forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Окт 27, 2025 8:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 11:34 am 
Аватар

kosjo написа:
И кво постигна :bigok

Постигна това, че цяла България видя един празен сектор, а след това и един тих стадион (ако не броим псувните на сектор "В") и какво е без публиката на Левски - едно голямо нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 11:38 am 
Аватар

Morning Glory написа:
... и какво е без публиката на Левски - едно голямо нищо.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 11:51 am 

Morning Glory написа:
kosjo написа:
И кво постигна :bigok

Постигна това, че цяла България видя един празен сектор, а след това и един тих стадион (ако не броим псувните на сектор "В") и какво е без публиката на Левски - едно голямо нищо.

Не смятам че публиката на Левски има да доказва каквото и да е било на който и да е на територията на България....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 11:52 am 
Аватар

Ми не съм съгласен. В живота трябва да се доказваш всеки ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 11:53 am 

А задружен протест срещу борат кога?
Поздрави
:smt015

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 12:22 pm 
Аватар

Има някои неща, в които сме доста назад. Най-малкото се сещам за футболистите на "Локомотив" Пловдив, които абсолтно винаги след мач обикалят сектора и ги поздравяват. Да не говорим за разни сръбски и полски отбори, при които след загуба или някакъв провал футболистите застават пред агитката и слушат как им пилят на главата. Докато и ние не постигнем нещо подобно, някаква адекватна връзка с футболистите, причини за протест винаги ще има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 12:45 pm 
Аватар

От всичко най-важна е точка 7, всичко друго е глупости, с Батков, Баждеков, агент Николай, Тонев и Сираков, толкова :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 1:31 pm 
Тя 7-ма точка е важна, но за мен е малко притеснително, че се абсолютизира юбилея. Ако не станем шампиони за 100 годишнината какво? Да закриваме ли? Според мен най-важното нещо е да се изгради ОТБОР със СТИЛ. Купите и титлите са следствие.
Това на "всяка цена" е доста обезпокоително. Даже леко почва да порозовява тая амбиция.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 1:34 pm 
Къде видя титла и купа? Напротив, казано е точно това, което и ти казваш. За 100-годишнината искаме отбор с характер, стил и облик, а не банда путинчанини, които ако не си забелязал са на последно място с нула точки и с 4 мача от новия сезон, кой от кой по-бездарен и позорен.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 1:42 pm 
Македония написа:
Къде видя титла и купа? Напротив, казано е точно това, което и ти казваш. За 100-годишнината искаме отбор с характер, стил и облик, а не банда путинчанини, които ако не си забелязал са на последно място с нула точки и с 4 мача от новия сезон, кой от кой по-бездарен и позорен.

В случая нямах предвид декларацията. Просто изказвам личното си притеснение от някои изказвания и коментари в последните месец-два.

Последна промяна dobrevche на Пет Авг 02, 2013 1:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 1:43 pm 
Аватар

Лека полека, проблемът се прехвърли от едната болна глава, към другата. Щом достигнахме до извода, че само и единствено футболистите са виновни, значи всичко е наред :smt006 Да е жив и здрав Бащицата и още поне 300 години да е начело на клуба, минимум 3 вековни юбилея да направи, ако може още някой агент, който е ловил американски шпиони с голи ръце някъде по полетата на Южна България. А ако може да назначат Илияна Раева като пъблик рилешънс или като директор по моралните въпроси в клуба, и в писмен вид чрез медиите да дава указания на публиката как да се подкрепя Левски :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 1:46 pm 
На теория най-нормалното нещо, което всеки може и трябва да иска (след 5 години суша) и за 100-годишнината си е Левски да спечели и титлата, и купата. Най-приляга. Но и да не стане, няма да е фатално, стига обаче мачовете да са като финала с Чорбое за купата или тоя с Рязогорец. Тогава да кажеш - футбол е, не се е случило. И да гледаш напред. Само че сега гледаме в дъното на кофата с лайната.
Обединяваме се около това, че Левски трябва да играе с характер, воля и мъжество. Да има облик и да показва красива, агресивна, нападателна игра и мъдра защита. Но ако това стане аз съм вън от съмнение, че и титлите и резултатите ще дойдат. Затова нещата са свързани.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 1:54 pm 
Че искаме, искаме! Но дали можем? Е, това е друг въпрос. Съгласен съм с теб Маке и съм сигурен, че повечето ни фенове така мислят.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 2:08 pm 
С риск да прерасне в мега дискусията, обаче аз най-отговорно мисля, никой не ми плаща :smt002 аз не вярвам, че след Батков може да дойде някой по-добър. И не защото Батков е добър, напротив, мега неадекватен тип е, а просто в България се броят на пръстите на двете ръце хората, които биха взели един футболен клуб. И всички са мафиоти и повечето са като Венци Корема и Титаните :smt006 Друг няма да дойде, около това май всички можем да се обединим. Сега поне сме стабилни финансово, а задлъжнялостта ни е в съвсем нормални граници. Моралните измерения няма смисъл да ги коментираме. Щото от комуниста Батков ще идем право на комуниста Татков. Няма други варианти за съжаление... Смеехме се, че Бащицата ни "спасил" от лапите на ДПС, но това си е самата истина. Другите варианти са все ДПС, БСП и олигархичните им дружки и кръгове. Всички са един дол дренки.
За радост при нас поне има хора с повече от 5 мозъчни клетки и ми се струва, че такива пародии и смехории като Лира инвестмънс, сър Лорънс Дейвидсън и "излизане" на борсата с акциЙ от гъзпапир за идиоти, да не казвам голяма дума, но мноооого трудно биха се случили.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 2:20 pm 
Аватар

Браво на НКП! Според мен за срещата трябва да се потърсят и някакви сини меринджеи, които да помогнат със съвети за управлението на "търговската фирма" Левски, защото е факт, че отношение към фенове, маркетинг, бюджет при трансфери- всичко ни е на ниво Я група..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 2:52 pm 
Аватар

То май проблемО е, че никой не иска подобна помощ.

Между другото, аз не мисля, че проблема е в собственика, а в начина на управление. Двете неща може и да са свързани, но не чак толкова. Ние би трябвало да настояваме за конкретен начин на управление, а не за конкретен собственик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 2:56 pm 
Аватар

Моля се само титлата на България да не се превъре в самоцел и години наред да не я печелим, както става с Реал Мадрид и "десетата". :smt012
Взимаме я тази година за да няма истерии и масови самоубийства сред нас... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 3:02 pm 
Аватар

КазАл си. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 3:25 pm 
Аватар

Не знам, за мен си остава малко горчилка от цялата работа :smt006 ОК, Батков няма да се махне, но нали идеята е да се промени начина на управление на този клуб, за какво беше тогава преди години кампанията "Батков вън", присра ли му се тогава на Бащицата, присра му се, излъга ли ни, излъга ни :smt006 Сега се обяви бойкот в първия мач, излиза Батков и казва "Като ви давам пари за стюардите, нИ ривете ", излиза спортния директор и казва "Такава омраза не съм виждал", излиза капитана на отбора и казва, че публиката е виновна, излиза жената на спортния ни директор и чрез медиите ни обяснява колко е омерзена :ohmygod Е какво е това :?: А ние им казваме "Да, прави сте" :wink:
Съжалявам само, че аз не ги разбирам така нещата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 3:45 pm 
Аватар

Според мен това, че предизвикахме такива реакции у ръководството и медиите е доказателство, че протестът беше много успешен. У нас е такава практиката - като му опариш на някой под гъза и веднага се почва с мятането на лайна. Комунистите и правителството са живия пример в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 3:47 pm 
Аватар

Идеята е да остане само с мятането на лайна, а да има промяна :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 3:50 pm 
Аватар

Еми аз лично се надявам да има, но силно се съмнявам да вкарат успешен мениджмънт в клуба само защото феновете така са поискали. Честно казано все си мисля, че трябва сами да се усетят, вместо да работят като флинтстоун и доброволно да се отказват от приходи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 3:55 pm 
Аватар

За мен си е замазване на очите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 4:19 pm 
Аватар

Kryten написа:
Еми аз лично се надявам да има, но силно се съмнявам да вкарат успешен мениджмънт в клуба само защото феновете така са поискали. Честно казано все си мисля, че трябва сами да се усетят, вместо да работят като флинтстоун и доброволно да се отказват от приходи.

И аз си мисля, че не са чак чак чак чак такива идиоти и вече им е светнала леко лампичката, че така просто не става...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 4:57 pm 
Ако сте очаквали след протеста Бащицата да ни пусне акциЙ, значи сте се объркали :smt003
Сега сериозно. Мисля, че ще има резултат, както от протеста, така и от работата на тренера. Ние трябва да направим това, което зависи от нас. Пък и не смятам, че мнението за подкрепа на отбора е инспирирано от неадекватните изказвания на Наско и жена му.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 5:11 pm 
Аватар

dobrevche написа:
Изразена позиция с ясни послания. В отговор получи широко обществено отразяване и реакции. Какво трябваше да постигне? Рамон Лопез да стане като Меси, а Везалов като Видич?

"Всички вън" :loser2 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ясно като белия ден на яхта в средиземно море. Тия всичките призиви, които бълваме, докато нищо съществено не се случва ми напомнят на американските кампании "SUPPORT OUR TROOPS" - абсолютно магазинен слоган, който кара хората да показват подкрепа към държавата и войничетата, които постоянно се разпращат насам натам и единствения "съпорт" за тях би бил да ги върнат удома. Така и тука - некви гръмки и неясни и накрая торбата празна, а овцете гладни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 5:17 pm 
Цитат:
Тия всичките призиви, които бълваме, докато нищо съществено не се случва ми напомнят на американските кампании "SUPPORT OUR TROOPS" - абсолютно магазинен слоган, който кара хората да показват подкрепа към държавата и войничетата, които постоянно се разпращат насам натам и единствения "съпорт" за тях би бил да ги върнат удома.

Брат, айде още един път си го прочети това, аз го четох 3 пъти, само това, не цялото мнение и кажи какво си казал и дали всъщност си казал нещо? :roll:
Протестът постигна няколко неща:
1. Сектор Б остана напълно единен на два пъти, това само по себе си е страхотен успех и залог, че в бъдеще ще сме силни.
2. Сред нас има ужасно гнусни хора, които със седмици кълняха свои, както и чорбар не се кълне, скимтяха и накрая си останаха вкъщи.
3. Всички от ръководството се изредиха да "коментират" протеста, явно ги е жегнал. Последни са в класирането, журналистите им се смеят, публиката им я няма, всички ги гаврят, повярвай ми, не са останали безразлични.
4. Ти си поредният, който не казва какво трябва да се направи и докъде трябва да се стигне, просто си казваш "тва не трябваше да е така". Еми окей...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 5:28 pm 
Аватар

Пак за няколко бона се сменя плочата. Тия ни носят най-големият срам като отбор от над половин век ама след 2 мача почивка от хорео и викане пак се почва, все едно нищо не е ставало. Подкрепа за тренерчето сърбеж за да може освен Наско друг да не го тормози, че ако го изгоним и него трудно ще си намери ново лево мъдо за комисионните. Добре че има един човек в тоя сектор дето да ни дава облик да приличаме на нещо като хорео и артикули, че ако се разчита на фен клубове щяхме да сме на ниво Монтана. И тука некви хора ми се кефите, че така трябвало, те били видяли кво е 2 мача без нас. Евала прическа, кво прави нощеска?

И само за протокола е така между другото някой да пита курвите в клуба що левскари като Валери не са при нас а взимаме секви маймуни и скоро сърбежи на килограм. Ташак агитка сме си ей!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 5:34 pm 
Аватар

Маке, теб май те видях в метрото вчера или оня ден...
Колкото до сравнението със слоганчето на американците - то показва докъде сме стигнали в безсилието си - използваме "Всички вън" като призив, при положение, че нито някой ще ги изгони, освен нас, нито те самите искат да си тръгнат от богатата хранилка. Викаме си "Всички вън" и същевременно те си се мърдосват. Хората се канят да ходят по тренировки, да ги респектират, насират, пошляпват и прочие, не защото много искат да набият футболист на Левски и мечтата им е да се похвалят вкъщи вечерта като седнат на масата, ами защото им е ясно, че с подвиквания от тоя сорт не се назовава проблема, не се решава нищо и реално хала си остава същия. Аз бях ЗА бойкота и ЗА радикални мерки, ако водят до нещо градивно и успешно като проява. Какво са едни празни трибуни и тих стадион за тия примадони - шанс да се чуват по-лесно докато играят мач от А група в тренировъчно темпо - нищо повече. Ако мислите, че са се трогнали много - грешите. Ако мислите, че някой от 9те негъра в отбора ни е познал 2те лица от трансперантите в Пловдив и е прочел текста - грешите. Ако мислите, че някой е видял гърбовете на Герена - бъркате - гледат си в краката.
Тия трябва да се ръгат преди, на почивката и след мач в съблекалните, ама така да се ръгат, че по време на мача да бягат за живота си и да им остане спомен кво е Левски и как трябва да се играе за него. Не да правим мълчаливи бойкоти с послания, незасягащи никого конкретно.

Станке, :fgod както винаги точен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 02, 2013 5:38 pm 

Нека се обърне внимание на шуробаджанащината в клуба! Не говоря за публичните личности, а например колко роднини на Баждеков работят в клуба? Как много млади момчета с качества се отпращат, защото тате не е човека с парите или с познатите. Има такива "дребни" проблеми за които не се знае нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]