forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 2:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:01 pm 
Аватар

Ние вдигнахме транспарант с/у Батков, ама баш беше когато гонеха прасето галчев :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:02 pm 
Аватар

Само на мен ли ми се струва, че си бяхме по равно, дори ги превъзхождаме по трибуните със съвсем малко. След гола ѝм тотално млъкнаха, а ние се събудихме, но късно. Другата седмица може и да сме 1000 човека, но да не се отказваме както те днес и много други пъти. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:02 pm 
Аватар

Какво обсъждате автобуси и тем подобни... Истината е, че ако бяхме публика на място, щяхме да се самофинансираме и да си купим сами автобуси,автомобили, фенклубове, спортни зали, халета, самолети или каквото там се налага. Дотогава ще е така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:03 pm 
Аватар

antonatan написа:
Ние вдигнахме транспарант с/у Батков, ама баш беше когато гонеха прасето галчев :ohmygod

Сигурно дойдоха мега лошите "качулки" и ви пребиха, взеха го и са пишеш от Пирогов :| :| Кажи им бе, кажи им, че е така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:04 pm 
Аватар

Даже помогнаха да го вдигнем :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:05 pm 
Аватар

Eeee не вярвам бе, сигурно е станала грешка. Тука виж кви неща пишат запознатите писачи :| :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:05 pm 
Аватар

targovishte написа:
Седем:Едно написа:
Чудя се откъде изпълзяват толкова путки в тоя форум след загуба на Левски? Имате празник, бе, пийнете по едно и направете хубава свирка на любимия си човек.

Благодаря ти за мнението, надявам се просто метафоризираш...да....всички сме превъзбудени, но е кофти да виждаш хора Левскари да плачат днеска....поне това да ни даде повод за размисъл, то че няма да има празник е ясно.

Всички сме превъзбудени и ни е яд, ама на някои хора това им дава повод да си излеят помията по този и онзи. Аз искам да кажа кур и смърт, за човекът, който носи водата в Левски! Заради такива хора сме на такъв хал! Продаде се за 10 литра минерална вода, нали, помийо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:06 pm 
Аватар

Lidl написа:
Чудя се откъде изпълзяват толкова путки в тоя форум след загуба на Левски? Имате празник, бе, пийнете по едно и направете хубава свирка на любимия си човек.

Факт :!:

Кур за мрънкачите и за тия къде много се обясняват, кой, кво, що... И по-полека с определенията към някои, хора, които си скъсват гъза да приличаме на нещо, да имаме някъв модерен вид във всяко едно отношение, на стадиона и извън него. Щото тука половината мрънкалници, ако не и всички, през живота си не са зели един шал, не са участвали в една хореография, но дават акъл кое как трябва да става. Аман от мрънкалници! :smt006 Като не ви кефи, се хванете и го направете по-добре! Кур за интернет писачите! :smt006

Остави мрънкачите....да говорим за тебе и мене....да кажем аз съм свършил вече...на времето, каквото съм могъл, съм направил.....а на тебе всичко днес ти хареса? За това си говорим ние тука.....а ти къде отиваш може би? :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:06 pm 
Аватар

Аре изяжте се помежду си, циркаджии! Докато Борт и ко продължават да ни серавт в устите, продължавайте да се ядете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:08 pm 
Аватар

Lidl написа:
antonatan написа:

Сигурно дойдоха мега лошите "качулки" и ви пребиха, взеха го и са пишеш от Пирогов :| :| Кажи им бе, кажи им, че е така...

Хайде спри се ти па??? Като не знаеш, за какво става на въпрос или не искаш да го видиш, поне си замълчи.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:09 pm 
Аватар

targovishte написа:
Lidl написа:

Факт :!:

Кур за мрънкачите и за тия къде много се обясняват, кой, кво, що... И по-полека с определенията към някои, хора, които си скъсват гъза да приличаме на нещо, да имаме някъв модерен вид във всяко едно отношение, на стадиона и извън него. Щото тука половината мрънкалници, ако не и всички, през живота си не са зели един шал, не са участвали в една хореография, но дават акъл кое как трябва да става. Аман от мрънкалници! :smt006 Като не ви кефи, се хванете и го направете по-добре! Кур за интернет писачите! :smt006

Остави мрънкачите....да говорим за тебе и мене....да кажем аз съм свършил вече...на времето, каквото съм могъл, съм направил.....а на тебе всичко днес ти хареса? За това си говорим ние тука.....а ти къде отиваш може би? :bii_chorbata

Ами точно защото си далече от нещата, нямаш никва идея какво, кога, защо и дали, но пък тва не ти пречи да даваш определения, за хора, които дори не познаваш, ама си чувал или някой ти е казал :smt006 Доста е тъпо тва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:10 pm 
Аватар

Kryten написа:
искам да кажа кур и смърт, за човекът, който носи водата в Левски! Заради такива хора сме на такъв хал!

аз ще отида по-далече
КУР за мене, че висях от 10 сутринта на тъпия разпадащ се запореден път, прсевдо-национален, антиЛЕВСКИ стадион
за да пусна да работи пропусквателната система с абонаментните карти - за 2ри път
значи 2 кура за мене

аз съм виновен и за това че Пелето е окаян нередовник да загуби мач, в който не можехме да паднем (по-вероятно нямаше и как да бием, но това е друг въпрос)

Върнете се в началото
 Профил  

Явно не си му чел другите творения.[/quote]

Чел съм ги и сме спорили.. Въпроса е, че треньора ни е скаран с футбола буквално ;) Нашите за 3 пореден мач да сипят топката и даже да нямат сила да я пратят до наказателното си е скандално..

Kryten, ти защо на всяко мнение за НКП скачаш като луд? Кажи ми, не мислиш ли, че е неадекватно да се подкрепя този "отбор" и "ръководство" на ЛЕВСКИ?[/quote]
Да подражаваш на други е най-лесната работа, както прави Себастянчо! Но тогава, как ще те запомни някой? :smt017 Ще го подчертая дебело! Резултата няма значение! Днес нашите играха добре, раздадоха се, поне докато бяха свежи! Отборът беше подреден добре в схема 4-4-1-1! Изненадата Туре ляв външен хлаф и Старокин ляв вътрешен халф бяха изключитлно умно решение и то успя! Обосновавам се: чорбарите имат една елементарна тактика при тройчо от години! Като се юрнат напред с повече хора при статични положения, отзад остават само чорбалчев или педирянчев и двата бека! При контра единия от двамата катили, който е в игра посочени в предното изречение дебнат човека с топката и го събарят! Този път това не сработи нито веднъж, защото там, срещу чорбалчев беше единственния наш катил Старокин, който умно го изкара от мача! Затова беше Орльо вътрешен халф! А Туре на позицията Старокин от ляво беше перфектен! чорбата спечелиха абсолютно незаслужено този мач! Дори и в края на мача, когато се изморихме, бяхме по-добрия отбор! Преди мача, казах, че Бастос и Божи не са готови и не трябва да са титуляри и бях прав! През първото полувреме, когато бяхме свежи и ни трябваха силни офанзивни футболисти за да вкараме гол играхме с девет души! Това ни е преоблема! Нямаме подготвени за игра офанзивни футболисти! Другото са глупости! Доволен съм от играта на нашите! Иначе Батков вън и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Последна промяна Levskar67 на Съб Мар 08, 2014 9:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

targovishte написа:
Lidl написа:
antonatan написа:

Хайде спри се ти па??? Като не знаеш, за какво става на въпрос или не искаш да го видиш, поне си замълчи.....

Да, очаквам да ми кажеш как стоят нещата точно на 350 километра от София. Наистина, сигурен съм, че си мега запознат :? :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:11 pm 
Аватар

Не мога да възприема мнението, което се налага тук, че няма как да критикуваш някого, когото не познаваш. Ами аз не познавам никого тук, а има противоположни мнения, това значи ли че трябва да съм съгласен и с двете. Не познавам и болен Сидеров, освен и към него да не съм критичен...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Levskar69 написа:
Не мога да възприема мнението, което се налага тук, че няма как да критикуваш някого, когото не познаваш. Ами аз не познавам никого тук, а има противоположни мнения, това значи ли че трябва да съм съгласен и с двете. Не познавам и болен Сидеров, освен и към него да не съм критичен...

Да критикуваш не е да крещиш кур и смърт докато плюнчиш монитора от злоба. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kryten написа:
targovishte написа:

Благодаря ти за мнението, надявам се просто метафоризираш...да....всички сме превъзбудени, но е кофти да виждаш хора Левскари да плачат днеска....поне това да ни даде повод за размисъл, то че няма да има празник е ясно.

Всички сме превъзбудени и ни е яд, ама на някои хора това им дава повод да си излеят помията по този и онзи. Аз искам да кажа кур и смърт, за човекът, който носи водата в Левски! Заради такива хора сме на такъв хал! Продаде се за 10 литра минерална вода, нали, помийо!

Кратуне, както би казала Инчето.....си неграмотен....човека!!!! не се членува..... :bigok
Това първо...второ....и да...и той е виновен..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:12 pm 
Аватар

krisoBG написа:
Insomnia написа:
Следващата седмица сериозно мисля да им пея на дербито. Бих метнал идеята на НКП да бойкотираме като цяло мача и да няма нито един левскар по трибуните. Бойкот на дерби ще има доста сериозен отзвук.

:smt023

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:12 pm 
Аватар

И от Луната се вижда къде е проблема в Левски. Само не разбирам защо няма консенсус около нещо, което всички виждаме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:13 pm 
Аватар

спойкойно
сега ще влезне от някъде Fozzy И ще изтрие всички теми и ще банне всички, вкл и мене
после ще се банне сам себе си и край на всичко дееба - аз като днешния ден си представям края на света

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:14 pm 
Аватар

Солета....мега е тъпо да го водим този спор..... :smt006
Затова, аз спирам. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:14 pm 
Аватар

Ще е хубаво всеки да си поуспокои малко нервичките и първо да мисли, след тва да :smt024

Не виждам, защо трябва да се дава храна на свинете и журналята, да си пишат съчинения разсъждения на тема разваления телефон, който се получава във форума, и който някои хора приемат за чиста монета. :smt115

targovishte написа:
Солета....мега е тъпо да го водим този спор..... :smt006
Затова, аз спирам. :wink:

Да, тва имам предвид. И аз.

Кур за свинете! :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:15 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
И от Луната се вижда къде е проблема в Левски. Само не разбирам защо няма консенсус около нещо, което всички виждаме?

Проблема беше в Йовов и М.Христов.Утре идва Гонзо и всички става мед и рози... Докато една дебела мустаката свиня не реши, че той е новият проблем.Този филм го гледаме от 5 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:16 pm 
Аватар

Над 20 години съм по стадионите и не помня от общо 6 мача с евреите, буферите и прасетата да имаме само 5 точки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:18 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Явно не си му чел другите творения.

Чел съм ги и сме спорили.. Въпроса е, че треньора ни е скаран с футбола буквално ;) Нашите за 3 пореден мач да сипят топката и даже да нямат сила да я пратят до наказателното си е скандално..

Kryten, ти защо на всяко мнение за НКП скачаш като луд? Кажи ми, не мислиш ли, че е неадекватно да се подкрепя този "отбор" и "ръководство" на ЛЕВСКИ?[/quote]
Да подражаваш на други е най-лесната работа, както прави Себастянчо! Но тогава, как ще те запомни някой? :smt017 Ще го подчертая дебело! Резултата няма значение! Днес нашите играха добре, раздадоха се, поне докато бяха свежи! Отборът беше подреден добре в схема 4-4-1-1! Изненадата Туре ляв външен хлаф и Старокин ляв вътрешен халф бяха изключитлно умно решение и то успя! Обосновавам се: чорбарите имат една елементарна тактика при тройчо от години! Като се юрнат напред с повече хора при статични положения, отзад остават само чорбалчев или педирянчев и двата бека! При контра единия от двамата катили, който е в игра посочени в предното изречение дебнат човека с топката и го събарят! Този път това не сработи нито веднъж, защото там, срещу чорбалчев беше единственния наш катил Старокин, който умно го изкара от мача! Затова беше Орльо вътрешен халф! А Туре на позицията Старокин от ляво беше перфектен! чорбата спечелиха абсолютно незаслужено този мач! Дори и в края на мача, когато се изморихме, бяхме по-добрия отбор! Преди мача, казах, че Бастос и Божи не са готови и не трябва да са титуляри и бях прав! През първото полувреме, когато бяхме свежи и ни трябваха силни офанзивни футболисти за да вкараме гол играхме с девет души! Това ни е преоблема! Нямаме подготвени за игра офанзивни футболисти! Другото са глупости! Доволен съм от играта на нашите! Иначе Батков вън и САМО ЛЕВСКИ! :levski[/quote]

Бла, бла, бла, 4-4-1-1, бла бла, ляв халф, бла бла, ЧЕТВЪРТИ МАЧ БЕЗ ДА ИМ ОТБЕЛЕЖИМ ГОЛ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:19 pm 
Аватар

Кво стана в А че влязоха ушевите ? Батков ли биха или НКП го пазиха ? Спешно ми е :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:19 pm 
Аватар

Пийте Бира написа:
Кока-Кольо написа:

Проблема беше в Йовов и М.Христов.Утре идва Гонзо и всички става мед и рози... Докато една дебела мустаката свиня не реши, че той е новият проблем.Този филм го гледаме от 5 години.

Не знам някой дето е наред с главата да вярва, че проблема е в Йовов, Мариян или не знам къде си. Преди година-две се говореше, че има разделение между левскарите в отношението към Батков, но вече не мисля, че е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 9:20 pm 

Що не затворите шибания форум до утре, че се е напълнил с неадекватници. :ohmygod Поне да се наспят и помислят малко.

Само Левски!

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Съб Мар 08, 2014 9:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Ако НКП тръгне против Батков, ще са сами (аплодирани от милиони тракащи клавиши) и ще е защото Батков не дава пари вече.
Ако НКП не прави нищо, но само изразява негативна позиция спрямо мустака - били платени.
Като Левски бие - НКП и фонда са най-големите.

Кои са мършите - не знам. Със сигурност не са само футболистите и мустака.

!!!
Тъй като нямам директен контакт с някой от НКП, бих ги посъветвал да заебат всичко за няколко мача - да няма хореографии, сектор Б да е 3 пъти по-празен. Нека ни надвикват и сме гости за известно време - е така да няма нищо. Може и да си ходим само на баскетбол - аз съм за. Явно не сме дорасли за 100-годишнина и трябва да минем през такъв период.

Вмомента не ме е яд толкова на загубата и на факта, че ония бяха повече в Г отколкото ние в Б (за пръв път ми се случва), а на това, че се самоизяждаме (главно господа драскачите), и че едни хора (луди хора както се написа на големия транспарант) правят наистина НЕВЪЗМОЖНОТО, за да сме нещо различно от сбирщина празноглави кретени. Е за тях ми е жал. Подозирам, че съвсем скоро ще теглят една майна на всичко, ако не им се подаде ръка.

Тая тема да се заключи, защото такъв позор не е било никога.

А за свинете - днес ви беше шанса да ни надвикате и пак не успяхте.

Последна промяна El Hacendado на Съб Мар 08, 2014 9:28 pm, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото

Аватар

Освен, че ни биха онези с жилетките, после ни черпИха по една вафла Морена и чаша минерална вода, сега в момента лежа и ми правят пасирана картофена супа, щото ми избиха всичките зъби. Надявам се, че blurrrr като зъбоуправител ще ми направи отстъпка в кабинета си, а инжИнера как го биха, още не знам как оцеля този човек и то за един безобиден транспарант :( Бимо мамата, чуек :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1014 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]