Това, което написах, че двата отбора ще играят на сигурно, за съжаление се потвърди и през втората част! Признавам, че чорбарите поеха малко риск в средата на тази втора част и направиха няколко мелета в нашето наказателно поле, но това не доведе до нищо! Освен това, в началото на това второ полувреме, рефера им спести червен картон от страх и несигурност! Визирам положението при контузията на най-добрия ни играч до този момент, Старокин! Нашият футболист влезе напористо, с шпагат, игра първи с топката, не докосна изобщо прасето попов, което имаше вече жълт картон, а чорбарина закъсня, настъпа Старокин и го контузи и това в началото на втората част! Питам ви: Какво е това? Повтарям се, но гадното прасе контузи, най-добрия ни футболист до този момент и смяната му Бру, беше неравностойна!

Чернодрешкото постъпи соломоновски, като даде фаул за цура!

Така, няма нарушение на прасето, но тогава, защо няма картон на Старокин!? Това му се вика тънка свирка! Сега тук, някой ще ми опонира, че в друга ситуация, Тигърчето хвана топката с ръце след подаване назад от Ангелов! И веднага ще отговоря: В правилника е записано, че нарушение има, когато топката се върне с ходило без опасност за вратата! В случая Пелето я върна с коляно ( това може да го проверите ) и имаше опасност за вратата! Дори футболистите на цецка не реагираха, за разлика от малоумните си фенове! Изгонването на Попов обаче беше задължително! Не знам дали това щеше да ни помогне, но това са фактите! Иначе, освен десет минутния опит за натиск на свинспор в средата на второ полувреме, при който стигнаха до няколко мелета, но нищо повече, няма нищо друго за коментиране! Можеше и те да ни бият, можеше и ние да ги бием, но нямаше да е заслужено, защото двата отбора се измориха, зарязаха центъра и търсеха дълги извеждащи подавания, но като цяло не сътвориха нещо смисленно и не показаха надмощие! Не знам дали съм гледал по-слабо полувреме на това дерби от това второ полувреме! Единственното хубаво нещо беше Сектора! По телевизията, за 90-ет минути, не чух прасенцата, а само нашитре! БРАВО, момчета!

Като цяло, най-добри от нашите бяха Старокин, Димов, Гаджев, Туре ( въпреки, че се измори ), Иванов, Ангелов и Тигърчето ( искам да похваля концентрацията и хъса му, които беше загубил! Резервната скамейка му се е отразила добре )! Най-слаб отново беше Генков! Много слабо играха Пинто, Бру, Макриев и Мюлдер, който също се измори! Ще ви изненадам с мнението си, но този резултат не е добър за нас!

Защото чорбарите не допуснаха гол, това ще ни накара и ние да не допуснем в другия мач, а ще трябва и да вкараме! Дано отборът да се обиграе добре с новата схема на игра до 19 декември и да победим! Защото на нас ни трябва, вече задължителна победа! Освен, ако не разчитаме на дузпи! Всяко друго равенство, освен нулево без дузпи, дори и с продължения ще ни изхвърли от турнира! Дано това да не се случи и срещу коледа да заколим прасето! Аз го пожелавам на всички ни! САМО ЛЕВСКИ!