Каква машина, като най-качествените ни играчи в последните 7-8 години са чужденци, кажи ми един българин в Левски, който се е доказал в Европа в последните години?![/quote]
Някой говори глупости, но в случая, това не съм аз! Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ? И не само в ЛЕВСКИ, изобщо в БЪЛГАРИЯ и защо да идват тук, обясни? Доказаните чужденци не биха дошли тук и за всичките пари на света! Ти, ако си добър футболист, ще дойдеш ли в БЪЛГАРИЯ? Никога няма да отидеш в първенство номер 30 в Европа, никога! В последните 7. 8 години не сме имали силен отбор имахме преди това! Най-силният отбор на ЛЕВСКИ, които аз помня беше през 1984-86 година, съставен само с Български играчи и наши юноши, след него отборът от 1992-95 година, съставен по същия начин без нито един чужденец! Тези отбори размазваха съперниците си, биехме с резултати над 5-0, бихме чорбата 7-1! И двата отбора биха чорбата по седем пъти подред! Проблемите на ЛЕВСКИ започнаха с превличането на чужденците и изгонването на Лафчис! Това е! Отборът от 2005/ 2006 година беше изключение от правилото, но от чужденците в този отбор, Вагнер и Ричард бяха от БГ-първенството, а Томашич и Бардон бяха чист късмет за нас! Защото последните двама след ЛЕВСКИ не прокопопсаха! Тоава са фактите, а кой говори глупости, прецени сам![/quote]
Е прав си, ама футбола се развива. И да, никой не би дошъл тук, освен ако клуба като визия няма какво да предложи. И това е главния проблем. Нека клубът има треньор и мениджър, които разбират, да имат визия и да могат да предложат на играчите, които биха дошли нещо повече от пари.
"Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ?" - ти каза, че искаш доказани. Аз ти казвам, че трябват скаути да привлекат точните хора и те да се превърнат в доказани. Ти не искаш скаути в първото си мнение.
Бардон "прокопса" доста.
Ами сега чорбата е близо да ни бие седем пъти подред с Косоко
Заеби, не искам да споря с тебе, при положение, че реално говорим едни и същи неща.[/quote]
Абе каква визия бе човек?

Добър футболист си, а БЪЛГАРИЯ е шампионат номер 30 в Европа! Ако си добър футболист ще имаш предложения от първите десет шампионата в Европа! Не изопачавай нещата, защото глупави хора няма във форума и не само и няма, кой да ти се върже!? За втори път твърдиш, че говоря глупости, но май глупавия е друг! Какви точни хора ще превлекат скаутите, след като от първите двадесет и девет шампионата също има скаути не ми е много ясно?

Нали аз съм глупакът? Тази ниша отдавна е заета, това е кристалната истина и ние нямаме никакъв шанс да привлечем добър футболист по този начин! Освен да се набутаме с някой Бру, Ларсен Туре и да не се връщам назад през последните години, че ми прилошава!

Бардон игра добре в Израел, но в Кипър беше резерва, не титуляр, макар да игра в Шампионската лига! И в крайна сметка, кои са анортозис, да не са реал? А и аз написах, че заедно с Томашич са изключение от правилото! А какви машини са били отборите на ЛЕВСКИ, за които писах и как мачкаха противниците си, ще се убедиш, ако прочетеш статистиката им! Аз мога да говоря глупости според теб, но боравя с факти, а не с празни приказки! А че този маймун косоко си го приценил. като голямо откритие се смея искренно

! Ще си говорим за него след година, искаш ли?