forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 11:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 10:54 pm 

Доста е интересно как очакваме от футболистите ни да излязат на терена с желание, мотивация и самочувствие на победител след като ние - феновете още преди мача се чувстваме като победени? Знам, че прекалено много пъти ни разочароваха, но сега е момента да ги надъхаме по някакъв начин и да смажат прасетата, които не са с нищо повече от нас. Същите нещастници откъм игра с тази разлика, че Тройчо ги нахъсва и им набива в главите, че са по-добри от нас и когато пресираш съперника си 90 минути няма как да не падне гол-а. Дано Топчо да се окаже по-адекватен от Сухия поне в това отношение и да ги надъха по някакъв начин. Ако не, да отиваме на някоя от последните тренировки и да ги надъхаме ние. Да не забравяме, че публиката на Левски е най-силния 12 играч!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:01 pm 
Аватар

"Футболистите" ги надъхвахме, бяхме повече и надпяхме турците поне 4 от 5 мача тоя сезон (айде, надпяхме ги 3 от тях). :lol: Разбрахме само, че Генков е ГРАДСКА путка :lol: Друг въпрос е, че този мач е над всякакви подобни разсъждения и това, че ще отидем на него с горчилка в устата и нежелание да погледнем 70% от тия на терена..е съвсем нормално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:03 pm 
Аватар

За съжаление съм почти убеден, че Топчо няма да успее да ги надъха поради фактори не зависещи от него. Ама и по празниците стават чудеса

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:03 pm 
Аватар

4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:05 pm 

Лабрадор написа:
"Футболистите" ги надъхвахме, бяхме повече и надпяхме турците поне 4 от 5 мача тоя сезон (айде, надпяхме ги 3 от тях). :lol: Разбрахме само, че Генков е ГРАДСКА путка :lol: Друг въпрос е, че този мач е над всякакви подобни разсъждения и това, че ще отидем на него с горчилка в устата и нежелание да погледнем 70% от тия на терена..е съвсем нормално.

Абсолютно. Да не говорим и преди това - писма им писахме, клипчета в съблекалнята май бяха пускани, призиви, ходене на тренировки, у-а...
Но никога не отиваме наведени :!: :!: :!: Наведени си тръгват ония отсреща!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:06 pm 
Аватар

Умирате прасета негодни. Нема ви се верва. Мачкаме ви 3:0!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:07 pm 

Mr. Smith написа:
4

Не трябва ли да започнем от 1? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:07 pm 

Абе, и вие сте си прави. То толкова ни отчайваха тия, че се налага да треперим да не ни бият за 4 път.. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:11 pm 

Синя Религия написа:
Абе, и вие сте си прави. То толкова ни отчайваха тия, че се налага да треперим да не ни бият за 4 път.. :ohmygod

Ние сме ги били седем пъти подред, така че са много далече още от този рекорд! :bigok :loser2 Но, знае ли се? Идва после нов сезон! :smt047 Батков Вън бе комунист! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:16 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Лабрадор написа:

Абсолютно. Да не говорим и преди това - писма им писахме, клипчета в съблекалнята май бяха пускани, призиви, ходене на тренировки, у-а...

Инстинктивно отиваме с гордо вдигнати глави и си оставяме душите, твай.

Макароне, тия трябва да имат топки, за да се мърдосват умишлено след предните 5 мача заради празни джобове. Дори Топчо да ги мотивира и нахъса и не успеят да си подадат повече от два паса..ще е поради безкадърност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:22 pm 

Лабрадор написа:
incheto_1914 написа:
Лабрадор написа:

Инстинктивно отиваме с гордо вдигнати глави и си оставяме душите, твай.

Макароне, тия трябва да имат топки, за да се мърдосват умишлено след предните 5 мача заради празни джобове. Дори Топчо да ги мотивира и нахъса и не успеят да си подадат повече от два паса..ще е поради безкадърност.

Е, тя безкадърността на повечето от тях, не е ли вече доказана?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:23 pm 
Аватар

Лабрадорче прав си, ама те дори не искат да излизат на терена. Путки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:35 pm 
Аватар

По думите на Кафевата лястовица юношите, които играят при мъжете не взимат над 2 к лева...да речем, че взимат 3 хилки, те със сигурност ще излязат,а останалите нямат топки да не излязат срещу цдна и обърнат джобовете, нито да го демонстрират на терена :smt042 Хипотетично правят подобие на мача с орките на Герена, но по друга причина..нали имат поне още 5 мача преди 'да си бият камшика', трябва наистина да не си ценят здравето, братле :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:39 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Синя Религия написа:

Ние сме ги били седем пъти подред, така че са много далече още от този рекорд! :bigok :loser2 Но, знае ли се? Идва после нов сезон! :smt047 Батков Вън бе комунист! :slap

9 имаме 90-те. 7-те са 80-те, ако не греша :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:44 pm 

Само аз ли съм оптимист и смятам,че ще бием?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 11:49 pm 

Stahlgewitter написа:
Само аз ли съм оптимист и смятам,че ще бием?

Не си само ти! Аз винаги вярвам, че ще бием, особено чорбата! :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:00 am 
Аватар

Само Левски, твай :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:06 am 
Аватар

Те повечето не подлежат на надъхване. Португалците, Бру и Туре, кво да ги надъхваш...Пламен Крумов, малките и Блажевич съм ги виждал надъхани. Общо взето това е. Другите са си айляк, ако ще и да ни разнасят като мазен вестник мач след мач

Последна промяна Кока-Кольо на Вто Апр 15, 2014 12:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:06 am 

А БЪЛГАРИЯ запя: Кур за цецека! :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:08 am 
Аватар

а, забравих Димов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:10 am 
Аватар

И Чмовш е надъхан вече :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:15 am 
Аватар

Ако и ние дезертираме, както направиха ирачите, то какво ще остане от Левски тогава!? Така като гледам как са се настроили за загуба някои от вас се чудя дали не съм попаднала в грешния форум?
В такива трудни моменти публиката е тази, която може да реши, да вземе мача, така че нямаме право да отстъпваме! С високо вдигнати глави, защото ние сме ЛЕВСКИ, отиваме на стадиона, оставяме си гласовете, душите, сърцата - правим това, което умеем най-добре! И дано след мача щастието да е за нас - изстрадано, но сладко! Това е голямата публика - да е до отбора именно когато е най-трудно, най-тежко и най-болезнено. Така се каляват любовта, верността... Не забравяйте, че този кошмар скоро ще приключи, Левски отново ще бъде на върха... А ние трябва да докажем и да покажем колко много обичаме отбора! За да не ни е срам от самите нас как сме оставили Сектор Б празен заради угрозата от 4-та загуба...

Не сме ли там, няма да си го простим! Отиваме за победа, защото ние сме Левски, пеем за отбора и показваме на всички колко е силна 100-годишната любов!
Докрай и после отначало :lsfc1

П.П. не знам дали всички осъзнавате, че този форум има възпитателна функция... абсолютно е така, така че трябва малко по-отговорно и с малко повече замисляне да се пише тук... като влезе някое хлапе и прочете едно-две минорни мнения (а те за съжаление преобладават), то как да отиде с кеф на мач, как да има самочувствие, как да си отстоява позицията срещу чорбари, например!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:15 am 

Кока-Кольо написа:
а, забравих Димов

Виждам, че по-горе си споменал Крумов и Блажевич! Към тях и Д. Димов може да добавиш Старокин, Тигърчето, Велев и Огнянов след като се възстановят, а защо не и Божи, за новия сезон ще пушка! Ето ти го гръбнака на бъдещия отбор, около който да се развиват и малките! :smt023 Това е пътя! Стига вече с тези свободни агенти, които никой не иска и играчи на разни слабандраци от долните дивизии на Западна Европа, с които само копаем дъното! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:38 am 
Аватар

Виктория написа:

П.П. не знам дали всички осъзнавате, че този форум има възпитателна функция... абсолютно е така, така че трябва малко по-отговорно и с малко повече замисляне да се пише тук... като влезе някое хлапе и прочете едно-две минорни мнения (а те за съжаление преобладават), то как да отиде с кеф на мач, как да има самочувствие, как да си отстоява позицията срещу чорбари, например!?

:smt023

Дори отново да паднем от онази гнусна пасмина, ние пак ще отидем с високо вдигнати глави и отново ще смажем онази най-уродлива, оркска и амебоподобна публика! Всеки от нас нека направи всичко възможно да убеди още един човек да дойде на стадиона, който не би отишъл на мача заради резултати, време, футболисти и т.н. Ако направим това, няма за какво да се притесняваме в мача с четирибуквието. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:48 am 
Аватар

Всичко е така, само едно не мога да разбера, защо трябва да се убеждават, уж левскари, да идат на стадиона да подкрепят Левски в тежка ситуация? Аз не мисля, че Левски има нужда от привърженици, които с 300 зора да ги накараш да идат на стадиона. То това е задължение на всяко едно синьо сърце.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 12:55 am 
Аватар

Ако ще и 7 пъти да паднем от тези свине, ние пак трябва да сме готови да ги разбием всеки един път! Левски докрая ще обичам... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 7:41 am 
Аватар

niki87 написа:
Всичко е така, само едно не мога да разбера, защо трябва да се убеждават, уж левскари, да идат на стадиона да подкрепят Левски в тежка ситуация? Аз не мисля, че Левски има нужда от привърженици, които с 300 зора да ги накараш да идат на стадиона. То това е задължение на всяко едно синьо сърце.

Ти хубаво си мислиш, обаче има хора, които бойкотират и докато Борат е начело, няма да стъпят. Те също се чувстват левскари и не подкрепят това да се ходи в тоя момент, както пък другите точно ходенето подкрепят и така. Мога да ти кажа, че 10 пъти са ме наричали уж левскар, когато имах здравословни проблеми и нямаше как да ида на мач без страхова невроза да не умра от кръвно или нещо подобно, та никак не е приятно. Идва някъв си и ти казва "нямаме нужда от такива като тебе". Както и човекът с микрофона долу, който ми казва да си гледам мача по телевизията. Еми, аз ще преценя кога да пея и кога не. Достатъчно ми е, че ходя сам на мачовете, САМ(и то какви мачове..)!!!! Та така, повече толерантност. Левски го обичат много хора, но за жалост повечето или не виждат смисъл да гледат такава игра(разбирам ги напълно) или чакат накой друг да ги оправи(да вдигне отбора), но това е друга тема. По-горе един човек каза, че такива игри помни само чорбарите да са играли. До преди 2-3 години и аз така. Левски така да играе никога не съм виждал. Виждал съм 2-3 мача толкова слаби и после въздигане, атаки, атракция. Поне мъжество и себераздаване. А сега какво? Влезне Бру и осере и двете смислени атаки за мач? Еми, ше го псувам, бе, да му еба майката черна, ше го псувам! Та.... Някои тук може и да имаме нервите да го гледаме това, обаче други хора разбират нещата по друг начин, което не значи да ги заклемяваме, защото ще останем наистина 1000-2000 човека макс, ако казваме "не ни трябват". Числя се, защото и аз ходя, макар да не съм на едно мнение с много от хората тук и на стадиона в момента. Тепърва си личи "работата" през последните години. За мача с чорбарите, абсолютно троен мач. Както може да ни бият, така и ние можем добре да ги треснем.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 8:49 am 

100% анти куфари в сектора! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 10:19 am 
Аватар

Ние сме Левски и излизаме срещу комунистическото отроче, грам примиреност не трябва да има сред нас. Време е за победа, стига им толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2014 10:26 am 
Аватар

Кой гений измисли мача да е в понеделник ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]