacendado написа:
Е защо си трае... защото момчето знае истината, която ти изкривяваш. Много точно си го е написал даже. На мен ми трябваха 20 реда. :lol:

Аз ти казах някой неща....а ти ми кажи, аз какво съм изкривил?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз се питам 2 неща, без въобще да съм чел всичките простотии, дето се карате, въпреки че сте на една страна :smt005
1. Как Гонзо, който вече беше на този пост, ще се върне и ще оправи всичко за отрицателно време, като го изпратихме само с негативни мнения за работата му като спортен директор. Като треньор на Мурету добре се справя, но треньор не е спортно-технически директор.
2. Кой очаква, че Гонзо ще се провали като такъв и в какъв срок ? За мен ситуацията не е за промени с емоционален характер, а за промени с идологически характер. Не може Левски да бъде училище за треньори, директори, путки майни и прочее. Колко от последните ни треньори бяха дебютанти в Левски? Колко от последните ни спортно-технически директори бяха дебютанти? Сега ще кажете - Лудогорец, Литекс, Тракия - те също са така... но в интерес на истината всички от тях пращат кадрите си на специализации на запад. Ние тук си патаме и кютаме както са ги учили в НСА-то... ами не става уважаеми братя Левскари :)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Болни сме от любов... И ни боли, когато ни отнемат най-святото...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]