forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 12:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 3:01 pm 

Oachkatzlschwoaf написа:
Раев комара ли е прав? :shock: Човекът, който нарича целия отбор некадърници и моли Бог да ни избави от тях и 2 месеца по-късно, когато им е шеф и може да си прави далаверите, ги нарича "най-добрите", ни помен, ни нищо от "справедлива" и "обективна" оценка :smt002

:!:
То и в самото интервю е скандален. Ясно завява, че само жената може да лъже. :smt005 Доста тъп е. :strkstrk Това в два поредни въпроса. :ohmygod
Цитат:
- Съпругата ви Илиана Раева смело се гмурна в мътните води на политиката. Не се ли опитахме да я спрете?
- Не само се гмурна, а вече е вир вода (смее се). Мотивира я именно желанието за промяна. Цялото семейство я подкрепя безрезервно. Тя е човек, който не знае какво е крачка назад. Дори като танцува танго, стъпва само напред. Хората я посрещат с огромна надежда и радост. Ще видим какво ще стане.

- Защо не я последвате?
- Не, никога! Преди 20 г., когато бях в силата си, ме искаха в политиката, но отказах. Не ставам за политик, защото не съм лъжец. Не мога да кажа на хората, че ще получават по 1000 лева заплата, ако знам, че няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 5:06 pm 

Синя Душа написа:
Oachkatzlschwoaf написа:
Раев комара ли е прав? :shock: Човекът, който нарича целия отбор некадърници и моли Бог да ни избави от тях и 2 месеца по-късно, когато им е шеф и може да си прави далаверите, ги нарича "най-добрите", ни помен, ни нищо от "справедлива" и "обективна" оценка :smt002

:!:
То и в самото интервю е скандален. Ясно завява, че само жената може да лъже. :smt005 Доста тъп е. :strkstrk Това в два поредни въпроса. :ohmygod
Цитат:
- Съпругата ви Илиана Раева смело се гмурна в мътните води на политиката. Не се ли опитахме да я спрете?
- Не само се гмурна, а вече е вир вода (смее се). Мотивира я именно желанието за промяна. Цялото семейство я подкрепя безрезервно. Тя е човек, който не знае какво е крачка назад. Дори като танцува танго, стъпва само напред. Хората я посрещат с огромна надежда и радост. Ще видим какво ще стане.

- Защо не я последвате?
- Не, никога! Преди 20 г., когато бях в силата си, ме искаха в политиката, но отказах. Не ставам за политик, защото не съм лъжец. Не мога да кажа на хората, че ще получават по 1000 лева заплата, ако знам, че няма как да стане.

Точно пък Наско, хич не е лъжец?! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 6:17 pm 
Аватар

Доста лицемерно от негова страна да казва, че финансово клубът бил в колапс. Поправете ме, ако греша, но мисля, че точно заради неговата "чистка" през лятото с Рамос, Силва и Рамон клубът е назад с около един милион лева. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 8:31 pm 

Цитат:
Бургаската легенда Златко Янков официално пое Нефтохимик. Героят от САЩ`94 отдавна беше навиван да стане треньор на закъсалия в "А" група тим и в крайна сметка се съгласи да помогне на бившия си клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 9:22 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Доста лицемерно от негова страна да казва, че финансово клубът бил в колапс. Поправете ме, ако греша, но мисля, че точно заради неговата "чистка" през лятото с Рамос, Силва и Рамон клубът е назад с около един милион лева. :smt006

Тази чистка не съм убеден чия идея беше, но със сигурност беше абсолютно малоумие...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 9:16 pm 
Аватар

Локо Пловдив ще играят ли още контроли :smt109

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 9:19 pm 
Аватар

Boyo написа:
Е хайде, хайде, за всичко дето е казал е приницпно прав. Аз съм от най-големите му противници, но когато каже нещо вярно е тъпо да го отричаме само защото го е казал той.

Да,прав е, че в клуба няма пари. Всичко друго е за :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 9:47 pm 
Аватар

Цитат:
Локомотив (Пд) загуби от Динамо (Букурещ) с 1:6 предпоследната си контрола от подготвителния лагер в Испания. Единственото попадение за смърфовете вкара Мартин Камбуров от дузпа в последната минута. В понеделник черно-белите излизат срещу руския Анжи (Махачкала), а във вторник отборът се прибира в Пловдив.
Румънският тим успя да вкара два гола в рамките само на 3 минути. Първо в 23-ата минута Греку проби по десния фланг и центрира по земя към точката за изпълнение на дузпа. Там Билински овладя топката между Асен Георгиев и Тихомир Трифонов и шутира покрай вратаря Кирил Акалски за 0:1. В 26-ата минута централният нападател на Динамо Жоел Тома вкара красив гол за 0:2. Той напредна в пеналта, финтира Асен Георгиев и с левия крак от границата на малкото наказателно поле прати топката в горния десен ъгъл на вратата. Първото сериозно положение за пловдивчани дойде в 41-ата минута. Жозеф Мендес напредна през централната зона на терена и опита силен шут с десния крак от 20-ина метра. Вратарят на румънците Балградеан обаче плонжира и изби в корнер.
В самия край на първото полувреме капитанът Здравко Лазаров изведе с двойно подаване Жозеф Мендес сам срещу вратаря на Динамо. Нападателят обаче стреля силно в тялото му и не успя да намали резултата. В 54-ата минута Козмин Матей премина през двама защитници и пусна пас надясно към Ротариу, който на празна врата засече с крак за 0:3. В 60-ата минута Ротариу вкара с глава от 3-4 метра, посрещайки центриране от левия фланг. Четвърт час преди края черно-белите допуснаха още 2 гола в рамките само на 1 минута. Първо Счербан се разписа за 0:5, а в 75-ата минута Ротариу фиксира своя хеттрик след шут с с левия крак след неуспешен опит за изкуствена засада. В последната минута Мартин Камбуров получи пас от Гади, напредна в наказателното поле, където бе съборен от защитник на Динамо. Реферът отсъди дузпа, която бе реализирана от потърпевшия Камбуров за крайното 1:6.

Егати тото-турнето си спретнаха тея :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 9:49 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:

Г-н Сираков е магьосник. Преди да дойде в Левски каза, че имаме слаби футболисти. След като дойде, те станаха най-добрите в България. Можем само да му благодарим, че ги преобрази за седмици :levski Благодаря ви, г-н Мокет!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:18 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Цитат:
Локомотив (Пд) загуби от Динамо (Букурещ) с 1:6 предпоследната си контрола от подготвителния лагер в Испания. Единственото попадение за смърфовете вкара Мартин Камбуров от дузпа в последната минута. В понеделник черно-белите излизат срещу руския Анжи (Махачкала), а във вторник отборът се прибира в Пловдив.
Румънският тим успя да вкара два гола в рамките само на 3 минути. Първо в 23-ата минута Греку проби по десния фланг и центрира по земя към точката за изпълнение на дузпа. Там Билински овладя топката между Асен Георгиев и Тихомир Трифонов и шутира покрай вратаря Кирил Акалски за 0:1. В 26-ата минута централният нападател на Динамо Жоел Тома вкара красив гол за 0:2. Той напредна в пеналта, финтира Асен Георгиев и с левия крак от границата на малкото наказателно поле прати топката в горния десен ъгъл на вратата. Първото сериозно положение за пловдивчани дойде в 41-ата минута. Жозеф Мендес напредна през централната зона на терена и опита силен шут с десния крак от 20-ина метра. Вратарят на румънците Балградеан обаче плонжира и изби в корнер.
В самия край на първото полувреме капитанът Здравко Лазаров изведе с двойно подаване Жозеф Мендес сам срещу вратаря на Динамо. Нападателят обаче стреля силно в тялото му и не успя да намали резултата. В 54-ата минута Козмин Матей премина през двама защитници и пусна пас надясно към Ротариу, който на празна врата засече с крак за 0:3. В 60-ата минута Ротариу вкара с глава от 3-4 метра, посрещайки центриране от левия фланг. Четвърт час преди края черно-белите допуснаха още 2 гола в рамките само на 1 минута. Първо Счербан се разписа за 0:5, а в 75-ата минута Ротариу фиксира своя хеттрик след шут с с левия крак след неуспешен опит за изкуствена засада. В последната минута Мартин Камбуров получи пас от Гади, напредна в наказателното поле, където бе съборен от защитник на Динамо. Реферът отсъди дузпа, която бе реализирана от потърпевшия Камбуров за крайното 1:6.

Егати тото-турнето си спретнаха тея :bigok

БФС-ту дали ще ги предупреди, както предупреди Пирин ГД :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:56 pm 
Аватар

Това какво е направил Белия гъз преди 3 или 5 месеца няма никакво отношение към простия факт - това, което казва в конкретното интервю е вярно. Кое от тези неща не е така:

Цитат:
- Левски върви стремглаво надолу вече 5-6 години. Не става дума само за резултати - те са следствие на водената политика. Дали отборът ще стане шампион, или ще вземе купата, е маловажно с оглед на стратегията за развитие. А такава няма! Всичко се прави ден за ден, а това обрича всеки клуб на среднячество. На Герена е приказка с предизвестен край - така е навсякъде, където има двувластие или тривластие. Когато човек не може да взема сам решенията, а зависи от други хора, е невъзможно да се работи правилно.

- Ситуацията е смешна, ако не и трагична. Нека Тодор признае публично, че няма пари, и да каже кой му помага.

- Сега продадоха най-качествените и най-перспективните футболисти - Гари Родригес и Антонио Вутов. За втория през лятото водехме жестока борба да остане. Това нормално ли е? Левски е тотално скъсан финансово. Тези пари обаче ще стигнат само до март, когато проблемите с издръжката пак ще се стоварят. Тогава кого ще продадем?

- Трябва да се каже на хората какво става.

- Първенството се подновява след 15 дни и феновете ще живеят с идеята за победи. А те няма как да дойдат. Ще имаме сериозни проблеми в оставащите мачове, предвид състава, с който разполагаме.

- Трябва да помислиш как ще замениш тези, които продаваш.

- Според мен говорим за фенове, когато на мач идват поне 15 000 зрители.

- Феновете трябва да ходят на стадиона, така си изразяват мнението. Като продаваш по 700 билета на мач, е показателно. Това е истинската оценка на нашите привърженици.

- Левски е играл безобразно през годините, но хората ни подкрепяха. Ето, това ще унищожи клуба - всичките потайни и скрити неща прогониха хората. Левски винаги е бил символ на чистота и демокрация, на протест срещу властта по време на комунизма. Но това вече го няма.

- Не само в Левски, но и в останалите български отбори публиката бе отблъсната със създаването на фенклубовете. А 90% от тях са платени от самите отбори.

- Преди никой не се притесняваше да отиде на мач. Сега се насади омраза и хората се страхуват.

- Едно е да обичаш отбора си, друго е да се бъркаш в неща, от които си нямаш хал хабер. Какво означава ултиматум да не се продава Гари Родригес на Лудогорец?

- Не знам параметрите на трансфера, но питам - ако Кирил Домусчиев е давал 1 млн. евро, а сега Елче са платили 400 000 евро, на кого са навредили феновете? Гари някаква звезда ли е?

- По-скоро феновете трябваше да тропнат по масата и да не позволят да бъде продаден Вутов.

Аз като фен съм на същото мнение и не бих си променил мнението само защото Наско Сираков излезнал и казал нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 11:21 pm 
Аватар

Насо е като политиците. Като е в опозиция винаги говори очевидните неща, но като вземе властта нищо не прави освен да плете схеми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 1:28 am 
Аватар

Надявам се никога да не го видя повече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 2:11 am 
Аватар

Покрай тоя спор за Насо, пропуснахме да поздравим евробоеца на България с престижната победа над първия в Русия, Локомотив Москва. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 2:52 am 
Аватар

Е, Бойо, не е честно, спестил си няколко глупости на Сираков, в които определено не е прав. И аз ще добавя една, която не си спестил - ходенето със страх на стадиона. Това са пълни простотии.

Но основният проблем идва от лицемерието на Насо, говорейки тези неща, защото той има немалка част от вината за тях. Да не кажа - съизмерима с тази на Батков в тези 5-6 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 11:21 am 
Аватар

Ок, ето ти ги едно по едно:

Цитат:
- Левски върви стремглаво надолу вече 5-6 години. Не става дума само за резултати - те са следствие на водената политика. Дали отборът ще стане шампион, или ще вземе купата, е маловажно с оглед на стратегията за развитие. А такава няма! Всичко се прави ден за ден, а това обрича всеки клуб на среднячество. На Герена е приказка с предизвестен край - така е навсякъде, където има двувластие или тривластие. Когато човек не може да взема сам решенията, а зависи от други хора, е невъзможно да се работи правилно.

- А той до лятото докато беше на хранилка не беше ли така? Ама си траеше.
Цитат:
- Ситуацията е смешна, ако не и трагична. Нека Тодор признае публично, че няма пари, и да каже кой му помага.

- Батков каза, че пари няма. А за жалост и никой не му помага.

Цитат:
- Сега продадоха най-качествените и най-перспективните футболисти - Гари Родригес и Антонио Вутов. За втория през лятото водехме жестока борба да остане. Това нормално ли е? Левски е тотално скъсан финансово. Тези пари обаче ще стигнат само до март, когато проблемите с издръжката пак ще се стоварят. Тогава кого ще продадем?

- Според мен пък трансферите бяха добри.

Цитат:
- Трябва да се каже на хората какво става.

- Супер общо.

Цитат:
- Първенството се подновява след 15 дни и феновете ще живеят с идеята за победи. А те няма как да дойдат. Ще имаме сериозни проблеми в оставащите мачове, предвид състава, с който разполагаме.

- Гениално откритие! Особено ако не си гледал Левски последните 2-3 години :ohmygod

Цитат:
- Трябва да помислиш как ще замениш тези, които продаваш.

- Ако имаш пари- да. Иначе гледаш просто да се оправиш.

Цитат:
- Според мен говорим за фенове, когато на мач идват поне 15 000 зрители.

- Факт. Но отдавна сме обсъждали причините. При него лятото не си спомням да са идвали повече. Дойдоха, когато щяхме да вдигаме титлътъ :ohmygod2

Цитат:
- Феновете трябва да ходят на стадиона, така си изразяват мнението. Като продаваш по 700 билета на мач, е показателно. Това е истинската оценка на нашите привърженици.

Тук сме се карали включително с теб много. Истинските привърженици са тези, които ще дойдат на стадиона и в А окръжна. Това е любов. Останалите 14300 са глорихънтърите.

Цитат:
- Левски е играл безобразно през годините, но хората ни подкрепяха. Ето, това ще унищожи клуба - всичките потайни и скрити неща прогониха хората. Левски винаги е бил символ на чистота и демокрация, на протест срещу властта по време на комунизма. Но това вече го няма.

Тук е прав, но чистотата изчезна при Грашнов.

Цитат:
- Не само в Левски, но и в останалите български отбори публиката бе отблъсната със създаването на фенклубовете. А 90% от тях са платени от самите отбори.

Не съм съгласен. Фенклубовете ги има по целия свят.

Цитат:
- Преди никой не се притесняваше да отиде на мач. Сега се насади омраза и хората се страхуват.

Категорично невярно. Как пък има хора като Проданов дето си водят 2 годишното дете без страх, а има и такива, което това го ползват за още едно оправдание да не идват.

Цитат:
- Едно е да обичаш отбора си, друго е да се бъркаш в неща, от които си нямаш хал хабер. Какво означава ултиматум да не се продава Гари Родригес на Лудогорец?

- Не знам параметрите на трансфера, но питам - ако Кирил Домусчиев е давал 1 млн. евро, а сега Елче са платили 400 000 евро, на кого са навредили феновете? Гари някаква звезда ли е?

Ето това му е проблемът на Насраков. За него Левски винаги е бил бизнес. Той не може да разбере, че като си продадеш най- добрият играч на пряк конкурент автоматично си слагаш табелката "средняк".

Цитат:
- По-скоро феновете трябваше да тропнат по масата и да не позволят да бъде продаден Вутов.

Добри пари му се взеха, отиде в добър клуб, не беше се наложил при нас, това е перфектен трансфер.

Аз като фен съм на същото мнение и не бих си променил мнението само защото Наско Сираков излезнал и казал нещо.[/quote]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 1:17 pm 
Аватар

Верно ли правите задълбочен анализ на Федероско?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 5:46 pm 

Не е цитирано цялото интервю! В него Наско казва, че това не е ЛЕВСКИ :ohmygod , че това не са феновете на ЛЕВСКИ :ohmygod и още няколко такива простотиии! :smt012 По Bein2 дават мача валядолид-елче! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 11:19 pm 
Аватар

И бате Венци май захлеби днес на тото-фронта :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 09, 2014 11:33 pm 
Аватар

Точно бат' ВенЗи ли да пропусне? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 10, 2014 4:18 pm 
Аватар

Цитат:
Няколко часа преди двубоя Лудогорец постигна в Севиля и уби времето с разглеждане на търговските центрове. Там обаче местните деца набързо разпознаха играчите на българския шампион. Не, че е трудно. В света на технологиите е лесно да напишеш в google, на мобилния си телефон, името на отбора, чиято емблема виждаш на анцузите и да намериш състава, а после да разказваш на приятелчетата си, че си видял Дяков, Златински, Александров, Минев, футболисти които все пак играят в Лига Европа. За кратко българския шампион се превърна в интересна атракция, но само като прелюдия на пристигането на Барселона. Каталунците пристигнаха на стадиона час и половина преди двубоя, а тълпата искаща да ги види от близо не бе никак малка.

Нещо велико било да видиш "звезди" като Дяков и Златински, особено голямата "звезда" Александров :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 10, 2014 4:39 pm 

Дайте и на мен от това, което взима автора на статията :sm_horse :smt033 :smt030

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 10, 2014 4:46 pm 

Заповядай.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 10, 2014 4:51 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 11, 2014 10:46 am 
Аватар

Разбира се, че има страх. В обществото се изгради мнението, че стадионите са супер опасни места и всички извън редовните хиляди човека го вярват.

А за трансферите ни какво да коментираме - взехме трима средняка от а група и един който не е играл от повече от година :ohmygod2 това ни е най-тъпата селекция в историята сигурно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 11, 2014 12:14 pm 

flo написа:
Цитат:
Няколко часа преди двубоя Лудогорец постигна в Севиля и уби времето с разглеждане на търговските центрове. Там обаче местните деца набързо разпознаха играчите на българския шампион. Не, че е трудно. В света на технологиите е лесно да напишеш в google, на мобилния си телефон, името на отбора, чиято емблема виждаш на анцузите и да намериш състава, а после да разказваш на приятелчетата си, че си видял Дяков, Златински, Александров, Минев, футболисти които все пак играят в Лига Европа. За кратко българския шампион се превърна в интересна атракция, но само като прелюдия на пристигането на Барселона. Каталунците пристигнаха на стадиона час и половина преди двубоя, а тълпата искаща да ги види от близо не бе никак малка.

Нещо велико било да видиш "звезди" като Дяков и Златински, особено голямата "звезда" Александров :smt005

:smt005 :smt005 :smt005

Явно за малките испанчета не е проблем да разберат какво значи надписът "Разград" на емблемата. Че и да го преведат и да потърсят в Гугъл. :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 11, 2014 1:02 pm 
Аватар

Цитат:
От утре Литекс ще има нов спонсор и това е телекомуникационният гигант "Мобилтел". "Имаме удоволствието да обявим, че през 2014 година "Мобилтел" ще подкрепи ПФК Литекс (Ловеч). Официалното подписване на спонсорския договор от водещия телеком в България и лидера в класирането на българското първенство през настоящия сезон ще се състои на 12 февруари 2014 година от 11 часа в соптен комплекс "Заимов спорт" на бул. "Янко Сакъзов", парк "Заимов". На събитието ще присъстват Петър Ризов, директор "Бизнес продажби" в Мтел, и Трифон Попов, изпълнителен директор на "ПФК Литекс".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=471890

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 11, 2014 1:36 pm 
Аватар

Или бачи Милер е близко, или ще се найадем ан хой :blass Не ми се вярва, да станат и на двата отбора :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 11, 2014 1:39 pm 
Аватар

Идват ли куприлиардите рубли, братя.. :sm_cigar

Или верно ядем хоя.. :unc-k

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 11, 2014 1:47 pm 
Аватар

Дано да иде бачи Милер и да даде на Тоше уй и поршие и да се мааа!
Щото инак чича ви Краси ще ни даде чорбица... :unc-k :unc-k

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]