forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 2:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 7:32 pm 
Аватар

Пичове, всички "левскари" ни отказват. Ами няма как да стане нашата. Аз имам на 100% доверие на Гонзо ако ще пак да доведе Достанич вярвам, че го прави в доброто на любимия отбор. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 7:33 pm 
Аватар

niki87 написа:
Мога да ти кажа, че нито едното ще стане, нито другото. Според мен или Гонзо ще поеме всичко, или ще вземе за треньор нещо от сорта на - Ясен, Митов, Сухия, Мокрия, Прашката и т.н.

Би трябвало да стане възможно най-доброто. Стига компромиси вече! На Левски му трябват фигури на всички нива! На терена, на пейката, в директорската стая! Тръгнем ли пак да запълваме дупки с тоя и оня, заминали сме!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 7:59 pm 

niki87 написа:
При положение, че Херо и Мъри избраха лесното, е ясно, че опциите намаляха. И при положение, че няма пари за качествен чужденец, най-нормалното нещо е да ни се натресе някоя "прашка". В такава ситуация е 300 пъти по-добре Гонзо да поеме и треньорството.

Добре де, защо тогава не оперираме пак по модела Мъри (от едно време) и не пробваме с някой като Седрик Бардон или Светльо Тодоров, както се писа преди известно време. Аз съм фен и на идеята, Топчо и Вики Павлов да останат.

След като не можахме да намерим опитен треньор, тогава няма смисъл да се залага на доказано неработещи варианти от типа на Сухия.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Май 12, 2014 8:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:00 pm 

Кока-Кольо написа:
За мен има даже два варианта - Гонзо директор - Люпко треньор и Жужо директор - Гонзо треньор.

Но да го решават възможно най-бързо, че няма никакво време. На юбилея вече трябва да се знае кой какъв ще бъде и от следващия ден да почват да бачакт

Люпко май вече има отбор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:03 pm 
Аватар

Е какво стана с Ектор Купер? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:07 pm 
Аватар

Ходи на курсове по български :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:08 pm 
Аватар

Не можем или не искаме? Люпко Петрович почти беше подписал с митичния ФК Сараево, чиито звезди както стана ясно на цяла България, взимат средно по около 1500 лв. За голям наш късмет, оня идиоти му извадиха някаква снимка с Аркан и работата пропадна, а доколкото разбрах, ще идва за юбилея. Дето има една приказка, Господ дава, но в кошара не вкарва.Все пак ще трябва някой да го покани!
За мен само кръгъл идиот би оспорил, че точно дедо Люпко е един от възможно най-добрите варианти в точно този момент - доказан авторитет, постига бързи резултати каквито вече ни трябват, прави отбор с непретенциозна селекция, може да предаде много на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:13 pm 

Никой не спори с теб. Успокой се.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:15 pm 
Аватар

Петрович е минало. След 3 дни навършва "скромните" 67 г. Да си гледа старините. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:18 pm 
Аватар

Да ти кажа, миналото на Левски по всички показатели превъзхожда настоящето, а за бъдещето ме е страх да си помисля...ако продължаваме така

П.П. Почне ли се с "компромисите" още от намирането на треньор, пишете го и следващия сезон като този. Казвам го на 12 май 2014 г.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:25 pm 

В момента треньор като Люпко ще внесе необходимото спокойствие, ред и стил в отбора.

Няма да играем атрактивно, но за това пък ще бъде по-ефективно и до чекийски изпълнения като Иртиш и Сараево няма да се стига.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:27 pm 
Аватар

Докато Батков е в отбора, трудно ще се случи нещо хубаво. А той ще е там докато ходим само по 1000 души на мач, а в Сектор В скандират срещу него 5 човека, дори след като са подканяни от омразните качулки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:39 pm 
Аватар

Хубавите неща трябва да започнем да ги правим и въпреки Батков. Щото ако го чакаме да се махне, ще ни побелеят косите. Колкото и кощунствено да звучи, смятам, че на този етап се налага феновете да се понамесим и в някои спортно-технически въпроси. Знам, че Васко Колев е принципно против, но извънредната ситуация изисква извънредни мерки. Първото което е, от доста време си говорим с различни хора, че в стартовия състав не трябва да има повече от 5-ма чужденци. Това, както и определен брой задължителен от юноши в групата за мача, трябва да залегне в нещо като вътрешен правилник. Съответно, с който и да се говори да идва треньор в Левски, тези условия трябва да са на масата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:42 pm 
Аватар

Най-вероятно ще е Петев.. Не лош ход според мен ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:43 pm 
Аватар

IRR и ко. likes this :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:44 pm 
Аватар

Даже е много лош вариант ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Качулките dislike this :smt027

Последна промяна Синя Любов на Пон Май 12, 2014 9:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Мениджъра на петев ще говори след минути при савов.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:45 pm 
Аватар

Ако е Петев, няма да е лошо да направим една среща в НКП и да поговорим. Преди да подпише още дори. Хем да се изчисти веднъж за винаги въпроса с качулките, хем да му чуем концепцията каква е. Ако смята да прави отбор с 9 чужденци като в Разград и Лимасол, аз лично няма да го подкрепя, защото това ще е пагубно за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 8:51 pm 
Аватар

Това вярно е перфектното време да си кажат очи в очи "феновете от Сектор А" с "качулките". Заклевам се никога не е имало толкова тъпо разделение :bigok Като нищо Петев може да ни обедини.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:10 pm 

Кока-Кольо написа:
... Колкото и кощунствено да звучи, смятам, че на този етап се налага феновете да се понамесим и в някои спортно-технически въпроси. Знам, че Васко Колев е принципно против, но извънредната ситуация изисква извънредни мерки. Първото което е, от доста време си говорим с различни хора, че в стартовия състав не трябва да има повече от 5-ма чужденци. Това, както и определен брой задължителен от юноши в групата за мача, трябва да залегне в нещо като вътрешен правилник. Съответно, с който и да се говори да идва треньор в Левски, тези условия трябва да са на масата.

Искаш Люпко Петрович за треньор и да му се месиш в някои спортно-технически въпроси !? и защо си против Батков тогава :)

Гонзо ще си носи кръста,веднъж не успя с Достанич,вероятно си е взел поуки да не гледаме същия филм...ако след десетина кръга пак ще поема функциите на треньор,жалко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:14 pm 
Аватар

jdt написа:
Кока-Кольо написа:
... Колкото и кощунствено да звучи, смятам, че на този етап се налага феновете да се понамесим и в някои спортно-технически въпроси. Знам, че Васко Колев е принципно против, но извънредната ситуация изисква извънредни мерки. Първото което е, от доста време си говорим с различни хора, че в стартовия състав не трябва да има повече от 5-ма чужденци. Това, както и определен брой задължителен от юноши в групата за мача, трябва да залегне в нещо като вътрешен правилник. Съответно, с който и да се говори да идва треньор в Левски, тези условия трябва да са на масата.

Искаш Люпко Петрович за треньор и да му се месиш в някои спортно-технически въпроси !? и защо си против Батков тогава :)

Гонзо ще си носи кръста,веднъж не успя с Достанич,вероятно си е взел поуки да не гледаме същия филм...ако след десетина кръга пак ще поема функциите на треньор,жалко

Говоря за нещо съвсем различно. В Билбао месят ли се на треньорите ? Не, но всички знаят, че там играят само баски и който отиде треньор се съобразява с този факт

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:14 pm 
Аватар

Ако е Петев и остане, то качулките, де факто сектор Б, не държи на думата си и има двоен стандарт, ако пак има циркове пък, ще скочат всички на качулките. Общо взето не виждам как ще излезе нещо хубаво :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:19 pm 
Аватар

То е ясно, че малцината по-качествени бг треньори не биха работили за Батков. За качествен чужденец пък нямаме пари. Не е лесна работата... Гочето е човека за мен. Или както каза Змея - Гонзо треньор, а Жужо директор (по-скоро селекционер).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:21 pm 
Аватар

Да се даде цялата спортно-техническа власт на Дончо Донев!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:23 pm 

Boyo написа:
То е ясно, че малцината по-качествени бг треньори не биха работили за Батков. За качествен чужденец пък нямаме пари. Не е лесна работата... Гочето е човека за мен. Или както каза Змея - Гонзо треньор, а Жужо директор (по-скоро селекционер).

Съгласен. Гочето също би бил подходящ вариант с оглед на обстоятелствата. Един опитен треньор като него и Люпко е по-вероятно да ни измъкне от тази каша.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:30 pm 
Аватар

Стига с това разделение на "качулки", "маски", "семкари", "вестникари", "тия от А (В)" и "тия от Б"! :ohmygod Всички, по-малко или повече, по-радикални или по-спокойни, сме ЛЕВСКАРИ и е крайно време да го разберем, защото сме заприличали на ония пружиноопашатите! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:36 pm 
Аватар

Вариантът Петев да ни е треньор е някаква шега, нали? Не мога да си представя, че този човек дори ще обмисли възможността да дойде в Левски. Не само той ще стане за смях, а и ние...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:40 pm 
Аватар

Ако дойде ще ми е много интересно да обясни по каква причина си е тръгнал предният път :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 9:44 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ако дойде ще ми е много интересно да обясни по каква причина си е тръгнал предният път :smt005
"Пумата" го е стягала в подмишниците и талията :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]