forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 6:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 9:16 pm 
Аватар

наистина бойкотират от няколко мача . . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 10:48 pm 
Аватар

А Локото днес във Варна са били 7 човека от които 5 жени :smt005 :smt005

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 10:50 pm 
Аватар

T.Stefanov написа:
El Hacendado написа:
Ако разчитаме на лоши резултати, за да се обяват хората против мустака, то значи от самото начало нещата са объркани и нямаме шанс да направим абсолютно нищо. Посланието ще е в пъти по-силно като стойност, ако бъде отправяно при по-добри постижения. Просто вмомента спортните постижения не трябва да ни бъркат и грам що се касае до отношението към мустакели.

Ако направим прилични плейофи и най-сетне бием прасетата, хората ще забравят за Батков.

A ако не направим прилични плейофи и не бием прасетата, хората въобще ще забравят къде е стадиона :smt006. Сещаш се какъв отзвук ще има протест от 500 човека макс :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:05 pm 
Аватар

Много пъти съм си задавал въпроса, дали щяхме сега да сме в това положение ако бяхме били чаршафите и бяхме взели титлата миналия сезон?

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:25 pm 
Аватар

SAMO LEVSKI SHAMPION написа:
Много пъти съм си задавал въпроса, дали щяхме сега да сме в това положение ако бяхме били чаршафите и бяхме взели титлата миналия сезон?

Или ако Мъри не се беше надупил на Лудогорец в предпоследния кръг... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:02 am 
Аватар

Нито щеше да има нови футбалери щото нали тея са шампоани (не че новите са нещо :smt005 ) щяхме да си отпаднем пак от некви смешници, и срещу мустака нищо и те така още 5 години........... :smt022

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 10:15 am 
Аватар

psiho написа:

Нито щеше да има нови футбалери щото нали тея са шампоани (не че новите са нещо :smt005 ) щяхме да си отпаднем пак от некви смешници, и срещу мустака нищо и те така още 5 години........... :smt022

Не съм съгласен! Според мен ако бяхме станали шампион, скритият собственик щеше да го засилят по пързалката - Шампионска лига - Много пари
и да го накарат да накупи куп безименни, но скъпи играчи, и (не)вероятно да взмеме и нов треньор нормален.
С 2рото можеше да прокопсаме, дори и да отпаднем от Европа рано-рано (100%) и можеше да се обърне леко тенденцията. Също така едва ли щеше да спре строежа на стадиона - щяха да се напънат (или изобщо да не го бутнат).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 10:18 am 

ако бяхме станали шампиони домуса щеше да иде в чорбата, така по-добре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 2:05 pm 
Екстра ни е така, не виждам кво да се оплакваме от нещо :bigok Мен ми побеля лявата част на косата без да съм дал и стотинка за боя :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 2:44 pm 
Аватар

Латекса са уволнили Загорчич и слагат оня плешивец Йешич. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:06 pm 
Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
Латекса са уволнили Загорчич и слагат оня плешивец Йешич. :smt005

Тея съвсем сигутно вървят към закриване !
Кога питам КОга ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:08 pm 
Аватар

Турците от Лудогорец взеха точка с помощта на съдията..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:19 pm 
Аватар

LS4ever написа:
psiho написа:

Не съм съгласен! Според мен ако бяхме станали шампион, скритият собственик щеше да го засилят по пързалката - Шампионска лига - Много пари
и да го накарат да накупи куп безименни, но скъпи играчи, и (не)вероятно да взмеме и нов треньор нормален.
С 2рото можеше да прокопсаме, дори и да отпаднем от Европа рано-рано (100%) и можеше да се обърне леко тенденцията. Също така едва ли щеше да спре строежа на стадиона - щяха да се напънат (или изобщо да не го бутнат).

Със сигурност нямаше да бутнат стадиона през февруари ако бяхме станали шампиони през май, тва не подлежи на съмнение. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:24 pm 
Аватар

Щяха да си го вдигнат както си беше преди това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:45 pm 

T.Stefanov написа:
El Hacendado написа:
Ако разчитаме на лоши резултати, за да се обяват хората против мустака, то значи от самото начало нещата са объркани и нямаме шанс да направим абсолютно нищо. Посланието ще е в пъти по-силно като стойност, ако бъде отправяно при по-добри постижения. Просто вмомента спортните постижения не трябва да ни бъркат и грам що се касае до отношението към мустакели.

Ако направим прилични плейофи и най-сетне бием прасетата, хората ще забравят за Батков. Ок, ядрото на агитката си го псуваме, но онзи ден в Пловдив беше трагедия, особено от местата, на които бяхме застанали с приятели. Опънахме си транспаранта против Батков, гледаха ни странно. Започва мачът и хората коментират пасове, удари, център, нападение, защита, треньор, абе всичко около отбора освен Батков. Бием, започва се неистова радост и пляскане на футболистите. При всяко гостуване съм толкова благодарен, че съм от София и мога да ходя на повече от 70% от мачовете за сезона, защото като видя хората от провинцията, колко са далеч от истинския проблем ми става жал.

Ще ме извиняваш, но това е толкова глупаво, че даже и смешно! :oops: Как, лошите резултати ще засилят негативното отношение към Батков или обратното? :smt017 Нали Батков щеше да си замине, ако не станем шампиони, после, ако отпаднем за купата, а сега и ако не се класираме за Европа? Е замина ли си след първите две условия? :smt085 Замина си ама грънци! Ясно е защо определени медии насаждат това, но на мен не ми е ясно защо има хора да му се хващат!? И как пък разбра, че хората от провинцията са далеч от истинския проблем? :smt017 Коментирали били пасове, удари, сиреч играта и се радвали на гол на ЛЕВСКИ! И какво му е лошото на това? Тези хора чакат половин година за да гледат ЛЕВСКИ на живо, това е празник за тях, това са редките, но любими мигове с любимия отбор! Не е ли най-нормално нещо на света, да ги вълнува точно това? За головете: Не вярвам при гол на ЛЕВСКИ да има ЛЕВСКАР, който да е безразличен, включително и ти! Какво да правят при гол, да плачат ли? Даже и да извикат, както правилно се прави и което аплодирам: " Уууууууууууу, Батков Вън или курво при гол!" Към кого е обръщението, в тогавашния момент, когато мръсния комунист се е покрил и не ходи вече на стадиона? Хората от провинцията им е ясен проблема, но са далеч от любимия отбор, далеч от София, далеч от Батков и съответно нямат никаква възможност да въздействат върху проблема! Как така, аз не познавам и един ЛЕВСКАР, който да защитава Батков? Май защитниците му са около него и са в София и май проблема е, че са много влиятелни хора? :smt047 И стига с това: Не трябва да се класираме за ЕКТ, защото пак ще се провалим в Европа! Ами значи тогава, е по-добре никога повече да не играем там! Не вярвам найстина да го искаш това или който и да е ЛЕВСКАР? Ти вярваш ли, че ако не се класираме в ЕКТ, Батков ще напусне ЛЕВСКИ заради това? Защото аз не вярвам в това! Както не вярвам да има ЛЕВСКАР, който да не се радва при гол на ЛЕВСКИ, който да иска ЛЕВСКИ да се проваля и да не иска ЛЕВСКИ да се класира в ЕКТ! Другото са превзети и неискренни приказки! Това няма нищо общо с войната ни срещу Батков! Тя трябва да продължи, недоволството срещу него да се засилва, за да разбере, че никой ЛЕВСКАР не го иска, че няма да се откажем, докато не напусне ЛЕВСКИ и че няма вариант, при който да остане! Но отборът на ЛЕВСКИ трябва да се развива! Едното няма нищо общо с другото! Батков, всичките комунисти и агенти в УС на ЛЕВСКИ Вън! Гонзо, Топчо, Боримиров, Йовов и всички милеещи ЛЕВСКАРИ за ЛЕВСКИ у дома! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:31 pm 
Аватар

Хората от провинцията коментират така:
"Да не би Батков да играе по левото крило?
Той човека само плаща,
а тия са неблагодарници, могат, ама не искат. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:33 pm 

ribotrepeca написа:
Хората от провинцията коментират така:
"Да не би Батков да играе по левото крило?
Той човека само плаща,
а тия са неблагодарници, могат, ама не искат. :bigok

Ами аз съм от провинцията и не познавам такива хора, защо ли!? Но ти май познаваш?! :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:39 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Ще ме извиняваш, но това е толкова глупаво, че даже и смешно! :oops: Как, лошите резултати ще засилят негативното отношение към Батков или обратното? :smt017 Нали Батков щеше да си замине, ако не станем шампиони, после, ако отпаднем за купата, а сега и ако не се класираме за Европа? Е замина ли си след първите две условия? :smt085 Замина си ама грънци! Ясно е защо определени медии насаждат това, но на мен не ми е ясно защо има хора да му се хващат!? И как пък разбра, че хората от провинцията са далеч от истинския проблем? :smt017 Коментирали били пасове, удари, сиреч играта и се радвали на гол на ЛЕВСКИ! И какво му е лошото на това? Тези хора чакат половин година за да гледат ЛЕВСКИ на живо, това е празник за тях, това са редките, но любими мигове с любимия отбор! Не е ли най-нормално нещо на света, да ги вълнува точно това? За головете: Не вярвам при гол на ЛЕВСКИ да има ЛЕВСКАР, който да е безразличен, включително и ти! Какво да правят при гол, да плачат ли? Даже и да извикат, както правилно се прави и което аплодирам: " Уууууууууууу, Батков Вън или курво при гол!" Към кого е обръщението, в тогавашния момент, когато мръсния комунист се е покрил и не ходи вече на стадиона? Хората от провинцията им е ясен проблема, но са далеч от любимия отбор, далеч от София, далеч от Батков и съответно нямат никаква възможност да въздействат върху проблема! Как така, аз не познавам и един ЛЕВСКАР, който да защитава Батков? Май защитниците му са около него и са в София и май проблема е, че са много влиятелни хора? :smt047 И стига с това: Не трябва да се класираме за ЕКТ, защото пак ще се провалим в Европа! Ами значи тогава, е по-добре никога повече да не играем там! Не вярвам найстина да го искаш това или който и да е ЛЕВСКАР? Ти вярваш ли, че ако не се класираме в ЕКТ, Батков ще напусне ЛЕВСКИ заради това? Защото аз не вярвам в това! Както не вярвам да има ЛЕВСКАР, който да не се радва при гол на ЛЕВСКИ, който да иска ЛЕВСКИ да се проваля и да не иска ЛЕВСКИ да се класира в ЕКТ! Другото са превзети и неискренни приказки! Това няма нищо общо с войната ни срещу Батков! Тя трябва да продължи, недоволството срещу него да се засилва, за да разбере, че никой ЛЕВСКАР не го иска, че няма да се откажем, докато не напусне ЛЕВСКИ и че няма вариант, при който да остане! Но отборът на ЛЕВСКИ трябва да се развива! Едното няма нищо общо с другото! Батков, всичките комунисти и агенти в УС на ЛЕВСКИ Вън! Гонзо, Топчо, Боримиров, Йовов и всички милеещи ЛЕВСКАРИ за ЛЕВСКИ у дома! :levski

Абе, човече, в 20 реда ми обясняваш, че е нормално левскар да се радва на голове на Левски. Е това не е нормално...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:42 pm 

T.Stefanov написа:
Levskar67 написа:

Абе, човече, в 20 реда ми обясняваш, че е нормално левскар да се радва на голове на Левски. Е това не е нормално...

Е, не ти обяснявам само това! :bigok А самия факт, че си ги прочел, говори, че това е нормално! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:45 pm 
Аватар

Кво значение има дали Борат е на стадиона, когато се псува, или си е в кантората, когато сме отпред и го храним? Бахти, колко ограничен народ има...... :ohmygod2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 5:19 pm 
Аватар

Славия - Локо е пълен цирк! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 5:28 pm 
Аватар

:smt017 Че то това беше повече от ясно. Самите отбори не го криеха. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 5:43 pm 

Wildkid написа:
Кво значение има дали Борат е на стадиона, когато се псува, или си е в кантората, когато сме отпред и го храним? Бахти, колко ограничен народ има...... :ohmygod2

По принцип на стадиона, където се гледа от цяла БЪЛГАРИЯ, няма значение и си прав! Но в това мнение не питам само това, питам много неща, едно от които е: Какво лошо правят хората, като се радват на гол на ЛЕВСКИ и се интересуват от играта на отбора? :smt017 Обичаш да акцентираш само на част от мненията ми и така да им придаваш друг смисъл, което не ти прави чест! :smt012 Правиш го не само с мен, а с почти всички! Не мисли обаче, че хората са глупави и не правят разликата! Обиждаш ме без причина, което също не ти прави чест! Виж, за това, което си организирал пред кантората на Батков те аплодирам и виждам, че медиите вече знаят и ще бъдат там! Защото, ако го нямаше, може да съм ограничен, но знам, че отсъствието на Борат щеше да има значение! Защото никой освен вас, нямаше да разбере! Което щеше да е жалко, защото предполагам какви усилия и време ти отнема организацията! Пожелавам успех на тази протестна акция! Батков Вън! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 8:26 pm 
Аватар

Цитат:
Меле заформиха феновете на Локо София при напускането на стадион "Славия" след мача с "белите". На светофара на кръстовището на булевард Цар Борис III и булевард Овча Купел, на около 200 метра от стадиона, самотен фен на Локомотив забеляза част от агитката на Славия, която обаче бе надлежно оградена от полицаите и нямаше шанс за пряк контакт. Тогава фенът на Локо Сф слезе на платното и започна да крещи към привържениците на "белите" да дойдат при него.

Полицаите опитаха да отстранят запалянкото от улицата, но той скочи на саморазправа. Точно в този момент покрай мястото на инцидента преминаваше трамвай номер 11, в който бе цялата агитка на Локо София, посетила мача.

Като видяха проблемите, които има с полицията техният другар, запалянковците разбиха трамвая отвътре, счупиха едно стъкло, и слязоха на платното, да му помагат.

Бързо обаче пристигнаха още полицейски сили, които натръшкаха на земята шест-седем от най-активните фенове. Останалите в трамвая запалянковци на Локо София също бяха помолени да слязат, и след малко бяха пуснати да си ходят.

На предишния мач между двата отбора на "Овча купел", през есента, се стигна до физически конфликт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 8:28 pm 

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 8:34 pm 
Аватар

Днес видях на Македония преди мача агитката на Локото :bigok Извън стадионите слависти съм виждал,но фенове на локо си мислех,че никога няма да успея да видя през живота си :smt085 Днес доживях :smt026 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 9:21 pm 
Аватар

В такси ли беха? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 10:11 pm 

madball написа:
В такси ли беха? :bigok

Не с дамско колело! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2014 12:23 am 

tonimn написа:
Днес видях на Македония преди мача агитката на Локото :bigok Извън стадионите слависти съм виждал,но фенове на локо си мислех,че никога няма да успея да видя през живота си :smt085 Днес доживях :smt026 :lol:

И аз ги видях и ги преброих - точно 22ма човека бяха на т.н. им шествие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2014 9:37 am 

Статията :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]