T.Stefanov написа:
El Hacendado написа:
Ако разчитаме на лоши резултати, за да се обяват хората против мустака, то значи от самото начало нещата са объркани и нямаме шанс да направим абсолютно нищо. Посланието ще е в пъти по-силно като стойност, ако бъде отправяно при по-добри постижения. Просто вмомента спортните постижения не трябва да ни бъркат и грам що се касае до отношението към мустакели.
Ако направим прилични плейофи и най-сетне бием прасетата, хората ще забравят за Батков. Ок, ядрото на агитката си го псуваме, но онзи ден в Пловдив беше трагедия, особено от местата, на които бяхме застанали с приятели. Опънахме си транспаранта против Батков, гледаха ни странно. Започва мачът и хората коментират пасове, удари, център, нападение, защита, треньор, абе всичко около отбора освен Батков. Бием, започва се неистова радост и пляскане на футболистите. При всяко гостуване съм толкова благодарен, че съм от София и мога да ходя на повече от 70% от мачовете за сезона, защото като видя хората от провинцията, колко са далеч от истинския проблем ми става жал.
Ще ме извиняваш, но това е толкова глупаво, че даже и смешно!

Как, лошите резултати ще засилят негативното отношение към Батков или обратното?

Нали Батков щеше да си замине, ако не станем шампиони, после, ако отпаднем за купата, а сега и ако не се класираме за Европа? Е замина ли си след първите две условия?

Замина си ама грънци! Ясно е защо определени медии насаждат това, но на мен не ми е ясно защо има хора да му се хващат!? И как пък разбра, че хората от провинцията са далеч от истинския проблем?

Коментирали били пасове, удари, сиреч играта и се радвали на гол на ЛЕВСКИ! И какво му е лошото на това? Тези хора чакат половин година за да гледат ЛЕВСКИ на живо, това е празник за тях, това са редките, но любими мигове с любимия отбор! Не е ли най-нормално нещо на света, да ги вълнува точно това? За головете: Не вярвам при гол на ЛЕВСКИ да има ЛЕВСКАР, който да е безразличен, включително и ти! Какво да правят при гол, да плачат ли? Даже и да извикат, както правилно се прави и което аплодирам: " Уууууууууууу, Батков Вън или курво при гол!" Към кого е обръщението, в тогавашния момент, когато мръсния комунист се е покрил и не ходи вече на стадиона? Хората от провинцията им е ясен проблема, но са далеч от любимия отбор, далеч от София, далеч от Батков и съответно нямат никаква възможност да въздействат върху проблема! Как така, аз не познавам и един ЛЕВСКАР, който да защитава Батков? Май защитниците му са около него и са в София и май проблема е, че са много влиятелни хора?

И стига с това: Не трябва да се класираме за ЕКТ, защото пак ще се провалим в Европа! Ами значи тогава, е по-добре никога повече да не играем там! Не вярвам найстина да го искаш това или който и да е ЛЕВСКАР? Ти вярваш ли, че ако не се класираме в ЕКТ, Батков ще напусне ЛЕВСКИ заради това? Защото аз не вярвам в това! Както не вярвам да има ЛЕВСКАР, който да не се радва при гол на ЛЕВСКИ, който да иска ЛЕВСКИ да се проваля и да не иска ЛЕВСКИ да се класира в ЕКТ! Другото са превзети и неискренни приказки! Това няма нищо общо с войната ни срещу Батков! Тя трябва да продължи, недоволството срещу него да се засилва, за да разбере, че никой ЛЕВСКАР не го иска, че няма да се откажем, докато не напусне ЛЕВСКИ и че няма вариант, при който да остане! Но отборът на ЛЕВСКИ трябва да се развива! Едното няма нищо общо с другото! Батков, всичките комунисти и агенти в УС на ЛЕВСКИ Вън! Гонзо, Топчо, Боримиров, Йовов и всички милеещи ЛЕВСКАРИ за ЛЕВСКИ у дома!