Ок, ето ти ги едно по едно:
Цитат:
- Левски върви стремглаво надолу вече 5-6 години. Не става дума само за резултати - те са следствие на водената политика. Дали отборът ще стане шампион, или ще вземе купата, е маловажно с оглед на стратегията за развитие. А такава няма! Всичко се прави ден за ден, а това обрича всеки клуб на среднячество. На Герена е приказка с предизвестен край - така е навсякъде, където има двувластие или тривластие. Когато човек не може да взема сам решенията, а зависи от други хора, е невъзможно да се работи правилно.
- А той до лятото докато беше на хранилка не беше ли така? Ама си траеше.
Цитат:
- Ситуацията е смешна, ако не и трагична. Нека Тодор признае публично, че няма пари, и да каже кой му помага.
- Батков каза, че пари няма. А за жалост и никой не му помага.
Цитат:
- Сега продадоха най-качествените и най-перспективните футболисти - Гари Родригес и Антонио Вутов. За втория през лятото водехме жестока борба да остане. Това нормално ли е? Левски е тотално скъсан финансово. Тези пари обаче ще стигнат само до март, когато проблемите с издръжката пак ще се стоварят. Тогава кого ще продадем?
- Според мен пък трансферите бяха добри.
Цитат:
- Трябва да се каже на хората какво става.
- Супер общо.
Цитат:
- Първенството се подновява след 15 дни и феновете ще живеят с идеята за победи. А те няма как да дойдат. Ще имаме сериозни проблеми в оставащите мачове, предвид състава, с който разполагаме.
- Гениално откритие! Особено ако не си гледал Левски последните 2-3 години
Цитат:
- Трябва да помислиш как ще замениш тези, които продаваш.
- Ако имаш пари- да. Иначе гледаш просто да се оправиш.
Цитат:
- Според мен говорим за фенове, когато на мач идват поне 15 000 зрители.
- Факт. Но отдавна сме обсъждали причините. При него лятото не си спомням да са идвали повече. Дойдоха, когато щяхме да вдигаме титлътъ
Цитат:
- Феновете трябва да ходят на стадиона, така си изразяват мнението. Като продаваш по 700 билета на мач, е показателно. Това е истинската оценка на нашите привърженици.
Тук сме се карали включително с теб много. Истинските привърженици са тези, които ще дойдат на стадиона и в А окръжна. Това е любов. Останалите 14300 са глорихънтърите.
Цитат:
- Левски е играл безобразно през годините, но хората ни подкрепяха. Ето, това ще унищожи клуба - всичките потайни и скрити неща прогониха хората. Левски винаги е бил символ на чистота и демокрация, на протест срещу властта по време на комунизма. Но това вече го няма.
Тук е прав, но чистотата изчезна при Грашнов.
Цитат:
- Не само в Левски, но и в останалите български отбори публиката бе отблъсната със създаването на фенклубовете. А 90% от тях са платени от самите отбори.
Не съм съгласен. Фенклубовете ги има по целия свят.
Цитат:
- Преди никой не се притесняваше да отиде на мач. Сега се насади омраза и хората се страхуват.
Категорично невярно. Как пък има хора като Проданов дето си водят 2 годишното дете без страх, а има и такива, което това го ползват за още едно оправдание да не идват.
Цитат:
- Едно е да обичаш отбора си, друго е да се бъркаш в неща, от които си нямаш хал хабер. Какво означава ултиматум да не се продава Гари Родригес на Лудогорец?
- Не знам параметрите на трансфера, но питам - ако Кирил Домусчиев е давал 1 млн. евро, а сега Елче са платили 400 000 евро, на кого са навредили феновете? Гари някаква звезда ли е?
Ето това му е проблемът на Насраков. За него Левски винаги е бил бизнес. Той не може да разбере, че като си продадеш най- добрият играч на пряк конкурент автоматично си слагаш табелката "средняк".
Цитат:
- По-скоро феновете трябваше да тропнат по масата и да не позволят да бъде продаден Вутов.
Добри пари му се взеха, отиде в добър клуб, не беше се наложил при нас, това е перфектен трансфер.
Аз като фен съм на същото мнение и не бих си променил мнението само защото Наско Сираков излезнал и казал нещо.[/quote]