Седем:Едно написа:
natural написа:
Лошо, много лошо, ако основния проблем на масата хора е кой ще излезе отляво и кой ще играе срещу нас... Юбилея се организира от НАС, не от ръководството. Това би трябвало да говори много.
Би трябвало, но за целта човекът трябва да може да мисли. Искат да си пишат за трансфери, да коментират малоумни журналистически диарии, че идвал тоя или оня, но истината е, че всичко е в нашите ръце в момента и имаме един исторически шанс, който съдбата ни поднася - може да си направим сам сами юбилея, организирайки мач с голям чуждестранен отбор и по този начин да докажем на всички критици, че Левски може без Бащица и бащици, че Левски може да се управлява от привържениците си и че Левски е силен когато всички сме единни. Вместо това трябва да се бълват глупости за пир по време на чума, каква грешна схема сме избрали за мача с Чапръчане и защо тоя бил отдясно, а не отляво. Форумът на гонг е чудесно място за тези хора, да отиват там и да си говорят с техните съмишленици, а да оставят на истинските привърженици да свършат ИСТИНСКАТА работа. Простичко е.
Какъв е този форум на гонг бе Тони?

Ти, май си много запознат с него! Никога не съм влизал там! Но щом ме караш ще навлезна и в неговите дебри! Не вярвам там да има само самодиви и чудовища! Сигурен съм, че и там ще има ЛЕВСКАРИ милеещи за ЛЕВСКИ! Какво ни е поднесла съдбата за в бъдеще не знам?! Знам, че сме се хванали за този юбилей, като удавник за сламка! Браво на хората, които организират всичко това, но след двадесет дни юбилея ще е в историята, а до тогава всички отбори от милата ни родна " А " група ще са си направили селекциите! И ако ние се държим само за плаща на юбилея, не се пускаме от него и не искаме да погледнем встарни! Следващия сезон ще сме във втората седмица ли, шестица ли и аз вече се обърках! На 25 май, когато всички ще са готови със селекцията, ние ще започнем да разкарваме некадърниците от чужбина до 25 юни! Тогава ще се огледаме за нещо добро от БГ-първенството и ще забележим, че вече не е останало нищо за нас и ще се насочим към истър, мистър и тем подобни смешни отборчета за да им приберем некадърниците и колелото отново да се завърти! Всъщност това отдавна не е колело, защото колелото след един оборот се връща в същото си положение, а ние слизаме все по-надолу и по-надолу! Но съм убеден, че след една година няма да си спомняме, какво е било на юбилея, ако се борим за мястото си в " А " група! Това е! Все пак съм горд, че ЛЕВСКИ става на 100 години, но дано на 110 годишния юбилей да сме силен Европейски отбор и всички богати отбори да искат да ни гостуват!