forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 4:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:29 pm 
Аватар

https://www.facebook.com/groups/560227024000601/

Някой има ли идея за това? Нещо?? :smt017 Сега го виждам..

Сигурно не е правилната тема, ама тука най-много хора ще го видят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:40 pm 
Аватар

Ми вече има 2 кооперации в парка, явно искат да строят и още... Ще бъде жалко ако го затрият ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:41 pm 
Аватар

Lidl написа:
https://www.facebook.com/groups/560227024000601/

Някой има ли идея за това? Нещо?? :smt017 Сега го виждам..

Сигурно не е правилната тема, ама тука най-много хора ще го видят.

Паркът се казва Христо Смирненски и проектът е да се построи жилищна зона (като там вече има една построена, която е огромна :smt031 ), а сега разбирам, че иска и да се прави път до Лидл, което направо ме хвърли в потрес. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:45 pm 
Аватар

blue_love_1914 написа:
Отново бяхме обичайните хора в сектора,ако беше наполовина пълен ефекта щеше да е много по-голям и тази бройка,която бяхме ме натъжи много повече от резултата

Това е най-тъжното, аз като видя стадиона празен и ми изчезва всичката еуфория преди мача.
Такава ни е психологията, че ходим на мач, когато е:
- дерби
- решаващ титлата
- не ни е студено/топло
- часа ни устройва и няма какво друго да правим
- първи мач за сезона/полусезона
- отборът играе добре и е в борбата за титлата. А тези 2 факта едновременно, са рядкост.

Манталитетът ни е такъв и трудно ще се промени. Никога няма да забравя един мач срещу Берое, малко след като бяхме елиминирали Удинезе, как на стадиона имаше 2-3к. Абсолютен потрес.
На мачове на Левски, бройка под 7-8к, и то срещу слабаците, е срамна, без значение от резултати и игра.
Новия сектор А е голяма стъпка напред, която ще се отрази положително на посещаемостта на мачовете. Дано и отборът заиграе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 2:15 pm 
Аватар

Ама бяхме 10 000 срещу Дражев, нали :bigok

Иначе си прав, въпреки, че не е чак толкова зле положението. Работата на фонда и на клубовете определено внесе промяна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 2:35 pm 

Всички искаме да сме по-10 000 на мач, ама като отидем 10 000 и недоволстваме, че има туристи. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 2:57 pm 

Подкрепям бойкота, но той май не събуди нищо във футболистите, а започна да разединява публиката! А единството на нашите привърженици е нещото, с което се гордеехме най-много през последните години и за което ни завиждаха всички! Каквото и да става, това не бива да се допуска! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:01 pm 
Аватар

Стига с тия куфари и туристи,бе....

Цял мач ми беше заседнала буца в гърлото,нямах желание да запея каквото и да било...всичките мърши в тоя клуб ще ни уморят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:03 pm 

Докато продължава да има деление на туристи и ултраси, няма как да прогресираме. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:06 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Стига с тия куфари и туристи,бе....
Цял мач ми беше заседнала буца в гърлото,нямах желание да запея каквото и да било...всичките мърши в тоя клуб ще ни уморят...

angeloff написа:
Докато продължава да има деление на туристи и ултраси, няма как да прогресираме. :smt012

:smt023 :smt023 :smt023

Все сме Левскари!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:13 pm 
Аватар

Това наистина е много досадно. Сега като стоя във А, т.е. В и не се дера по цял мач все едно не съм Левскар?!?

Не че съм на 100 години, 30 нямам даже, ама съм стоял бая време в Б, после за кратко във В и от 4-5 години в А.

Щях и още да стоя в Б, но след един мач, в който сегашният ни треньор играеше срещу нас и разни наши ултраси ми взеха всичките пари и без малко и мобилният телефон все едно бях с шал на лит(*кс-етрополе :ohmygod2 , а не с тоя на Левски и... Започнах да се дистанцирам от Б.

Давам пари за фонда, ходя на почти всеки мач в София, с карта съм, купувам артикули, радвам се хората от Сектора за това, което правят като инициативи и хореография. Ама искам вече да се бъзикам с приятели и да гледам и мач.

Освен това в Б не мога да викам "Аре играйте бе ей!" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:22 pm 
Доста хора бяха изгонени от сектора при борбата за власт, но това е друга тема. Още повече, в момента това са хората, които движат сектора напред и трябва да ги подкрепяме. Все пак и те не трябва да забравят, че без "туристите" си остават 2 рейса "истински" левскари. Лошото е, че слабите резултати и най-вече слабата игра ни докараха до положение да си говорим кой е по, по, най. Затова пак апелирам най-замесените да излязат с позиция за подкрепа и да се опитаме да направим така, че когато дойдат мачовете на истината отбора да има необходимата доза адреналин, както винаги досега.
Поне съм сигурен, че каквото и да се случи, на дербито пак ще има :fuck6crb

:lsfc3

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 3:31 pm 
Аватар

Аз па си мисля, че футболистите трябва да се напънат и да постигнат един успех сами, без наша помощ. Щото е ясно, че нещата са взаимосвързани - те с играта си ни влияят на настроението и посещаемоста, а ние с подкрепата пък им влияем на играта. Обаче както при 1-3 за свинята на Герена ние пак бехме мощ, така се надявам и те да направят една крачка без наша помощ. Мач с Пирин мисля, че е достатъчно добър повод за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:09 pm 
Аватар

Да знаете, че във Б сектор ходят хора, които се чудят как да пребият други левскари, да им вземат пари, телефон, ключове, девственост и т.н. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:20 pm 
Аватар

Ултра, сега не е така, ама не беше отдавна онзи период, в който не минаваше мач, без да бъде набит някой. И я в 10-20% от случаите набития имаше вина, я - не. Мога да дам точни причини за повечето от побоите и те бяха супер-смешни, но доволно от онези гости четат тук, а няма да им давам душевна храна. Хората не говорят за сега, а точно за този период(макар, че разказът за джобенето е май от едни малко по-далечни години), който отблъсна от сектора доста хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:26 pm 

Марто написа:
Синя Религия написа:
Всички искаме да сме по-10 000 на мач, ама като отидем 10 000 и недоволстваме, че има туристи. :roll:

Туристите са тези,които идват на 3 мача в годината :smt006 Ако всеки мач сме поне 7-8 хиляди,няма да има туристи :smt023

Няма значение на колко мача ходиш.Важното е, когато имаш възможност на първо място да седи Левски и да си на стадиона. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:27 pm 
Аватар

:ohmygod И после що сме по 1000 всеки мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 9:18 am 
Аватар

Ултра написа:
Да знаете, че във Б сектор ходят хора, които се чудят как да пребият други левскари, да им вземат пари, телефон, ключове, девственост и т.н. :smt023

Моята случка е от мача с Челси за КНК от преди 12 години, ако не се лъжа. Бях ученик още. И няма да забравя, че им викам на ония: "Абе пичове, аз съм Левскар, досега се драх на мача.", а те: "Абе мълчи бе, к'во ни пука. Давай парите!" Дано се наядоха с тия 10 лева.

И от това не съм спрял да ходя на мачове. Просто се дистанцирах от Б. Сега вярвам, че е различно, макар че на мача със Славия на Овча купел видях някои неща, които... :?

А нашите пухльовци вместо да ни хранят по медии как не подкрепяме отбора да се стегнат в кръста, да се извинят мъжката, да си дарят по половин заплата на фонда или за някаква друга инициатива покрай отбора и да кажат, че имат нужда от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 9:20 am 
Аватар

Доста хора се дистанцираха от Б, такива във В сектор може човек да види бол. Ама тая тема е достатъчно дъвкана :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:45 am 

Паднеме 5-6 мача :) и се почват дискусиите за куфари, чички е т.н.
Според мен бойкота беше ефективен. Тези на терена, пък и фейса дори видяха разликата, когато Б е с тях и кога не, защото псуващите чички винаги ги е имало, но никога до сега не са се чували така.
Личното ми мнение е, че бойкота трябва да спре и да се подкрепи Левски и треньора.
По-добри дни ни очакват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:08 am 

Въпрос - на мач с Пирин ГД миналата година бях във В. С Черноморец бях в А. Значи съм куфар.
От друга страна обаче от 17 години съм в Б сектор. Значи съм ултра.

Помогнете ми, моля ви - какъв съм?

Тоя форум има нужда от почивка според мен, не може пичове ей така да пишете нон-стоп тъпотии. Е тва делене ни ебава майката от както е създадената тая държава. Сами се бутаме надолу, ебати манталитета. :ohmygod2

И личните ви мнения си ги запазете. Има си НКП и фракции, те решават какво се случва, това не го ли разбрахте?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:08 am 
Аватар

Елементарно - ултра-турист :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:59 am 

basma написа:
И личните ви мнения си ги запазете. Има си НКП и фракции, те решават какво се случва, това не го ли разбрахте?
Е тва делене ни ебава майката от както е създадената тая държава. Сами се бутаме надолу, ебати манталитета. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 12:03 pm 
Аватар

Обективното мнение винаги отсъства в масовката ... Като бием и палим факли сме най - великите, като падаме и се реагира по - различен начин сме най - жалките и за тва се гонят хората. Това лутане от двете крайности ебава майката на всичко.
"Три пъти мери, един път режи" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 12:27 pm 
Аватар

Баси като зациклите някой път на някоя тъпотия и отново, и отново, и отново .... :lol:
Има левскари и ... други, ама не, трябва да се обсъди на 9999999 страници на кой е най-голяма пишката :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 12:34 pm 
Аватар

angeloff написа:

А една от малкото причини това делене да е тъпо е , че доста-доста малко хора дори при нас могат да се нарекат Ултраси (не бързайте да ме питате "Ти ли си най-големия ултрас?" - Не , доста далеч съм още. ) Но да се делим на ултраси-куфари при посещаемост под 1 000 човека в Сектора и 15-20 човека покриващи това определение е доста глупаво ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:30 pm 
Аватар

http://www.hooligans.cz/interviews/3049 ... vski-sofia :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:16 pm 
Аватар

ДипломатО да превежда :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:21 pm 
Аватар

http://www.zapalqnkovci.com/articles/id/1036?fb_comment_id=fbc_182861438553189_415731_183009928538340#sthash.arTbZLee.26kEdToy.dpbs
- тук е преведено :)

да треперят наш'те врагове

:lsc-1

:lss-1

:lsfc3 :lsfc1 :lsfc4 :bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 01, 2013 12:01 am 
Аватар

Турист, куфар, семкар и разни такива не зависи от това в кой сектор си, а от начина на мислене. След мача с Лудогорец всеки говореше за великата публика на Левски, всеки се хвалеше, че бил на мача и че е бил от тая публика, а сега като се обяви бойкота, всеки се цепи и вика "Кви са тия, та ше ми кажат на мене кво да правя". Просто хората, които мислят за единство, са прекалено малко, останалите винаги гледат да са контра на другите, ако ще и да си противоречат сами, и накрая никога не се получава това, което искаме, защото никой не ни взима насериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]