forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 6:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:22 pm 
Аватар

geletos написа:
Над 20 години съм по стадионите и не помня от общо 6 мача с евреите, буферите и прасетата да имаме само 5 точки.

кофти момент си избрал да се родиш..... :smt005
Иначе, сега ,като се замисля...аз не помня в 4 мача подред, да не сме били прасетата или поне да не сме им вкарвали гол на турците! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:23 pm 

Последен апел от моя страна:НЕ СЕ КАРАЙТЕ!Никой от нас не е виновен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:24 pm 
Аватар

Извода е, че НКП не трябва да тръгват срещу бататюрк, а ние трябва да сме в екстаз, че има хореография, и че не сме надвикани, макар и да сме надвикани. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:25 pm 
Аватар

Кур за тоя мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:26 pm 
Аватар

Как така няма снимки поне на това? Смисъл за транспаранта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:27 pm 
Аватар

Момчета и момичета, пиша последно мнение и отивам да се донапия :wink: ПРОБЛЕМА Е ЯСЕН, НЕКА НЕ СПОРИМ. МОМЧЕТАТА ОТ НКП СА ПИЧОВЕ И ТОЧКА. И НА ТЯХ НЕ ИМ Е ЛЕСНО. И НА НАС НЕ НИЕ. ОБИЧАМЕ ЛЕВСКИ. Запомнете го това. Пишем всички тези мнения, защото ни е болно..

Нуждаем се от ново начало. Всичко друго са писаници и глупости. :smt006

ПП - Наистина се извинявам, ако съм засегнал някого :wink: Мечтата ми е да видя единна публика, финансово силен тръст и Левски шампион :levski

Последна промяна Оптимистичен стратег на Съб Мар 08, 2014 9:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:27 pm 
Аватар

geletos написа:
Над 20 години съм по стадионите и не помня от общо 6 мача с евреите, буферите и прасетата да имаме само 5 точки.

По-интересното е имало ли е някога такъв период както сега - четири поредни мача да нямаме вкаран гол на прасетата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:28 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Levskar67 написа:
Явно не си му чел другите творения.

Чел съм ги и сме спорили.. Въпроса е, че треньора ни е скаран с футбола буквално ;) Нашите за 3 пореден мач да сипят топката и даже да нямат сила да я пратят до наказателното си е скандално..

Kryten, ти защо на всяко мнение за НКП скачаш като луд? Кажи ми, не мислиш ли, че е неадекватно да се подкрепя този "отбор" и "ръководство" на ЛЕВСКИ?

Да подражаваш на други е най-лесната работа, както прави Себастянчо! Но тогава, как ще те запомни някой? :smt017 Ще го подчертая дебело! Резултата няма значение! Днес нашите играха добре, раздадоха се, поне докато бяха свежи! Отборът беше подреден добре в схема 4-4-1-1! Изненадата Туре ляв външен хлаф и Старокин ляв вътрешен халф бяха изключитлно умно решение и то успя! Обосновавам се: чорбарите имат една елементарна тактика при тройчо от години! Като се юрнат напред с повече хора при статични положения, отзад остават само чорбалчев или педирянчев и двата бека! При контра единия от двамата катили, който е в игра посочени в предното изречение дебнат човека с топката и го събарят! Този път това не сработи нито веднъж, защото там, срещу чорбалчев беше единственния наш катил Старокин, който умно го изкара от мача! Затова беше Орльо вътрешен халф! А Туре на позицията Старокин от ляво беше перфектен! чорбата спечелиха абсолютно незаслужено този мач! Дори и в края на мача, когато се изморихме, бяхме по-добрия отбор! Преди мача, казах, че Бастос и Божи не са готови и не трябва да са титуляри и бях прав! През първото полувреме, когато бяхме свежи и ни трябваха силни офанзивни футболисти за да вкараме гол играхме с девет души! Това ни е преоблема! Нямаме подготвени за игра офанзивни футболисти! Другото са глупости! Доволен съм от играта на нашите! Иначе Батков вън и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Бла, бла, бла, 4-4-1-1, бла бла, ляв халф, бла бла, ЧЕТВЪРТИ МАЧ БЕЗ ДА ИМ ОТБЕЛЕЖИМ ГОЛ :smt006[/quote]
Ами то е написано, защо![/quote]

Добре, де, щом ти и аз и 10000 други души го виждат и Сухия не го променя, защо спорим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:28 pm 

El Hacendado написа:
Ако НКП тръгне против Батков, ще са сами (аплодирани от милиони тракащи клавиши) и ще е защото Батков не дава пари вече.
Ако НКП не прави нищо, но само изразява негативна позиция спрямо мустака - били платени.
Като Левски бие - НКП и фонда са най-големите.

Кои са мършите - не знам. Със сигурност не са само футболистите и мустака.

Тъй като нямам директен контакт с някой от НКП, бих ги посъветвал да заебат всичко за няколко мача - да няма хореографии, сектор Б да е 3 пъти по-празен. Нека ни надвикват и сме гости за известно време - е така да няма нищо. Може и да си ходим само на баскетбол - аз съм за. Явно не сме дорасли за 100-годишнина и трябва да минем през такъв период.

Вмомента не ме е яд толкова на загубата и на факта, че ония бяха повече в Г отколкото ние в Б (за пръв път ми се случва), а на това, че се самоизяждаме (главно господа драскачите), и че едни хора (луди хора както се написа на големия транспарант) правят наистина НЕВЪЗМОЖНОТО, за да сме нещо различно от сбирщина празноглави кретени. Е за тях ми е жал. Подозирам, че съвсем скоро ще теглят една майна на всичко, ако не им се подаде ръка.

Тая тема да се заключи, защото такъв позор не е било никога.

А за свинете - днес ви беше шанса да ни надвикате и пак не успяхте.

Мда, то защото преди да се направи НКП сектора беше празен, винаги ни надвикваха, нямаше хорео и т.н. Тогава бяхме надвиквани редовно, почти не ходеха левскари на мачовете и т.н Мълчанието е по - лошо дори и от откритата подкрепа ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:29 pm 
Аватар

Момчета, защо толкова слабо срещу Батков? Няколко пъти се поде и доста слабо...... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:29 pm 
Аватар

Непримите от София, примирихме ли се с положението в ЛЕВСКИ, което става все по-зле от 7 години насам или може още, вие как мислите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:30 pm 
Svetlio написа:
Момчета, защо толкова слабо срещу Батков? Няколко пъти се поде и доста слабо...... :ohmygod2

Абе защото всички са гадни драскачи и могат да изразят позицията след мача, нe разбра ли? :lol:

Последна промяна SouthSupporter на Съб Мар 08, 2014 9:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Levskar69 написа:
Не мога да възприема мнението, което се налага тук, че няма как да критикуваш някого, когото не познаваш. Ами аз не познавам никого тук, а има противоположни мнения, това значи ли че трябва да съм съгласен и с двете. Не познавам и болен Сидеров, освен и към него да не съм критичен...

Да критикуваш не е да крещиш кур и смърт докато плюнчиш монитора от злоба. :smt006

Ще взема да се запиша на обучение при 67ми, да изуча всички схеми, ромбове, трапец, пентаграм, 4.2.3.1 и всички телефонни номера в Харманли и няма дами пука за друго...Не възприемам раздаванена курове и не го правя....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:31 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
Ако НКП тръгне против Батков, ще са сами (аплодирани от милиони тракащи клавиши) и ще е защото Батков не дава пари вече.
Ако НКП не прави нищо, но само изразява негативна позиция спрямо мустака - били платени.

Тъй като нямам директен контакт с някой от НКП, бих ги посъветвал да заебат всичко за няколко мача - да няма хореографии, сектор Б да е 3 пъти по-празен. Нека ни надвикват и сме гости за известно време - е така да няма нищо. Може и да си ходим само на баскетбол - аз съм за. Явно не сме дорасли за 100-годишнина и трябва да минем през такъв период.

Вмомента не ме е яд толкова на загубата и на факта, че ония бяха повече в Г отколкото ние в Б (за пръв път ми се случва), а на това, че се самоизяждаме (главно господа драскачите), и че едни хора (луди хора както се написа на големия транспарант) правят наистина НЕВЪЗМОЖНОТО, за да сме нещо различно от сбирщина празноглави кретени. Е за тях ми е жал. Подозирам, че съвсем скоро ще теглят една майна на всичко, ако не им се подаде ръка.

Добре бе, ти си прав....а защо не си зададеш въпроса...защо бяхме по малко от турците????????? Защо????....Въпреки или заради всичките ни усилия за обединения? Но на каква цена и за кого???? За какво общо дело говориш, след като има по прави и по първи...и всички останали са разбирачи???? Докато мислиш и пишеш по този начин...нищо няма да се промени.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:31 pm 
Аватар

Е ок, специално накрая никой не пречеше :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:32 pm 

targovishte написа:
geletos написа:

кофти момент си избрал да се родиш..... :smt005
Иначе, сега ,като се замисля...аз не помня в 4 мача подред, да не сме били прасетата или поне да не сме им вкарвали гол на турците! :ohmygod

2007-08 пак имахме 3 поредни мача със софийските отбори и есента взехме 2 точки, а пролетта - 4. От онзи сезон тръгнахме надолу. Надали ще е така, но дано с днешния мач този ужасен период се е затворил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:32 pm 
Аватар

El Hacendado написа:

!!!

А за свинете - днес ви беше шанса да ни надвикате и пак не успяхте.

90-те години нямаше НКП и разни гълъби, нямаше и хореографии, нямаше и нужда някой да ме агитира във фейсбук да ходя на мач, а на най-тъпия мач имаше по минимум 10 хиляди души. Та на мен лично ми е през кура ако НКП заебът нещата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:33 pm 
Аватар

Някой да знае какво точно се е случило през деня в Студентски? Имало е някакво сбиване между наши и прасета? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:33 pm 
Аватар

нямам никакви сили да коментирам каквото и да било...излишно е. Всички знаем кой е виновен за всичко това...но никой не изрече и дума срещу него на стадиона. Аз и още един човек далече от мен от мен си изказахме мнението...и другия човек беше замълчан на втория път от двама шишковци. Аз съм без думи за това в което е превърна всичко.
Никога не съм разбирал хората които разправят, че това не е техният Левски и, че няма да стъпят повече на стадиона....не съм вярвал, че и аз ще го кажа....но днес нещата ми дойдоха толкова в повече, както никога преди....че вече ги разбирам напълно. След днешният ден аз също сериозно обмислям да си дам една дълга почивка. Бях толкова разтреперен.....а приятелката ми която е супер емоционална да не говоря с колко мъки съм я успокоявал. Това всичко....за какво? Един олигарх, който си бара мъдете....прави си ташак с всички нас години наред...а ние седим кротко и си вярваме, че нещата ще се променят.
Боли ме много.....никога не съм вярвал, че можем да го докараме дотук. А най тъжното е, че това се случва на 100 годишен юбилей....от празник се превърна в......................................................

САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:35 pm 

станахме абонати на плешивия боклук, тва е най-големият ташак :ohmygod2 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:35 pm 
Аватар

El Hacendado написа:

И си прав и не съвсем. Тук някои ревът, че в Б не се вика срещу Батков. След края на мача направихме опит за викане в Б към В, но не бяхме повече от 10 човека. Е жив и здрав съм и никой не ми е чупил капачки...
От друга страна щях да повърна като видях зад Б автомобилчето LSFC Security :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:36 pm 

Да подражаваш на други е най-лесната работа, както прави Себастянчо! Но тогава, как ще те запомни някой? :smt017 Ще го подчертая дебело! Резултата няма значение! Днес нашите играха добре, раздадоха се, поне докато бяха свежи! Отборът беше подреден добре в схема 4-4-1-1! Изненадата Туре ляв външен хлаф и Старокин ляв вътрешен халф бяха изключитлно умно решение и то успя! Обосновавам се: чорбарите имат една елементарна тактика при тройчо от години! Като се юрнат напред с повече хора при статични положения, отзад остават само чорбалчев или педирянчев и двата бека! При контра единия от двамата катили, който е в игра посочени в предното изречение дебнат човека с топката и го събарят! Този път това не сработи нито веднъж, защото там, срещу чорбалчев беше единственния наш катил Старокин, който умно го изкара от мача! Затова беше Орльо вътрешен халф! А Туре на позицията Старокин от ляво беше перфектен! чорбата спечелиха абсолютно незаслужено този мач! Дори и в края на мача, когато се изморихме, бяхме по-добрия отбор! Преди мача, казах, че Бастос и Божи не са готови и не трябва да са титуляри и бях прав! През първото полувреме, когато бяхме свежи и ни трябваха силни офанзивни футболисти за да вкараме гол играхме с девет души! Това ни е преоблема! Нямаме подготвени за игра офанзивни футболисти! Другото са глупости! Доволен съм от играта на нашите! Иначе Батков вън и САМО ЛЕВСКИ! :levski[/quote]

Бла, бла, бла, 4-4-1-1, бла бла, ляв халф, бла бла, ЧЕТВЪРТИ МАЧ БЕЗ ДА ИМ ОТБЕЛЕЖИМ ГОЛ :smt006[/quote]

Добре, де, щом ти и аз и 10000 други души го виждат и Сухия не го променя, защо спорим?[/quote]
Ами предполагам, че Батьо си мисли, че така ще влязат по-бързо във форма ( това може би ще стане след време ) и го заповядва На Сухия! Може и да не съм прав разбира се! Просто така си мисля! :smt012 Но причината не е в Сухия! До офанзивното звено, отборът беше подреден супер добре и ако не беше простотията на Пелето съм сигурен, че щяхме да спечелим! Поне нямаше да загубим!

Последна промяна Levskar67 на Съб Мар 08, 2014 9:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:36 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Levskar67 написа:
Явно не си му чел другите творения.

Чел съм ги и сме спорили.. Въпроса е, че треньора ни е скаран с футбола буквално ;) Нашите за 3 пореден мач да сипят топката и даже да нямат сила да я пратят до наказателното си е скандално..

Kryten, ти защо на всяко мнение за НКП скачаш като луд? Кажи ми, не мислиш ли, че е неадекватно да се подкрепя този "отбор" и "ръководство" на ЛЕВСКИ?

Да подражаваш на други е най-лесната работа, както прави Себастянчо! Но тогава, как ще те запомни някой? :smt017 Ще го подчертая дебело! Резултата няма значение! Днес нашите играха добре, раздадоха се, поне докато бяха свежи! Отборът беше подреден добре в схема 4-4-1-1! Изненадата Туре ляв външен хлаф и Старокин ляв вътрешен халф бяха изключитлно умно решение и то успя! Обосновавам се: чорбарите имат една елементарна тактика при тройчо от години! Като се юрнат напред с повече хора при статични положения, отзад остават само чорбалчев или педирянчев и двата бека! При контра единия от двамата катили, който е в игра посочени в предното изречение дебнат човека с топката и го събарят! Този път това не сработи нито веднъж, защото там, срещу чорбалчев беше единственния наш катил Старокин, който умно го изкара от мача! Затова беше Орльо вътрешен халф! А Туре на позицията Старокин от ляво беше перфектен! чорбата спечелиха абсолютно незаслужено този мач! Дори и в края на мача, когато се изморихме, бяхме по-добрия отбор! Преди мача, казах, че Бастос и Божи не са готови и не трябва да са титуляри и бях прав! През първото полувреме, когато бяхме свежи и ни трябваха силни офанзивни футболисти за да вкараме гол играхме с девет души! Това ни е преоблема! Нямаме подготвени за игра офанзивни футболисти! Другото са глупости! Доволен съм от играта на нашите! Иначе Батков вън и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Пропускаш брилянтния ход на сухия тактик да сложи пелето в сърцето на отбраната, ето това е успешен ход. Ход пред който всички ходове бледнеят. За високо интелигентната тактика с центриранията и захожданията по крилата мисля, че няма смисъл да говорим, защото ще се разплача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:37 pm 
targovishte написа:
Добре бе, ти си прав....а защо не си зададеш въпроса...защо бяхме по малко от турците????????? Защо????....Въпреки или заради всичките ни усилия за обединения? Но на каква цена и за кого???? За какво общо дело говориш, след като има по прави и по първи...и всички останали са разбирачи???? Докато мислиш и пишеш по този начин...нищо няма да се промени.... :wink:

To се вижда кой какво пише - хората могат да четат. Ей ти пример за това, което аз говоря. Всеки си знае своето и никой не е готов на компромис:
Цитат:
90-те години нямаше НКП и разни гълъби, нямаше и хореографии, нямаше и нужда някой да ме агитира във фейсбук да ходя на мач, а на най-тъпия мач имаше по минимум 10 хиляди души. Та на мен лично ми е през кура ако НКП заебът нещата

И друго, тавариш, да те питам теб - защо срещу турците преди точно година бяхме много повече?
Еми защото Левски беше в подем и биеше. Тогава НКП бяха готини, мустака не беше проблем и.т.н.
Страшно много се водите от емоция и почвате да говорите страшно много лъжи, които на мен ми се струват обидни за хората, които към момента са единствените активни левскари. Повтаряте мантрите на журналистите и заради това няма хора на стадиона - това гарнирано разбира се с лошите резултати. Докато това не го преживеем, да забравим за всичко по повод 100-годишнината. Твай.

Последна промяна El Hacendado на Съб Мар 08, 2014 9:41 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:38 pm 
Аватар

Левски, като отбор и управление, толкова прилича в момента на папагалите на Митьо селския, че няма накъде.

Знам, само, че колелото се върти. А това простичко означава, че или в момента колелото е адски голямо и бавно се върти и за 5 години все сме долу или е спряло...Иначе трябваше в един момент да станем поне средняци, във футболно отношение...а сега не съм сигурен дали има отбор от А група дето да не ни е бил. Май само гоце делчев...
Тъжно. Ама тъпото колело все ще се развърти или ще ръждяса...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:38 pm 
Аватар

ШахматистО написа:
Извода е, че НКП не трябва да тръгват срещу бататюрк, а ние трябва да сме в екстаз, че има хореография, и че не сме надвикани, макар и да сме надвикани. :smt017

Аз не мога да разбера как в тоя форум има толкова много хора, които пишат против Батков, навсякъде, всеки левскар го псува, или поне 80%, а на стадиона никой не го псува. Един човек до мен викаше "къв е Батков според вас" и си отговаряше сам, а около него всички гледаха тъпо, ама много тъпо. Баш като говеда го гледаха всички... Еба си мамата, значи съм уцелил частта, където са били всички фенове на мустака.
От друга страна, хореографиите и организираността са нещо прекрасно и благодаря на всеки, който се е потрудил, за да се получи нещо добро по трибуните, но няма файда от всички тези прекрасни неща, ако Левски играе така и е това, което е в момента. Момчета, вие, дето наричте другите писачи, форумни и т.н, знам, че сте на всеки мач и ви боли много за отбора, обаче не обиждайте другите левскари, защото другият път няма да има кой да вдига хореографиите. И това не е заплаха, това ще бъде най-естественото, което може да се случи. Нека се уважаваме един друг и нека се вземе позиция относно Батков, защото този човек прави грешка след грешка и някой трябва да му го покаже и показва постоянно. В Манчестър Юнайтед протестираха против Глейзър, дори чорбарите протестираха против ТИТАН, а Батков, да знаете, не е много по-добър вариант от титани, лупита или Митьо селския. На Батков смърт няма да му пожелая, но дано поне някой го хипнотизира и да продаде отбора....(размечтах се)

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:39 pm 
Аватар

ЗАЩО ИГРАХМЕ 4-3-4-3, А НЕ ИГРАХМЕ 4-4-4 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:41 pm 
Аватар

Пламен Крумов е със спукана кост на ръката, аут е за дълго време :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:42 pm 
Аватар

и аз се чудя на тая схема :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:44 pm 
Аватар

antonatan написа:
ЗАЩО ИГРАХМЕ 4-3-4-3, А НЕ ИГРАХМЕ 4-4-4 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Ти си виновен...докато не ходеше на мачове...имахме поне 2 равен...... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]