forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 11:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:48 pm 
Аватар

За да излезне Топчо с този състав значи , че или
1. Нарочно не искаме да победим защото не искаме да се класираме за евротурнири
2. От горе му е оказан силен мустакат натиск и за съжаление и Топчо си трае, вместо да бъде мъж

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:49 pm 
Аватар

Много хора днес ще ви псуват, хулят, ще ви наричат подлоги и т.н. Някой искал да вика против Батков, но момчето отдолу не давало тон, друг искал да се бие с полицията, но стюардите му пречели, трети не му харесвали песните. Но аз не съм от тях. Искам да изкажа дълбоката си благодарност към екипа на фонд "Сектор Б" за поредната страхотна хореография и шоу по трибуните. Дълбок поклон към всички, които 1 седмица лепяха хиляди знаменца, боядисваха по нощите в задушни
зали, отделиха последния си почивен ден всичко да се нареди, така че сектор "Б" гордо да стои на световната сцена. Благодарение на Вас и аз успях да се включа
в приготовлението на това представление и с гордост ще мога да кажа на децата си, гледайки видео от мача след време: "И аз бях там, и аз помагах, и аз се забавлявах до последно. Аз изпълних дълга си към Левски!"
Време е да запретнем ръкави и да се подготвим за следващото огромно предизвикателство - рождения ден на Левски Вековень!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Boyo написа:
За да излезне Топчо с този състав значи , че или
1. Нарочно не искаме да победим защото не искаме да се класираме за евротурнири
2. От горе му е оказан силен мустакат натиск и за съжаление и Топчо си трае, вместо да бъде мъж
Или най-вероятното :
3. Шубето е голям страх.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Или просто не може ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:51 pm 
Аватар

Не вервам, че Топчо си е дал гъза на разни интересни...но тоя състав днес си беше класиката от 4-5 мача насам.Яко чужденци и твай...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:51 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

Всеки е отишъл да изрази мнението си, поне на 2 пъти сектора поде клетви срещу Ганьо.А трудно можем да оправдаем липсата на публика на Герена с "пътните" на хората от провинцията, нали милиарди левскари от София чакаха акция срещу свинята, къде са?Това се ляляше като мантра тук 1 година..чички, дърти хулигани, куфари..това чакаха... :lol:

Поде се и отдолу имаше: "оу-оу-оу момчета аре да попееме малко за Левски"... :smt006

Mr. Smith написа:
Колко от вас ще доживеят до следващият вековен юбилей, колко питам ?

И като не доживеем какво пречи да се пее срещу Батков. Свине-минет може, а ей, Тодоре, махай се, Тодоре - не може...

Последна промяна Zlostar_1111 на Пон Апр 21, 2014 8:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:52 pm 

antonatan написа:
Знам къде живее :bigok

Къде :bigok

Не ме интересува Чмовш, а жена му :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:53 pm 
Аватар

Или просто не трябва от години треньор на Левски да е все човек без опит и с ОГРАНИЧЕНИ ФИНАНСОВИ ИЗИСКВАНИЯ! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:53 pm 

Кой беше Топчо,че да се опълчи на мустака?А и да се опълчи как ще помогне на Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: !
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:56 pm 

Каква машина, като най-качествените ни играчи в последните 7-8 години са чужденци, кажи ми един българин в Левски, който се е доказал в Европа в последните години?![/quote]
Някой говори глупости, но в случая, това не съм аз! Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ? И не само в ЛЕВСКИ, изобщо в БЪЛГАРИЯ и защо да идват тук, обясни? Доказаните чужденци не биха дошли тук и за всичките пари на света! Ти, ако си добър футболист, ще дойдеш ли в БЪЛГАРИЯ? Никога няма да отидеш в първенство номер 30 в Европа, никога! В последните 7. 8 години не сме имали силен отбор имахме преди това! Най-силният отбор на ЛЕВСКИ, които аз помня беше през 1984-86 година, съставен само с Български играчи и наши юноши, след него отборът от 1992-95 година, съставен по същия начин без нито един чужденец! Тези отбори размазваха съперниците си, биехме с резултати над 5-0, бихме чорбата 7-1! И двата отбора биха чорбата по седем пъти подред! Проблемите на ЛЕВСКИ започнаха с превличането на чужденците и изгонването на Лафчис! Това е! Отборът от 2005/ 2006 година беше изключение от правилото, но от чужденците в този отбор, Вагнер и Ричард бяха от БГ-първенството, а Томашич и Бардон бяха чист късмет за нас! Защото последните двама след ЛЕВСКИ не прокопопсаха! Тоава са фактите, а кой говори глупости, прецени сам![/quote]

Е прав си, ама футбола се развива. И да, никой не би дошъл тук, освен ако клуба като визия няма какво да предложи. И това е главния проблем. Нека клубът има треньор и мениджър, които разбират, да имат визия и да могат да предложат на играчите, които биха дошли нещо повече от пари.

"Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ?" - ти каза, че искаш доказани. Аз ти казвам, че трябват скаути да привлекат точните хора и те да се превърнат в доказани. Ти не искаш скаути в първото си мнение.
Бардон "прокопса" доста.
Ами сега чорбата е близо да ни бие седем пъти подред с Косоко :ohmygod2
Заеби, не искам да споря с тебе, при положение, че реално говорим едни и същи неща.[/quote]
Абе каква визия бе човек? :smt017 Добър футболист си, а БЪЛГАРИЯ е шампионат номер 30 в Европа! Ако си добър футболист ще имаш предложения от първите десет шампионата в Европа! Не изопачавай нещата, защото глупави хора няма във форума и не само и няма, кой да ти се върже!? За втори път твърдиш, че говоря глупости, но май глупавия е друг! Какви точни хора ще превлекат скаутите, след като от първите двадесет и девет шампионата също има скаути не ми е много ясно? :smt017 Нали аз съм глупакът? Тази ниша отдавна е заета, това е кристалната истина и ние нямаме никакъв шанс да привлечем добър футболист по този начин! Освен да се набутаме с някой Бру, Ларсен Туре и да не се връщам назад през последните години, че ми прилошава! :smt089 Бардон игра добре в Израел, но в Кипър беше резерва, не титуляр, макар да игра в Шампионската лига! И в крайна сметка, кои са анортозис, да не са реал? А и аз написах, че заедно с Томашич са изключение от правилото! А какви машини са били отборите на ЛЕВСКИ, за които писах и как мачкаха противниците си, ще се убедиш, ако прочетеш статистиката им! Аз мога да говоря глупости според теб, но боравя с факти, а не с празни приказки! А че този маймун косоко си го приценил. като голямо откритие се смея искренно :smt005 :smt005 :smt005 ! Ще си говорим за него след година, искаш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

We_Are_Levski! написа:
Или просто не трябва от години треньор на Левски да е все човек без опит и с ОГРАНИЧЕНИ ФИНАНСОВИ ИЗИСКВАНИЯ! :ohmygod

Да не се назначава човек без опит е задължително за всеси отбор, но ние от 2009-та си караме така - хора без опит и некадърници,с изключение на Йоканович.

Върнете се в началото
 Профил  

Кво ви става бе?!?!?!
Как така кой е Топчо?!?!

Леле, а си мислех, че аз съм изтрещяла :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:58 pm 
Аватар

Stahlgewitter написа:
Кой беше Топчо,че да се опълчи на мустака?А и да се опълчи как ще помогне на Левски?

Топчо не е виновен, че е треньор на Левски! Предлага му се тази възможност и момчето я приема разбира се! Всеки истински левскар би я приел на мига! Проблема е защо му се предлага тая работа, защо преди това се предложи на Сухия, на Ники Митов, Кокала и така. Бащицата така и не разбра и не осъзна през годините, че шом един път го е огряло с треньор без опит - Мъри ше го огрее винаги пак! Само и само да спести кинти за истински и доказан треньор! :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod

Последна промяна We_Are_Levski! на Пон Апр 21, 2014 8:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Пелето индиректно се изкъка по Йовов при Курм. Най-сетне да дойдел авторитетен директор

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
Кво ви става бе?!?!?!
Как така кой е Топчо?!?!

Е, стига с тия журналистически похвати. Изобщо нямаше предвид това той. Пелето, откакто е тука има точно 1 нещо, с което ще го запомня с добро. И то ще е голът срещу Лудогорец, макар и с рикошет. Не е истина колко точки ни е отнемал, откакто се завърна.

Последна промяна bogarra на Пон Апр 21, 2014 9:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:00 pm 
Аватар

При тия обстоятелства сектора си беше на ниво :smt006 Началото на второто полувреме беше :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:00 pm 

Gonewild написа:
Кондиционният :smt007 Най-накрая дойде време и този боклук да се маха! :smt007 Гонзо няма да го остави! :smt007

Маха ли се Екимов? Какво имаш в предид? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:01 pm 
Аватар

След като се поуспокоих малко, премислих, изгледах 1 и 2 клипчета, стигнах до извода, че трябва да отидем на тренировката утре и да им натрошим краката, да изнасилим майките и жените на всички ще им еба путката лелина насрана и на мустака и на селските насраняци на терена кур и смърт за всички

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:02 pm 

incheto_1914 написа:
Кво ви става бе?!?!?!
Как така кой е Топчо?!?!

Ако визираш моя пост,прочети го пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:03 pm 

Ясно. Сори.
На ръба съм просто... :ohmygod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:03 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Лабрадор написа:

Всеки е отишъл да изрази мнението си, поне на 2 пъти сектора поде клетви срещу Ганьо.А трудно можем да оправдаем липсата на публика на Герена с "пътните" на хората от провинцията, нали милиарди левскари от София чакаха акция срещу свинята, къде са?Това се ляляше като мантра тук 1 година..чички, дърти хулигани, куфари..това чакаха... :lol:

Поде се и отдолу имаше: "оу-оу-оу момчета аре да попееме малко за Левски"... :smt006

А предните два мача, когато се подемаше нещо за Ганьо..се налагаше да се повтори, за да се получи...дали в момчето долу е проблема?Или просто трябва да се мрънка по инерция...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:04 pm 
Аватар

skyline написа:
трябва да отидем на тренировката утре

Утре ще почиват. Заслужили са. Хората 4 дена ядат, пият, а горките тренират, тренират...

Последна промяна Zlostar_1111 на Пон Апр 21, 2014 9:05 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:04 pm 

RIR написа:
Сега Бататюрк най-много да нареди да се играе яко с юношите до края.

Мисля, че ще може да се разбере да не ни бият с много, даже и някоя победка или равен да врътнем тук-таме...

А за нас ще е кофти да викаме против отбора, докато малките са на терена. И ще имаме поредното страхотно оправдание.

Ако бяхме играли днес с малките можеше и да не паднем! Защото Бастош, Туре и Божи бяха абсолютни карикатури на терена! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:06 pm 
Аватар

Ние се сърдим, че нашите симпатични футболисти реанимират, съживяват и вдигат самочувствието на чорбата, а влизайки тук във форума и четейки мненията как тези срещу нас ни били надвикали започвам да си мисля, че нямаме право да обвиняваме "отбора", при положение, че ние правим същото! Вдигаме им акциите на чорбарите, които отново показаха колко са несъстоятелни, нищо оригинално не могат да измислят като хореография и транспаранти. И като влезнат и те тук в нашия китен форум, защото те влизат, това е ясно, и като прочетат някои от нас как се жалват, че те ни били надвикали, ще вземат да си повярват... И така, сами се съсипваме и изяждаме от критика. Но така явно ни харесва, за да не е просто гадно, а да е още по-гадно....

Едно нещо само искам да кажа! Тези тежки времена, в които се наредиха само загуби от чорбата, тези несгоди са си своебразен тест за нас! И ние го издържаме, и ще го издържим, ще видите! След такъв сезон, след такъв хаос в клуба от години, сектор Б отново бушуваше, отново бяхме там, пяхме, лудяхме, защитихме името на ЛЕВСКИ! Разберете го, ние сме ЛЕВСКИ, името ни задължава да сме силни и да се борим! Нямаме право да си тръгваме по-рано от стадиона, името ни не го позволява. Нямаме право да спираме да пеем, името ни не го позволява. Нямаме право да се отчайваме и да се отказваме, името ни не го позволява. Аз смятам да издържа този тест, мога да гарантирам за голяма част от хората от този форум, с които съм се запознавала през годините, че и те ще го издържат. От нас зависи!

И мен не ме е срам. Няма от какво, аз съм привърженик на най-великия отбор в света. Част съм от велика публика, която няма аналог в България.
Да ги е срам тези, които не защитиха достойно фланелката, която носят.

п.п. за мача нямам какво да кажа - докато имаме несъстоятелно ръководство няма как да имаме силен и борбен отбор! Г-н Батков, достатъчно беше. Просто си тръгнете, нямате право да съсипвате 100-годишен отбор с традиции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:08 pm 
Аватар

angeloff написа:
antonatan написа:
Знам къде живее :bigok

Къде :bigok

Не ме интересува Чмовш, а жена му :bigok

Според Омраз и 7;1 не била нещо особено :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:10 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

А предните два мача, когато се подемаше нещо за Ганьо..се налагаше да се повтори, за да се получи...дали в момчето долу е проблема?Или просто трябва да се мрънка по инерция...

Викаш понеже се е мрънкало, повече да не го пеем. Ако следвам твоята логика и това как се "раздаваме" в последно време май бая неща не трябва да пеем :smt042

Последна промяна Zlostar_1111 на Пон Апр 21, 2014 9:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аре на терена някак ще го преживея, но най ми е гадно, че губим идентичността си като публика с някои зад кулисни неща в сектора. Защо един път от микрофона не се подхвана нещо антибатков. На мачовете с литекс и жалтите, когато бяхме 2к се пееше нещо срещу, макар и малко, а днес нищо. Точно когато сме най-много ние мълчим?!? Най-много ме жегна от транспаранта на чорбарите за 10 човека пред кантората и липсата на нкп и фракциите.
Буферите цял мач прекратиха с бомби, ние едно скандиране не можем да направим....

Последна промяна flo на Пон Апр 21, 2014 9:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Момчета Момичета , хайде стига. Топчо не е проблема на ЛЕВСКИ.
Спрете. Утре е работен ден.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

BluePrideBg написа:
Съмнявам се че някой иска да гледа тая пародия в момента :ohmygod
А аз да питам - Къде са тия дето са дошли да викат против цура в другите мачове тогава ?

Винаги срещу чорбата сме повече, отколкото срещу, който и да е отбор. Просто са ни най-големият съперник и дори тотално да сме изпаднали, пак ще ходим 3-4-5000 да викаме, когато играем срещу тях. Те са на Герена, когато играем по-добре. Само дето, за да се пълни стадиона, ни трябват ония, които идват само за титла.

Злостар, аз съм си на Земята, вие си мислите, че всички са против Батков и разчитате на покемоните в Сектора да го свалим. :smt006
Хилядите му противници ви няма никъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:11 pm 
Аватар

Вики, след днешното фиаско знаех какво ще напишеш, прочетох три реда...и не е така ;) Свинюгите имат право да прируват, нашата болка се разпокъсва из Ганьо, Брю и манекенките.Критиката към сектора е основателна, ако не си бил част от него в шестото дерби срещу тия тази година.И 200 реда да изпишеш тия хора ще ги боли колкото нас и пак ще упрекват Гугутката, Грую, Фонда и т.н...това няма да се промени.

п.с. Злостър, кое е цъфнало последно време, та да не се пее, бре....3 пъти се поде без мегафон, на четвъртият се засече от вишката...та под вола теле..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]